- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
hoşgeldin cnm aynı gün aşılama olmuşuz , hayırlısı olsun inşallahkizlar merhaba ben de geldim :)
25 ekimde asilamam yapildi sonuc icin cumartesiyi bekliyorum birlikte heyecanimizi paylasalim :)
ilaç alma cnm , çok geçmiş olsun bol bol dinlen sıvı şeyler tüketKizlar yardimm Gecn hafta pzt asilamam oldu dunden beriii oluyorumm grip sanirim boazim acio genizim akio gozlerim kulaklarim basim.. hzpsiriom sol kasigma igne batio o an ara ara batma hissi asilamadan beri var dun bugun hafifte basim donuo artik bu hastaliktn mi bilmiorum oksurugum var icim cika cika bu sefer ogurtu oluo napicam ilac icmk istemiyorum.. ihlamur ictim dun..
oo süperr hadi gözün aydın cnm ,evet 1000 olmadan görünmüyor ultrasonda diye biliyorum ,sonucun orantılı yğkseliyor cnm maşallah , bir kez daha baktır duruma göre gitmessin bir daha cnm .. ama varya şu kan sulandırıcı iğne çözüyor bu işi Allahın izniyle moralini yüksek tut cnm sen :)2 gün önce 47 olan beta hcg değerim 113 olmuş bugün.Şükürler olsun rabbimin izniyle belki de sizlerin duaları bizi bugünlere getiren.Rabbim sağlıkla artan beta hcg değerleri hepinize nasip etsin inşallah.Kendi dr.um 80 km uzağımda o yüzden 25 km uzaktaki biyere gidiyorum kan vermeye(bulunduğum yerde hiç yok malesef imkan).Dr,um sen ordan kontrol et 1500 ü geçince gel bakalım dedi muhtemelen keseyi görmek için.Değerlerimi 6 gündür kontrol ediyorum 22-47-113 sağlıklı bişekilde artarsa haftaya çarş 1500ü geçmiş olucam inşallah sizce her 2 gün bir kontrole gerek var mı???(1 kimyasal,1 dış gebelik geçmişi olan biri olarak soruyorum)
Ayy canım çok güzel artmış değerin elhemdulillah. Allahım kucağına aldığın günleri de göstersin inşaallah2 gün önce 47 olan beta hcg değerim 113 olmuş bugün.Şükürler olsun rabbimin izniyle belki de sizlerin duaları bizi bugünlere getiren.Rabbim sağlıkla artan beta hcg değerleri hepinize nasip etsin inşallah.Kendi dr.um 80 km uzağımda o yüzden 25 km uzaktaki biyere gidiyorum kan vermeye(bulunduğum yerde hiç yok malesef imkan).Dr,um sen ordan kontrol et 1500 ü geçince gel bakalım dedi muhtemelen keseyi görmek için.Değerlerimi 6 gündür kontrol ediyorum 22-47-113 sağlıklı bişekilde artarsa haftaya çarş 1500ü geçmiş olucam inşallah sizce her 2 gün bir kontrole gerek var mı???(1 kimyasal,1 dış gebelik geçmişi olan biri olarak soruyorum)
Kan sulandırıcı iğne kan alınan yerde uzun müddet kanama da yapıyor galiba cnm değil mi bugün bastırdığım pamuk bayağı kan dolmuştu:)Eşimde 2 güne 1 yaptırcaz mı heryerin delik deşik oldu diyo, aman olan koluma olsun delik deşik olsun ne olur ki yeter ki bebeğim sağlıklı içimiz rahat olsunoo süperr hadi gözün aydın cnm ,evet 1000 olmadan görünmüyor ultrasonda diye biliyorum ,sonucun orantılı yğkseliyor cnm maşallah , bir kez daha baktır duruma göre gitmessin bir daha cnm .. ama varya şu kan sulandırıcı iğne çözüyor bu işi Allahın izniyle moralini yüksek tut cnm sen :)
Amin canım cümlemize inşallah hep birlikteAyy canım çok güzel artmış değerin elhemdulillah. Allahım kucağına aldığın günleri de göstersin inşaallah
Efet cnm grp oldum eyer bebisim benimleyse diye korkuyorumCnm sen hasta olmuşsun galiba ama belki de iyiye işarettir kim bilir
Sagol canim Allah razi olsun ihlamur iciyorum sut su ..hoşgeldin cnm aynı gün aşılama olmuşuz , hayırlısı olsun inşallah
ilaç alma cnm , çok geçmiş olsun bol bol dinlen sıvı şeyler tüket
evet cnm kan sulandığı için normal , bunlar tatlı telaşlar sonu güzel olsun inşallah :) tahlilini devlettemi özeldemi yaptırıyorsun ? fiyatı ne kadar ? biraz bütçeni sarsabilir ama tedbirli olmakta fayda var cnmKan sulandırıcı iğne kan alınan yerde uzun müddet kanama da yapıyor galiba cnm değil mi bugün bastırdığım pamuk bayağı kan dolmuştu:)Eşimde 2 güne 1 yaptırcaz mı heryerin delik deşik oldu diyo, aman olan koluma olsun delik deşik olsun ne olur ki yeter ki bebeğim sağlıklı içimiz rahat olsun
oğluma hamile kaldığım aşılamamda öyle kötü grip oldum ki , öksürürken ciğerlerim sallanıyordu resmen , Allah bebişini korur korkma sen cnm :)Efet cnm grp oldum eyer bebisim benimleyse diye korkuyorum
Yok cnm yanımızdaki ilçeye devlet hast.ne gidiyorum .Normalde de üni hastanesine Ücretsiz bakılıyo yani.Üni hastanesinde prof.umun muayene ücreti 120 tl ama her seferinde almıyo o ücreti .Bizi sarsan yollar.Masraftan çok yorgunluk.Üni hast. 80 km uzağımızda.Kan thlili için gittiğim ilçe 25 km iş çıkışları koştur koştur gidiyoruz eşimle sonu güzel olsun hepsine razıyımevet cnm kan sulandığı için normal , bunlar tatlı telaşlar sonu güzel olsun inşallah :) tahlilini devlettemi özeldemi yaptırıyorsun ? fiyatı ne kadar ? biraz bütçeni sarsabilir ama tedbirli olmakta fayda var cnm
Allah bagislasin canim oglunu.. inslh benimledir.. valla bende birden oldum yaa gozlerim bile agrio dedigin gibi oksurugumde ozellikle sabhlari fena oksrmekten cok afedrsin ogurtu geliooğluma hamile kaldığım aşılamamda öyle kötü grip oldum ki , öksürürken ciğerlerim sallanıyordu resmen , Allah bebişini korur korkma sen cnm :)
Inslh canim Allahin izniyleYok cnm yanımızdaki ilçeye devlet hast.ne gidiyorum .Normalde de üni hastanesine Ücretsiz bakılıyo yani.Üni hastanesinde prof.umun muayene ücreti 120 tl ama her seferinde almıyo o ücreti .Bizi sarsan yollar.Masraftan çok yorgunluk.Üni hast. 80 km uzağımızda.Kan thlili için gittiğim ilçe 25 km iş çıkışları koştur koştur gidiyoruz eşimle sonu güzel olsun hepsine razıyım
anladım cnm , keşke ücreti olsaydıda bulunduğun ilçede olsaydı ,en azından yorulmazdın , beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır :) bende 1 saatlik yola gidiyorum :)Yok cnm yanımızdaki ilçeye devlet hast.ne gidiyorum .Normalde de üni hastanesine Ücretsiz bakılıyo yani.Üni hastanesinde prof.umun muayene ücreti 120 tl ama her seferinde almıyo o ücreti .Bizi sarsan yollar.Masraftan çok yorgunluk.Üni hast. 80 km uzağımızda.Kan thlili için gittiğim ilçe 25 km iş çıkışları koştur koştur gidiyoruz eşimle sonu güzel olsun hepsine razıyım
insallah canim ne zaman test yaptiricaksinhoşgeldin cnm aynı gün aşılama olmuşuz , hayırlısı olsun inşallah
ilaç alma cnm , çok geçmiş olsun bol bol dinlen sıvı şeyler tüket
ben bugün dayanamadım idrar testi yaptım negatifti , cumartesiye kadar adet olmassam kanda baktırcam cnminsallah canim ne zaman test yaptiricaksin
İnşallah bebişin seninledir canım. Hiç bir şey olmaz korkma :)Efet cnm grp oldum eyer bebisim benimleyse diye korkuyorum
Hepinize cok tesekkurler..inslh hepimiz burda guzel hayrli haberler veririzİnşallah bebişin seninledir canım. Hiç bir şey olmaz korkma :)
sukurler olsun canim degerin guzel artmis masaallah :) ben de dun gece adet oldum gec de olsa. ikinci asilama sureci baslayacak. herseyin hayirlisi...Yok cnm yanımızdaki ilçeye devlet hast.ne gidiyorum .Normalde de üni hastanesine Ücretsiz bakılıyo yani.Üni hastanesinde prof.umun muayene ücreti 120 tl ama her seferinde almıyo o ücreti .Bizi sarsan yollar.Masraftan çok yorgunluk.Üni hast. 80 km uzağımızda.Kan thlili için gittiğim ilçe 25 km iş çıkışları koştur koştur gidiyoruz eşimle sonu güzel olsun hepsine razıyım
idrar testinde cikmamis olabilir canim ya ben igneden sonra yaptim bakiyim cift cizgi nadil biseymis goriyim diye onda bile silik cikti umudunu yitirme kanda cikar insallahben bugün dayanamadım idrar testi yaptım negatifti , cumartesiye kadar adet olmassam kanda baktırcam cnm
Gözün aydın canım2 gün önce 47 olan beta hcg değerim 113 olmuş bugün.Şükürler olsun rabbimin izniyle belki de sizlerin duaları bizi bugünlere getiren.Rabbim sağlıkla artan beta hcg değerleri hepinize nasip etsin inşallah.Kendi dr.um 80 km uzağımda o yüzden 25 km uzaktaki biyere gidiyorum kan vermeye(bulunduğum yerde hiç yok malesef imkan).Dr,um sen ordan kontrol et 1500 ü geçince gel bakalım dedi muhtemelen keseyi görmek için.Değerlerimi 6 gündür kontrol ediyorum 22-47-113 sağlıklı bişekilde artarsa haftaya çarş 1500ü geçmiş olucam inşallah sizce her 2 gün bir kontrole gerek var mı???(1 kimyasal,1 dış gebelik geçmişi olan biri olarak soruyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?