- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
kaçıncı günün canım , benimde bugün adet olcakmışım gibi belimde karnımda ağrı vardı , akıntım geldikçe adet oldum sandım .Benimde belim ağrıyo bide hala kasıklarım çok hafif ağrılar var
canım ya hakkında hayırlısı olsun , bir dahakine olur inşallahh .. bozma moralini Rabbimden ümit kesilmezCanlarım maalesef sonuç 1.20
oo maşallah çok güzel çıkmış sonucun :) Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inşallahBugun 15. Günüm. Sabah test yaptirdm. Sonuc 220. Cok şükür Rabbime... herseyin vakti zamani var lutfen ümitsizlige kapilmayin arkadaslar.
9. Günüm canım. Ya bide 10. Gün test yapanlar varmış acaba bende yarın yapsam belli olur mu veya erken gebelik testleri Var onda çıkar mı çok sabırsızımkaçıncı günün canım , benimde bugün adet olcakmışım gibi belimde karnımda ağrı vardı , akıntım geldikçe adet oldum sandım .
karar senin cnm ,ama ben olsam yapmazdım , bikaç gün daha bekle cnm az kalmış , benim daha 6. günüm9. Günüm canım. Ya bide 10. Gün test yapanlar varmış acaba bende yarın yapsam belli olur mu veya erken gebelik testleri Var onda çıkar mı çok sabırsızım
Amin cok tesekkur ederim. Sizde inşallah güzel sonuclar alirsiniz.oo maşallah çok güzel çıkmış sonucun :) Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inşallah
Şu beklemek çok zor yakarar senin cnm ,ama ben olsam yapmazdım , bikaç gün daha bekle cnm az kalmış , benim daha 6. günüm
ewet cnm en zoru beklemek , :)Şu beklemek çok zor ya
Çok üzüldüm canım. Allah sabır versin bizlere.Canlarım maalesef sonuç 1.20
Canım çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Darısı bizler in başına. Nihayet listeye pozitif yazacağımBugun 15. Günüm. Sabah test yaptirdm. Sonuc 220. Cok şükür Rabbime... herseyin vakti zamani var lutfen ümitsizlige kapilmayin arkadaslar.
Değişebilir canım idrar testlerine guvenilmiyor pek. Inşaallah hamişsindir.kızlar sabırla bekliyorum gelir belki diye yazmadım ancak ben hala adet olmadım. son 3 aylık periyota göre 26 ekim de adet olmam gerekiyordu. 28 ekim akşamı idrar testi yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadı.( affedersiniz ama idrara sıkışık değildim ve çok acelem vardı, idrar bile bir kaç damla geldi ) ve ne gebeliğe ne de adete belirtim var. durum değişir mi acaba yoksa sıradan bir gecikme mi
Test tarihin ne zaman canım ekleyeyim hemen.Asilama tarihinimi yaziyorsunuz... benimkinde soliyim... 27 10 14
Him bat 11 kasm ama 12 de olblr tabi arada 29 gun oluo.. dr 17 sinde cagirdi regl olmazsamTest tarihin ne zaman canım ekleyeyim hemen.
kizlar tablo bu ay hic hos degil inss bundan sonra hep pozitif haberleri alirizNick. ............aşılama/tüp tarihi..........sonuç
Zehiir...............10.10.2014............pozitif
Sdkrtp. ...........13.10.2014............Negatif
Hasret41.........13.10.2014............Negatif
Hellokitty27...13.10.2014.............Negatif
Fy34. ...............15.10.2014............pozitif
SEMCAN. ........18.10.2014..............Negatif
ayneyn.............18.10.2014..............Negatif
fallenangel8.....20.10.2014...............01.11.2014
Zelal89...............22.10.2014...............03.11.2014
tugbagksl. ........22.10.2014..............03.11.2014
Amanda29........23.10.2014..............07.11.2014
Mellooo. ...........23.10.2014. ............08.11.2014
Ozlenen2010. ..25.10.2014. ............08.11.2014
Vigoroso. ..........27.10.2014. ............11.11.2014
İnşallah canım.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin!kizlar tablo bu ay hic hos degil inss bundan sonra hep pozitif haberleri aliriz
9. Günüm canım. Ya bide 10. Gün test yapanlar varmış acaba bende yarın yapsam belli olur mu veya erken gebelik testleri Var onda çıkar mı çok sabırsızım
kaçıncı günün canım , benimde bugün adet olcakmışım gibi belimde karnımda ağrı vardı , akıntım geldikçe adet oldum sandım .
Hoşgeldin canım hayırlı olsun rabbim herşeyi gönlünce versinMerhabalar.. Siteye bende yeni üye oldum.. 22/10 da ilk aşılamam oldu listeye beni de ekler misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?