Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Benide ekleyin lütfen.Beş aşılama, ikinci tüp bebek denemem, sebebsiz inferfilite, istanbul zeytinburnu süleymaniye kadın doğum evi tüp bebekte bugün 4 yumurtam toplandı.

canım hayırlı olsun benimde transferim yarın Allah biran önce bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin

arkadaşım ananasın nasıl bir faydası oluyor benimse transferim yarın onun için soruyorum

hadi bakalım hayırlı olsun ,sağlıklı,hayırlı bebişin olsun...hepimize allah yardım etsin ben de yarın donmuş bebeciklerimi almaya gidiyom..

senin de kuş gibi geçsin gitsin, bebecikler sıkı sıkı tutunsun, kucağında göreceğin uykusuz gecelerin olsun

az evvel klinikten aradılar, verdiğim üç yumurtanın üçü de döllenmiş. yarın öğlen transfer için gidiyorum. aman allahım! bugüne kadar heyecanlanmamıştım!

az evvel klinikten aradılar, verdiğim üç yumurtanın üçü de döllenmiş. yarın öğlen transfer için gidiyorum. aman allahım! bugüne kadar heyecanlanmamıştım!

bunlar güzel heyecanlar ,şimdiden hayırlı olsun ,dualarım hepimiz için,allah büyük bizim çabamızı görüyo,zamanı geldiğinde verecektir...

selam kızlar benim tedavim doktor tarafından sonlandırıldı ve
birdahaki aya kaldım yanlış ilaç kullandı
bende doktorumu değiştiriyorum artık çorumdayım çalışıyorum
ilaç takibimi burada yaptırıp ankaraya gidiyim diyoırdum
beceremedi yaaa
neyse burada tüp bebekte uzman başka bir doktor var ona yaptıracam

çok sevindim canım inşallahhh hayırlısı olur canım
TUTUNSUN SANA SIMSIKI İNŞAALLLLAAHHH

amin,saol canım şu an hastanedeyim ve çok heyecanlıyım 5 de transferim dua edin ...

İNŞALLAH Allahım yüzünü gfülkdürür ve kucağını doldurur canım
hayırlısını ver Allahım transferi olacak arkadaşlara AMİN

ah canım... yanlış ilaç derken, ne için ve ne kullanılmıştı, ne kullanılması doğru olurdu yazar mısın? belki başka arkadaşlar da olur aynı durumda...

hayır olsun, doğru zamanda, iyi ve sevinç verici şekilde olsun dilerim ki... üzüldüm, ama yola devam diyecek cesaretin olduğuna da sevindim.

Slm kizlar ben de tedaviye baslayacagim adetin 2. Gunu gel dedi doktor.eger ben de bir sorun yoksa galiba ignelere baslayacagiz.ilk defa olacagi icin neler olacak cok bilmiyorum.kizlar adetim bayramdan 1 2 gun once bazi testler yapilicakmis bu testlerin sonucu hemen cikiyor mu?bir de ignelere ne zman baslaniyor?beni aydinlatirsaniz cok sevinirim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…