tedaviye başlayan arkadaşların tedaviyeleri hayırlı olsun. bende dün başladım.iğneler beni baya sarstı.çok halsizim... sonumuz hayrola
merhaba kızlar listenize beni de ekleyin
ilk denemem
polikistik over kadın faktör
ankara anatolia tüp bebek merkezi
şuan puregon kullanıyorum büyük ihtimalle haftaya yumurta toplama işlemi olacak
hepimizin gönlüne göre olsun herşey biran önce bebişlerimize kavuşalım inşallah
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz inşallah bu topik size uğur getirecek
biraz önce merkezden aradılar yarın çatlatma iğnesi olacakmışım pazartesi günüde yumurta toplama işlemi olur dediler.ayy çok heyecenlendım inş herşey istediğimiz gibi olur bebiş müjdelerimizi veririz burada inş.
canım inş rabbim yüzünü güldürsün .. bebişine biranönce kavuşmanı diliyorum ..
Kızlar kontrolden geldim rahim kalınlığı 11.9 olmuş embriyolarimi çözecekler ya c.tesi 3. Günü yada 5. Güne giderse p.tesi transferim olacak inşallah dualarınızı eksik etmeyin
inşallah güzel güzel çözünürler bir sorun çıkmadan...hayırlı olsun arkadaşım güzel haberlerini beklioruz..allahım yardımcın olsun
kızlar ne kadar kalabalığız)ekim ayı hepimize uğurlu gelir inşallahh..allah hepimize yardımcı olsun..hayırlı akşamlar hepinize
Çok sağol tatlım, aradılar merkezden bir aksilik çıkmazsa p.tesi yapılacak transferim dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah...
evet ben siteye yeni üye oldum ve yalnız olmadığımı hissettim burada. inşallah rabbim hayırlı haberlerimizi de duyurmayı nasip eder bizlere
Yarın istanbulla gidiyorum
herkese meraba arkadaşlar ben de bu ay ilk kez tüp bebek tedavisine başladım uzun protoklol 21 gün doğum kontrol hapı sonra lucrin 4 gündür de pregon kullandım bugün randevum vardı 4 tane gelişmeye uygun yumurta var dendi ilacın dozunu birz arttırdı doktor sizce normal mi biraz moralim bozuldu benim şimdi 4 den fazla yumurta olma ihtimali yok mu ben de forumda okuyorum 12 13 yumurta toplananlar var benim ki çok mu az acaba yaa?? biligisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim..
kaç donmuşun var canım
herkese meraba arkadaşlar ben de bu ay ilk kez tüp bebek tedavisine başladım uzun protoklol 21 gün doğum kontrol hapı sonra lucrin 4 gündür de pregon kullandım bugün randevum vardı 4 tane gelişmeye uygun yumurta var dendi ilacın dozunu birz arttırdı doktor sizce normal mi biraz moralim bozuldu benim şimdi 4 den fazla yumurta olma ihtimali yok mu ben de forumda okuyorum 12 13 yumurta toplananlar var benim ki çok mu az acaba yaa?? biligisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?