Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

tedaviye başlayan arkadaşların tedaviyeleri hayırlı olsun. bende dün başladım.iğneler beni baya sarstı.çok halsizim... sonumuz hayrola

hayırlı olsun kızlar inşallah son denemeniz olur bebişlerinie kavuşursunuz..

biraz önce merkezden aradılar yarın çatlatma iğnesi olacakmışım pazartesi günüde yumurta toplama işlemi olur dediler.ayy çok heyecenlendım inş herşey istediğimiz gibi olur bebiş müjdelerimizi veririz burada inş.

canım inş rabbim yüzünü güldürsün .. bebişine biranönce kavuşmanı diliyorum ..

o benim evet... her şeyi didik didik didikleyen... :)

dün 5 günlük femara kullanımım bitti, bugün kontrole gittim, 3 folikül saptandı. gittiğimde fostimon 150 iğnemi de oldum, günde 3 kere advil kullanmaya da başladım. pazar aynı saatte yine fostimon iğnemi olacağım, pazartesi de kontrole. dr muhtelemen çarşamba günü yumurtaları alabileceklerini söyledi. bakalım...

o kadar çok duyuyor, okuyorum ki kalbi duran bebeciklerle ilgili, kafamı epey kurcalıyor şimdilerde, biz yapay yolla şişirdiğimiz için mi yumurtalarımızı bunlar böyle sağlıksız oluyor, kalpleri hassas olduğundan gelişemiyorlar acaba diye... siz bana bakmayın nolur, içimi döküyorum sadece biliyorum, kafa rahat devam etmek lazım bu işe, takıntı hale getirmiş de değilim, şimdi burada aklımda olan bir şeyi paylaşma ihtiyacı duyduğum için yazıyorum, yine de bu şekilde buna yol mu açıyoruz acaba diye düşünmeden edemiyorum. bu yüzden transferim başarılı olsa bile tam olarak sevinebileceğimi sanmıyorum, sonradan hayalkırıklığına uğramamak adına. gerçi ne kadar hazırlayabilir ki insan kendini, değil mi?

dualarımızı edeceğiz tabii, ama bakalım...

Kızlar kontrolden geldim rahim kalınlığı 11.9 olmuş embriyolarimi çözecekler ya c.tesi 3. Günü yada 5. Güne giderse p.tesi transferim olacak inşallah dualarınızı eksik etmeyin

inşallah güzel güzel çözünürler bir sorun çıkmadan...hayırlı olsun arkadaşım güzel haberlerini beklioruz..allahım yardımcın olsun

kızlar ne kadar kalabalığız )ekim ayı hepimize uğurlu gelir inşallahh..allah hepimize yardımcı olsun..hayırlı akşamlar hepinize

inşallah güzel güzel çözünürler bir sorun çıkmadan...hayırlı olsun arkadaşım güzel haberlerini beklioruz..allahım yardımcın olsun

Çok sağol tatlım, aradılar merkezden bir aksilik çıkmazsa p.tesi yapılacak transferim dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah...

kızlar ne kadar kalabalığız )ekim ayı hepimize uğurlu gelir inşallahh..allah hepimize yardımcı olsun..hayırlı akşamlar hepinize

evet ben siteye yeni üye oldum ve yalnız olmadığımı hissettim burada. inşallah rabbim hayırlı haberlerimizi de duyurmayı nasip eder bizlere

evet ben siteye yeni üye oldum ve yalnız olmadığımı hissettim burada. inşallah rabbim hayırlı haberlerimizi de duyurmayı nasip eder bizlere

inşallah arkadaşım..hoşgeldin aramıza yalnız değiliz hiçbirimiz:)))

Yarın istanbulla gidiyorum

tşk ederim burcu beni eklemişsin ben bilgilerimi yazmıştım ama gözden kaçmış heralde.31 yaş.yaşadığım yer kahramanmaraş.tedavim kayseri tüp bebek merkezi.sebep erkek infertilitesi ve bende fsh yüksekliği allahım hepimizi o listeden biran önce hamile olarak çıkarır inşallah.sana iyi yolculuklar

herkese meraba arkadaşlar ben de bu ay ilk kez tüp bebek tedavisine başladım uzun protoklol 21 gün doğum kontrol hapı sonra lucrin 4 gündür de pregon kullandım bugün randevum vardı 4 tane gelişmeye uygun yumurta var dendi ilacın dozunu birz arttırdı doktor sizce normal mi biraz moralim bozuldu benim şimdi 4 den fazla yumurta olma ihtimali yok mu ben de forumda okuyorum 12 13 yumurta toplananlar var benim ki çok mu az acaba yaa?? biligisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim..

canım bunlarla kafanı hiç yorma. tedavin inşallah hayırla sonuçlanır. rezerv durumun nasıl bilemiycem ama benim rezerv kötü idi. ilk kontrolde gelişmeye aday 3 yumurtam vardı. opuda 6 tane yumurtam toplandı. 4 tanesi olgun çıktı. 2 tanesi döllendi. ve ikiside transfer edildi. ( yaş 36 ) ve ikiside tuttu ama sonradan biri gelişmedi.
şimdi sayıyı hiç düşünme bir tane yumurtan olsun ama seni muradına kavuştursun yeter. ümitsizlik yok.
hem 12 ya da 13 yumurta toplananların da çok fazla embriyosu oluşmuyor. oluşsa bile Allah ol demedikten sonra olmuyor.

Tedavin hayırlı olsun canım benim bende 4. Denemeyi yapıyorum p.tesi Rabbim nasip ederse transferim var öncelikle şunu söyleyeyim rakamlara takılma benim problemim polikistik over ve her deneme de 30dan fazla yumurta toplanıyor 20-25 tanesi dölleniyor 5. Güne gidiyor ama sonuç negatif tek yumurtası toplanıp döllenip 3. Gün transferi ile hamile kalan arkadaşım var düşünsene sadece bir tane uzun lafın kısası Rabbim ol desin yeterki sen içini ferah tut dualarimiz seninle

Son düzenleme:
cevap veren arkadaşlar çok teşekkür ediyorumm içimi rahatlattınız aslında bana rezerv durumun iyi demişlerdi fsh hormonu herşey iyi çıkmıştı yaşım da 29,,eşimde sperm sayı ve hareket azlığı var ondan tüp bebek yolundayız neden böyle oldu anlamadım neyse moralimi bozmak istemiyorum şimdiden 4 tane olsun sağlıklı olsun Allah hayırlısını versin inşallah..benim de dualarım sizlerle

dün advile başlamıştım ve kan tahlilim yapılmıştı, ancak çatlama ihtimali yüksek olduğundan bugün ultrasona ve kan tahliline tekrar çağırdılar. ben yine belirteyim, yanlış anlaşılma olmasın, doğal tüp yöntemini deniyoruz bizim ilk sefer olduğundan, bizim tercihimizle. bu yöntemle yumurtaları tam kontrol altında tutamıyorlar, o yüzden sıkı takip gerektiriyor. çatlatma iğnemi hazır ettim. normalde çarşamba toplama işlemi yapabilir diyordu, bugünkü kontrolle pazartesi veya salı daha uygun görüldü. bugün verdiğim kanın sonucu akşam üstü çıkacak, çatlatma iğnesinin bugün yapılıp yapılmayacağı belli olacak. eğer salı yumurta topalanacaksa yarın hem çatlatma iğnesini hem fostimonu son kez vurulacağım, eğer ptesi toplanacaksa ikisini de bugün vurulacağım.

bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…