Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de 11 kasım doğum günüm 5 kasım evlilik yıldönümümüz inşallah Kasım ayı hayırlı olur hepimiz için

Hoşgeldin canım hayırlı olsun rabbim herşeyi gönlünce versin bu arada sende belirtiler var mı?

Hoşbulduk canım.. Belirtiler adet oncesi yaşadıklarım ile aynı bu sebeple kestiremiyorum açıkcası.. Sende farklı bir belirti varmı?
Benim de 11 kasım doğum günüm 5 kasım evlilik yıldönümümüz inşallah Kasım ayı hayırlı olur hepimiz için

Ayy inşallah Kasım ayı uğurlu gelir bize:) ne zaman test yaptırmayı düşünüyorsun?

Bendede pek bi değişiklik yok biraz bel ağrısı var bide göğüs uçlarım da hassasiyet ama çok az bazende düşünüyorum da bişey yok ta ben mi kuruntu yapıyorum diye 3 kasımda test yaptırıcam ama çok sabırsızım ya

Canım çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Darısı bizler in başına. Nihayet listeye pozitif yazacağım .
Amin. Cok tesekkur ederim :) rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin...

Nick. ............aşılama/tüp tarihi..........sonuç
Zehiir...............10.10.2014............pozitif
Sdkrtp. ...........13.10.2014............Negatif
Hasret41.........13.10.2014............Negatif
Hellokitty27...13.10.2014.............Negatif
Fy34. ...............15.10.2014............pozitif
SEMCAN. ........18.10.2014..............Negatif
ayneyn.............18.10.2014..............Negatif
fallenangel8.....20.10.2014...............01.11.2014
Zelal89...............22.10.2014...............03.11.2014
tugbagksl. ........22.10.2014..............03.11.2014
Tugba29. .......22.10.2014. ............03.11.2014
Amanda29........23.10.2014..............07.11.2014
Mellooo. ...........23.10.2014. ............08.11.2014
Ozlenen2010. ..25.10.2014. ............08.11.2014
Vigoroso. ..........27.10.2014. ............11.11.2014

hayırlı cumalar arkadaşlar . RABBİM bu mübarek günün hürmetine dualrımızı kabul eylesin inşallahh ,, evlat hasretiyle yananlara ALLAHIM tez vakitte gönüllerinin muradını versin inşallah .. Hamile olanlarada hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahh .. Allahım sen OL dersin OL' ur.. Herkesin yüzünü güldür ALLAHIMM ..

Semcan canım geçmiş olsun ne desem hayırlısı olsun.Rabbim beklettikten sonra en hayırlı evlatları verir belki de kim bilir :) Kızlar bugün aşılamamın 12. günü akşam çıkışta kan vericem ama test yaptım 2. çizgiyi gördüm sizce hala çatlatma iğnesinin etkisi var mıdır? 2. çizgi çok silik değil testi öne arkaya oynatmaya gerek duymadan net görülüyo :)

İğnenin etkisi 12.güne kadar kalmaz canım bence hamilesin, hadi inşallah kan testinde de pozitifi görürsün de daha garanti seviniriz... Ayyy halimize bak idrar testlerine güvenimizi iyice yitirdik sevincimiz bile yarımmm....

şimdiden tebriklere başlayalım o zamann :) :) hadi bakalım gözün aydın cnm , bu kadarda etki kalmaz sanırım :) yinede kanı görelim emin olalım cnm

bence etkisi kalmamistir bebistir o ya. hadi hayirli haberlerini bekliyoruzz :)

Bugun 15. Günüm. Sabah test yaptirdm. Sonuc 220. Cok şükür Rabbime... herseyin vakti zamani var lutfen ümitsizlige kapilmayin arkadaslar.
hayirli olsun canim bebegin rabbim kucagina aldigin gunleri de gostersin. kac yillik evlisin ne zamandiir tedavideydin canim ?

C
Canım bence hamilesin. Ben 10. Gün yapmıştım geçmişti etkisi.hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.

kizlar hayrli cumalar olsun ins bu ezanlar yuzu suyu hurmetine allahim cumlemizi sevindirsin birde kizlar ben bu ay ilac kullaniyom ama yanlis zamanda basladim ve yumurtam oluscak die hic umudum yok acaba rahim filmimi cektirsem cektiren arkadaslar varmi ??

Herkesin belirtisi farkli ve aslinda regl gecikmeden gebelik belirtisi olmazmis tabiki reglimizi beklicez ama pozitf arkadaslar yinede bu sure icinde nasil gectigi neler yasadiklarini anlatanilirmi .. Hayirlisi ile saglikla Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin inslh.. inslh hepimiz guzl hberler veririz bnm daha bugun 5. Gunum ama alttan bi batma var korkuyorum yaa

Arkadaşlar merhaba.İlk kez aşılama yaptırdım ve bugün 8. günüm ama hiç ağrım falan olmadı açıkçası biraz tedirginim tutup tutmadığı konusunda.Sadece sizlerle paylaşmak istedim (

Arkadaşlar merhaba.İlk kez aşılama yaptırdım ve bugün 8. günüm ama hiç ağrım falan olmadı açıkçası biraz tedirginim tutup tutmadığı konusunda.Sadece sizlerle paylaşmak istedim (
HAYIRLI OLSUNİNŞALLAH TUTMUŞTUR ÖZELDEMİ YAPTIRDIN

Ümitsizlige düşmeyin lutfen. Benim belirtilerim 10. Gun başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…