Benim de 11 kasım doğum günüm 5 kasım evlilik yıldönümümüz inşallah Kasım ayı hayırlı olur hepimiz içincanım bende 22 sinde aşılama yaptırdım ve söylediğin şikayetlerin aynıları bende de mevcut.. Hasta olucam diye çok korkuyorum.. Sende benimle aynı gün aşılama olmuşsun. Günleri birlikte sayalım mıayrıca 02 Kasım doğum günüm.Umarım olumlu sonuçlar alırız ve cok güzel bir hediye olur bana..
Hoşgeldin canım hayırlı olsun rabbim herşeyi gönlünce versinbu arada sende belirtiler var mı?
Benim de 11 kasım doğum günüm 5 kasım evlilik yıldönümümüz inşallah Kasım ayı hayırlı olur hepimiz için
Bendede pek bi değişiklik yok biraz bel ağrısı var bide göğüs uçlarım da hassasiyet ama çok az bazende düşünüyorum da bişey yok ta ben mi kuruntu yapıyorum diyeHoşbulduk canım.. Belirtiler adet oncesi yaşadıklarım ile aynı bu sebeple kestiremiyorum açıkcası.. Sende farklı bir belirti varmı?
Ayy inşallah Kasım ayı uğurlu gelir bize:) ne zaman test yaptırmayı düşünüyorsun?
Amin. Cok tesekkur ederim :) rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin...Canım çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Darısı bizler in başına. Nihayet listeye pozitif yazacağım.
hayırlı cumalar arkadaşlar . RABBİM bu mübarek günün hürmetine dualrımızı kabul eylesin inşallahh ,, evlat hasretiyle yananlara ALLAHIM tez vakitte gönüllerinin muradını versin inşallah .. Hamile olanlarada hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahh .. Allahım sen OL dersin OL' ur.. Herkesin yüzünü güldür ALLAHIMM ..Nick. ............aşılama/tüp tarihi..........sonuç
Zehiir...............10.10.2014............pozitif
Sdkrtp. ...........13.10.2014............Negatif
Hasret41.........13.10.2014............Negatif
Hellokitty27...13.10.2014.............Negatif
Fy34. ...............15.10.2014............pozitif
SEMCAN. ........18.10.2014..............Negatif
ayneyn.............18.10.2014..............Negatif
fallenangel8.....20.10.2014...............01.11.2014
Zelal89...............22.10.2014...............03.11.2014
tugbagksl. ........22.10.2014..............03.11.2014
Tugba29. .......22.10.2014. ............03.11.2014
Amanda29........23.10.2014..............07.11.2014
Mellooo. ...........23.10.2014. ............08.11.2014
Ozlenen2010. ..25.10.2014. ............08.11.2014
Vigoroso. ..........27.10.2014. ............11.11.2014
Semcan canım geçmiş olsun ne desem hayırlısı olsun.Rabbim beklettikten sonra en hayırlı evlatları verir belki de kim bilir :) Kızlar bugün aşılamamın 12. günü akşam çıkışta kan vericem ama test yaptım 2. çizgiyi gördüm sizce hala çatlatma iğnesinin etkisi var mıdır? 2. çizgi çok silik değil testi öne arkaya oynatmaya gerek duymadan net görülüyo :)
şimdiden tebriklere başlayalım o zamann :) :) hadi bakalım gözün aydın cnm , bu kadarda etki kalmaz sanırım :) yinede kanı görelim emin olalım cnmSemcan canım geçmiş olsun ne desem hayırlısı olsun.Rabbim beklettikten sonra en hayırlı evlatları verir belki de kim bilir :) Kızlar bugün aşılamamın 12. günü akşam çıkışta kan vericem ama test yaptım 2. çizgiyi gördüm sizce hala çatlatma iğnesinin etkisi var mıdır? 2. çizgi çok silik değil testi öne arkaya oynatmaya gerek duymadan net görülüyo :)
bence etkisi kalmamistir bebistir o ya. hadi hayirli haberlerini bekliyoruzz :)Semcan canım geçmiş olsun ne desem hayırlısı olsun.Rabbim beklettikten sonra en hayırlı evlatları verir belki de kim bilir :) Kızlar bugün aşılamamın 12. günü akşam çıkışta kan vericem ama test yaptım 2. çizgiyi gördüm sizce hala çatlatma iğnesinin etkisi var mıdır? 2. çizgi çok silik değil testi öne arkaya oynatmaya gerek duymadan net görülüyo :)
hayirli olsun canim bebegin rabbim kucagina aldigin gunleri de gostersin. kac yillik evlisin ne zamandiir tedavideydin canim ?Bugun 15. Günüm. Sabah test yaptirdm. Sonuc 220. Cok şükür Rabbime... herseyin vakti zamani var lutfen ümitsizlige kapilmayin arkadaslar.
Canım bence hamilesin. Ben 10. Gün yapmıştım geçmişti etkisi.hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.Semcan canım geçmiş olsun ne desem hayırlısı olsun.Rabbim beklettikten sonra en hayırlı evlatları verir belki de kim bilir :) Kızlar bugün aşılamamın 12. günü akşam çıkışta kan vericem ama test yaptım 2. çizgiyi gördüm sizce hala çatlatma iğnesinin etkisi var mıdır? 2. çizgi çok silik değil testi öne arkaya oynatmaya gerek duymadan net görülüyo :)
Amin cok tesekkur ederim. 1.5 yillik evliyim. Ilk asilamamdi.hayirli olsun canim bebegin rabbim kucagina aldigin gunleri de gostersin. kac yillik evlisin ne zamandiir tedavideydin canim ?
HAYIRLI OLSUNArkadaşlar merhaba.İlk kez aşılama yaptırdım ve bugün 8. günüm ama hiç ağrım falan olmadı açıkçası biraz tedirginim tutup tutmadığı konusunda.Sadece sizlerle paylaşmak istedim(
Ümitsizlige düşmeyin lutfen. Benim belirtilerim 10. Gun başladı.Arkadaşlar merhaba.İlk kez aşılama yaptırdım ve bugün 8. günüm ama hiç ağrım falan olmadı açıkçası biraz tedirginim tutup tutmadığı konusunda.Sadece sizlerle paylaşmak istedim(
teşekkür ederim.Evet özelde yaptırdım. Ama sanırım ilk oldugu için biraz karamsarlığa kapıldım.HAYIRLI OLSUNİNŞALLAH TUTMUŞTUR ÖZELDEMİ YAPTIRDIN
İnşallah benimde öyle olur.Yorumunuz için teşekkürler.Ümitsizlige düşmeyin lutfen. Benim belirtilerim 10. Gun başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?