Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

tebrik ederim arkadaşımhadi bakalım gözün aydın..darısı başıma ya kan verdim geldim bende sonuç bekliyorum:18::18::18::18::18:çok tırsıyorum

tuanacim senin sonuc saat kacta ??inanki sabirsizlikla bekliyorum sonucunu insallah rabbim seninde yzunu guldurecek... ya ben dunden beri siteye giremiyorum surekli hata veriyordu simdide bakim var diyor ve yine surekli gidiyor sizdede ayni sorunlar varmi...kizlar yanlis yonlendirmis olmayayim ama siz nasil dayaniyorsunuz anlamiyorum bu test zamanini ben kalpten giderim galiba hastaneye gitmeden evde bi idrar testi yaparim...

kızlar test sonucum 11.gün 40.8..sanırım hamileyim,salı tekrarlıcaz tabiki umarım katlar,sevinemiyorum üzülemiyorum garip bi duygulanımdayım..nasıl sizce değer kızlar???

haaa bu arada biz donmuş sperm kullanmıştık,bu değerlerde etkisi oluyomu dondurulmuşların biliyormusunuz kızlar hiç duydunuzmu??

kızlar test sonucum 11.gün 40.8..sanırım hamileyim,salı tekrarlıcaz tabiki umarım katlar,sevinemiyorum üzülemiyorum garip bi duygulanımdayım..nasıl sizce değer kızlar???

Hayırlı olsun arkadaşım...inşallah salıya değerin katlanarak artarrrrrrrrrr...

cnm gözün aydın hamilesin işte değerlere takılmayın önemli olan katlaması hem 11. günmüş yarın yapman gerekmiyormuydu yarın yaptırsan daha yüksek çıkmış olucaktı
rabbim kucağına aldırsın inşallahhhhhh

ayyyy inşallah cnm amin hepimizin yüzü gülsün inşallah..evet 12.gün yarın aslında...salı tekrarlayacağız inşallah artarinşallah bunu doğurabilirim

canımmmm çokkk sevindim iyidüşün iyi olsun hamilesin katlanır o merak etme ne dedim akşam olumlu düşünelim olumlu olsun inan çok mutlu oldum şimdi bişii düşünme ve hamileliğin tadını çıkar tatlım allahım sağlıkla kucağına almaya nasip etsin etsin inşallahh dualarımız sizinle....

inşallah cnm ya..rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin ..çok istiyorum bu bebişi çooooookkkkkk

Amin cnm ..Rabbim gönlüne göre verir inşallahhhhhhh... gerçekten takılma değere bu anın tadını çıkar....bence
Darısı bizlerin başına..rabbim bizlerede göstersinn hamiş olduğumuzu inşallahhhh

arkadaşlar 10.gün testim 9.54 11.gün ise 9,6 tüp bebek yapan doktorum biyokimyasal gebelik dedi böyle olupta sonradan değişen yükselen oldumu yardım edin lütfen teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…