Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insalla
h canim gelsin doldursun kucagini yavrun
insallah canim gelsin de kucagini doldursun yavrun. Fotograftaki sen misin bi rvladin var sanirim allah bagislasin. Benim e sag tupum tikali gecen ay solda tek sagda tek vardi soldakinin gelisimi durdu sagdaki catladi oyle olunca silama iptal oldu simdi bu ay dr farkli bi ilac kullanark yumurta sayisini artirmyi hedrfliyor bakalim

Benim de kasimin ilk gunleri gibi asilamam olacak letu diye bi ilaca basladi dr um kullanan var mi? Beni kasim basligina yazabilir misiniz????

Canım Günaydın asilamanin bugun 4.gunu hic bir ağrım felan yok iyiyim hadi bakalım gösterelim kendimizi bağıralim burdan bayramimiz var diye Allahın izniyle.
Peki aşılama dan dolayı Dr sana kaç gün yatacak sın dedi?

Canım Günaydın asilamanin bugun 4.gunu hic bir ağrım felan yok iyiyim hadi bakalım gösterelim kendimizi bağıralim burdan bayramimiz var diye Allahın izniyle.
canim bende hafif hafif agrilar var. agri olmasi mi iyi olmamasi mi acaba yani agri derken cok hafif kasik agrisi

yok canim rahatsiz etmiyor zaten ben kendimi dinledigim icin onu hissediyorum cok hafif

Kızlar bende şuanda hastanedeyim birazdan ilk aşılamam ı olucam inşallah ilk ve son aşılama olur emeklerimiz boşa gitmez. Ve çok heyecanlıyım
ayy gercekten ne heyecanli oluyor insaallah canim bundan sonra igneye ilaca ihtiyacin kalmaz ard arda kendiliginden gelmeye devam etsin bebislerin insaallah :)

yok canim rahatsiz etmiyor zaten ben kendimi dinledigim icin onu hissediyorum cok hafif
Canım benim aşılama da p.tesi aoldu aşılamdan sonra çok hafif lekelenme oldu ve de ağrı oldu kasıklarda biraz iilk gün.Şimdi geçti sayılır.Bir de benim gonal f kullandığımdan beri göğüslerde ağrı var şu an da hasasaslaştılar iyice.Crinne jelde de progeston var ya hamilelik belirtileri mi yapıyo ki acaba iğneler hormonlar vs.?

Bu sabah vurdum yarın sabahta aşılama ya gidicem. İnşallah yavrularımızı kucağımızı alırız gülüm ya

Aşılaman yapıldı mı canım?
İnşallah bebişin gelirde Kasım da aşk yaşarsınız...

Evet çok iyi yumurtalar oluşmuş Rabbim ol der inşaallah. Ama yarın kontrol edip öbür gün nasıl aşılama yapacak ki? Çatlatma iğnesinin üzerinden 36 saat geçmesi gerekmiyor mu.

Bende öyle biliyorum ama tam bende anlamadım 12 de tekrar gideceğim detayları bugün sorarım canım...

Evet canım benim, yanımdaki de Rabbimin bana hediyesi kızım...
Şükürler olsun ki 4,5 yaşında bir kızım var (tüp bebek) şimdi kardeş gelir mi derdindeyim... Allah başka dert vermesin...

Kızlar bende şuanda hastanedeyim birazdan ilk aşılamam ı olucam inşallah ilk ve son aşılama olur emeklerimiz boşa gitmez. Ve çok heyecanlıyım
Canim hadi hayirli olsun insallah. Canin yandi mi ne ilaclar verdi ne onerdi yat dedi mi bunlari hep paylas lutfen bizimle

Hayırlı olsun canım Rabbim çok aratmasın, Sen pozitif düşün bebeğin seninle olsun... Güzel haberlerini duyarız inşallah...

canim ben klomen ve ovitrelle kullandim sadece su an da hic bir sey kullanmiyorum. asilama gunu dedigin seyler bende de oldu agri da gunden gune azaldi hatta ikinci gun cok az hissettim hala da arada hissediyorum ve bu agrilar disinda hic bir sey yok. asilama yapilirken sonucta rahime yabanci bir cisim girdi onun da etkisi olabilir diye dusunuyorum ama mesela semcan da yazmis ki hic agri yok diye. kisacasi cozemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…