Kızlar bugün tahlil günümdü ve Allahıma binlerce şükür pozitif:) Burda o stresli tedavi sürecini benimle paylaşan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..Rabbim bu mübarek günler hürmetine kimseyi evlatsız koymasın inşallah..Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu tez zamanda...
Kızlar bugün tahlil günümdü ve Allahıma binlerce şükür pozitif:) Burda o stresli tedavi sürecini benimle paylaşan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..Rarbbim bu mübarek egünler hürmetine kimseyi evlatspız koymasın inşaüllah..Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mustluluğu tez zamanda...
Kızlar bugün tahlil günümdü ve Allahıma binlerce şükür pozitif:) Burda o stresli tedavi sürecini benimle paylaşan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..Rabbim bu mübarek günler hürmetine kimseyi evlatsız koymasın inşallah..Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu tez zamanda...
Canım benide eklerimisin bende gecen salı pozitifi gördüm.25 yaşındayım,erkek faktörü,2.denemem,yurtdisindayim,sonuc pozitif :))i
Arkadaşlar biliyorsunuzki ben mersinde yaşıyorum şuan tedavi için istanbuldayım yani kendi evimde olmadığım için herzaman giremiyorum
listemizde eksik yazdığım veya güncelemediğim bilgiler varsa lütfen uyarın topiğimiz okadar çok hızlı ilerliyorki bazen yetişemiyorum
Bizler üzüntülerimizle sevinçelerimizle dert ortağı olduk paylaşımlarınız için hepinze çok teşekürler
çok sevindim arkadaşım allahım sağsağlım kucağına almayıda nasip etsin inşallah..darısı negatifi gören ve beklyenlere inşallah...Kızlar bugün tahlil günümdü ve Allahıma binlerce şükür pozitif:) Burda o stresli tedavi sürecini benimle paylaşan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..Rabbim bu mübarek günler hürmetine kimseyi evlatsız koymasın inşallah..Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu tez zamanda...
inşallah hamilesin şuanda güzel haberini bekliyoruz...Günaydın herkese. Ben de kan verdim sonuç bekliyorum. Dua edin çok heycanliyim
bi tsm tarzı aile hekimliği tarzı biryer yokmu orada kan testi yapan...çok sıkıntılı yacanım çok sevindim süper bir haber daha:) bütün gün girip baktım senden haber bekledim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah...benim test günümde yarın ama yaptıramayacağım of yaa ben muğladayım burda bir tane özel hastane var orası da sonucu salı öğrenebilisiniz dedi çok cnm sıkıldı acaba smyrna ya gitsem mi diyorum yoksa 3 gün daha beklesem mi bilemedim sen nerde yaptırdın merkeze mi gittin?bir de bir sorum daha var değerin kaç çıktı ve doktorun verdiği ilaçlara devam edecek misin?
tedavin hayırlı olur inşallah arkadaşım,3 kasımda inşallah güzel haberlerini alırız,benimde 4 kasım ancak pazara geldiğinden 5 i gibi bakabiliriz büyük ihtimallede oyle olcak,allah yardımcımız olsun inşallah bütün sonuç bekleyenlere bebişler sımsıkı tutunurlar...merhabalar bende foruma yeni katılanlardanım bugün transferimin 4.günü ankara genart tüp bebek merkezinde yapıldı çok merak ediyorum 3 kasım test günü
canım çok sevindim süper bir haber daha:) bütün gün girip baktım senden haber bekledim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah...benim test günümde yarın ama yaptıramayacağım of yaa ben muğladayım burda bir tane özel hastane var orası da sonucu salı öğrenebilisiniz dedi çok cnm sıkıldı acaba smyrna ya gitsem mi diyorum yoksa 3 gün daha beklesem mi bilemedim sen nerde yaptırdın merkeze mi gittin?bir de bir sorum daha var değerin kaç çıktı ve doktorun verdiği ilaçlara devam edecek misin?
Harika bir haber canım benim çok çok çok sevindim, çifte bayram oldu tatlım sizin için, hayırlı uğurlu olsun, Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin, bu yolda emek veren herkese nasip etsin bu güzel duyguları...
çok sevindim arkadaşım allahım sağsağlım kucağına almayıda nasip etsin inşallah..darısı negatifi gören ve beklyenlere inşallah...
inşallah hamilesin şuanda güzel haberini bekliyoruz...
bi tsm tarzı aile hekimliği tarzı biryer yokmu orada kan testi yapan...çok sıkıntılı ya
tedavin hayırlı olur inşallah arkadaşım,3 kasımda inşallah güzel haberlerini alırız,benimde 4 kasım ancak pazara geldiğinden 5 i gibi bakabiliriz büyük ihtimallede oyle olcak,allah yardımcımız olsun inşallah bütün sonuç bekleyenlere bebişler sımsıkı tutunurlar...
Malesef sonuç negatif
Malesef sonuç negatif
Malesef sonuç negatif
kızlar hepinizin bayramını en içtenliğimle kutluyorum...bugün bebişlerimi aldım...2 tane 1.kalite embriyomun transferi gerçekleşti..5 kasım test tarihim...beklemekte olan tüm arkadaşlara sabır diliyorum,negatifi gören arkadaşlarada allahım yardımcıları olsun bu iş böyle kızlar maalesef ince bir çizgide koşmaya çalışıyoruz ,inşallah hepimiz zamanı geldiğinde anne oluruz bebişerimize kavuşuruz
Arkadaslar oncelikle bayraminiz mubarek olsun. Allah dualarimizi kabul etsin saglikla bebeklerimize kavusalim insallah. Sizlere lucrin ile ilgili bir sorum var. Uzun protokol 6. Gundeyim ve goguslerim kocaman oldu. Sabah dudaklarim silikonlu gibi uyaniyorum. Baska sikayetim yok hii bir de sulu akinti. Var. Normal mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?