vallahi canım burası hep sessiz ne gelen var ne giden herkes unuttu burayı bi ben varı her daimcanım senin sonucun yüksek çıktı diye istememiştir doktorun ben dün bidaha yaptırdım 3 e katlanmış iki günde 114 olmuş sevindik inan benc senden o yüzden istememiştir
canim hamileligin saglikli,sorunsuz bir sekilde devam etsin insaallah.Allah tamamina erdirsin
benim sonucum negatif...
Herkeze cok tesekkür ederim arkadaslar. Ilk testimiz iyi cıktı Cok Şükür. Yarın ikinci testi yaptıracagız. Insallah degerim artmıs olsun.
Ben herzaman burda yazan tüm arkadaslar için dua ediyorum. Mevlam isteyen herkezin kucagını doldursun insallah
selamm kızlarrrr
umarım herkes iyidir , birkaç gündür giremedim ..
elsinore canım nasılsın ?
iyiyim cnm sen nasılsın nasıl gidiyor var mı tatlı şikayetler :)
olmaa mııııı ... acayip bir mide bulantım var ... sürekli sebze yemek istiyorum sebze ve meyve istiyor canım hep bir de balık yiyorum haftada 2 kez ..
et istemiyor canım hiçç , hele tatlı görmek bile istemiyorum .. ki ben çikolata filan severim yani ama hiç ..
acaba bu ne demek :) ??
bu ne demek aşerme demek :) bana olmadı ama ilk kimyasalımda bende acayip acı istiyordum hayatta sevmediğim halde..ama normalinde olmadı hiç..yaşadığın şeyler gayet normal yani..mide bulantısı için zencefilli kurabiyelrden ye ya da yataktan kalkmadan önce tuzlu krakerlerden at ağzına bir-iki tane iyi gelir..
oohh maşallah hadi bakalım ne zaman görmeye gideceksin ?[/QUOTE
sağol canım bgn gidicem işte gerçi bebiş gözükmez daha çoookkk minik ama aşım olucak bide ilaçlarını düzenleyelim dedi doktor bakalım hayırlısı olsun canm hakkımızda
oohh maşallah hadi bakalım ne zaman görmeye gideceksin ?[/QUOTE
sağol canım bgn gidicem işte gerçi bebiş gözükmez daha çoookkk minik ama aşım olucak bide ilaçlarını düzenleyelim dedi doktor bakalım hayırlısı olsun canm hakkımızda
belki de gösterir kim bilir .. kaç haftalık oldu şimdi gerçi 6-7 de anca gösteriyor yani kalp atışlarıyla birlikte.
cnm daha bgn transferin 12. günü ben 8. gün öğrendim ama ctesi günü görürüz tahminimce çok heyecanlı canım leda vardı haberin var mı noldu acaba çok endişeliydi:18::18::18::18::18:belki de gösterir kim bilir .. kaç haftalık oldu şimdi gerçi 6-7 de anca gösteriyor yani kalp atışlarıyla birlikte.
cnm daha bgn transferin 12. günü ben 8. gün öğrendim ama ctesi günü görürüz tahminimce çok heyecanlı canım leda vardı haberin var mı noldu acaba çok endişeliydi:18::18::18::18::18:
heee sabırsız seniii :) daha görünmez tabi..bugün testi tekrarlayacaksın herhalde değil mi ? Ledadan haberim yok ya umarım kötü birşey yoktur ..
cnm daha bgn transferin 12. günü ben 8. gün öğrendim ama ctesi günü görürüz tahminimce çok heyecanlı canım leda vardı haberin var mı noldu acaba çok endişeliydi:18::18::18::18::18:
ayy evett ..kiz helal olsun sana bak unutmusuz ledayi biz sen hatirladin.insaallah görmüstür bebegini..insaallahhh.
ayy evett ..kiz helal olsun sana bak unutmusuz ledayi biz sen hatirladin.insaallah görmüstür bebegini..insaallahhh.
görmüştür görmüştür de inşallah mutluluktan bizleri unutmuştur..öyle diyelim öyle olsun..
ya aklıma takıldı sen kaçıncı gün yaptın ki testi senin daha erken değilmiydi..10.günden sonra yükseliyor sanırım b-hcg çünkü..ay inşallah erken yapmışsındır..tekrar yapacak mısın değerini ve kaçıncı gün yaptığını yazmamışsın da sorayım dedim..
yok canım tekrarlamıcammm 8.38.5 ti 10. gün bidaha yaptım 114 çıktı doktor gerek yok dedi bakalım bgn belli olucakkkheee sabırsız seniii :) daha görünmez tabi..bugün testi tekrarlayacaksın herhalde değil mi ? Ledadan haberim yok ya umarım kötü birşey yoktur ..
yok canım tekrarlamıcammm 8.38.5 ti 10. gün bidaha yaptım 114 çıktı doktor gerek yok dedi bakalım bgn belli olucakkk
hee evt 114 ise gerek yok tekrarlamaya..bende 12 ya da 14.gün yapmıştım yani onların dediği gün bir daha yapmadım..
doktorum tek gebelik büyük olasılıkla dedi bende hep ikiz istemişimdir çocukluğumdan beri hepte ikiz hissediyorum ama değerim öyle demiyorhee evt 114 ise gerek yok tekrarlamaya..bende 12 ya da 14.gün yapmıştım yani onların dediği gün bir daha yapmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?