- Konu Sahibi Selvi Giray Korkmaz
-
galiba aynı gün doğum yapıcaz :)merhaba kızlar ben 13. haftamdayım dün ikili testimi yaptırdım. doktorum gelişimi çok iyi bir erkek dedi :)
galiba aynı gün doğum yapıcaz :)
evet canım sat:10.01.2012 :) cinsiyeti belli mi?
evet canım belli bu gün erkek olduğunu bizzat gördüm senin ki belli mi
merhaba 2012 ekim anneleri:) benım son sat tarıhım:30 ocak bugun tam 12+5 gunlugum iki tarama testım yapıldı bebısımı de gordum kıpır kıpır cok hareketlıydı:)öncelikle allahım olmayanlarada nasıp etsın bambaska bır duygu allahın mucızesı dıyorum ben.benımde hamılelıgım kusma bulantılarım olmadı hıc sadece ac kaldıgım zamanlarda mıde yanmalarım oluyordu o kadar..bır sonrakı randevum 25 mayısta..okudugum yorumlara gore ıkılı taram testlerınde doktorlar bebgın cınsıyetını soyluyorlar sanırım bana bır dahakı randevu zamanı soylerım demıstı...yada bellıydıdemı soylemedı bılmıyorum..normalde hangı haftalarda bebegın cınsıyetı kesın bellı oluyor 14-16 dıye bılıyorum ama ben bazı doktorlar onceden de soyleyebılıyorlar..konu ıle ılgılı goruslerınızı beklıyorum arkadaslar hepimiz sağlıcakla bebıslerımızı kucaklarımıza alırız..
NE GÜZEL SEN 14 mayısta bir hafta sonrada ben(25.05.2012) ben gideceğim.birer hafta aralıkla cinsiyetlerini öğreneceğiz..:)sağlıklı sıhhatlı olsunlar cinsiyet farketmez sadece bir an önce ne olduğunu öğrenmek istiyorum o kadar..ona göre hayal kurucam yaawww:)))ona göre hazırlıkkk:)))
NE GÜZEL SEN 14 mayısta bir hafta sonrada ben(25.05.2012) ben gideceğim.birer hafta aralıkla cinsiyetlerini öğreneceğiz..:)sağlıklı sıhhatlı olsunlar cinsiyet farketmez sadece bir an önce ne olduğunu öğrenmek istiyorum o kadar..ona göre hayal kurucam yaawww:)))ona göre hazırlıkkk:)))
merhaba ben bir şey sormak istiyorum ben iki doktora gidiyorum biri eve yakın diye pek ilgilenmiyor doktor ama acil durumlarda iyi oluyo bide test ücretleri daha uygun,gittiğim iki doktorda farklı testler istedi biri sadece afp istedi diğeri renli ultrason üçlü test kan testi idarar testi bi sürü şey istedi siz hangilerini yaptırdınız ???ben kararsız kaldımda.
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle hepimizin hamileliği hayırlı olsun ve bebeklerimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah. Ben ilk kez buraya katılıyorum ve merak ettiğim bir sürü soru var gerçekten çok güzel bir paylaşım sitesiymiş. Ben 12+5 günlük hamileyim. Bugün aşı yaptırmaya gittim ancak sağlık ocağındaki kalp atışını dinleme cihazı çok eski olduğu için duyamadık (kendi doktorumuzda duymuştuk) ve ne zaman duyulursa o zaman aşı yaptıracağız dediler. Bir bilgisi olan var mı? Papatya doktor yönlendirir tarama testlerini öncelikli ense kalınlığına bakılıyor daha sonra kanda 2li tarama testi yapılıyor sonra 3lü tarama yani doktor sırayla yönlendiriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?