canım tedavim yarın başlıyor kısmetse 10/10/2012 :)
bu sabah toplandı foliküllerim. 3 tane görülüyordu zaten. daha önceki yazılarımı okumayanlar için belirteyim, iğne yerine hap tedavisi gördüm kendi tercihimle, olabildiğince doğal sürece bıraktık, yani folikül sayısından memnunum.
ilk kez narkoz alacağım için biraz meraklıydım. az dozda verilsin mümkünse ama gerekli görürseniz tam olur dedim. opu'nun başladığını fark etmemle dinlenme odasında eşim de yanımda uyanmam bir oldu. herhalde hafif doza bile nakavt oldum
eve gelip bir şeyler yedim, öğle saatlerine kadar uyudum, kendime ancak 2 gibi gelebildim tam olarak. avm'de işim vardı, çok yürümeden hallederim diye düşündüm, ancak pek fazla yürümeme halsizliğim müsaade etmedi. işimi halledip eve döndüm. genel olarak hafif bir regl öncesi ağrı oldu ve hafif bir ağırlık hissi. çok çok az kanama oldu. ağrı kesici kullanma gereksinimim olmadı bu saate kadar da.
bunları anlatıyorum, benim gibi önceden deneyimi olmayana bir fikir verir belki diye.
yarın akşam üstü arayıp transfer durumuyla ilgili bilgilendirecekler. her şey yolundaysa perşembe veya cuma transfer olabileceğini söylediler.
15 gün olmak üzere embriyonun rahme tutunmasına yardımcı olan iğneden olacağım. ilkini bugün sabah klinikteyken yaptılar. çok hafif ağrı yaptı. sanırım onu yaymam gerekiyordu, bu saatte bile yapılan yeri hissediyorum.
2 hap var bunun dışında. biri antibiyotik, biri de yine ufak bir hormon hapı.
işte böyle arkadaşlar. bekliyoruz haberleri...
Hadi bakalım canım yarına sende bebislerini al geltest tarihlerimizde yakın olacak o zaman benimki 18 ekim :18: bol bol dinlen bi de ananas ye 1 tane ananası beşe böl transfer gününden itibaren beş gün ye dualarım seninle...
arkadaşım ananasın nasıl bir faydası oluyor benimse transferim yarın onun için soruyorum
Hayırlı olsun arkadaşım " transfer sonrası ananas " diye bir konu başlığı var orada ilk sayfada geniş geniş anlatmislar orayı bi oku istersen
hadi bakalım hayırlı olsun ,sağlıklı,hayırlı bebişin olsun...hepimize allah yardım etsin ben de yarın donmuş bebeciklerimi almaya gidiyom..
canım hayırlı olsun benimde transferim yarın Allah biran önce bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin
az evvel klinikten aradılar, verdiğim üç yumurtanın üçü de döllenmiş. yarın öğlen transfer için gidiyorum. aman allahım! bugüne kadar heyecanlanmamıştım!
bende adetimi bekliyorum....
gelmesin istersin hemen gelir...
gelse diye dört gözle bekleyincede gelmiyo...
aksilik çıkcak diye ödüm kopuyo..
ayın 14-17 arasında adet olursam estrofem kullanmaya başlıcam ve inşallah sağlıklı çözünürse buzcuklarım transferim olucak......
ama zaman geçmiyorrrr..[/QUO
benim de üç gün erken geldi canım ya adetim stresten işte hayırlısı gelir inş en kısa zamanda ...:)ne komik istemediğimiz seyi bekliyoruz simdi
evet cnm ya hiç aklıma gelmezdi kanamam gelsin diye dört gözle bekleyeceğim
ha bi gayret daha, bi nefes daha, geçecek elbet günler. sevdiğin şeyleri yapmaya çalış mümkün olduğunca :) sabrına hayranım senin gibi arkadaşların, çok güçlüsün, bi nefes daha...
evet cnm inşallah son beklemem olur bu nefes umuduma götürür beni.............
3 kez deneme yaptım 4 deneme için merkez araştırıyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum
senin de kuş gibi geçsin gitsin, bebecikler sıkı sıkı tutunsun, kucağında göreceğin uykusuz gecelerin olsun
az evvel klinikten aradılar, verdiğim üç yumurtanın üçü de döllenmiş. yarın öğlen transfer için gidiyorum. aman allahım! bugüne kadar heyecanlanmamıştım!
amin,saol canım şu an hastanedeyim ve çok heyecanlıyım 5 de transferim dua edin ...
selam kızlar benim tedavim doktor tarafından sonlandırıldı ve
birdahaki aya kaldımyanlış ilaç kullandı
bende doktorumu değiştiriyorum artık çorumdayım çalışıyorum
ilaç takibimi burada yaptırıp ankaraya gidiyim diyoırdum
beceremedi yaaa
neyse burada tüp bebekte uzman başka bir doktor var ona yaptıracam
[sıze=3][/sıze][sıze=3]aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz inşallah bu topik size uğur getirecek[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?