Canim benim de 15-16. Gune denk geliyor.insallah olmayiz da bi onemi kalmaz regl gunumuzunYaa bir tek ben mi aşılamamın 16-17. Günlerinde adet oluyorum yani. Yumurta catlamadan mı yapıyorlar aşılamamı acaba.
Ben dün oldum bile canımCanim benim de 15-16. Gune denk geliyor.insallah olmayiz da bi onemi kalmaz regl gunumuzun
Paardon ayneyn diycektim benim kafa iyice gidiyo ya kızlar kusura bakmayın :)Hasret yukraıdakini sana yazdım alıntı yapmayı unutmuşum cnm
Ağrı hamileykende oluyor canım ona takılma. Cuma günü mü yaptiracaksin test. Hadi bakalım pozitif haberlerle gel de şu listeye pozitif yazayım.Buralar çok sessiz bugün ...Sonucu öğrenmeme 2 gün var ama kırmızılar görcek gibi ağrım var olmadı sanırsam.Hayırlısı olsun
Canım bugün aşılamamın 10. günü benim 2-3 gündür sabahları crinone jelim çok çok uçuk pembemsi geliyo sabahları daha çok farkediyorum.Bu sitede bi ark. yazmış crinone jel adete yakın pembemsi geliyodu sonra adet oluyodum yazmış tüp bebek yaptıran bi ark. ben de biraz ümitsizliğe düştüm açukçası.Hayırlısı olsun tekrar düşüklü bi hamilelik olcaksa hiç olmasın diye dua ediyorum hepAğrı hamileykende oluyor canım ona takılma. Cuma günü mü yaptiracaksin test. Hadi bakalım pozitif haberlerle gel de şu listeye pozitif yazayım.
Ben bu ay crinone jeli erken bıraktım ama geçen ay benim de adete yakın pembe gelmeye başlamıştı. Ama tabi bu illa adet olacağın anlamına gelmez.icerlerde yerleşme kanaması falan oluyorsa o da buna neden olabilir. Ki senin daha 10. Günün herhalde adet olmayacaksındır. Öyle dua edeceğine sağlıklı bir hamileligim olsun diye dua etsene. Allah'ım sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı çocuklar nasip etsin inşaallah.Canım bugün aşılamamın 10. günü benim 2-3 gündür sabahları crinone jelim çok çok uçuk pembemsi geliyo sabahları daha çok farkediyorum.Bu sitede bi ark. yazmış crinone jel adete yakın pembemsi geliyodu sonra adet oluyodum yazmış tüp bebek yaptıran bi ark. ben de biraz ümitsizliğe düştüm açukçası.Hayırlısı olsun tekrar düşüklü bi hamilelik olcaksa hiç olmasın diye dua ediyorum hep
:) Doğru söylüyosun canım öyle de dua ediyorum tabi ki.Sağlıklı gebelikler,hayırlsı evlatlar ver rabbim diyorum hep.Hepimize inşallah canımBen bu ay crinone jeli erken bıraktım ama geçen ay benim de adete yakın pembe gelmeye başlamıştı. Ama tabi bu illa adet olacağın anlamına gelmez.icerlerde yerleşme kanaması falan oluyorsa o da buna neden olabilir. Ki senin daha 10. Günün herhalde adet olmayacaksındır. Öyle dua edeceğine sağlıklı bir hamileligim olsun diye dua etsene. Allah'ım sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı çocuklar nasip etsin inşaallah.
Yarın bi sor bakalım dr.una crinone jel kullanmamı gereksiz mi buldunuz?Aşılamadan sonra kullanılan bi ilaçmış bu fln bişe kullanmama gerek yok mu de sor bi canım.Aşılamanın 4. günü ne kontrolu ki bu Allah Allah?Kizlar ya bana birsey soleinn pzt asilama oldum ama prgstan yada baska bise vermedi dr yrn kontrle cagirdi
Yaaa efet nerdese kimse kontrole gitmemis bnde bilemedim anlamadim hyrlisi inslh yarin icin sabirsizimYarın bi sor bakalım dr.una crinone jel kullanmamı gereksiz mi buldunuz?Aşılamadan sonra kullanılan bi ilaçmış bu fln bişe kullanmama gerek yok mu de sor bi canım.Aşılamanın 4. günü ne kontrolu ki bu Allah Allah?
Yarın rahim kalınlığını kontrol edecek canım. Bir sıkıntı görürse o zaman verir muhtemelen progestan. Aslında senin doktorunun yaptığı daha dogru bence.Kizlar ya bana birsey soleinn pzt asilama oldum ama prgstan yada baska bise vermedi dr yrn kontrle cagirdi
Ay icim rahtladi cnm bnm sagol :)Yarın rahim kalınlığını kontrol edecek canım. Bir sıkıntı görürse o zaman verir muhtemelen progestan. Aslında senin doktorunun yaptığı daha dogru bence.
Canım iyi akşamlar ben bugün test yaptıramadım sabah idrar testi yapınca silikte olsa bişeyler göremeyince yine olmadı dedim içimden kan tahlili yaptırasım gelmedi.Çok zor be gülüm sende bilirsin.Ama daha fazla dayanamayacağım sabah işe giderken acil bölümünde kan testi yaptıracağım gülüm.olumluda olsa olumsuzda olsa siz kardeşlerimle paylaşacağım sonucu.iyiki varsınız sizleri seviyorum ve hep dua ediyorum hepimiz için.SEMCAN ses ver.neden hiç gelmedin bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?