bende ekimde dondurulmuş taransferi için gün sayıyorum 7.denemem
4 denmede hamile kaldım kaybettim
şimdi 2 aydır farklı bir tedavideydim
bursada pembemavi tüp bebek merkezi nevin özsaraç doktorum
rabbim hepimize yeni yılda hayırlı evlatlar versin inşallahhhh..
merhaba arkadaşlar 4 aşılama 2 tüp denemem var negatif 3. tedavime başlıycam7 ekimde inş bu son olur ben kastamonudayım tedavi ankara akay tüp bebek de olucak sebepsiz infertiliteyim,eylül topiginde de yazıyorum genetik testlerden dolayı ekim ertelendi ayrıca embriyolara pgt yapılacak 12 yıllık evlyim listeye benide eklermisiniz allah hepimizin yardımcısı olsun
Eylül sonunda ekim başında tedaviye başlayacak olan arkadaşlar öncelikle hikayelerimizi paylaşalım sonra hangi şehirde olduğumuzu yaşımızı gittiğimiz merkezleri şimdi ise nerede tedaviye başlayacağımızı ve hangi doktor ile devam edeceğimizi yazalım
Sayfamız hepimize uğurlu gelir inşallah
[TABLE="class: grid, width: 900, align: left"]
[TR]
[TD]Adı
[/TD]
[TD]Yaş
[/TD]
[TD]Yaşadığı Şehir
[/TD]
[TD]Tanı
[/TD]
[TD]Deneme sayısı
[/TD]
[TD]Tedavi Göreceği Merkez
[/TD]
[TD]Durum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brcburcu
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]MERSİN
[/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR
[/TD]
[TD]5.deneme
[/TD]
[TD]UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]Adet görmeyi
bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelincik07
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ANTALYA
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7.deneme
[/TD]
[TD]ARAŞTIRMALARI DEVAM EDİYOR
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuanamasal
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ERKEK FAKTÖR
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]KADIKÖY ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]Adet görmeyi bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavielle
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]BALIKESİR
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7.deneme
[/TD]
[TD]BURSA PEMBE MAVİ TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berceste_
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgaribyolcu
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]ANKARA
[/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR
[/TD]
[TD]2.Aşılama
[/TD]
[TD]ZEKAİ TAHİR BURAK HASTANESİ
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umudumhepvar
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ERKEK FAKTÖR
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_selin
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]İSTANBUL
[/TD]
[TD]AÇIKLANAMAYAN
İNFERTİLİTE
[/TD]
[TD]1.Aşılama
[/TD]
[TD]FULYA JİNEMED TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]barenin
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]KADIKÖY ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gozdanis
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevra000
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]AÇIKLANAMAYAN İNFERTİLİTE
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niis
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]AÇIKLANAMAYAN İNFERTİLİTE
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]ANKARA AKAY TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nese77
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mucize2013
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ERKEK FAKTÖR
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]MEMORIAL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
EKSİKLERİMİZİ TAMAMLAYALIM
iyi geceler arkadaşlar aranızda galiba en yaşlısı benim benim 4 başarısız denemem var bunlardan bir tanesinde gebe kaldım oda dış gebelik oldu bu işe ilk başladığımızda tek sorunumuz eşimden kaynaklanıyordu
yıllar bana çok acımasız davrandı hiç bir sorunum yok derken şimdi ise sorunların çoğu benden kaynaklanıyor yumurtalık rezervim azaldı kalitesi düştü zaten tüplerimden biri yok birde rahimle ilgi bir problemim var önce yumurtalarım toplanıp dondurulacak sonra ise ameliyat olacağım ameliyattan sonra transferim yapılacak
bu yolda çok yıprandım hem maddi hemde manevi zaten maddi olarak çok yıprandığımız için 5 denemeye hemen başlayamadım üstüne eşim iki kez beyin kanaması gecirince çocuk işini belli süre rafa kaldırdık nihayet artık kötü günleri arkamamda bırakıp yeni bir sayfa açıyorum inşallah şans bundan sonra benimde yüzüme gülecek
Kızlar kontrolden geldim rahim kalınlığı 11.9 olmuş embriyolarimi çözecekler ya c.tesi 3. Günü yada 5. Güne giderse p.tesi transferim olacak inşallah dualarınızı eksik etmeyin
gunaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr
transferin hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunsun bebeklerinyaşım 33,2 tüp denemem oldu,2. oldu fakat 10 haftalıkken kalbi durdu,7 dondurulmuş embriyomla transferim bu ay olacak inşaallah,beni de aranıza alırsanız sevinirim,bu arada tedavim memorial şişli...
şifa olsun inşallah kucağımıza alırız bebeğimizibende fertijinde tedavi görüyorum daha önce 3 gebelik yaşadı doğal yolla hamile kaldım 1.si kimyasal gebelik 2.si dış gebelik ve 3.sü 9 haftalık kalbi durdu... bunlar doğal yolla oldu ardından 2 aşılama malesef tutmadı şimdi tüp bebek deneyeceğiz inşallah olur
nesecim senle birlikte olucak galiba transferimiz birlikte gün sayıcaz inşallah.mrb tunaydın arkadaşlar bazı arkadaşlarımız maşallah tedavilerine başlamışlar bile inşş herşey yolunda gitsin ben gunumu bekliyorum yaklaşık ayın 18 gibi inş kontrolde bişey çıkmazda bende başlarım inşşşş hepinize tekrar selamlarrr
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnntşk ederim cnm inşş hepimizde böyle olalımki topiğimiz hamişlerle dolsun taşsın inşşşşşşşşşş
saol canım bende sen ve diğer arkadaşlar için bolbol dua ediyorum rabbim müjdenle kutlama yapmayıda nasip etsin inşallah.başka bir sayfada senin hikayeni okumuştum canım ve çok üzüldüm inşaalah bu sefer bebeğin seninle olur Allah hayırlı evlatlar nasip etsin sana çok güçlüsün maşaallah bende transfer sonrası beklemedeyim 3 gün sonrta tahlilim var ilk denemem eylül topiğinde paylaşıyoruz ancak seni gördüm burda ve o yüzden yazdım dualarım seninle
gunaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr
ah cnm ahh bendede aynı zaman durdu sankikızlarr ya ben de adet olmayı bekliyorum 1.aşılamaya baaşlamak için ,,doktorum adetin 2.gunu gel demişti ..hesabıma gore 14-15 ekimde adet olmam lazım ..
zaman geçmiyorrrrrrrrrrrrrrr
kızlar merhaba bende temmuz topgnim benimde yavrum tüp bebekle geldi çok şukur elimde hiç kullanmamış lucin var dilerseniz gönderirim ihtiyacı olan özlden msj atsınlar
rabbim hepinizin tedavisini en hayırlı şekişde sonuçlandırsın kucaklarınız bebiş dolsunn
günaydın,adet oldum ve yarın hayırlısıyla başlıyorum inş
ah cnm ahh bendede aynı zaman durdu sankikızlarr ya ben de adet olmayı bekliyorum 1.aşılamaya baaşlamak için ,,doktorum adetin 2.gunu gel demişti ..hesabıma gore 14-15 ekimde adet olmam lazım ..
zaman geçmiyorrrrrrrrrrrrrrr
kızlar merhaba bende temmuz topgnim benimde yavrum tüp bebekle geldi çok şukur elimde hiç kullanmamış lucin var dilerseniz gönderirim ihtiyacı olan özlden msj atsınlar
rabbim hepinizin tedavisini en hayırlı şekişde sonuçlandırsın kucaklarınız bebiş dolsunn
günaydın,adet oldum ve yarın hayırlısıyla başlıyorum inş
ah cnm ahh bendede aynı zaman durdu sanki((
gözün aydın cnm allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah....
bismilahirrahmanirahim rabbim emeğini müjdesiyle ödüllendirsin inş...
herkese merhaba
arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine beşladım. ilk denemem inş hepimizin gönlüne göre olur.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
hayırlı olsun canım tedavin. benimde bugün 2. günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?