Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

[/QUOTE]

umut tüp bebek merkezi yarın tedaviye başlıyorum

kadınlar kulubünüde eşim bulmuş ve benim adıma üye olmuş burda yazılanları okuduğumda çok etkilendim çünkü günlük hayatta konuşamayacağın şeyleri burda konuşabiliyorsun ayrıca seninle aynı durumda olan kişilerle konuşabiliyorsun

Son düzenleme:
Ben henüz karar veremedim bizde hem yumurta yetmezliği hemde sperm problemi var.Büyük bir merkezde denemek istiyorum.Umut tüp bebek merkezi yada memorial hastanesi arasında kaldım.Haftaya görüşmelerimi yapıp karar vericem.Hayırlısı hepimiz için

inşallah canım bugün izne ayrıldım yarın tedaviye başlayacağım sen gaiba bursada tedavi görüyorsun nasıl memnunmusun

izne ayrılman güzel tedavi sürecini daha sakin geçirirsin transferden sonra yatarken okuman için sana bi kitap önereceğim onu oku KÜÇÜK MUCİZELER DÜKKANI bu kitabın kahramanlarından biride bizim gibi tüp bebekle uğraşan bi bayan bölelikle sıkılmadan geçirirsin o bekleme zamanını gerçi bu kitaba başlayınca en fazla 3 günde bitirirsin :))

ben bursada PEMBEMAVİ nevin hanımın hastasıyım çok memnunum doktorumdan her ne kadar herkez değiştir desede doktorumun elinden geleni yaptığını biliyorum yapılması gereken herşeyi yapıyor allaha kalmış bişi allah ol demeyince doktorlar ne yapsın bu sabah aradı doktorum ne kadar kaldı adetine diye benimle birlikte heyecanlanıyor ve eminimki benden çok istiyor eve bebeğimle dönmemi manevi desteği çok üstümde sen doğurana kadar pes etmek yok diyor buda bana güç veriyor :))))

burda yanlız olmadımızı görüyoruz burayı bulana kadar bende tek benim başıma geldi evlat hasreti sanıyordum ama malesef binlerce kadın varmış herkezin hikayesi farklı derdi sorunu yaşadıkları farklı üzüntülerini paylaşıyoruz güzel haberlerle mutlu oluyoruz

artık eşim bile anlıyor yüzümden bu gün biri daha negatifmi aldı diye soruyor yada çok mutlusam söle bakalım kim hamile kaldı diyor..:)))

canım madem istanbuldasın tüm merkezlerle ön görüşmeye git hangi doktora için ısındı onunla devam et seval taşdemiride tavsiye ederim çok fazla başarı hikayesi var en uzman olduğu konu erkek faktörü ve düşükler madem istanbuldasın onlada görüş derim tabi bu nacizane benim fikrim

rabbim yardımcınız olsun ...

2 kez smyrna art denedim şimdi şansımı istanbulda denek istiyorum tavsiye üzeerine 3 denememi umut tüp bebek merkezinde süleyman bey ile yapacağım

canım yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer kavuşursun bebeklerine...ben de smyrna da tedaviye başladım yarın opu var çok heyacanlıyım ama sen smyrna da olumsuz alınca içimi bi korku kapladı yine zaten çok zor karar verdim bu merkeze izmir de seçenek çok çünkü gerçi merkez bir yere kadar önemli kader kısmet bir yerden sonra,,bir de şanssızlığıma bakar mısın funda hanım yurt dışındaymış bnm en önemli işlerimde olmayacak off off daraldım yine(( bir de sorun neydi sizde merak ettim??

Seval hanımı hiç düşünmedim neden dersen onun uyguladığı ve bir sürü para aldığı bir aşı var maalesef hiçbir bir merkez uygulamıyor
bu kadar iyi bir şey olsa turkiyede başarılı merkezlerde uygulamaz mı?

hayatım o aşıyı yaptırıyorum bende şuan ama seval hanımın hastası deilim benim merkezim bursada türkiyede bu aşıyı yapabilecek ekipmanı olan sadece seval hanımın hastanesi yani sadece seval hanım yapmıyor diğer merkezlerdende gelen çok her gün en az 2 bayana bu aşı yapılıyor istersen araştır aşının açıklaması bana çok mantıklı geldi aşının ismi LENFOSİT AŞI eminim okuduğunda açıklamasını seninde aklına yatacak hatta kadınlar klübünde bile ben bu konuda uzunca bir yazı paylaşmışrım ordanda bakabilirsin

kızlar tedavımın 7cı gunundeyım yumoslarım 12 mılım buyuklugune ulasmıslar sukur hersey guzel dedı nur hanım işallah sonumuzda mutlu son olurr

canım tavsiye ettiğin kitabı alacağım :)

yazın özellikle izin kullanmadım tedavi sürecini rahat gecirmek için 20 gün iznim var transfer yapıldıktan sonrada merkezden rapor alacağım Katılıyorum sana allah ol demedikçe olmayacaktır ama sadece hamile kalamadığım için değil isdediğim diğer şeyleride bulamadım ve kafamda açıkcası soru işaretlerini cevaplayamadıkları için merkezi değiştirdim umarım yeni merkezde aradıklarımı bulabilirim örneğin birinci denemeden sonra neden olmadı deyip araştırma yapmadılar ikinci tedavide kendimi birdenbire buluverdim anlayacağın iki denemede tecrübe kazandım oyüzden üçüncü denemeye başlamadan çok düşünüp çok araştırdım

Son düzenleme:
Topige geldigimden beri 3. Kez yaziyorum umarim bu defa gorursun 26 yaşındayım problemimiz pko 5 yıldır evliyiz bu 4. Denemem ankada tüp bebekte tedavi görüyorum iki tane dondurulmuş transferi yapıldı 18 ekim test günüm :18: dualarınızı eksik etmeyin...

canım canını sıkma lütfen ben evet iki kez denedim ama olmadı ama inşallah senin tedavin güzel gecer ve bebeğine kavuşursun

kızlar akşam ilk iğnemi vuruldum bakalım başladık artık ilk kimin belli olacak cok merak ediyorum listedeki herkes hamile olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…