Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaa bir tek ben mi aşılamamın 16-17. Günlerinde adet oluyorum yani. Yumurta catlamadan mı yapıyorlar aşılamamı acaba.

Doktor sitesinde rahim filminden hemen sonra hamilelik önermiyoruz demişti bi dr canım ama bunda sakınca görmeyen dr.larda var.Rahim filmi adet bittikten 1 hafta içinde fln yapılıyo yani hamile kalmamaya mahal vermeden yaklaşık 1 hafta sonra da yumurtlama dönemine giriliyo önceden bi radyasyon almış oluyosun ya sonuçta ama rahim filminden sonra hamilelik daha kolay oluyo da deniliyo.Dr.una danış bence bu konuyu

Hasret yukraıdakini sana yazdım alıntı yapmayı unutmuşum cnm

Buralar çok sessiz bugün ...Sonucu öğrenmeme 2 gün var ama kırmızılar görcek gibi ağrım var olmadı sanırsam.Hayırlısı olsun

Buralar çok sessiz bugün ...Sonucu öğrenmeme 2 gün var ama kırmızılar görcek gibi ağrım var olmadı sanırsam.Hayırlısı olsun
Ağrı hamileykende oluyor canım ona takılma. Cuma günü mü yaptiracaksin test. Hadi bakalım pozitif haberlerle gel de şu listeye pozitif yazayım.

Ağrı hamileykende oluyor canım ona takılma. Cuma günü mü yaptiracaksin test. Hadi bakalım pozitif haberlerle gel de şu listeye pozitif yazayım.
Canım bugün aşılamamın 10. günü benim 2-3 gündür sabahları crinone jelim çok çok uçuk pembemsi geliyo sabahları daha çok farkediyorum.Bu sitede bi ark. yazmış crinone jel adete yakın pembemsi geliyodu sonra adet oluyodum yazmış tüp bebek yaptıran bi ark. ben de biraz ümitsizliğe düştüm açukçası.Hayırlısı olsun tekrar düşüklü bi hamilelik olcaksa hiç olmasın diye dua ediyorum hep

Ben bu ay crinone jeli erken bıraktım ama geçen ay benim de adete yakın pembe gelmeye başlamıştı. Ama tabi bu illa adet olacağın anlamına gelmez.icerlerde yerleşme kanaması falan oluyorsa o da buna neden olabilir. Ki senin daha 10. Günün herhalde adet olmayacaksındır. Öyle dua edeceğine sağlıklı bir hamileligim olsun diye dua etsene. Allah'ım sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı çocuklar nasip etsin inşaallah.

:) Doğru söylüyosun canım öyle de dua ediyorum tabi ki.Sağlıklı gebelikler,hayırlsı evlatlar ver rabbim diyorum hep.Hepimize inşallah canım

Kizlar ya bana birsey soleinn pzt asilama oldum ama prgstan yada baska bise vermedi dr yrn kontrle cagirdi

Kizlar ya bana birsey soleinn pzt asilama oldum ama prgstan yada baska bise vermedi dr yrn kontrle cagirdi
Yarın bi sor bakalım dr.una crinone jel kullanmamı gereksiz mi buldunuz?Aşılamadan sonra kullanılan bi ilaçmış bu fln bişe kullanmama gerek yok mu de sor bi canım.Aşılamanın 4. günü ne kontrolu ki bu Allah Allah?

Yaaa efet nerdese kimse kontrole gitmemis bnde bilemedim anlamadim hyrlisi inslh yarin icin sabirsizim

Yarın rahim kalınlığını kontrol edecek canım. Bir sıkıntı görürse o zaman verir muhtemelen progestan. Aslında senin doktorunun yaptığı daha dogru bence.

Bugün yani aşılamanın 10. günü benim gğs hassasiyetinde büyük ölçüde azalma var kızlar tamamen geçmedi ama azaldığını hissediyorum sanırım çatlatma iğnemin etkisi anca geçiyor.Paylaşmak istedim sizlerle:)

SEMCAN ses ver.neden hiç gelmedin bugün
Canım iyi akşamlar ben bugün test yaptıramadım sabah idrar testi yapınca silikte olsa bişeyler göremeyince yine olmadı dedim içimden kan tahlili yaptırasım gelmedi.Çok zor be gülüm sende bilirsin.Ama daha fazla dayanamayacağım sabah işe giderken acil bölümünde kan testi yaptıracağım gülüm.olumluda olsa olumsuzda olsa siz kardeşlerimle paylaşacağım sonucu.iyiki varsınız sizleri seviyorum ve hep dua ediyorum hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…