masaallah cok iyi yumurtlamissin:))insaallah benimde olur o kadar kaliteli yumosum
Kizlar 11.gun degerim 174 cikti nasil sizce
Tebrikler arkadasim bu is olmus:))
tebrik ederim arkadaşımKizlar 11.gun degerim 174 cikti nasil sizce
tebrik ederim arkadaşımhadi bakalım gözün aydın..darısı başıma ya kan verdim geldim bende sonuç bekliyorum:18::18::18::18::18:çok tırsıyorum
tebrik ederim arkadaşımhadi bakalım gözün aydın..darısı başıma ya kan verdim geldim bende sonuç bekliyorum:18::18::18::18::18:çok tırsıyorum
kızlar test sonucum 11.gün 40.8..sanırım hamileyim,salı tekrarlıcaz tabiki umarım katlar,sevinemiyorum üzülemiyorum garip bi duygulanımdayım..nasıl sizce değer kızlar???
Hayırlı olsun arkadaşım...inşallah salıya değerin katlanarak artarrrrrrrrrr...
kızlar test sonucum 11.gün 40.8..sanırım hamileyim,salı tekrarlıcaz tabiki umarım katlar,sevinemiyorum üzülemiyorum garip bi duygulanımdayım..nasıl sizce değer kızlar???
ayyyy inşallah cnm amin hepimizin yüzü gülsün inşallah..evet 12.gün yarın aslında...salı tekrarlayacağız inşallah artar
cnm gözün aydın hamilesin işte değerlere takılmayın önemli olan katlaması hem 11. günmüş yarın yapman gerekmiyormuydu yarın yaptırsan daha yüksek çıkmış olucaktı
rabbim kucağına aldırsın inşallahhhhhh
ayyyy inşallah cnm amin hepimizin yüzü gülsün inşallah..evet 12.gün yarın aslında...salı tekrarlayacağız inşallah artarinşallah bunu doğurabilirim
inşallah cnm ya..rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin ..çok istiyorum bu bebişi çooooookkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?