Artar artar olumlu dusun:))) Darisi basimiza:)İnsallah canim tesekkur ederim,
yarin testi tekrarlicaz aslinda 13. Gun yapilacakti ben dayanamadim insallah artar deger
kızlar test sonucum 11.gün 40.8..sanırım hamileyim,salı tekrarlıcaz tabiki umarım katlar,sevinemiyorum üzülemiyorum garip bi duygulanımdayım..nasıl sizce değer kızlar???
inşallah cnm ya..rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin ..çok istiyorum bu bebişi çooooookkkkkk
arkadaşlar bide benim bi sorum var benim transferim dün oldu ve test tarihim 12 kasım yani 9 gün sonra erken değilmi bu tarih sizinkiler 12. gündü sanırım bilgi verirseniz sevinirim
kızlar test sonucum 11.gün 40.8..sanırım hamileyim,salı tekrarlıcaz tabiki umarım katlar,sevinemiyorum üzülemiyorum garip bi duygulanımdayım..nasıl sizce değer kızlar???
Bizim 3. Gün embriyosu senin 5. Günse erken test yapabilirsin
neden kimse bana cevap vermiyor
kızlar dün doktora gittim yumurtalarım büyümüş 19.7 ye ulaşanlar olmuş yarın yumoşlar toplanıyo:)
hamile olan bütün arkadaşları gönülden tebrik ediyorum darısı biz sonuç bekleyenlerin başına inşlh benimde dün transferim oldu inşlah bende pozitifi görebilirim öok heyecanlıyım hamile olan arkadaşlar transferden sonraki belirtilerinizi bizimle paylaşırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?