inşallah allahım yüzünü gfülkdürür ve kucağını doldurur canım
hayırlısını ver allahım transferi olacak arkadaşlara amin
amin,saol canım şu an hastanedeyim ve çok heyecanlıyım 5 de transferim dua edin ...
yarın öğlen yapılacak transferimi beklerken bugün öğleye doğru çok çok hafif ateşim yükseldi. şu saate kadar da 37.2-37.5 arasında dalganıyor. 38'e çıkma durumunda kliniği aramakla ilgili not vardı, ben yine de aradım, parol veya minoset önerdiler. ben, biliyorsunuz önceki yazılarımdan, pek ilaç kullanma taraftarı değilim, eh hafif ateş kısmına bile girmiyorken ateşim, ilacı yanımda bulundurup içmemeye karar verdim. dün akşam ve bu sabah antibiyotiğimi aldım zaten ve bu akşamla yarın sabah da alacağım, 500 mg, o beni toparlar diye düşünüyorum. baktım gece vakti yükseldi 38'e, o zaman alırım. yarın öğle saatleri teknik olarak hamile olacağıma göre, bir aksilik olmazsa, böylesi daha iyi, doğru geldi.
sizin tecrübeniz oldu mu bu konuda?
ilaç kullanmama konusundaki hassasiyetini anlıyorum ama parol hamileliktede kullanılan ilaçlardan sakıncası olmazki hem ateş olması asıl sorun bence sen yinede hem ılık duş al sık sık paroluda iç ben transferimden sonra yaşamıştım bu durumu ve kimyasal gebelik oluşmuştu bence doktorunu dinle ben aramamıştım çok pişman olmuştum
tabi bu beniim başıma geldi diye sanada olacak diye bişey yok canını sıkmak istemem ama sen o parolü iç kuzummmm...
olur mu hiç... burada soruyorum ki arkadaşların deneyimlerinden yararlanayım. dr pek gerekli gibi konuşmadı, ondan ben de bekleyeyim dedim, pek de yükselmedi ama yükselir seyir görürsem hemen alırım mavielle, çok sağol. minoset aldırdım eşime :) arkadaşlarım arasında yaptığım oylamada minoset önde gitti
bu arada senin ateşin yüksek miydi, yoksa bu civarda mıydı?
bu civardaydı fakat dediğim gibi benim transferden 1 gün sonra çıktı ateşim sanki ağır grip geçiriyordum baya kötüydü sen inşallah transferden önce atlatırsın bu durumu birde bende minoseti ağrı kesici diye biliyordum ben odamı ateş düşürücüymüş ben sadece parolün ateş düşürücü olduğunu sanıyordum ...
ercan aygen nerde yapıyo kiii benim doktorum turgut aydın ... 2 .tedavimi ercan aygene yaptırmıştım hakkında hayrlısı olsun...
öyleymiş... kutunun üstünde de yazıyor, tel.de dr da söyledi. 1 saati geçkindir yok ateşim şükür. yine de takipteyiz :)
hay allah, kötü olmuş ya gerçekten, ne kadar hassas her şey, ne kadar ince ip üstündeyiz aslında. güvenip teslim etmekten başka yol yok... ayaklarını sıcak tut, toplu taşıma araçlarına eldivenle girmeyi bile düşündüm ben, grip sezonu açıldı malum.
Ayyy canım benim aklimdaydin çok sevindim heyecanlanma sakin sakin al bebislerini geldualarimiz seninle pozitif düşün pozitif olacak inşallah ardarda hamile kalacağız inşallah
bebeciklerimi aldım, 2 tane kondu,şu an içimde,onların orda olduğunu bilmek bile çok güzel,ayın 19 unda testim var...
hayırlı olsun canım.darısı başıma.benimde cuma opum var.inşlh bende o aşamaya gelebilirim...
bebeciklerimi aldım, 2 tane kondu,şu an içimde,onların orda olduğunu bilmek bile çok güzel,ayın 19 unda testim var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?