Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merhabalar. bugun adetimin 3. gunu, druma gitt,m. yumurtalıklar kistsiz temiz çıktı. 2. kez aşılama denemesine geçtik. geçen ay ilk denememdi bilioyrsunuz yumurtam tıkalı tarafta geliştiği ve açık taraftakinin gelişimi durduğu için aşılamayı iptal etmiştik. bu ay şimdi bakalım iğne vermedi dr um. 5 gun boyunca gunde 2 tane LETU 2.5 mg hap verdi. 5 gun kullanıp 6. gun 1 adet 75lik FOSTIMON vurucam kendime sonra pzt kontrolum var. bu ilacı kullananınız var mı? LETU yu? ilaç mı daha iyi aşılamada iğne mi fikri olan var mı? bana dr um bu ilaçla buyuyecek yumurta sayısını artırmayı amaçladığını söyledi.

Kızlar bende biraz sonra doktora gideceğim yumurta oluşup oluşmadığına bakılacak... Dua edin ne olur sağlıklı yumurtalarım olsun ve aşılama yapabilelim... Çok tedirginim...

ne oldu canım sonucun belli mi? nasıl gidiyor? kaçıncı günündesin?

Arkadaşlar ben yarın sabah 8 De çatlama iğnesi ni vurucam çarşamba günü de sabah Allah kısmet ederse aşılama olucak rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ne yaptın canım oldu mu aşılama. Değerler nasıl. Inşaallah her şey yolunda gitmiştir.

Kızlar bende biraz sonra doktora gideceğim yumurta oluşup oluşmadığına bakılacak... Dua edin ne olur sağlıklı yumurtalarım olsun ve aşılama yapabilelim... Çok tedirginim...
Nasıl geçti kontrolün canım var mı güzel yumoşların

ne oldu canım sonucun belli mi? nasıl gidiyor? kaçıncı günündesin?

Canım adetimin 11.günüydü bu gün 3 adet yumurta oluşmuş 16mm-17mm sol, 18mm sağ (sağ tüpüm yok maalesef)
Yarın tekrar gel dedi, herşey yolunca giderse Perşembe aşılama yaparız dedi...
Hayırlısı ise gelsin yavrummmm...

Ne yaptın canım oldu mu aşılama. Değerler nasıl. Inşaallah her şey yolunda gitmiştir.

Nasıl geçti kontrolün canım var mı güzel yumoşların

Allah'a şükür var canım, inşallah sonu da hayırlı olur... Yarın tekrar gideceğim...

X xyzxyz canım ya bizim şu listeye BAT tarihlerini de eklesen daha iyi olmaz mı?
Hem kimin ne kadar zamanı kalmış görmüş oluruz...
Mesela benim BAT 10 Kasım

Zelalcim çatlatma iğneni vuruldunmu canım.İnşallah canım kasım ayında burdan bağırırız hep birlikte bizimde yavrularımız olacak diye hadi bakalım gülüm gelişmelerden haberdar et bizi.
Bu sabah vurdum yarın sabahta aşılama ya gidicem. İnşallah yavrularımızı kucağımızı alırız gülüm ya

Evet çok iyi yumurtalar oluşmuş Rabbim ol der inşaallah. Ama yarın kontrol edip öbür gün nasıl aşılama yapacak ki? Çatlatma iğnesinin üzerinden 36 saat geçmesi gerekmiyor mu.

mrb. Arkadaslar. Ben 2 defa asilama yaptirdim.2side negatif. Simdi tup bebek tedavisine basladim. Yarin kontrolum var. Kac yumurta olustugu belli olacak. 4 yillik evliyim.ins bu defa olur

Kızlar benim aşılamam dün yapıldı.Dua edin lütfen..Bu crinone jeli dr. günde 2 kez kullan dedi.! kutu yazdı dr. O da 1 hafta yeter.Bitince tekrar yazılıyor mu? Ne kadar süre geçmesi gerekli tekrar devletin karşılaması için bu ilacı?

mrb. Arkadaslar. Ben 2 defa asilama yaptirdim.2side negatif. Simdi tup bebek tedavisine basladim. Yarin kontrolum var. Kac yumurta olustugu belli olacak. 4 yillik evliyim.ins bu defa olur
Hayırlı olsun canım inşaallah pozitif sonuç alırsın.

Hayırlı olsun canım inşaallah tutunur yavrun. Crinone jeli tekrar yazdirabilmen için bitmesi gerekiyor canım.

samsun 19 mayıs tıp fakültesinde idris Koçak'a yaptırıyorum canım
Merhaba canım 3.asilamayi yaptirdim ve buda olmsuz olursa bendr idris kocak hocaya gidecem tüp için nasıl geçiyor canım ilgililermi.masraflari hakkında bir bilgi alabildinmi insallahhhayırlı olur gülüm.

Hayırlı olsun canım inşaallah pozitif sonuç alırsın.

Hayırlı olsun canım inşaallah tutunur yavrun. Crinone jeli tekrar yazdirabilmen için bitmesi gerekiyor canım.
Peki canım kadın doğum uzmanı mı yazmak zorunda? ben bulunduğum ilçede aile hekimine falan yazdırmama değil mi bu ilacı?

Merhaba canım 3.asilamayi yaptirdim ve buda olmsuz olursa bendr idris kocak hocaya gidecem tüp için nasıl geçiyor canım ilgililermi.masraflari hakkında bir bilgi alabildinmi insallahhhayırlı olur gülüm.

inşallah canım tedaviye başladım ben bu arada. Doktor hakikaten çok sıcak kanlı tlf.verdi zaten ve istediğim zaman arayabiliyorum. Bizim raporsuz olduğu için 4500 tüp bebek ilaçlar raporlu 560 tuttu. Tek sıkıntım olmam gereken adetim 7 gün gecikti kullandığım ilaç yaptı galiba adet olamadıkça da tedavinin diğer aşamasına geçemedim. Cumaya tekrar gidiyorum bakalım sorun ne?

Zelalcim çatlatma iğneni vuruldunmu canım.İnşallah canım kasım ayında burdan bağırırız hep birlikte bizimde yavrularımız olacak diye hadi bakalım gülüm gelişmelerden haberdar et bizi.
Canım Sen nasıl oldun ağrın falan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…