- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
kaçıncı günün canım?İNşallah senin için hayırlı olurCanım iyi akşamlar ben bugün test yaptıramadım sabah idrar testi yapınca silikte olsa bişeyler göremeyince yine olmadı dedim içimden kan tahlili yaptırasım gelmedi.Çok zor be gülüm sende bilirsin.Ama daha fazla dayanamayacağım sabah işe giderken acil bölümünde kan testi yaptıracağım gülüm.olumluda olsa olumsuzda olsa siz kardeşlerimle paylaşacağım sonucu.iyiki varsınız sizleri seviyorum ve hep dua ediyorum hepimiz için.
canım aşılamayı 18 ekimde oldum ve benim 3.aşılamam hiç ara vermeden.kaçıncı günün canım?İNşallah senin için hayırlı olur
Gerçekten çok zor canım. Bebeklerimize gene kavusamadığımıza mı yanalım, o kadar ilaçları iğneleri boşuna vücudumuza doldurdğumuza mı yanalım, büyük umutlarla beklediğimiz 14 günün hüsranla sonuçlanmasına mı yanalım yoksa harcadığımız onca zamana ve paraya mı yanalım. Ama biliyoruz ki derdimiz çaresiz değil çok şükür. Geç de olsa kavusacağız çocuklarımıza. Allah dermanasız derdi olanlara sabır versin.Canım iyi akşamlar ben bugün test yaptıramadım sabah idrar testi yapınca silikte olsa bişeyler göremeyince yine olmadı dedim içimden kan tahlili yaptırasım gelmedi.Çok zor be gülüm sende bilirsin.Ama daha fazla dayanamayacağım sabah işe giderken acil bölümünde kan testi yaptıracağım gülüm.olumluda olsa olumsuzda olsa siz kardeşlerimle paylaşacağım sonucu.iyiki varsınız sizleri seviyorum ve hep dua ediyorum hepimiz için.
Canım silik dahi olsa cikmazmiydi idrarda bugun ondan moralim bozuldu. Kasımda esimin dogum günü ona verecegim en guzel hediye olur insallah hasretcim yaşim küçük değil 36 yım ve 4 senelik evliyim.her ay negatif gormekten öyle yoruldum ki...Gerçekten çok zor canım. Bebeklerimize gene kavusamadığımıza mı yanalım, o kadar ilaçları iğneleri boşuna vücudumuza doldurdğumuzayanalım, büyük umutlarla beklediğimiz 14 günün hüsranla sonuçlanmasına mı yanalım yoksa harcadığımız onca zamana ve paraya mı yanalım. Ama biliyoruz ki derdimiz çaresiz değil çok şükür. Geç de olsa kavusacağız çocuklarımıza. Allah dermanasız derdi olanlara sabır versin.
Benim de eşimin doğum günü idi bu ayın 24 ü ve ben ona en güzel hediyeyi verecektim güya. Ama olmadı. Inşaallah sen verirsin bu güzel hediyeyi. En iyisi yarın test yaptır kurtul bu karmaşadan. Insallah pozitif olur.Canım silik dahi olsa cikmazmiydi idrarda bugun ondan moralim bozuldu. Kasımda esimin dogum günü ona verecegim en guzel hediye olur insallah hasretcim yaşim küçük değil 36 yım ve 4 senelik evliyim.her ay negatif gormekten öyle yoruldum ki...
Canimmm hayirlisi olsun sıkma canını dicem ama biliyorum bi anlamı yok :`( benim 8 inde belli olacak daha 9-10 gun var ama o kadar eminim ki tutmadiginaBen dün oldum bile canım16. Günümdü
Sen olmazsın inşaallah.
Canım neden öyle diyosun ya Allah'tan ümidi kesme! O ol derse olmazlar olur unutma.Canimmm hayirlisi olsun sıkma canını dicem ama biliyorum bi anlamı yok :`( benim 8 inde belli olacak daha 9-10 gun var ama o kadar eminim ki tutmadiginaicimde kucucuk bi umut bile yok
canım ya erken gelmiş gibi adetin. yerleşme kanamasıysa zaten çıkar ortaya bir iki güne. hayırlısı canım ya ne kadar istesek de bi zamanı varmış işte onu bekleyeceğiz napalım.Canim ben hastalandim erken geldi adetim hayirlisi bakalim
anladım canım sağol. seninki de belki yerleşme kanamasıdır ya insan hep bi ümit diyor işte kesin adet gelene kadar negatifte bile insan acaba diyor kabullenmek zor. seninki de yarın ortaya çıkar bakalım hayırlısı.Canım benim rahim filmininde bir tarihi var.Şu an adetliysen adetin ......günü gel diyor doktor.kaçıncı günü olduğunu hatırlayamadım da.2 sene önce çektirmiştim.o ay klomen kullanmamıştım.Temiz çıktı.Anestesiyle oldu benimki.10 dk sürdü.
Neden umut yok canım. Senin kaçıncı aşılama bu.kac yumurta ve kaç hareketli spermle yapıldı. Doktor aşılama yaptığına göre umut vardır canım. Inşaallah bebegin sana güzel bir sürpriz yapar ve bu umutsuz zamanında ben geldim der.Canimmm hayirlisi olsun sıkma canını dicem ama biliyorum bi anlamı yok :`( benim 8 inde belli olacak daha 9-10 gun var ama o kadar eminim ki tutmadiginaicimde kucucuk bi umut bile yok
benim yumurta çatladığında 11-12 gün sonra mı ne gelmişti adet ama 14 değildi kesin onu biliyorum. bu ay ne olacak bakalım ama 16-17 bana da fazla göründü canım. dr en fazla 14 ama erken de olabilir demişti. dr tekrar çatlamış mı diye çağırsa keşke. ama şu da var aşılamanın etkisi 3 gün zannedersem devam ediyor yani geç de çatlasa spermler orada. yine de dr a yumurtamın çatlayıp çatlamadığını öğrenmek istiyorum diyebilirsin.Yaa bir tek ben mi aşılamamın 16-17. Günlerinde adet oluyorum yani. Yumurta catlamadan mı yapıyorlar aşılamamı acaba.
evet canım en iyisi dr a sorayım. en son gittiğimde sormuştum rahim filmini. bu aşılama bi sonuçlansın bakarız dedi. ama yine klomen kullanıp gelmemi istedi. yine kullanıp gideyim yaptır derse yaptırırım olmazsa yine 2. aşılamadan devam.Doktor sitesinde rahim filminden hemen sonra hamilelik önermiyoruz demişti bi dr canım ama bunda sakınca görmeyen dr.larda var.Rahim filmi adet bittikten 1 hafta içinde fln yapılıyo yani hamile kalmamaya mahal vermeden yaklaşık 1 hafta sonra da yumurtlama dönemine giriliyo önceden bi radyasyon almış oluyosun ya sonuçta ama rahim filminden sonra hamilelik daha kolay oluyo da deniliyo.Dr.una danış bence bu konuyu
sen de mi bu saatte burdasın canım :) gün boyu yazamadıklarımı yazmadan yatamadım ya ben. burası çok iyi geldi bana dert ortaklarım canlarım benim :) rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin inşaallah :)Neden umut yok canım. Senin kaçıncı aşılama bu.kac yumurta ve kaç hareketli spermle yapıldı. Doktor aşılama yaptığına göre umut vardır canım. Inşaallah bebegin sana güzel bir sürpriz yapar ve bu umutsuz zamanında ben geldim der.
bende geçenki aşılamamda 16. 17 gibi adet oldum cnm , yumurta çatlamadığı içinmiymiş ..Yaa bir tek ben mi aşılamamın 16-17. Günlerinde adet oluyorum yani. Yumurta catlamadan mı yapıyorlar aşılamamı acaba.
normalde hamile kalanlar , bilmeden ilaç kullanıyorlar boyama yaptırıyorlar , bilemedim ki bizmi bildiğimiz için bu kadar tedirginiz ,hamileyken bile boyatan arkadaşım vardı bitkisel diye , geçen ki aşılamamda mecburi rontgene girmiştim , kapısında beklesemde içim içimi yemişti ,gerçi aşılamamda tutmamıştı.Kızlar Günaydın size bişey sorucam. Aşılama süreci içerisinde olduğum için saçımı boyatmam sıkıntı olur mu?
canım doktorun sana 12. günmü demişti ,, neden benim doktor 15 gün bekletiyor kiBuralar çok sessiz bugün ...Sonucu öğrenmeme 2 gün var ama kırmızılar görcek gibi ağrım var olmadı sanırsam.Hayırlısı olsun
İnşallah olmayız senin bebeğin sana Tutunurda sen Aralık başlığında olmazsın ama şimdi 1 ay beklemek bile zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?