Canim yok norHewa erken geldiyse seninki yerleşme kanaması olabilir. Devamı gelmezse normal kanama ya dönmezse bi test yapmalısın.
evet canım siz naptınız? benim adet olduğum kesin şimdi nasıl işler süreç bilmiyorum. devlet hastanesinde tüp bebek istiyorum fakat çalışıyorumda çok vakit ayırmam gerekirmi, yani süreç nasıl işliyor, üniversite hastanelerinde bilmiyorum? sizlerde özelemi gidiyorsunuz, devlet hastanelerinde tüp bebek aşılama yaptıran varmı aranızda?canım ya erken gelmiş gibi adetin. yerleşme kanamasıysa zaten çıkar ortaya bir iki güne. hayırlısı canım ya ne kadar istesek de bi zamanı varmış işte onu bekleyeceğiz napalım.
anladım canım sağol. seninki de belki yerleşme kanamasıdır ya insan hep bi ümit diyor işte kesin adet gelene kadar negatifte bile insan acaba diyor kabullenmek zor. seninki de yarın ortaya çıkar bakalım hayırlısı.
Arkadaslar test yaptırmaya gidiyorum yoldayım
bilmiyorum ki canim tup bebek surecini. senin bu kacinci asilamaydi. benim ilkti onumuzdeki ay da ikincisini deneyip birakiyoruz. sonra uzun bir sure dinlenebilirim 6 ay 1 sene gibi tup bebege cok da hazir degilim. ancak yine de her seyi goze alip hic ara vermeden tupe de gidebilirim. benim tercihim su an dinlenmekten yana. insaallah tup bebegi dusunmeye hic gerek kalmaz. benimki ozel universite hastanesi bu arada.evet canım siz naptınız? benim adet olduğum kesin şimdi nasıl işler süreç bilmiyorum. devlet hastanesinde tüp bebek istiyorum fakat çalışıyorumda çok vakit ayırmam gerekirmi, yani süreç nasıl işliyor, üniversite hastanelerinde bilmiyorum? sizlerde özelemi gidiyorsunuz, devlet hastanelerinde tüp bebek aşılama yaptıran varmı aranızda?
Dr.um bana 12 gün sonra dedi ama ben aradım 12 gün sonra c.tesiye geliyo 12. gün yaptırsam olur mu dedim .Ctesi daha kesin olur ama cumada olur dedi.Senin drun kesin emin olmak istemiştir çatlatma iğnesinin geçtiğinden bi de adet olursan gerek duyma die düşünmüş olabilir ne bilimcanım doktorun sana 12. günmü demişti ,, neden benim doktor 15 gün bekletiyor ki
canım topikte güzel haberlerini bekliyoruz :) http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-butun-arkadaslar.763630/page-8#post-37538766[/QUOTE
canım arkadaşlarım testi yaptırdım geldim ama az önce lavabya gittiğimde affedersiniz iç çamaşırım lekelenmiş tam kırmızı değil pembe.buda gelmeye başladığını gösteriri olmadı bebem yine tutunamadı bana o kadar üzgünümkiArtık aşılama diye bişey olmayacak daha direk tüp bebek yıllar önce biri bana tüpten bahsetseydi inan inanmazdım.olsun hayırlısı olsun yarım saat sonra şu negatif sonucu almaya gideyim bir.
telefonla aradım canım 10 dk sonra dediler.Ama olmayacak gülüm negatif yazabilirsin.Çünkü kırmızılar geldi bile.daha kan alınan yerin sancısı geçmemişken.Yinede net bişey söylemek için tekrar arayacam.semcan sonucunu bekliyoruz merakla
Canlarım maalesef sonuç 1.20telefonla aradım canım 10 dk sonra dediler.Ama olmayacak gülüm negatif yazabilirsin.Çünkü kırmızılar geldi bile.daha kan alınan yerin sancısı geçmemişken.Yinede net bişey söylemek için tekrar arayacam.
canim tek diyebildigim hayirlisi... tup bebekte olasilik yuksek hem. guclu olmaya calis uzul ama sadece bu gun. yarin yeni umutlarla yeni bir yola koyul. sana soylediklerim kendim icin de gecerli. rabbimizden gelen basimiz gozumuz ustune. rabbim dayanma gucu versin isyan ettirmesin hic birimizi...Canlarım maalesef sonuç 1.20
ilk aşılamaydı canım. ege üniv. tüp bebek kısmını aradım randevu aldım 26 aralık gün verdiler. nasip bakalım ege üniv. gitcem, zaten tekrar aşılama veya tüp bebek için şuan hazır değilim bana ii oldu aralık ayı.bilmiyorum ki canim tup bebek surecini. senin bu kacinci asilamaydi. benim ilkti onumuzdeki ay da ikincisini deneyip birakiyoruz. sonra uzun bir sure dinlenebilirim 6 ay 1 sene gibi tup bebege cok da hazir degilim. ancak yine de her seyi goze alip hic ara vermeden tupe de gidebilirim. benim tercihim su an dinlenmekten yana. insaallah tup bebegi dusunmeye hic gerek kalmaz. benimki ozel universite hastanesi bu arada.
hayırlısı olsun canım.Canlarım maalesef sonuç 1.20
Canım benim Allah razı olsun.Şimdi biraz daha iyiyim sağolun.canim tek diyebildigim hayirlisi... tup bebekte olasilik yuksek hem. guclu olmaya calis uzul ama sadece bu gun. yarin yeni umutlarla yeni bir yola koyul. sana soylediklerim kendim icin de gecerli. rabbimizden gelen basimiz gozumuz ustune. rabbim dayanma gucu versin isyan ettirmesin hic birimizi...
Canlarım maalesef sonuç 1.20
Bugun 15. Günüm. Sabah test yaptirdm. Sonuc 220. Cok şükür Rabbime... herseyin vakti zamani var lutfen ümitsizlige kapilmayin arkadaslar.
Cok tesekkur ederim. Amin Allah razı olsun. Rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin...Canım hayırlı olsun... Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim... Ne mutlu sana... Dualarını eksik etme bizler içinde...
Benimde belim ağrıyo bide hala kasıklarım çok hafif ağrılar vararkadaşlr benim legen kemiklerimin olduğu yerler ağrıyo , ne sağıma ne soluma rahat yatabiliyorum böyle olan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?