Ekim 2012 de Anne olacaklar buyrun sohbete :)

herkesi tebrik ederim bende 15 haftalık hamileyim.bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım.3 ekim doğum fakat sezeryan olacağı için eylül 20den sonra heran olabilir bu benim ikinci bebişim olacak.......birde teyzeleri cinsiyetini öğrenebilseydim .doktorumuz ısrarla söylemiyor..........neyii bekliyorsa.......

ben de 15+3 hamileyim ekim 1 normal doğum tarihim ama sezeryan olduğu için eylülün ortası gibi olacak sanırım.Bu ikinci bebeğim ilki kız ve bu da kız.İlk hamileliğimde 30 kilo almıştım sonra onları çok zor verdim.Bu sefer daha dikkatli davranıyorum şimdiye kadar 1 kilo aldım.Kızım 2 yaşında kardeşi doğunca aralarında 2.5 yaş olacak.Hayırlısıyla hepimiz doğum yaparız inşallah.

evet canım belli bu gün erkek olduğunu bizzat gördüm senin ki belli mi

ewet canım bende pazartesi öğrendim benimde oğlum olacak :) erkek annesi olucaz :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... benim karnım 1 hafta önce seğirmeye basladı ve cevremdeki herkes hamileliğimi öğrendiğim ilk andan beri erkek dedi tahminleri doğru çıktı :)

slm kızlar.bende 12 haftalık 5 günlük hamileyim.ilk 3 ayımı çok rahat bir şekilde geçirdim.mide bulantısı ve baş dönmesi yaşamadım.umarım hepiniz benim gibi iyi bir dönem geçirirsiniz :)

evt sonunda cinsiyeti öğrendik dr yinede çok emin değil ama dediğine büyük olasılıkla erkekmiş hayırla sağlıkla güzel ahlakınla gel gel cnm oğlum

Ben de ekim ayında doğum yapacağım inşallah Allah nasip ederse şu an 11+5 haftalık hamileyim.Ben çok sabırsızım bir an önce bu haftaların geçmesini istiyorum siz de böylemisiniz bilmiyorum.

merhaba ben de 14 haftalık hamileyim. ben biraz fazla zorlandım bilmiyorum siz de yaşadınız mı? mide bulantıları, kısmalar. bu aralar hafifledi biraz ama tamamen geçmiş değil. cinsiyetimiz de henüz belli değil 16. haftada çağırdı doktor. sağlıkla doğarlar inşallah...

merhaba 2012 ekim anneleri:) benım son sat tarıhım:30 ocak bugun tam 12+5 gunlugum iki tarama testım yapıldı bebısımı de gordum kıpır kıpır cok hareketlıydı:)öncelikle allahım olmayanlarada nasıp etsın bambaska bır duygu allahın mucızesı dıyorum ben.benımde hamılelıgım kusma bulantılarım olmadı hıc sadece ac kaldıgım zamanlarda mıde yanmalarım oluyordu o kadar..bır sonrakı randevum 25 mayısta..okudugum yorumlara gore ıkılı taram testlerınde doktorlar bebgın cınsıyetını soyluyorlar sanırım bana bır dahakı randevu zamanı soylerım demıstı...yada bellıydıdemı soylemedı bılmıyorum..normalde hangı haftalarda bebegın cınsıyetı kesın bellı oluyor 14-16 dıye bılıyorum ama ben bazı doktorlar onceden de soyleyebılıyorlar..konu ıle ılgılı goruslerınızı beklıyorum arkadaslar hepimiz sağlıcakla bebıslerımızı kucaklarımıza alırız..

bebişin hayırlı olsun tatlım. testlerinin de iyi cıkmıs olmasına cok sevindim. benim dr.um da 16 - 20 haftalar arasında gel gerekli testleri yapar ve cinsiyetini söyleriz demişti bakalım 14 mayısta ilk randevumuz :) ama gelmek bilmiyor o günler :) ikili testte fb-hcgye göre tahminlerde bulunanlar var tatlım ama kiminde tutmus kiminde tutmamıs. bir rivayete göre fb-hcg 50nin altındaysa erkek üzerindeyse kızmıs. bence cok sacma... aslında bebişin kemik yapısına göre bile cinsiyeti belli olurmus ama dr.lar daha emin olmak için 4. ayın dolmasını bekliyorlar... ee bu kadar bekledik biraz daha beklicez artık ne yapalım :)

NE GÜZEL SEN 14 mayısta bir hafta sonrada ben(25.05.2012) ben gideceğim.birer hafta aralıkla cinsiyetlerini öğreneceğiz..:)sağlıklı sıhhatlı olsunlar cinsiyet farketmez sadece bir an önce ne olduğunu öğrenmek istiyorum o kadar..ona göre hayal kurucam yaawww:)))ona göre hazırlıkkk:)))

doğumum 3 ekime geliyor fakat eylülde doğuma gireceğim bütün testleri yaptırdım ikili 3lü 4lü taramayı vs. çok şükür hepsi iyi çıktı 18 haftalık hamişim...............

merhaba ben bir şey sormak istiyorum ben iki doktora gidiyorum biri eve yakın diye pek ilgilenmiyor doktor ama acil durumlarda iyi oluyo bide test ücretleri daha uygun,gittiğim iki doktorda farklı testler istedi biri sadece afp istedi diğeri renli ultrason üçlü test kan testi idarar testi bi sürü şey istedi siz hangilerini yaptırdınız ???ben kararsız kaldımda.

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle hepimizin hamileliği hayırlı olsun ve bebeklerimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah. Ben ilk kez buraya katılıyorum ve merak ettiğim bir sürü soru var gerçekten çok güzel bir paylaşım sitesiymiş. Ben 12+5 günlük hamileyim. Bugün aşı yaptırmaya gittim ancak sağlık ocağındaki kalp atışını dinleme cihazı çok eski olduğu için duyamadık (kendi doktorumuzda duymuştuk) ve ne zaman duyulursa o zaman aşı yaptıracağız dediler. Bir bilgisi olan var mı? Papatya doktor yönlendirir tarama testlerini öncelikli ense kalınlığına bakılıyor daha sonra kanda 2li tarama testi yapılıyor sonra 3lü tarama yani doktor sırayla yönlendiriyor..

hakkımızda hayırlısı olsun tatlım :) sağlıkla kucağımıza alalım da :) cinsiyetini merak etmiyor değilim hani hazırlıkları ona göre yapcam

tatlım ben de iki dr.a gidiyordum biri sevket yılmazda emin üstünyurt diğeri de özel bahar hst gönül duras doyran... sevket yılmaza gitmiyorum artık gönül hanımdan cok memnunum... sen bilirsin yine de ama gönül hanımı tavsiye ederim

bu haftalarda ası oluyor mu yahu :S 12+5te ben 20. haftada diye biliyorum. sağlık ocağındaki ebe hemsire öyle demişti. henuz oradan da arayan yok beni şaşırdım...

bu haftanda senin ikili testin yapılması lazım dediğin gibi USGde bakılıyor önce sonra da kandan bakılıyor... 16-20. haftalar arasında da 3lü test yapılıyor... benım 2li test cok sükür güzel geçti... sorunsuz... 2 hafta sonra 3lü test yaptırmaya gidicez ve cinsiyetimizi öğrenicez inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…