Kızlar bende biraz sonra doktora gideceğim yumurta oluşup oluşmadığına bakılacak... Dua edin ne olur sağlıklı yumurtalarım olsun ve aşılama yapabilelim... Çok tedirginim...
Ne yaptın canım oldu mu aşılama. Değerler nasıl. Inşaallah her şey yolunda gitmiştir.Arkadaşlar ben yarın sabah 8 De çatlama iğnesi ni vurucam çarşamba günü de sabah Allah kısmet ederse aşılama olucak rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Nasıl geçti kontrolün canım var mı güzel yumoşlarınKızlar bende biraz sonra doktora gideceğim yumurta oluşup oluşmadığına bakılacak... Dua edin ne olur sağlıklı yumurtalarım olsun ve aşılama yapabilelim... Çok tedirginim...
ne oldu canım sonucun belli mi? nasıl gidiyor? kaçıncı günündesin?
Ne yaptın canım oldu mu aşılama. Değerler nasıl. Inşaallah her şey yolunda gitmiştir.
Nasıl geçti kontrolün canım var mı güzel yumoşların
Bu sabah vurdum yarın sabahta aşılama ya gidicem. İnşallah yavrularımızı kucağımızı alırız gülüm yaZelalcim çatlatma iğneni vuruldunmu canım.İnşallah canım kasım ayında burdan bağırırız hep birlikte bizimde yavrularımız olacak diye hadi bakalım gülüm gelişmelerden haberdar et bizi.
Evet çok iyi yumurtalar oluşmuş Rabbim ol der inşaallah. Ama yarın kontrol edip öbür gün nasıl aşılama yapacak ki? Çatlatma iğnesinin üzerinden 36 saat geçmesi gerekmiyor mu.Canım adetimin 11.günüydü bu gün 3 adet yumurta oluşmuş 16mm-17mm sol, 18mm sağ (sağ tüpüm yok maalesef)
Yarın tekrar gel dedi, herşey yolunca giderse Perşembe aşılama yaparız dedi...
Hayırlısı ise gelsin yavrummmm...
Hayırlı olsun canım inşaallah pozitif sonuç alırsın.mrb. Arkadaslar. Ben 2 defa asilama yaptirdim.2side negatif. Simdi tup bebek tedavisine basladim. Yarin kontrolum var. Kac yumurta olustugu belli olacak. 4 yillik evliyim.ins bu defa olur
Hayırlı olsun canım inşaallah tutunur yavrun. Crinone jeli tekrar yazdirabilmen için bitmesi gerekiyor canım.Kızlar benim aşılamam dün yapıldı.Dua edin lütfen..Bu crinone jeli dr. günde 2 kez kullan dedi.! kutu yazdı dr. O da 1 hafta yeter.Bitince tekrar yazılıyor mu? Ne kadar süre geçmesi gerekli tekrar devletin karşılaması için bu ilacı?
Merhaba canım 3.asilamayi yaptirdim ve buda olmsuz olursa bendr idris kocak hocaya gidecem tüp için nasıl geçiyor canım ilgililermi.masraflari hakkında bir bilgi alabildinmi insallahhhayırlı olur gülüm.samsun 19 mayıs tıp fakültesinde idris Koçak'a yaptırıyorum canım
Hayırlı olsun canım inşaallah pozitif sonuç alırsın.
ins canim cok sagol.
Peki canım kadın doğum uzmanı mı yazmak zorunda? ben bulunduğum ilçede aile hekimine falan yazdırmama değil mi bu ilacı?Hayırlı olsun canım inşaallah pozitif sonuç alırsın.
Hayırlı olsun canım inşaallah tutunur yavrun. Crinone jeli tekrar yazdirabilmen için bitmesi gerekiyor canım.
Merhaba canım 3.asilamayi yaptirdim ve buda olmsuz olursa bendr idris kocak hocaya gidecem tüp için nasıl geçiyor canım ilgililermi.masraflari hakkında bir bilgi alabildinmi insallahhhayırlı olur gülüm.
inşallah canım peki sen ne zaman başladın?mrb. Arkadaslar. Ben 2 defa asilama yaptirdim.2side negatif. Simdi tup bebek tedavisine basladim. Yarin kontrolum var. Kac yumurta olustugu belli olacak. 4 yillik evliyim.ins bu defa olur
Canım Sen nasıl oldun ağrın falan var mıBu sabah vurdum yarın sabahta aşılama ya gidicem. İnşallah yavrularımızı kucağımızı alırız gülüm ya
Canım Sen nasıl oldun ağrın falan var mıZelalcim çatlatma iğneni vuruldunmu canım.İnşallah canım kasım ayında burdan bağırırız hep birlikte bizimde yavrularımız olacak diye hadi bakalım gülüm gelişmelerden haberdar et bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?