Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

bende fertijinde tedavi görüyorum daha önce 3 gebelik yaşadı doğal yolla hamile kaldım 1.si kimyasal gebelik 2.si dış gebelik ve 3.sü 9 haftalık kalbi durdu... bunlar doğal yolla oldu ardından 2 aşılama malesef tutmadı şimdi tüp bebek deneyeceğiz inşallah olur

mrb tunaydın arkadaşlar bazı arkadaşlarımız maşallah tedavilerine başlamışlar bile inşş herşey yolunda gitsin ben gunumu bekliyorum yaklaşık ayın 18 gibi inş kontrolde bişey çıkmazda bende başlarım inşşşş hepinize tekrar selamlarrr

Herkeze merhaba,
Bende pazartesi günü Medicana Beylikdüzünde ilk muayenemi oldum. Gecen ay yaptırdıgım aşılamada kullandıgım aşılamadan kalma kist varmış. Bir ay dogum kontrol hapı kullanıp bir sonraki adetimde tedaviye baslayacagız. Oda muhtemelen bayram tatiline gelecek ama doktor telefon edip haber verin biz geliriz dedi.
Ben subat 2011 de bir tüp bebek tedavisi oldum. Ne oldugunu biliyorum aslında. Ama bu sefer cok gerildim niyeyse. Doktoru beklerken opu işlemi için içeri giren bayanları gördükce sanki ben giriyormus gibi oldum. Cok gerildim. Neden öyle oldu anlamadım. Bir korku aldı beni.

merhaba güzel anne adayları,,

ben eylül topiğinde yazıyordum ancak bugün ekimi görünce biraz önce okudum hepinizin yazdıklarını ve sanırım burası bana daha uygun...kısaca hikayemi özetliyeyim beni de aranıza alırsanız sevinirim ..

öncelikle şunu belirteyim hiç gebeliğim düşüğüm vs.olmadı ..direkt mikroenjeksiyon dedi dr.da 10 ekimde kontrolüm var sonra 20 ekim gibi reglimi bekliyorum ona göre başlanacak tedavime..bakalım Allahtan hayırlısı..

rica etsem benide ekler misiniz tabloya..

ilk deneme
sebep : erkek faktör
adetimi bekliyorum

teşekkürler :))

ya ben çok heyecan yaptım adımı listede göremedim daha.burcucum benide ekle lütfen.ekim ayı tüp bebek ve hamileler ayı olur inşşş...

Kızlar kontrolden geldim rahim kalınlığı 11.9 olmuş embriyolarimi çözecekler ya c.tesi 3. Günü yada 5. Güne giderse p.tesi transferim olacak inşallah dualarınızı eksik etmeyin

herkese merhaba

arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine beşladım. ilk denemem inş hepimizin gönlüne göre olur.
Allah hepimizin yardımcısı olsun

benim de 4 gebeliğim var ama sonuç sıfır gerçi benim gebeliklerim kendiliğinden oluştu şimdi aşı yapılıyo senin bahsettiğinden bugün 3.sü yapıldı kasımda da tüp bebek denencek inşallah olur benim eşimde doktor hastalarından öğrenmiş bu yöntemi çok memnun kalmışlar bizide yönlendirdiler inşallahh hepimize derman olur herkese duacıyım....

mrb arkadaşlar. bende bugün tedaviye başladım. bu ilk denemem. inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

amin cnm şifa olsun inşallah benim 3.aşım 19 ekimde yapılcak ve transfer için start alıcaz kasım başında bebeklerim benimle olur inşallh.

mrb arkadaşlar. bende bugün tedaviye başladım. bu ilk denemem. inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

hayırlı olsun inşallah son denemen olur

amin cnm şifa olsun inşallah benim 3.aşım 19 ekimde yapılcak ve transfer için start alıcaz kasım başında bebeklerim benimle olur inşallh.

başka bir sayfada senin hikayeni okumuştum canım ve çok üzüldüm inşaalah bu sefer bebeğin seninle olur Allah hayırlı evlatlar nasip etsin sana çok güçlüsün maşaallah bende transfer sonrası beklemedeyim 3 gün sonrta tahlilim var ilk denemem eylül topiğinde paylaşıyoruz ancak seni gördüm burda ve o yüzden yazdım dualarım seninle

herşey istedigin gibi olur inşallah hayirli bebişlerin olur

ssğol inşallah hepimizin.

inşallah canım seninde son dnemen olur inşallah. benim transferimde o gün olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…