hadi hayırlısı canım umrım ikimizde pozitif sonucu alırız.
Herkeze iyi bayramlar
inşallah evlatsız geçirdiğimiz son bayramımız olur rabbim bebeklerle süsler evlerimizi
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Cnm bise sorcam sana 2 embriyo yasak dedi doktor bana yasin 35 den kucuk ve ilk deneme dedi.senin ki nasil sormus tek mi yapim cift mi yapim diye?
sonucumu aldım beta hcg 0.7 negatif.çok moralim bozuk.tekrar 6 aydan önce deneyemem hiç paramız kalmadı umudumda kalmadı herkes hamile herkesin bebeği var ama benim biryanım eksik..herşey için bana desteğiniz için tüm topik arkadaşlarıma tşk ediyorum ekim topiğinden mutsuz bi şekilde ayrılıyorum hakkınızı helal edin allah herşeyi gönlünüzce versin.kahramanmaraştan NURAY
kızlar günaydın..transferim 15 inde oldu bnm dün gece o kadar çok karnım ağrıdı ki adet olacağım sandım sıkıntıdan hiç uyuyamadım sabah hatta gece yarısı idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik olsa da belirdi..umutlanıp sonra hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum..bu kadar erken çıkması normal mi sizce yoksa test mi bozuktu acaba Allahım kafayı yemeden şu 2,3 günde geçseydi hayırlısıyla çok ama çok gerginim...
Kizlar benim de dun transferim oldu,cok sukur embriyolarin hepsi iyiydi kararsiz kaldim bir tane mi iki tane mi transfer edilsin diye,doktor hem ilk deneme hem de zayifsin tek embriyo koyalim dedi ,6 tanesi de donduruldu,olmazsa digerlerini cift koyacak,5 kasim test tarihim ,Allah hepimizin yardimcisi olsun kucagini bos birakmasin kimsenin.yeni anne adaylarimizi cok tebrik ederim Allah tamamina erdirsin,darisi basimiza insallah herkese iyi bayramlar simdiden ..q.
cnm çok ama çok üzüldüm inşallah bebeğini çok beklemeden kucağına alırsın..senin için hüzünlü bir bayram,bebeğini kucağına aldığında inşallah bunları uutmuş olacaksın..allah dayanma gücü versin arkadaşımgünaydın kızlar size kötü haberim var maalesef adet oldum daha 10.gündeydim ama bildiğiniz adet.şimdi kanvermeye gidecez ama hiç umudum yok karnımda ağrıyo.yani sonucuma kocaman bir NEGATİF yazın.moralim çok bozuk allah benim dualarımı kabul etmiyyo çok üzülüyorum.ben şimdi insanlara ne anlatacam ençokda onu düşünüyorum
cnm hem bayramını kutluyorum hemde yarınki transferinde şans diliyorum..inşallah güzel güzel tutnur bebişlerin..Az once hastaneden aradilar, dun yazmistim size 7 tane toplandi diye, 5 tanesi dollenmis ve Cuma gunu de transfere gidicem insallah . Dua edin bayanlar, ben buradaki herkes icin dua ediyorum. Kalpten istenen her duanizin gercek olmasi dilegiyle...
hayırlı olsun cnm inşallah bebişler güzel güzel tutunurlar ...cnm merhaba test tarihlerimiz aynı benimde cumartesi 3 tane 5.gün transferim oldu allah yüzümüzü güldürsün inş
cnm benim bugün transferim gerçekleşti..2 adet birinci kalite embriyomu aldım benimleler,inşallah güzelcede tutunurlar ,cumartesi transferinde sana bol şans diliorumGünaydın kızlar.az önce merkezden aradılar yumurta toplamanın 2.günü embriyolarım 9 tane olmuş 1 tanesi orta kalite 8 tanesi 1. kaliteymiş iki günde 4 hücreye bölünmüş.Embriyolog bayan çok iyi dedi o yüzden 5.gün transferi olucak dedi. cumartesi transferim olucak.
bende transfer tarihimi öğrendim
rahim duvarım 9 mm olmuş bile pazartesi yapalım dedi doktorum bize uygun olmayınca çarşambaya aldı haftaya bu gün bebeklerimi almış olucam rabbim yardımcım ve hepimizin yardımcısı olsun
kızlar hepinizin bayramını en içtenliğimle kutluyorum...bugün bebişlerimi aldım...2 tane 1.kalite embriyomun transferi gerçekleşti..5 kasım test tarihim...beklemekte olan tüm arkadaşlara sabır diliyorum,negatifi gören arkadaşlarada allahım yardımcıları olsun bu iş böyle kızlar maalesef ince bir çizgide koşmaya çalışıyoruz ,inşallah hepimiz zamanı geldiğinde anne oluruz bebişerimize kavuşuruz
hadi her şey yolunda gitsin! iyi haberlerini bekliyorum!
arkadaşlar,
biliyorsunuz sonucum negatif çıkmıştı ama önceki yazılarımdan biliyorsanız, biz doğal tüp yöntemi kullanmıştık. yani 5 gün hap ve transfer öncesi sadece 2 fostimon iğne kullanmıştım. 3 yumurtam toplanmış, 3ü de döllenmişti. şimdi sonuç olumsuz çıktı, nedenini şu anda bilemiyoruz, her şey yolunda gibiydi ve iyi bölünmüştü embriyolar. her neyse, şimdi regl günümü bekliyorum, biraz şişkin ve hafif ağrılıyım. kalçamın acısı bile ancak geçiyor.
ne kadar beklememiz gerektiğini düşünürken, doğal siklustan yararlandığımız için bir sonraki regl başlama tarihimde yeniden deneyebileceğimizi belirttiler. tabii ki aynı yerde tekrar denemeyeceğiz asla ama bu yöntemi tercih ettiğimiz için memnunuz.
bilginiz olsun...
cnm sizin sıkıntınız neydi????hemen deneyebilmek vücudun kendini toplaması süper tabiki...ama bizim öyle bir şansımız yok gibi maalesef mikroenjeksiyon olmak zorundyız((
Cok gecmis olsun canim ama her iste bir hayir vardir,ilk denemede insan sureci tam bilmedigi icin olabiliyor,yeter ki sonucu guzel olsun diye her sikintiya katlanmaya razi oluyor,sukur benim kendi drum simdiki tup bebek merkezine yonlendirmisti bu konuda talihsizlik yasamadik,hem dr hem ekip hepsi cok iyi ilgilendiler merkez parayi yumurta toplama gunu aldi o gune kadar sadece fiyat nedir diye gorusmustuk bidaha konusu acilmadi,ama benim icin onemli olan sonuc su anda rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah.bu arada belirtmem lazım, başında habersizdik bu yöntemden ve ben vicdanen rahat değildim çok embriyo oluşturup fazlasını yok etme meselesinden ve ısrarla rahatsızlığımdan bahsettiğim halde aylar öncesinden randevu alıp ödemeyi yaptırdılar fakat kliniklerinde bunun mümkün olduğunu söyleyen tek kişi çıkmadı.
tedavi tarihimiz geldiğinde ben çok tesadüf eseri öğrendim, yine de klasik yöntemle ilgili ikna edilmeye çalışıldık. elimizde iğnelerle huzursuz halde çıktık, tekrar aradık bu yöntemi istemediğimizle ilgili, ancak o zaman hapın adı verildi.
süreç sırasında da her gittiğimizde huzursuz bir ruh haliyle çıktık klinikten ama yeter ki sonuç olsun diye umursamadık. işin teknik kısmına önem verdik, ama hata ettik. duygusal destek ve tüp muamelesi görmemek, bireysel olarak her bedenin yapılan işlemlere tepkisinin önemsendiğini hissetmek ne kadar önemliymiş meğer...
sonuç bana telefonda bildirildiğinde aldığım cevap, çok üzgünüz sonucunuz negatif çıktı, bugün test yaptıran başka hastalarımız da vardı, olumlu sonuçlar aldıklarımız da vardı, üzgünüm. bu şekilde ilk etapta hemen sorun bizde değil sizde mesajı verilmesi çok rahatsız ediciydi.
başından sonuna kadar (embriyolog görüşmemiz hariç) tüp çift muamelesi gördüğümüz, kendi işlerinin aksaklığından ötürü üst üste kendimizi dr yerine önce hep finans sorumlusuna yönlendirildiğimiz, bilgilendirme adına internet'ten rahatlıkla sürecin aşamalarını okuyabileceğimiz her başa aynı ilaç cevaplarını hızlandırılmış şekilde alıp yollandığımız bir yer oldu.
yerin adını yine de vermeyeceğim, demek istediğim şey, bizim düştüğümüz hataya düşmeyin. görüşmeye gittiğiniz ilk gün el sıkışmayın, ödeme yapmayın. gidin gelin, hatta beklerken biraz kulak verin dr ile hastalar arasındaki ve çalışanlar ile hastalar arasındaki ilişkilere. huzursuz hissettiğiniz bir yerle, bizim gibi başta umursamayıp lab ve embriyolog önemli gerisi pohpohlanmaya ihtiyacı olanlar için demeyin. ben kendimi güçlü bir kadın olarak bilirim, yaşadığım bir sürü şeyden ötürü, ancak aldığınız ilaçlar bile sizi zorlayacak ve insan muamelesi görmeye mutlaka ihtiyaç duyacaksınız.
sizin bedeniniz eşsiz. burada arkadaş olarak birbirimize destek oluyoruz ve birbirimizin sorunlarını, neden bazı şeyleri o an yaşamakta olduğumuz hakkında fikir yürütüyoruz. bu çok önemli ama bu işin profesyonelleri suskun da kalmamalı, geçiştirmemeli de, herkese verilen cevapları da vermemeli, sadece fikir de yürütmemeli. araştırmalı, önemsemeli, en önemlisi gerçekten kulak vermeli.
şimdi deneyimliyiz, vücudumu da nispeten daha iyi tanıyorum, yumurtalarımın iyi cevap verdiğini biliyorum. kısa sürede yeniden denememize imkan tanıyacak bir yönteme bizi yönlendirdiği için Rabbim'e şükrediyorum. gerçekten başta tahmin ettiğimiz gibi oldu, sonuç odaklı oldu sadece her şey. ama birey olarak dinlenmediğimiz yer o parayı kesinlikle bizden alamayacak. hele de sonucunda bana sorun bizde değil, sizde tarzı konuşacaksa...
Kizlarr bayraminizi kutlu olsun nice guzel bayramlara bebislerimizle beraber insallah...Size bi sorim olacak umarim yardimci olabilirsiniz ben bugun ovitrelleyi vurcam ama benim karin agrim cok yurudugumde resmen karnim dolu dolu bu normalmi bisey olmasin yumurtalara ve akintimda cok fazla siz hic boyle yasadinizmi resmen hareketleri kisitlamak zorunda kaliyorum karnimin alt tarafindaki toplari hissediyorum lutfen yardim edin canim cok sikildi buna
bu arada belirtmem lazım, başında habersizdik bu yöntemden ve ben vicdanen rahat değildim çok embriyo oluşturup fazlasını yok etme meselesinden ve ısrarla rahatsızlığımdan bahsettiğim halde aylar öncesinden randevu alıp ödemeyi yaptırdılar fakat kliniklerinde bunun mümkün olduğunu söyleyen tek kişi çıkmadı.
tedavi tarihimiz geldiğinde ben çok tesadüf eseri öğrendim, yine de klasik yöntemle ilgili ikna edilmeye çalışıldık. elimizde iğnelerle huzursuz halde çıktık, tekrar aradık bu yöntemi istemediğimizle ilgili, ancak o zaman hapın adı verildi.
süreç sırasında da her gittiğimizde huzursuz bir ruh haliyle çıktık klinikten ama yeter ki sonuç olsun diye umursamadık. işin teknik kısmına önem verdik, ama hata ettik. duygusal destek ve tüp muamelesi görmemek, bireysel olarak her bedenin yapılan işlemlere tepkisinin önemsendiğini hissetmek ne kadar önemliymiş meğer...
sonuç bana telefonda bildirildiğinde aldığım cevap, çok üzgünüz sonucunuz negatif çıktı, bugün test yaptıran başka hastalarımız da vardı, olumlu sonuçlar aldıklarımız da vardı, üzgünüm. bu şekilde ilk etapta hemen sorun bizde değil sizde mesajı verilmesi çok rahatsız ediciydi.
başından sonuna kadar (embriyolog görüşmemiz hariç) tüp çift muamelesi gördüğümüz, kendi işlerinin aksaklığından ötürü üst üste kendimizi dr yerine önce hep finans sorumlusuna yönlendirildiğimiz, bilgilendirme adına internet'ten rahatlıkla sürecin aşamalarını okuyabileceğimiz her başa aynı ilaç cevaplarını hızlandırılmış şekilde alıp yollandığımız bir yer oldu.
yerin adını yine de vermeyeceğim, demek istediğim şey, bizim düştüğümüz hataya düşmeyin. görüşmeye gittiğiniz ilk gün el sıkışmayın, ödeme yapmayın. gidin gelin, hatta beklerken biraz kulak verin dr ile hastalar arasındaki ve çalışanlar ile hastalar arasındaki ilişkilere. huzursuz hissettiğiniz bir yerle, bizim gibi başta umursamayıp lab ve embriyolog önemli gerisi pohpohlanmaya ihtiyacı olanlar için demeyin. ben kendimi güçlü bir kadın olarak bilirim, yaşadığım bir sürü şeyden ötürü, ancak aldığınız ilaçlar bile sizi zorlayacak ve insan muamelesi görmeye mutlaka ihtiyaç duyacaksınız.
sizin bedeniniz eşsiz. burada arkadaş olarak birbirimize destek oluyoruz ve birbirimizin sorunlarını, neden bazı şeyleri o an yaşamakta olduğumuz hakkında fikir yürütüyoruz. bu çok önemli ama bu işin profesyonelleri suskun da kalmamalı, geçiştirmemeli de, herkese verilen cevapları da vermemeli, sadece fikir de yürütmemeli. araştırmalı, önemsemeli, en önemlisi gerçekten kulak vermeli.
şimdi deneyimliyiz, vücudumu da nispeten daha iyi tanıyorum, yumurtalarımın iyi cevap verdiğini biliyorum. kısa sürede yeniden denememize imkan tanıyacak bir yönteme bizi yönlendirdiği için Rabbim'e şükrediyorum. gerçekten başta tahmin ettiğimiz gibi oldu, sonuç odaklı oldu sadece her şey. ama birey olarak dinlenmediğimiz yer o parayı kesinlikle bizden alamayacak. hele de sonucunda bana sorun bizde değil, sizde tarzı konuşacaksa...[/QUOTE
haklısın zaten hassas varlıklarız tedavi bizi dahada hassaslaştırıyor..eminim doktorun ve ekibi elinden geleni yapmışladır...sonuçta bu başarı onların tirajını yükseltiyor,kimse olumsuz sonucu görmek istemez..ama haklısın pek kullanmadıkları ve daha az tecrübeli oldukları işlemleri daha güzelde olsa kullanmak istemeyebiliyolar,ayrıca bu bir sektör,ticari bi iş bunu ikinci denememizde ücretlere yapılan ciddi indirimlerden anlayabiliyoruz,ama senin seçtiğin bir yöntem için suçlayıcı konuşması affedilemez çünki bunu ne sen ne o kimse bilemez ..bu kimsenin suçu olamaz allah bilir rabbim ol derse olacak..sende oraya macera aramaya gitmedin tabiki bebeğinin olmasını en çok sen istersin daha pozitif yaklaşbilirler...bende sana katılıyorum negatifi görmen tedaviden değil,rabbimden..bildiğin yolun doğruluğuna inanıyorsan kimse seni yıldırmasın..inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?