kızlar testimi yaptırabildim veeeee hamileyimmo kadar sevindim ki yarım saat ağladım heralde rabbim isteyen bekleyen herkese yaşatsın inşallahhh...bize de sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..
Sonucum negatif.hersey bosunaymis.
kızlar testimi yaptırabildim veeeee hamileyimmo kadar sevindim ki yarım saat ağladım heralde rabbim isteyen bekleyen herkese yaşatsın inşallahhh...bize de sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..[/QUOT
HAYIRLI OLSUN ALLAH TAMAMIMA ERDİRSİN SAĞLIKLI HAYIRLI BİR EVLAT NASİP ETSİN
TABİKİ BİZLEREDE :)
sonucum negatif.hersey bosunaymis.
kızlar testimi yaptırabildim veeeee hamileyimmo kadar sevindim ki yarım saat ağladım heralde rabbim isteyen bekleyen herkese yaşatsın inşallahhh...bize de sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..
Kizlar benimde bugun op diyorsunuz galiba iste ondan oldu 12 yumurta olusmus pazartesi haber verecekler lutfen banada dua edin hersey yolunda gitsin pazartesi guzel haberlerle uyanmak istiyorum bide siz diyorsunuz kacinci gun embriyosu falan bunlar dollenirse pazartesi transfer yapacaklarini soylediler hemen canlansalar dahi 2 oluyor ne dusunuyorsunu bu konuda bakletilmesinde israr etsemmi ama sanirim burda oyle bisey yapmiyorlar
kızlar merhaba dün transferim yapıldı benim. iki adet embriyo konuldu. 4 ab kalitesinde. bana verilen kağıtta embriyo kalitesi 4 ab yazıyo anlamını bilen ??
arkadaşlar 15 ekimde bana transfer yapılmıştı sonucu ekimde alıcaktım ama dayanamayıp bugün kan tahlili yaptırdım ve sonuç 7,09 çıktı doktor birşey diyemeyiz sonuç çok düşük dedi olabilirde olmayabilirde dedi sizce varmıdır ?
inşallah vardır yaaaaaa...baya olmuş ama belli olmuyor bu işler,bekle bakalım arkadaşım inşallah güzel haberin gelir
basak2569
sen yurtdisinda nerde yasiyorsun arkadasim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?