- 12 Nisan 2012
- 789
- 42
- 118
umudunu niçin yitirdin???ama boşver sen çok rahatsın böyle rahat olman daha iyi panik olmak işe yaramıyor,kalkcaksın tabiki 4. gün olmuş hem öyle sürekli yatmayı önermiyolar kan dolaşımı bebeklerin tutunması açısından daha iyi..bu arada tatlı dedin cnm çekti..koçişi gönderdim şimdi tatlı almayaöle yapayım barii
birde ben umudumu yitirdim eğer varsa tutunma şok olucam dinlanmiyorum bile bugün kalktım tatlı yaptım gerçi yaptıp yapmasınada hiç yemedim nie yaptımsa..
umudunu niçin yitirdin???ama boşver sen çok rahatsın böyle rahat olman daha iyi panik olmak işe yaramıyor,kalkcaksın tabiki 4. gün olmuş hem öyle sürekli yatmayı önermiyolar kan dolaşımı bebeklerin tutunması açısından daha iyi..bu arada tatlı dedin cnm çekti..koçişi gönderdim şimdi tatlı almaya
umudunu niçin yitirdin???ama boşver sen çok rahatsın böyle rahat olman daha iyi panik olmak işe yaramıyor,kalkcaksın tabiki 4. gün olmuş hem öyle sürekli yatmayı önermiyolar kan dolaşımı bebeklerin tutunması açısından daha iyi..bu arada tatlı dedin cnm çekti..koçişi gönderdim şimdi tatlı almaya
öle yapayım barii
birde ben umudumu yitirdim eğer varsa tutunma şok olucam dinlanmiyorum bile bugün kalktım tatlı yaptım gerçi yaptıp yapmasınada hiç yemedim nie yaptımsa..
hiç öyle düşünme cnm sen bizden daha iyi biliosun bize akıl veriosun pozitif olun diye sen de öyle ol bak ne güzel tatlı yapmışsın kalk biraz ye de bebişlerin ağzı tatlansın:)hadi bekliyoruz..:)
ayrıca o gün senin yazını okudum çok etkilendim kayınvalideme anlattım seni kadıncağız sana birsürü dua ettiiiiiiiiiii
olucak inşallah bu sefer oldugu gibi de kucağına alıcaksın inşallah saglıkla ikizleri:)))
haa birde umudumu şu grip yitirtti((( zaten donmuş diye stres yapıyordum üstüne grip tuz biber oldu..
bu aralar doymuyorum midem kazınıyor sürekli..tatlıyıda her akşam arar oldum..yedim bugünde üstelik canavar gibiyimçok özür dilerim cnm yaaaa(((
neyse eşin ilk antremanını yapsınn
canım hapşırık falanmı var geçmiş olsun. benim transfer ağustostaydı ama öyle kuvvetli hapşıyordumki tutmaz diyordum. Rabbim nasip ettikten sonra hiç bir şey olmaz
bu aralar doymuyorum midem kazınıyor sürekli..tatlıyıda her akşam arar oldum..yedim bugünde üstelik canavar gibiyimyapsın dimi bencede yapsın haha
bu aralar doymuyorum midem kazınıyor sürekli..tatlıyıda her akşam arar oldum..yedim bugünde üstelik canavar gibiyimyapsın dimi bencede yapsın haha
ayy yerim seni kız 19 temmuzda gelcek allahın izniyle bebiş haaa
bende baktım eğer allah nasip ederse 27 temmuz diyoo
ben asla tutamam okadar kesin erkn doğer
ayy yerim seni kız 19 temmuzda gelcek allahın izniyle bebiş haaa
bende baktım eğer allah nasip ederse 27 temmuz diyoo
ben asla tutamam okadar kesin erkn doğer
canim cok iyi anliyorum üzüntünü..tam yaklasmisken kaybetmek,bir umut aramak,bir mucize beklemek..aynisini bir cogumuz yasadik..
deger artmamis düsmüs maalesef.emin olmak icin yarin gene baktir istersen..insaallah mucizen yakinda gelir insaallah.
yaaa arkadaşlar sizden başka sorucak kimsem yok tecrübeli arkadaşlar cvp yazsın lütfen ben çok fena ishal oldum ve bebeğime bişey olur gider diye çok tedirgin oldum şuan bişey olmuşmudur acabaaa
Canim beslenmene ve sivi alimina dikkat edersen bi sorun olacagini sanmiyorum aslinda kahve limon karisimi etkili ishali kesmede ama suan yapabilirmisin onu bilmiyorum ishali durdurabilecek besinleri tuketmeye calis bebege bi sikinti olacagini sanmiyorum icini ferah tut canim
tam 1 aydır bu siteyi takip ediyorum ve o kadar zor üye oldum ki ve maalesef bu listeyi bu akşam gördüm saatlerdirde tek tek okudum. hamile olanlara hayırlı olsun bekleyenlerinde hayırlı haberleri almasını diliyorum. ben o liste için çok geç kaldım galiba farkındayım ama yinede yazıcam:) 26 yaş, sorun eşimde sperm azlığı, ilk denemem, taksim alman hastanesinde tedavi gördüm, istanbuldayım. bende 24 ekimde transferim oldu bende 7nci günde dayanamayıp idrar tahlili yaptım 2nci çizgi silik çıktı 9ncu gün tekrar yaptım, 2nci çizgi biraz daha belirgindi 10ncu günde dayanamayıp kan tahliline gittim değerim 140 :) asıl test günümde bugün 5 kasım. tekrar tahlile gidicem ama ben hala kimseye söyleyemedim kendim bile inanamıyorum kimyasal gebelikten korkuyorum.[/QUOTE
ne güzel canim degerlerin baya yüksek hamilesin galiba :)) insallah hersey güzel gider pozitif düsün aklina getirme öyle negatif seyleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?