- Konu Sahibi Selvi Giray Korkmaz
-
Evet canım bende şaşırdım açıkçası çünkü benim ebe bana 3.ayda gel aşını yapacağız dedi gittim bende o zamanda kalp atışını burada duyunca yapacağız dedi. Bende bilmiyorum ilk gebeliğim olduğu için ne derlerse ona göre davranıyorum yalnız ebeler bir değişik yani doktorun gibi olmuyorlar o yüzden dün stres oldum bende. Bizim yarın doktorumuz var 2li tarama testimizin sonucunu alacağız hayırlısı olur inşallah. Canım senin cinsiyetini göstermedi mi? Benim geçen hafta doktorum %75 e açısı kıza benziyor dedi ama 4. ayda kesinleşir dedi bende çok merak ediyorum kız olmasa tahmin etmezdi diyorum yanılma olabilir mi bilmiyorum ama eli ayağı düzgün olsun öncelikli ama insan çok merak ediyor hep bir heyecan oluyormuş gebelik süresince değil mi?
Hanımlarrrr, 16+6 günlük hamileyim. Bugünkü kontrolümüz de bebeğimizin erkek olduğunu öğrendik.İlk bebeğim.Cinsiyet farketmiyordu ama genede çok merak ediyordum. Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin inşallah. :):):)
Evet canım bende şaşırdım açıkçası çünkü benim ebe bana 3.ayda gel aşını yapacağız dedi gittim bende o zamanda kalp atışını burada duyunca yapacağız dedi. Bende bilmiyorum ilk gebeliğim olduğu için ne derlerse ona göre davranıyorum yalnız ebeler bir değişik yani doktorun gibi olmuyorlar o yüzden dün stres oldum bende. Bizim yarın doktorumuz var 2li tarama testimizin sonucunu alacağız hayırlısı olur inşallah. Canım senin cinsiyetini göstermedi mi? Benim geçen hafta doktorum %75 e açısı kıza benziyor dedi ama 4. ayda kesinleşir dedi bende çok merak ediyorum kız olmasa tahmin etmezdi diyorum yanılma olabilir mi bilmiyorum ama eli ayağı düzgün olsun öncelikli ama insan çok merak ediyor hep bir heyecan oluyormuş gebelik süresince değil mi?
merhaba kızlar,
bende ekim annesi olcağım inşallah 1 ekim gözüküyo tabi zamanında gelirse oğlum :))
tekmelerini hissetmek ,her sabah onunla uyanmak çook güzel bir duyguymuş :) Allah isteyen herkese nasip etsin.
birde kolay doğum nasip etsin inşallah ..Doğumu düşünmeden yapamıyorum napiim sürekli aklıma geliyo
ekim annesi olacağım inş ama 2li test sonucumuz riskli çıktı 118 de 1 çıktı sonra 3lü testi yaptırdık 133 de 1 çıktı hemen aminosentez yapalım dediler. bir düşük yaptım bu ikinci hamileliğim çok endişeliyim aminosentezi kabul etmedim o yüzden organ tesitini önerdiler. ayrıntılı ultrasona sokacaklarmış bütün organlara bakacaklarmış. eşim ve benim kafamız çok karışık eşim yaptırmasak mı acaba diyor ya kötü sonuç çıkarsa diye. offf çok zor bir durum benim durumumda olan varmı acaba test sonuçları kötü çıkan var mı paylaşırsanız sevinirim
mrb arkadaslar bende bır ekım bebegı annesıyım konuyu görunce bı yazayım dedım en sevdıgım mevsım sonbahar bebegımınde sonbaharda olması benı çok mutlu edıyo o da çok mutlu olmalıkı sureklı tekmeleyıp duruyo bırde doktorum bu haftalarda ayrıntılı ultrason önerdı 4 boyutlu yaptırmalıyımıyım sızce??
Merhaba, benim doktorumda 4 boyutlu detaylı utrasonu yaptır dedi. 22. Haftamdayım ben de yaptırıcam uygun fiyatlı bir yer arıyorum. Sizler nerelerde yaptıracaksınız hanımlar?
kızlar mrb
bende ekim sonunda anne olacagım Allah iizin verirse..
bu hafta şeker ölçümü yapılacak. ve renkli ultrason istıyorum.
bu şeker ölçümü nasıl yapılıyor bilen varmı acı çekiliyormu parmaklara iğne batırıyorlarmış galıba nasıl ölçüm yapılıyor?
yalnız tetenos aşısı olmadım gerek varmı ki olmasam ne olur acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?