Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

öle yapayım barii
birde ben umudumu yitirdim eğer varsa tutunma şok olucam dinlanmiyorum bile bugün kalktım tatlı yaptım gerçi yaptıp yapmasınada hiç yemedim nie yaptımsa..
umudunu niçin yitirdin???ama boşver sen çok rahatsın böyle rahat olman daha iyi panik olmak işe yaramıyor,kalkcaksın tabiki 4. gün olmuş hem öyle sürekli yatmayı önermiyolar kan dolaşımı bebeklerin tutunması açısından daha iyi..bu arada tatlı dedin cnm çekti..koçişi gönderdim şimdi tatlı almaya

çok özür dilerim cnm yaaaa(((
neyse eşin ilk antremanını yapsınn

haa birde umudumu şu grip yitirtti ((( zaten donmuş diye stres yapıyordum üstüne grip tuz biber oldu..

öle yapayım barii
birde ben umudumu yitirdim eğer varsa tutunma şok olucam dinlanmiyorum bile bugün kalktım tatlı yaptım gerçi yaptıp yapmasınada hiç yemedim nie yaptımsa..

hiç öyle düşünme cnm sen bizden daha iyi biliosun bize akıl veriosun pozitif olun diye sen de öyle ol bak ne güzel tatlı yapmışsın kalk biraz ye de bebişlerin ağzı tatlansın:)hadi bekliyoruz..:)

ayrıca o gün senin yazını okudum çok etkilendim kayınvalideme anlattım seni kadıncağız sana birsürü dua ettiiiiiiiiiii
olucak inşallah bu sefer oldugu gibi de kucağına alıcaksın inşallah saglıkla ikizleri:)))

aminnnnnnnnnnnnnnnn canım benim allah razı olsun.......

haa birde umudumu şu grip yitirtti ((( zaten donmuş diye stres yapıyordum üstüne grip tuz biber oldu..

canım hapşırık falanmı var geçmiş olsun. benim transfer ağustostaydı ama öyle kuvvetli hapşıyordumki tutmaz diyordum. Rabbim nasip ettikten sonra hiç bir şey olmaz

çok özür dilerim cnm yaaaa(((
neyse eşin ilk antremanını yapsınn
bu aralar doymuyorum midem kazınıyor sürekli..tatlıyıda her akşam arar oldum..yedim bugünde üstelik canavar gibiyim yapsın dimi bencede yapsın haha

canım hapşırık falanmı var geçmiş olsun. benim transfer ağustostaydı ama öyle kuvvetli hapşıyordumki tutmaz diyordum. Rabbim nasip ettikten sonra hiç bir şey olmaz

hapşırıkta var burnumda tıkalı nefes alamıyorum tuzlu su yaptım buğu yaptım vikisle biraz açulıyo yine tıkanıyo ((( sabaha geçsin artıkkkkkkkkkkkkk

bu aralar doymuyorum midem kazınıyor sürekli..tatlıyıda her akşam arar oldum..yedim bugünde üstelik canavar gibiyim yapsın dimi bencede yapsın haha

eweeetttttt yasın cnm ee ne demişler ye tatlıyı doğur atlıyı sen gelince eşine söle bebeğe hemen at alsınnoğlan geliyoooooo

ayy yerim seni kız 19 temmuzda gelcek allahın izniyle bebiş haaa
bende baktım eğer allah nasip ederse 27 temmuz diyoo
ben asla tutamam okadar kesin erkn doğer

Son düzenleme:

kızlar benım de 12 temmuz da kısmetse dogum ama ben su alttakı gebelık takvımı nasıl yapılıyor bılmıyorum bana yardımcı olurmusunuz

kızlar benım de 12 temmuz da kısmetse dogum ama ben su alttakı gebelık takvımı nasıl yapılıyor bılmıyorum bana yardımcı olurmusunuz

ayy ayy masallahh asermelerimizde baslamiz takvimler yapilmiss oyy rabbim gule gule kucagina almayida nasip etsinn esinin elinden cekecegi var desene simdiden yollamissin:)))

yaaa arkadaşlar sizden başka sorucak kimsem yok tecrübeli arkadaşlar cvp yazsın lütfen ben çok fena ishal oldum ve bebeğime bişey olur gider diye çok tedirgin oldum şuan bişey olmuşmudur acabaaa

amin canım benim inşallah öyle olur çok zor rabbim kimseyi evlatsız çaresiz bırakmasın

yaaa arkadaşlar sizden başka sorucak kimsem yok tecrübeli arkadaşlar cvp yazsın lütfen ben çok fena ishal oldum ve bebeğime bişey olur gider diye çok tedirgin oldum şuan bişey olmuşmudur acabaaa

Canim beslenmene ve sivi alimina dikkat edersen bi sorun olacagini sanmiyorum aslinda kahve limon karisimi etkili ishali kesmede ama suan yapabilirmisin onu bilmiyorum ishali durdurabilecek besinleri tuketmeye calis bebege bi sikinti olacagini sanmiyorum icini ferah tut canim

saol canım içimi rahatlattın zaten su şişesi elimden düşmüyo :)

tam 1 aydır bu siteyi takip ediyorum ve o kadar zor üye oldum ki ve maalesef bu listeyi bu akşam gördüm saatlerdirde tek tek okudum. hamile olanlara hayırlı olsun bekleyenlerinde hayırlı haberleri almasını diliyorum. ben o liste için çok geç kaldım galiba farkındayım ama yinede yazıcam:) 26 yaş, sorun eşimde sperm azlığı, ilk denemem, taksim alman hastanesinde tedavi gördüm, istanbuldayım. bende 24 ekimde transferim oldu bende 7nci günde dayanamayıp idrar tahlili yaptım 2nci çizgi silik çıktı 9ncu gün tekrar yaptım, 2nci çizgi biraz daha belirgindi 10ncu günde dayanamayıp kan tahliline gittim değerim 140 :) asıl test günümde bugün 5 kasım. tekrar tahlile gidicem ama ben hala kimseye söyleyemedim kendim bile inanamıyorum kimyasal gebelikten korkuyorum.

eğer şuan açık olan varsa bana cvp yazabilirmi lütfen kimyasal gebelikte değer bu kadar yüksek çıkarmı. benim bi kaç saatim kalmasına rağmen ikince teste dayanamıyorum. uyuyamıyorum da:) gün gün hepinizin sevincine üzüntüsüne tanık oldum fakat bir türlü kayıt olamadığım için dış kapıda kalmış gibi hissettim kendimi :)

inşaallahhhhh :):) çok teşekkür ederim allah isteyen herkeze nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah :) bide benim tek embriyoydu 10ncu güne göre değere şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…