Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar merhaba ben de geldim :)
25 ekimde asilamam yapildi sonuc icin cumartesiyi bekliyorum birlikte heyecanimizi paylasalim :)
hoşgeldin cnm aynı gün aşılama olmuşuz , hayırlısı olsun inşallah
ilaç alma cnm , çok geçmiş olsun bol bol dinlen sıvı şeyler tüket

oo süperr hadi gözün aydın cnm ,evet 1000 olmadan görünmüyor ultrasonda diye biliyorum ,sonucun orantılı yğkseliyor cnm maşallah , bir kez daha baktır duruma göre gitmessin bir daha cnm .. ama varya şu kan sulandırıcı iğne çözüyor bu işi Allahın izniyle moralini yüksek tut cnm sen :)

Ayy canım çok güzel artmış değerin elhemdulillah. Allahım kucağına aldığın günleri de göstersin inşaallah

Kan sulandırıcı iğne kan alınan yerde uzun müddet kanama da yapıyor galiba cnm değil mi bugün bastırdığım pamuk bayağı kan dolmuştu:)Eşimde 2 güne 1 yaptırcaz mı heryerin delik deşik oldu diyo, aman olan koluma olsun delik deşik olsun ne olur ki yeter ki bebeğim sağlıklı içimiz rahat olsun

evet cnm kan sulandığı için normal , bunlar tatlı telaşlar sonu güzel olsun inşallah :) tahlilini devlettemi özeldemi yaptırıyorsun ? fiyatı ne kadar ? biraz bütçeni sarsabilir ama tedbirli olmakta fayda var cnm

Yok cnm yanımızdaki ilçeye devlet hast.ne gidiyorum .Normalde de üni hastanesine Ücretsiz bakılıyo yani.Üni hastanesinde prof.umun muayene ücreti 120 tl ama her seferinde almıyo o ücreti .Bizi sarsan yollar.Masraftan çok yorgunluk.Üni hast. 80 km uzağımızda.Kan thlili için gittiğim ilçe 25 km iş çıkışları koştur koştur gidiyoruz eşimle sonu güzel olsun hepsine razıyım

oğluma hamile kaldığım aşılamamda öyle kötü grip oldum ki , öksürürken ciğerlerim sallanıyordu resmen , Allah bebişini korur korkma sen cnm :)
Allah bagislasin canim oglunu.. inslh benimledir.. valla bende birden oldum yaa gozlerim bile agrio dedigin gibi oksurugumde ozellikle sabhlari fena oksrmekten cok afedrsin ogurtu gelio

Inslh canim Allahin izniyle

anladım cnm , keşke ücreti olsaydıda bulunduğun ilçede olsaydı ,en azından yorulmazdın , beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır :) bende 1 saatlik yola gidiyorum :)

sukurler olsun canim degerin guzel artmis masaallah :) ben de dun gece adet oldum gec de olsa. ikinci asilama sureci baslayacak. herseyin hayirlisi...

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.darısı bekleyen herkese inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…