Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

brcburcu
transferin hayirli olsun.güzel haberinide duyariz insaallah.
benbozo
Allah tamamina erdirsin.
duaediyoruz
cok cok gecmis olsun.umarim cabuk atlatirsin.Allah yardimcin olsun..
hanimlar topigi yeni okumaya basladim.hepinizin yasadiginiza tam sahit olamadim.karistiriyorum da:)atladigim vardir illaki.
transferi olan herkese mutlu sonla bitecek sabirli ve rahat bir bekleyis ,negatif olan herkese metanet,hamilelerede

canım hayırlı olsun,allah kucağına almayı nasip etsin.

Canim tesekkur ederim. Insallah bu asamayida hayirlisiyla atlatirsin. Sonuna gelmissin. Cok yakinda pozitif haberini aliriz umarim.

Ilac farkli olsada etkisi ayni oldugundan normal olabilir. Acaba hamile miyim diyorum ama cook zor biliyorum:)

Ayni duygulari yasamisiz bende ayni seyi dusunuyorum ama dedigin gibi sonra kac senedir olmamis simdimi olcak diyorum yani biz hamileligin belirtilerini simdiden en ust duzeyde yasiyoruz:)allah devamini getirmemizide nasip eder insallah

Canim benim de merakla beklenen test tarihim 5 kasim tabloya eklersen sevinirim hayirlisi olsun hepimiz icin insallah...

cnm bende senin adına sevindim kalanları dondur mutlaka..bu arada bana sadece transferden sonra bir kez progestan iğne yapıldı..evet berbat bişey,crinone jel kullanıyorum.başkada iğne vurulmam gerekmez inşallah,sana transferden önce iğnemi başladılar????hADİ BAKALIM AL BEBİŞLERİNİ GÖBİ,ŞİNE..inşallah pozitif haberlerimizide vericez burdan..

kızlar testimi yaptırabildim veeeee hamileyimm o kadar sevindim ki yarım saat ağladım heralde rabbim isteyen bekleyen herkese yaşatsın inşallahhh...bize de sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..

kızlar testimi yaptırabildim veeeee hamileyimm o kadar sevindim ki yarım saat ağladım heralde rabbim isteyen bekleyen herkese yaşatsın inşallahhh...bize de sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..

cnm çok sevindim allah kucagına almayı nasip etsin benimde 3 gün sonra testim var bizler içinde dua et lütfen

Kizlar benimde bugun op diyorsunuz galiba iste ondan oldu 12 yumurta olusmus pazartesi haber verecekler lutfen banada dua edin hersey yolunda gitsin pazartesi guzel haberlerle uyanmak istiyorum bide siz diyorsunuz kacinci gun embriyosu falan bunlar dollenirse pazartesi transfer yapacaklarini soylediler hemen canlansalar dahi 2 oluyor ne dusunuyorsunu bu konuda bakletilmesinde israr etsemmi ama sanirim burda oyle bisey yapmiyorlar

tebrik ederim sağ salim kucağına alırsın inşlh bebeğini bu arada merak ettim test sonucun kaç çıktı ve kaç embriyo transfer edilmişti :)
biraz fazla meraklıyım kusuruma bakama ama sizin pozitif haberleriniz bizede umut oluyo:)

Bu cok guzel bir haber canım tebrik ederim,Allahim isteyen herkese nasip etsin

kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim...tabi ki sorularınızı cevaplarım arkadaşlar daha önce ben de çok sordum benden önce sonucu belli olanlara:)) bana 2 embriyo transfer edildi 3 gün embriyolarıydı ve orta kaliteydiler çok korkuyodum tutmayacak diye hatta transferden 5,,6 gün sonra adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu oturup ağladım olmadı işte diye yani anlayacağınız çok stresli bi bekleyiş oldu çok şükür ki sonuç güzel oldu değerim de 140 çıktı ama pazartesi bir daha bakalım dedi artışa bakacaklarmışş inşallah o da güzel sonuçlanır...yalnız galiba ben kadın doğumcudan önce bir nefroloji uzmanına gideceğim kızlar 2 gündr böbreklerim ağrıyor korkutuyor beni enfeksiyonmu oldum acaba bilmiyorum..

cnm tebrik ederim çok sevindim...yupppiiiiiiiiiii ya:)bi gebemiz daha oldu...inşallah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim..ikiside tutmuşmudur değer yüksek gibi...hadi hayırlısı,benimde bugün 3.gün bitiyor..5 kasım test tarihim lütfen dua...

Sonucum negatif.hersey bosunaymis.

çok çok geçmiş olsun..allahım yardımcın olsun sabır versin,inşallah en kısa zamanda hamile haberini duyarız...meryem suresi çok etkiliymiş 41 gün okuyunca gebe kalınıyormuş,tek sığınağımız dualar başka çaremiz yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…