Doktorunu sevmek ona inanmak gerçekten çok güzel bir şey canım senin adına sevindim inşaallah Rabbim yüzünü güldürür. Ne zaman adet olacaksın peki.kizlar dun gorusmedeydim inanin doktor harika bir doktor. o kadar yol gitmeme degdi gercekten.inanilmaz ilgili candan samimi ve profesyonel.gercekten dogru adreste oldugumu anladim.eski tahlillerimi goturmem isimi kolaylastirdi.ben hemen baslamak istiyorum dedim.folik asit ve coraspirin verdi.regl olunca 2. gunu gel baslayalim dedi tupe.ama cok umutlu konustu.mutluyum ve huzurluyum.gercekten doktoruna inanmak cok guzelmis.gelelim fiyata.muayene ucreti 250 lira ki prof icin uygun bir fiyat.esime detayli sperm testi yapildi 150 lira.tup icin de 4500+ilaclar denildi.cok arastirdim fiyat genelde ayni zaten.sizleri de bekliyorum arkadaslar. Aygul hanim harika bir doktor.
kizlar dun gorusmedeydim inanin doktor harika bir doktor. o kadar yol gitmeme degdi gercekten.inanilmaz ilgili candan samimi ve profesyonel.gercekten dogru adreste oldugumu anladim.eski tahlillerimi goturmem isimi kolaylastirdi.ben hemen baslamak istiyorum dedim.folik asit ve coraspirin verdi.regl olunca 2. gunu gel baslayalim dedi tupe.ama cok umutlu konustu.mutluyum ve huzurluyum.gercekten doktoruna inanmak cok guzelmis.gelelim fiyata.muayene ucreti 250 lira ki prof icin uygun bir fiyat.esime detayli sperm testi yapildi 150 lira.tup icin de 4500+ilaclar denildi.cok arastirdim fiyat genelde ayni zaten.sizleri de bekliyorum arkadaslar. Aygul hanim harika bir doktor.
cok sagol canim benim. ben biraz duzensiz oluyorum ama sanirim ay sonunda olacam.Doktorunu sevmek ona inanmak gerçekten çok güzel bir şey canım senin adına sevindim inşaallah Rabbim yüzünü güldürür. Ne zaman adet olacaksın peki.
ayy canim evet 15 gun en fazla 20 gun surer dedi. valla ben de cok heyecanliyim.seni oyalamislar dedi.her seyin temiz problem yok o sadece pko oldugu icin sansin yuksek dedi keske daha erken tup yaptirsaydin dedi.her iste bi hayir vardir bu zamana kismetmis canim iste boyle.Canım çok sevindim senin mutlu olmana zaten pozitif başlamak lazım bu işe. Senin kısa protokol uygulanıyor yani 1 ay bile olmadan bütün işlemlerin bitecek en azından sonucu da iyi olur inşallah canım
ayy canim evet 15 gun en fazla 20 gun surer dedi. valla ben de cok heyecanliyim.seni oyalamislar dedi.her seyin temiz problem yok o sadece pko oldugu icin sansin yuksek dedi keske daha erken tup yaptirsaydin dedi.her iste bi hayir vardir bu zamana kismetmis canim iste boyle.
aşılamada verdiği değerler ama 1 gün ilişki olmamıştı arada oda etkiler mi bilmem
normalde 26 sında olmam laım cnm ama ben düzensiz oluyorum genelde. canım ara bence belki olursun da başlarsın bi an önceKesinlikle bu işler kısmet sanki tüp bebek yöntemini bilmediğimizden mi ama bilmiyorum sanki kendimizi hemen tüp bebek fikrine alıştıramıyoruz ondan da oluyor. Peki adetin ne zaman canım. Bu arada bende adet olamıyorum iyi mi bir olsam ona göre gidişatı değiştirilecek tedavinin ama tık yok. Doktoru arayacağım artık ne yapalım.
yasmin111...............................1.tüp .................................. henüz başında
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Canım arkadaşlarım Eylül ayını acısıyla tatlısıyla geride bıraktık.Yepyeni umutlarla Ekim ayında Aşılama veya Tüp bebek yaptıracak dostlar.gelin bu başlık altında toplanalım..
Nick........................Operasyon.............................Sonuç
zeyyil..................................1.aşılama...............................
melike222..........................2.aşılama...............................
mfatmaa............................1.aşılama...............................
leylabulut...........................______...............................
yumyumy..........................1.aşılama................................
xyzxyz.................................1.Tüp..................................Tüpe
eymen4545.........................1.Tüp..................................Tüpe geçtik
durka..................................1.Tüp..................................Tüpe geçtik
peneblen.............................1.Tüp..................................Tüpe geçtik
WAW...................................1.aşılama.............................
Tanti....................................2.aşılama.............................
Kimyager1508....................2 aşılama..............................
demir86.................................1.aşılama............................İptal
happymeal............................1.aşılama.............................İptal
Ayneyn.................................1.aşılama.............................Beklemede
Yunu.....................................1.aşılama............................Beklemede
gygry.....................................1.aşılama............................Beklemede
ne_desem_bilmem.............2.aşılama.............................Beklemede
umuttttt................................1.aşılama.............................Beklemede
deniz_1988..........................1.aşılama..............................Beklemede
aysegl89...............................1.aşılama...............................Beklemede
Keser84................................1.aşılama..............................Beklemede
amanda29............................1.aşılama...............................Beklemede
Mevanurrrr...........................2.aşılama..............................Beklemede
zelal89...................................1.aşılama...............................Beklemede
semcan.................................2.aşılama...............................Beklemede
zozitos....................................2.aşılama..............................Beklemede
Aradım canım önce bir gebelik testi yap dedi ben de yaptım ve negatifti zaten olmadığını biliyordum aslında çünkü bu ay hiç yumurtam olmamıştı. Sonra tekrar aradım o da cumaya kadar olmazsan cuma sabahı gel bakalım dedi.normalde 26 sında olmam laım cnm ama ben düzensiz oluyorum genelde. canım ara bence belki olursun da başlarsın bi an önce
hadi bakalım hayırlısı :)Arkadaşlar ben yarın sabah 8 De çatlama iğnesi ni vurucam çarşamba günü de sabah Allah kısmet ederse aşılama olucak rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
13 milyon anladığım kadarıyla , bence aşılama için yeterli bir sayı nasipse olur inşallah :)aşılamada verdiği değerler ama 1 gün ilişki olmamıştı arada oda etkiler mi bilmem
Teşekkür ederim canım inşallah Kasım ayına hamile olarak girerizhadi bakalım hayırlısı :)
Zelalcim çatlatma iğneni vuruldunmu canım.İnşallah canım kasım ayında burdan bağırırız hep birlikte bizimde yavrularımız olacak diye hadi bakalım gülüm gelişmelerden haberdar et bizi.Teşekkür ederim canım inşallah Kasım ayına hamile olarak gireriz
Aradım canım önce bir gebelik testi yap dedi ben de yaptım ve negatifti zaten olmadığını biliyordum aslında çünkü bu ay hiç yumurtam olmamıştı. Sonra tekrar aradım o da cumaya kadar olmazsan cuma sabahı gel bakalım dedi.
İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR CANIM HEPİMİZ İÇİNasilama ve tup bebek yaptiracak arkadaslar rabbim yardimciniz olsun hepinizden hayirli guzel haberler aliriz insaallah. ben bu gun son olarak kontrole geldim dr a test gununu de sordum asilamadan on gun sonra dedi. yani haftaya bu gun sonucu alacagim insaallah hepinize duaciyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?