Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hewa erken geldiyse seninki yerleşme kanaması olabilir. Devamı gelmezse normal kanama ya dönmezse bi test yapmalısın.
Canim yok nor
evet canım siz naptınız? benim adet olduğum kesin şimdi nasıl işler süreç bilmiyorum. devlet hastanesinde tüp bebek istiyorum fakat çalışıyorumda çok vakit ayırmam gerekirmi, yani süreç nasıl işliyor, üniversite hastanelerinde bilmiyorum? sizlerde özelemi gidiyorsunuz, devlet hastanelerinde tüp bebek aşılama yaptıran varmı aranızda?

Arkadaslar test yaptırmaya gidiyorum yoldayım

semcan canım hadi hakkında hayırlısı insallah bizim kasım 2014 topiğinde listemizdesin biliyorsun, sonucu oraya da yazarsan herkes her şekilde sonucuna destek olacaktır :)

bilmiyorum ki canim tup bebek surecini. senin bu kacinci asilamaydi. benim ilkti onumuzdeki ay da ikincisini deneyip birakiyoruz. sonra uzun bir sure dinlenebilirim 6 ay 1 sene gibi tup bebege cok da hazir degilim. ancak yine de her seyi goze alip hic ara vermeden tupe de gidebilirim. benim tercihim su an dinlenmekten yana. insaallah tup bebegi dusunmeye hic gerek kalmaz. benimki ozel universite hastanesi bu arada.

canım doktorun sana 12. günmü demişti ,, neden benim doktor 15 gün bekletiyor ki
Dr.um bana 12 gün sonra dedi ama ben aradım 12 gün sonra c.tesiye geliyo 12. gün yaptırsam olur mu dedim .Ctesi daha kesin olur ama cumada olur dedi.Senin drun kesin emin olmak istemiştir çatlatma iğnesinin geçtiğinden bi de adet olursan gerek duyma die düşünmüş olabilir ne bilim

semcan sonucunu bekliyoruz merakla
telefonla aradım canım 10 dk sonra dediler.Ama olmayacak gülüm negatif yazabilirsin.Çünkü kırmızılar geldi bile.daha kan alınan yerin sancısı geçmemişken.Yinede net bişey söylemek için tekrar arayacam.

Canlarım maalesef sonuç 1.20

canim tek diyebildigim hayirlisi... tup bebekte olasilik yuksek hem. guclu olmaya calis uzul ama sadece bu gun. yarin yeni umutlarla yeni bir yola koyul. sana soylediklerim kendim icin de gecerli. rabbimizden gelen basimiz gozumuz ustune. rabbim dayanma gucu versin isyan ettirmesin hic birimizi...

ilk aşılamaydı canım. ege üniv. tüp bebek kısmını aradım randevu aldım 26 aralık gün verdiler. nasip bakalım ege üniv. gitcem, zaten tekrar aşılama veya tüp bebek için şuan hazır değilim bana ii oldu aralık ayı.

Canım benim Allah razı olsun.Şimdi biraz daha iyiyim sağolun.

Hayırlısı olsun canım, vakti zamanı değilmiş... Hayat bu kimi bu gün güler kimi yarın... Yeterki umudumuzu yitirmeyelim...

Bugun 15. Günüm. Sabah test yaptirdm. Sonuc 220. Cok şükür Rabbime... herseyin vakti zamani var lutfen ümitsizlige kapilmayin arkadaslar.

Canım hayırlı olsun... Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim... Ne mutlu sana... Dualarını eksik etme bizler içinde...

kızlar sabırla bekliyorum gelir belki diye yazmadım ancak ben hala adet olmadım. son 3 aylık periyota göre 26 ekim de adet olmam gerekiyordu. 28 ekim akşamı idrar testi yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadı.( affedersiniz ama idrara sıkışık değildim ve çok acelem vardı, idrar bile bir kaç damla geldi ) ve ne gebeliğe ne de adete belirtim var. durum değişir mi acaba yoksa sıradan bir gecikme mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…