Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Günaydın herkese. Ben de kan verdim sonuç bekliyorum. Dua edin çok heycanliyim

canım çok sevindim süper bir haber daha:) bütün gün girip baktım senden haber bekledim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah...benim test günümde yarın ama yaptıramayacağım of yaa ben muğladayım burda bir tane özel hastane var orası da sonucu salı öğrenebilisiniz dedi çok cnm sıkıldı acaba smyrna ya gitsem mi diyorum yoksa 3 gün daha beklesem mi bilemedim sen nerde yaptırdın merkeze mi gittin?bir de bir sorum daha var değerin kaç çıktı ve doktorun verdiği ilaçlara devam edecek misin?

Harika bir haber canım benim çok çok çok sevindim, çifte bayram oldu tatlım sizin için, hayırlı uğurlu olsun, Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin, bu yolda emek veren herkese nasip etsin bu güzel duyguları...

Canım benide eklerimisin bende gecen salı pozitifi gördüm.25 yaşındayım,erkek faktörü,2.denemem,yurtdisindayim,sonuc pozitif :))

çok sevindim arkadaşım allahım sağsağlım kucağına almayıda nasip etsin inşallah..darısı negatifi gören ve beklyenlere inşallah...

Günaydın herkese. Ben de kan verdim sonuç bekliyorum. Dua edin çok heycanliyim
inşallah hamilesin şuanda güzel haberini bekliyoruz...

bi tsm tarzı aile hekimliği tarzı biryer yokmu orada kan testi yapan...çok sıkıntılı ya

merhabalar bende foruma yeni katılanlardanım bugün transferimin 4.günü ankara genart tüp bebek merkezinde yapıldı çok merak ediyorum 3 kasım test günü
tedavin hayırlı olur inşallah arkadaşım,3 kasımda inşallah güzel haberlerini alırız,benimde 4 kasım ancak pazara geldiğinden 5 i gibi bakabiliriz büyük ihtimallede oyle olcak,allah yardımcımız olsun inşallah bütün sonuç bekleyenlere bebişler sımsıkı tutunurlar...

Amin canım inşallah cümlemizin..Ben Denizlideyim canım burda özel bi hastanede yaptırdım tahlili..Değerim 104.21 çıktı doktorun verdiği jeli asprini ve folik asite devam edecem sadece..progesteron değerimde iyi çıktı bugün doktorumu arayacam onun için ilave ilaç yada iğne verecekmi o zaman belli olacakmış..umarım sonuç bekleyen herkes pozitif sonucu alır emekleri boşa çıkmaz...bilmiyorum ki canım keşke sonucu hemen alabileceğin bi yer olsada yaptırsan..Sen bilirsin canım bekleyemeyecem dersen gidersin imkan olursa

Çok teşekkür ederim canım..:)Amin inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin en yakın zmaanda pozitif haberlerle dolsun topik inşallah...Negatif haberleri almasak keşke hiç

Amin canım inşallahh....Negatif haberler duymayalım hiç inşallah..Emeklerimiz boşa çıkmasın Herkes bu mutluluğu yaşasın inşallah

Malesef sonuç negatif

allah sana dayanma gücü versin arkadaşım çok üzüldüm....inşallah bunu hemen atlatıp yeni tedaviyi planlamaya başlarsın...düşe kalka alıcaz bebğimizi kucağımıza rabbiminde izniyle

Malesef sonuç negatif

Arkadasim sikma canini uzulme diycem ama elinde olmadigini biliyorum allah yardimcin olsun demekki senin hakkinda hayirlisi buymus zamani varmis daha..Tez zamanda rabbim kavustursun seni bebegine umudunun asla kaybetme

hayirli olsunn tebrik ederim benbozo rabbim gule gule kucagina almayi nasip etsin bebegini

Kızlar ikinci testimde allahıma şükürler olsunki iyi çıktı ve 165 e yükseldik :))) Isallah Allahim sağlıklı birsekilde kucağımıza almayida nasipeder.Rabbim herkese yaşatsın bu guzel duyguları

yeni hamişlerimiz ve testini tekrarlayan ve güzel sonuçlar alan arkadaşlar rabbim kucağınıza aldırsın inşallah
ay ne güzel pozitif dolu topiğimiz rabbim nazardan saklasın

çok sevindim Allhım inşallah hepimizin bebişleri sıkısıkı tutunurtlar anneciklerine.herkese dua ediyorum.benimde yarın transferim olucak 1. kaliteymiş hepside.Yanlız ben bi daha giremiyebilirim nete. çünkü progesteron iğnesi çok canımı yakıyo mahfetti beni hamile gibiyim resmen.Allahım yardımcımız olsun inşallah.

Arkadaslar oncelikle bayraminiz mubarek olsun. Allah dualarimizi kabul etsin saglikla bebeklerimize kavusalim insallah. Sizlere lucrin ile ilgili bir sorum var. Uzun protokol 6. Gundeyim ve goguslerim kocaman oldu. Sabah dudaklarim silikonlu gibi uyaniyorum. Baska sikayetim yok hii bir de sulu akinti. Var. Normal mi sizce?

canim banada uzun protokol uygulandi ve yarin toplama yapilack hayirlisiyla ama ben suprefact kullandim benimde goguslerim sisti lucrinin etkilerini bilmiyorum fakat afedersiniz benimde son 3 gundur cok fazla seffaf akintim var normal oldugunu sanmiyorum benimkinin, yarin doktora soracam dilerimki normaldir bu tur seyler...sacmaladigimi bildigim halde yumrtalarim catlayip dokuluyor falan dusuncesindeyim:))

Canim tesekkur ederim. Insallah bu asamayida hayirlisiyla atlatirsin. Sonuna gelmissin. Cok yakinda pozitif haberini aliriz umarim.

Ilac farkli olsada etkisi ayni oldugundan normal olabilir. Acaba hamile miyim diyorum ama cook zor biliyorum:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…