Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

kızlar testimi yaptırabildim veeeee hamileyimm o kadar sevindim ki yarım saat ağladım heralde rabbim isteyen bekleyen herkese yaşatsın inşallahhh...bize de sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..

hayırlı olsun canım ,çok sevindim allah tamamına erdirsin ,kucağına almayı nasip etsin

Sonucum negatif.hersey bosunaymis.

canım biliyorum şu an ne desek boş,ama böyle düşünme allahım çektiklerimizi görüyo seni de sevindirecek biliyorum inan bunda da vardır bir hayır ama biz bilmiyoruz rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun,evinize bereket,mutluluk getirecek bebişler versin..AMİN..

canım çok üzüldüm yaa inan senin bu yazıyı okuduğumdan beri hep sizi düşünüyorum lütfen çok üzme kendini demek ki şimdi olması hayırlı değildi daha zamanı varmış nazlı bebişlerin ama bak gör bir gün sen de pozitif sonuç alıp bu mutluluğu yaşayacaksın o zamana kadar kendini yıpratma lütfen..sağlıcakla kal..

kızlar testimi yaptırabildim veeeee hamileyimm o kadar sevindim ki yarım saat ağladım heralde rabbim isteyen bekleyen herkese yaşatsın inşallahhh...bize de sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..

evet evet evettttttt süper rabbim beklemede olan arkadaşlarımızdanda böyle güzel haberler duyursun
canım rabbim kucağınıza aldırsın sıkıntısız mutlu bir hamilelik dilerim..

canım sen böyle şeylere takılma genelde 3.gün enbriyosu transfer edliyor ve rabbim ol dedikten sonra kaçıncı gün transferi olduğu mühim değil inşallah bebeklerin sımsıkı tutunur rabbim emeklerinizi boş çıkarmasın inşallah...

( sakın sakın boşuna deme sadece rabbine sığın demekki zamanı değilmiş diye düşün ve mutlaka tekrar ara vermeden dene ayrıca neden tutunmadıklarıyla ilgili testlerinide yaptır pes etmek yok hepimiz bir gün anne olacağız ...........

mucize2013
cok cok gecmis olsun.yasadigin hayal kirikliginin altinda kalma.ileriye bak..amacina daha güclü odaklan.unutma beterin beteri var.insaallah yolun uzamaz en kisa zamanda kavusursun bebegine.

slm kızlar. dün dayanamayıp idrar testi yaptım. transferimin 7. günüidi. hiçbişey çıkmadı. baktıkça hayali bir çizgi görmehye başladım. tesi atmadım o hayali çizgi pembeleşti ama çok bekledği için güvenemedim. kafa karıştırmaktan başka bişeye yaramadı. salı günü test günüm. sabırsızlıkla o günü bekliyorum.

Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim, Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin, hiçbirimizin kucagi boş kalmasın inşallah...

Pozitif sonuc alanlara ne kadar seviniyorsak, negatif sonuc alanlara da o kadar uzuluyoruz, biliyorsujuz ben 4. Denememde hamile kaldim , bu sabir isi gercekten elbette uzulecegiz ama isyan etmek yok, toparlanip yeniden baslayacagiz, insallah hepimiz hamile kalacagiz kizlar bol bol dua edin....

kızlar merhaba dün transferim yapıldı benim. iki adet embriyo konuldu. 4 ab kalitesinde. bana verilen kağıtta embriyo kalitesi 4 ab yazıyo anlamını bilen ??

kızlar merhaba dün transferim yapıldı benim. iki adet embriyo konuldu. 4 ab kalitesinde. bana verilen kağıtta embriyo kalitesi 4 ab yazıyo anlamını bilen ??

bende öyle ab bişeyler yazmıyor..8 hücreli 1. kalite yazıyor..8/1 şeklinde..internetten bir bak istersen ama sana zaten 1 .kalite oldukları söylendi yani iyi bişeydir eminim yada türünü filan gösteriyodur...

kızlar bugün 4. gün beklemek çok zor gerçektende allah hepimizin yardımcısı olsun...bir hafta gözümde ne kadar büyüdü ne kadar da uzak..oysaki son 2 ayımı hatırlamıyorum ben,noolur duaaa

arkadaşlar 15 ekimde bana transfer yapılmıştı sonucu ekimde alıcaktım ama dayanamayıp bugün kan tahlili yaptırdım ve sonuç 7,09 çıktı doktor birşey diyemeyiz sonuç çok düşük dedi olabilirde olmayabilirde dedi sizce varmıdır ?

inşallah vardır yaaaaaa...baya olmuş ama belli olmuyor bu işler,bekle bakalım arkadaşım inşallah güzel haberin gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…