Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Herkeze cok tesekkür ederim arkadaslar. Ilk testimiz iyi cıktı Cok Şükür. Yarın ikinci testi yaptıracagız. Insallah degerim artmıs olsun.
Ben herzaman burda yazan tüm arkadaslar için dua ediyorum. Mevlam isteyen herkezin kucagını doldursun insallah

oohh maşallah hadi bakalım ne zaman görmeye gideceksin ?

canim hamileligin saglikli,sorunsuz bir sekilde devam etsin insaallah.Allah tamamina erdirsin

benim sonucum negatif...

Dilemim cnm çok geçmiş olsun ne denebilir ki hepimiz yaşadık bunları ama bak benimkinin sonu mutlu bitti sizinki de öyle olacak inanıyorum..yeter ki umutsuzluğa kapılmayın..

tebrik ederim hayırlısı olsun..Allah tamamına erdirsin inşallah..

iyiyim cnm sen nasılsın nasıl gidiyor var mı tatlı şikayetler :)

olmaa mııııı ... acayip bir mide bulantım var ... sürekli sebze yemek istiyorum sebze ve meyve istiyor canım hep bir de balık yiyorum haftada 2 kez ..
et istemiyor canım hiçç , hele tatlı görmek bile istemiyorum .. ki ben çikolata filan severim yani ama hiç ..

acaba bu ne demek :) ??

bu ne demek aşerme demek :) bana olmadı ama ilk kimyasalımda bende acayip acı istiyordum hayatta sevmediğim halde..ama normalinde olmadı hiç..yaşadığın şeyler gayet normal yani..mide bulantısı için zencefilli kurabiyelrden ye ya da yataktan kalkmadan önce tuzlu krakerlerden at ağzına bir-iki tane iyi gelir..

:)) saol cnm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…