listenize benide eklermisiniz
35 yaşındayım 7 yıllık evliyim Balıkesirde yaşıyorum 3 denemem olacak ilaç kullanıyorum adet gördüğümde tedaviye başlanacak
tşk ederim cnm inşş hepimizde böyle olalımki topiğimiz hamişlerle dolsun taşsın inşşşşşşşşşşinşallah canım ..siz böyle güzel enerjili olunca bende öyle oluyorum.....
pardon eksik bilgi vermişim
izmirdeyim - ege üniv.
hoşgeldin cnm tedaviniz hayırlı olsun
malesef canım hikayem kısaca şu şekilde
1.denmem tek bebek 7.hafta düşük
2.denemem ikiz bebek 12.hafta düşük
3.denemem negatif (farklı merkezdi bir hataydı)
4.denemem ikiz başladı tek bebek devam etti 21 hafta erken doğum
5.denemem kimyasal
6.denemem ikiz bebek 13 haftalık düşük
ve şimdi eşimden kan alıp bana serum olarak veriyorlar çünkü bağışıklık sistemim eşimin genlerini mikrop kabul ettiği için bebekleri atıyor bu eşimden alınan kanla bünyemi eşime bağışık hale getiriyorlar ekimdeki adetimde dondurulmuş transferim olucak ilk kez dondurulmuşlarla deneyeceğim çok korkuyorum((
mrb arkadaşlar. bende bugün tedaviye başladım. bu ilk denemem. inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
benim de 4 gebeliğim var ama sonuç sıfır gerçi benim gebeliklerim kendiliğinden oluştu şimdi aşı yapılıyo senin bahsettiğinden bugün 3.sü yapıldı kasımda da tüp bebek denencek inşallah olur benim eşimde doktor hastalarından öğrenmiş bu yöntemi çok memnun kalmışlar bizide yönlendirdiler inşallahh hepimize derman olur herkese duacıyım....
mrb arkadaşlar. bende bugün tedaviye başladım. bu ilk denemem. inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
amin cnm şifa olsun inşallah benim 3.aşım 19 ekimde yapılcak ve transfer için start alıcaz kasım başında bebeklerim benimle olur inşallh.
hayırlı olsun inşallah son denemen olur
herşey istedigin gibi olur inşallah hayirli bebişlerin olur
amin cnm şifa olsun inşallah benim 3.aşım 19 ekimde yapılcak ve transfer için start alıcaz kasım başında bebeklerim benimle olur inşallh.
hayırlı olsun inşallah son denemen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?