Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Hepinize cok tesekkur ederim kizlar,darisi insallah basiniza ben hala korkuyorum daha once dis gebelik ve kimyasal gebelik yasadigim icin ,yarin tekrarlicaz insallah artar dualarinizi bekliyorum,benim dondurulmus degildi 3gun 8 hucreli tek embryo konulmustu Allah bagislarsa insallah anne olacam....

kızlar bu yazılarınızın sonunda cıkan gebelık takvımını nasıl yapıyorsunuz bende yapmak ıstıyorumda

hamile olan bütün arkadaşları gönülden tebrik ediyorum darısı biz sonuç bekleyenlerin başına inşlh benimde dün transferim oldu inşlah bende pozitifi görebilirim öok heyecanlıyım hamile olan arkadaşlar transferden sonraki belirtilerinizi bizimle paylaşırmısınız

kızlar test sonucum 11.gün 40.8..sanırım hamileyim,salı tekrarlıcaz tabiki umarım katlar,sevinemiyorum üzülemiyorum garip bi duygulanımdayım..nasıl sizce değer kızlar???

tuanacim hayirli olsun canim rabbim gule gule kucaina almayida nasip etsin ins degerin kat kat katlanir ,merak etme bebegin seninle ve seninle olmayada devam edecek allahin izniyle

arkadaşlar bide benim bi sorum var benim transferim dün oldu ve test tarihim 12 kasım yani 9 gün sonra erken değilmi bu tarih sizinkiler 12. gündü sanırım bilgi verirseniz sevinirim

kızlar test sonucum 11.gün 40.8..sanırım hamileyim,salı tekrarlıcaz tabiki umarım katlar,sevinemiyorum üzülemiyorum garip bi duygulanımdayım..nasıl sizce değer kızlar???

Sikinti yok gayet iyi bence, ayrica bu zaten 11. gun degeri, genelde doktorlar 12 yi baz aliyorlar diye dusunursek keyfini cikar:)

kızlar dün doktora gittim yumurtalarım büyümüş 19.7 ye ulaşanlar olmuş yarın yumoşlar toplanıyo:)

ÇOK SEVİNDİM inşallah değerin katlana katlana 9 ay sonraa kucağına gelirrrr
çok sevindim takipteyimmmmm

değere çok takılma önemli olan ikiye katlaması...canım pozitif düşün pozitif olsun...

neden kimse bana cevap vermiyor

canim cok iyi anliyorum üzüntünü..tam yaklasmisken kaybetmek,bir umut aramak,bir mucize beklemek..aynisini bir cogumuz yasadik..
deger artmamis düsmüs maalesef.emin olmak icin yarin gene baktir istersen..insaallah mucizen yakinda gelir insaallah.

hayirli olsuunnmasaallah topigimizin pozitifleri iyi gidiyorsenden de duyacagiz insaallah pozitif haberini.

topigimizin sahibi nerelerdesinn?nasil geciyor bekleme sürecin?sanirim test günün yakinda.insaallah pozitif haberinle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…