Ekim 2012 de Anne olacaklar buyrun sohbete :)

Evet canım bende şaşırdım açıkçası çünkü benim ebe bana 3.ayda gel aşını yapacağız dedi gittim bende o zamanda kalp atışını burada duyunca yapacağız dedi. Bende bilmiyorum ilk gebeliğim olduğu için ne derlerse ona göre davranıyorum yalnız ebeler bir değişik yani doktorun gibi olmuyorlar o yüzden dün stres oldum bende. Bizim yarın doktorumuz var 2li tarama testimizin sonucunu alacağız hayırlısı olur inşallah. Canım senin cinsiyetini göstermedi mi? Benim geçen hafta doktorum %75 e açısı kıza benziyor dedi ama 4. ayda kesinleşir dedi bende çok merak ediyorum kız olmasa tahmin etmezdi diyorum yanılma olabilir mi bilmiyorum ama eli ayağı düzgün olsun öncelikli ama insan çok merak ediyor hep bir heyecan oluyormuş gebelik süresince değil mi?

teşekükür ederim şeker :) önerilerin için.. bende hizmet hastanesinde meltem hanıma gidiyorum ondan da memnunum aslında ama test için başka yere gidiyorum :)

bende 21 haftalık hamileyim, doğumumda tahmini 9 eylül, benimde bulantılar ve tiksinti 3&5 ay arasında oldu, cok ilginç, biara artık hiç geçmıycek sanıyordum,(her sabah bulantıyla uyanmak istifra etmek) ama allaha şükür 19. haftada kesildi bulantılar. iştahım hala tam gelmedi yanlız, isteyerek yıyemıyorum pek, şuana kadarda 3,300gr almışım :)

Hanımlarrrr, 16+6 günlük hamileyim. Bugünkü kontrolümüz de bebeğimizin erkek olduğunu öğrendik.İlk bebeğim.Cinsiyet farketmiyordu ama genede çok merak ediyordum. Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin inşallah. :):):)

amin canım allah yavrularımızı bize bağıslasın,, benmde ılk bebegım ve oda erkek:))

merhaba bulut, aşı oldunmu bılmıyorum ama, tetanoz asısını bana 22 haftalıkken yaptılar, dogum drumun dediğine gore hareket edıyorum ben, . saglık ocagında 16.hftada yapalım dedıler, dogum dr um 1 ay snra ol demıstı. bende 22.hftanın ıcındeyken oldum. dıgerını hazıranın 4.nde olcam nasıpse, bizede erkek gıbı demıstı 12hftada, 16 hftada kesın erkek dıye soledı. genelde 16. hafta kesınlesıyo.
aynen gebelikte heyecan bıtmıyokı, her ay bı test yada tahlıl nbisey oluyo, insan sureklı merk ıcınde, 6 ay da seker testı yapılcak bende onu merk edıyorum şimdi, hemde bebgımı nekadar büyüdü nekdr oldu diye:)))))), allahım saglıklı olsunda diye dua edıyorum..

merhaba kızlar,

bende ekim annesi olcağım inşallah 1 ekim gözüküyo tabi zamanında gelirse oğlum :))
tekmelerini hissetmek ,her sabah onunla uyanmak çook güzel bir duyguymuş :) Allah isteyen herkese nasip etsin.
birde kolay doğum nasip etsin inşallah ..Doğumu düşünmeden yapamıyorum napiim sürekli aklıma geliyo

merhaba canım,amin inşallah. allah saglıkla kavustursun bebeklerimizi bize.. aynı ben yanı benmde aklıma gelıyo dogum, sankı benım düşüncelerimi yazmıssınn:)))))))
Bazen piskopatlaşıyo benmkisi, karnımdan cıkcak gıbı tekme atıyo, bazende hıssetmıyorum, ozamnda korkuyorum

ekim annesi olacağım inş ama 2li test sonucumuz riskli çıktı 118 de 1 çıktı sonra 3lü testi yaptırdık 133 de 1 çıktı hemen aminosentez yapalım dediler. bir düşük yaptım bu ikinci hamileliğim çok endişeliyim aminosentezi kabul etmedim o yüzden organ tesitini önerdiler. ayrıntılı ultrasona sokacaklarmış bütün organlara bakacaklarmış. eşim ve benim kafamız çok karışık eşim yaptırmasak mı acaba diyor ya kötü sonuç çıkarsa diye. offf çok zor bir durum benim durumumda olan varmı acaba test sonuçları kötü çıkan var mı paylaşırsanız sevinirim

inşallah güzel haberlerini alırız canım, bende ilkinde bebişimi kaybetmiştim bu sefer çok şükür sorun yok giibi görünüyor ama yinede cevap yazmak istedim, allah 2. defa aynı şeyi yaşatmasın inşallah, elimizde imkanlarımız var çok şükür elinden geleni yap ama en önemlisi de moralini yüksek tutmaya çalış canım bebiş etkileniyomuş herşeyden

semmy arkadaşım. bebişin hayırlı olsun. canını sıkma, verilen oran yüksek gibi dursada yüzdelik olarak yüzde 1 bile değil. bu testlerin böyle kafada soru işareti bırakma ihtimali olduğundan ben yaptırmamıstım. sonuç yüzde yüz bile çıksa doğurmaktan vazgeçmiyeceğim için kendimi yıpratmak istemedim. bi arkadaşıma da yüzde 5 demişlerdi hamileliği burnundan gelmişti hep şüpheliydi şimdi oğlu 3 yaşında, sapasağlam. yani yanılma payı çok yüksek, canını sıkma kesinleşmeden. amniyon testi pek önermiyolar bebeğe zararı oluyo diye ama sen bilirsin, araştırıp kabul etmelisin bence. inş hayırlı ve güzel bi sonuç alırsın. ama sonuç ne olursa olsun moralini bozma evladın üzülüyo minicik yüreciğiyle

araştırıp kabul etmelisin derken araştırıp karar vermelisin kasdetmiştim, cümlem düşük olmuş, kabul et der gibi olmuş onu düzelteyim.

merhaba arkadaşlar bende geçen gün aşı olmaya gittim sağlık ocağında kalp atışını duyamadık duyunca aşı yapacaz dedi,ama o anda yaşadığım korkuyu anlatamam. hemen kendi doktoruma gittim orada baktılar birşey yok oğluşum gayet rahat.doktorumda 21.veya 22.haftada aşı yapılır dedi şimdi ne yapsam karar veremedim biraz daha bekleyip öyle mi olsam ki. bir de doktor hissetmiyor musun daha dedi hayır dedim... ufff neden hissedemiyorum anlamadım.kafam allak bullak sürekli düşünmekten canım cok sıkılıyor..

mrb arkadaslar bende bır ekım bebegı annesıyım konuyu görunce bı yazayım dedım en sevdıgım mevsım sonbahar bebegımınde sonbaharda olması benı çok mutlu edıyo o da çok mutlu olmalıkı sureklı tekmeleyıp duruyo bırde doktorum bu haftalarda ayrıntılı ultrason önerdı 4 boyutlu yaptırmalıyımıyım sızce??

uf ya bende yarın gideceğim 4 boyutlu için içim kıpır kıpır stres sardı şimdiden dua edin bana ben yaptırıcam yani

Merhaba, benim doktorumda 4 boyutlu detaylı utrasonu yaptır dedi. 22. Haftamdayım ben de yaptırıcam uygun fiyatlı bir yer arıyorum. Sizler nerelerde yaptıracaksınız hanımlar?

Hanımlar, detaylı ulrasonu yaptırdım şimdilik sorun yok. Gebelikte şeker ölçümünde sıra yaptıran var mı? Bu arada alışverişlerede başladık neler aldınız bakalım? :)

kızlar mrb
bende ekim sonunda anne olacagım Allah iizin verirse..
bu hafta şeker ölçümü yapılacak. ve renkli ultrason istıyorum.
bu şeker ölçümü nasıl yapılıyor bilen varmı acı çekiliyormu parmaklara iğne batırıyorlarmış galıba nasıl ölçüm yapılıyor?
yalnız tetenos aşısı olmadım gerek varmı ki olmasam ne olur acaba ?

Merhaba, gebelikteki şeker ölçümünü henüz bende yaptırmadım ama gebe kalmadan önce dahiliye doktorumun isteği üzerine yaptırmıştım. Testin yapılacağı gün açken hastanenin verdiği şekerli su içiliyor. 1 saat bekleniyor hiçbişi yemeden. 1 saat sonra kan alınıyor parmaktan hiç acı hissedilmiyor. Kan alındıktan sonra kahvaltı yapıp üzerinden 1 saat geçtikten sonra tekrar kan alınıyor böylece hem açlık, hem tokluk şeker testi yapılmış oluyor.

Tetenoz aşısını bende yaptırmadım doktor gerek görmedi sorun yok yani.

Mrb kızlar ben hem tetenoz aşılarımı yaptırdım,hemde bu hafta şeker ölçümlerimi yaptırdım,hatta biraz yüksek çıktı,doktorum bir dahiliye uzmanıyla görüşmemi istedi,salı günü yeniden şeker ölçümü yapılacak,bu sefer ilacın dozunu artırıp bakıcaklarmış acaba hamileliktenmi yoksa genetikmi diye,ona göre bir diyet listesi vericekmiş,inş genetik değildir,çünkü öyle hamur işine çok düşkün bir insan olmamama rağmen tatlıyı çok severim..nasıl uzak dururum bilmem..gerçi yeterki meleğlim sağlıklı olsun da herşeye katlanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…