Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

sen nerelerdesin nasıl gidiyor hamilelik bulantın filan varmı,doktora gittinmi keseyi gördünmü???tek miyoksa çift mi

Bende işe başladığım için çok giremiyorum internete, bulantım falan yok, sadece yorgunluk ve uykum var sürekli, 7 kasımda görmeye gideceğiz keseyi, değerlere göre tek gibi görünüyor, tek olsun benim olsun çarşambayı iple çekiyorum, çok merak ediyorum yaaa, bi kalp atışını duysam içim rahatlayacak hayırlısıyla, sizleri de takip ediyorum güzel haberlerinizi bekliyorum, dualarım sizinle, sizde dualarınızı eksik etmeyin...

Olumsuz düşünme lütfen. Benimde son şansım dondurulmuşlarımdı. 30 ekimde 2 adet transferim oldu. Sakinlestirici verdiler çok rahat geçti. İyi düşünmek bizim için en doğrusu. Rabbim hayırlıyla anne olmayı nasip etsin hepimize

sağolun kızlar ama çok korkuyorumsanki üstümde koca bi yük taşıyorum yaklaşık 1 senedir bekliyoruz bu olayı bilmiyorum çok yıprandık allahım kimseye aratmasın

aaaa çok çok sevindimbak gördünmü boşuna korkmuşsun çok şükür,bizide korkuttunsorunsuz kucağına alırsın inşallah
şimdiden tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah vakit kaybetmeden ve ilk denemende meleklerine kavuşursundüşündüğün hastane hakkında bilgim yok ama nerede olursa hayırlısı olsun bu tedaviye başlamaya karar vermek de önemli bi aşama bence,şans diliyorum

ediyorum sürekli dua etmezmiyim..hadi bakalım kalp atımını bi duy bebeğinden ilk ses ilk belirti..inşallah sağsağlimde kucağına alıcaksın rabbimn izniylebi sıkıntın yok süper...

kızlar ya göğüslerime dokunamıyorum , karnıma bıçaklar saplanıyorrr ,iğne yerlerimin ağrısı geçmiyorr bugün iğne vurduğum yer kıpkırmızı olduuu ((((((

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır okuyorum forumu, yazmak bugüne kısmetmiş.yarın (kent has. israel aruh dan) randevu aldım başlayacağız inş.tüp bebek tedavisine tabi hormonlar izin verirse :) ki 3 aydır izin vermiyo. benim sorunum çikolata kisti,laparoskopi oldum ama kurtulmak zor.4,5 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım yıllardır her ay hüsran,yumurta takipleri,2 aşılama ilaçlar ,sıkıntılar falan en son çare tüp bebek oldu, Allahım inşallah hepimize bu mutluluğu tez zamanda yaşatır mucizemizi bize gönderir. Çikolata kisti olup da tüp bebek yönt.ile hamile kalan varmı arkadaşlar? hepinize bol şans,Allah a emanet olun.

iyi etmişsin buraya yazmakla kızlar sana yardımcı olurlar:)

canım bende tdağlıyım ama istanbulda yaşıyorum orayı bilmiyorum evet beylikdüzü tdağ a yakın ben etiler de fertijin e gidiyorum aşılamalarımı başka merkezde yaptırmıştım ama tüp bebek ucuz bişii işlem değil malesef yapılan tahlillere işlemlere göre değişiyo hayırlısı olsun tatlım hakında tdağ da tüp bebek merkezi yok mu?

canım cevap için teşekkürler. çorluda açıldı yeni ama hakkında iyi şeyler duymadım.açıkçası yeni bir merkez olsun istemiyorum.madem bu kadar para dökeceğiz en azından tecrübeli bir merkez olsun.bugün doktorumla randevum var ve ben isteğimi dile getireceğim.zaten bana bu doktorum dedi.aşılama yerine tüpe git diye.bakalım deneme tahtasına döndüm 1 yıldır her türlü ilaç -iğne ne varsa denedimgerçi bebiş için herşeye katlanıyor insan ama manevi olarak çok yıprandım.yüksek ihtimal beylikdüzü medicanayı tercih edeceğim yakın olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…