Bende de aynı durum var canım.. Cok agresif ve sıkıntılıyım. Aşılama yapıldığı günden beri kasık ve bel ağrılarım geçmediArkadaşlar ben aşılama döneminde çok agresif oluyorum , ilaçlardanmı yoksa psikolojikmi bilmiyorum ama daralıyorum , biri bişey dese bana hakaret etmiş gibi hissediyorum.. sizlerde ben gibimisiniz benmi abartıyorum .
Çok sağolasın canım.En azından bi problem yok inşallah olman da güzel inşallah 2.de rabbim emeklerini görür boşa çıkarmazsukurler olsun canim degerin guzel artmis masaallah :) ben de dun gece adet oldum gec de olsa. ikinci asilama sureci baslayacak. herseyin hayirlisi...
Canım kaç gündür girmiyorum senin test sonucun ne oldu merak ettimBende de aynı durum var canım.. Cok agresif ve sıkıntılıyım. Aşılama yapıldığı günden beri kasık ve bel ağrılarım geçmediumarım çektiğimiz sıkıntılara değer.
Canım kaç gündür girmiyorum senin test sonucun ne oldu merak ettim
Zelal89 Sen ne yapacaksın 2.aşılama olacak mısın?Pazar günü idrar testi yaptım tek çizgi idi. Yarın kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum ama belim ve kasıklarım cok ağrıyor adette olabilirimbakalım artık hayırlısı canım..
Anladim canim. Benimde bir kurtaj, bir dusuk ve tutmayan bir asilama var. ama sukretmeli halimize sonunda bir taneciklerimiz var bizimle:) benim kizim 20 aylik. Bozma moralini daha ortada fol yok yumurta yokken. Idrarda cikmaz daha ikiz filan olmadikca , gununu bekle sen o zaman test yaparsin. Olmazsa da dedigim gibi kizina kocaman bir sarilip opersin tum sikintilarin ucup gider:)canım ya azim falan kalmadı , bu aşılamamda daha iyi anladım ki sabrım ve tahammülüm bitmiş , sen bana göre birz dha şanslısın gerçi ilk aşılaman tutmuş şükür . benim sicilim baya kabarık erken doğum la kaybettiğim oğlum var , düşük ve kürtajım var , 2 tutmayan aşılamam var , (toplam 7 aşılama )zaten bu aşılamayıda eşim ve kızımın hatırına kabul ettim yaş geçmeden bir tane daha deneyelim istedim ama baya yorulmuşum :) doktorum cumartesi dedi test gününü ben meraktan bugün idrar testi yaptım , negatifide görünce bütün enerjim düştü , hayırlısı artık , doktorumada sormuştum aslında idrarda çıkarmı diye çıkmaz demişti ne bilim kafamkarıştı . kızım ocakta 4 yaşında olacak inşallahh cnm .. senin kızın kaç yaşında ?
Ayni gun asilama yaptirmisiz , insallah hayirlisi olur:)kizlar merhaba ben de geldim :)
25 ekimde asilamam yapildi sonuc icin cumartesiyi bekliyorum birlikte heyecanimizi paylasalim :)
Dogum yapmis ve hamileligin basinda cok sorun yasamis biri olarak deneyimlerimden soyleyeyim 2 gunde 1 teste gerek yok artik. Benim hamileligim ic ve dis gebelik beraber olarak basladi surekli kanamam vardi ve tupumun yirtilma olasiligi vardi. Ameliyatin ucundan dondum neyseki tupte takilan kendi dustu. hcg degerleri boyle bir durumda cok onemli ona ragmen birkac kontrolden sonra ultrason ile bakildi. Yine de doktoruna sorarsan en garantilisi olur herkesin durumu kendine ozel. Hayirli olsun, degerlerin iki kati artmasi en saglikli gelisme. Benim 3-4 kati artiyordu dengesizdi bu ozel durum yuzunden.2 gün önce 47 olan beta hcg değerim 113 olmuş bugün.Şükürler olsun rabbimin izniyle belki de sizlerin duaları bizi bugünlere getiren.Rabbim sağlıkla artan beta hcg değerleri hepinize nasip etsin inşallah.Kendi dr.um 80 km uzağımda o yüzden 25 km uzaktaki biyere gidiyorum kan vermeye(bulunduğum yerde hiç yok malesef imkan).Dr,um sen ordan kontrol et 1500 ü geçince gel bakalım dedi muhtemelen keseyi görmek için.Değerlerimi 6 gündür kontrol ediyorum 22-47-113 sağlıklı bişekilde artarsa haftaya çarş 1500ü geçmiş olucam inşallah sizce her 2 gün bir kontrole gerek var mı???(1 kimyasal,1 dış gebelik geçmişi olan biri olarak soruyorum)
Yok canım maddi sıkıntularımız oldu yapamicamZelal89 Sen ne yapacaksın 2.aşılama olacak mısın?
Yok canım maddi sıkıntularımız oldu yapamicamZelal89 Sen ne yapacaksın 2.aşılama olacak mısın?
evet cnm çok şükürr Rabbim çocuklarımıza sağlık sıhhat uzun ömür versin .. RAbbim isteyen herkesede tez zamanda nasip etsin . insanın psikolojisini yerle bir ediyor şu tedaviler ,, Allah yardımcımız olsun :)Anladim canim. Benimde bir kurtaj, bir dusuk ve tutmayan bir asilama var. ama sukretmeli halimize sonunda bir taneciklerimiz var bizimle:) benim kizim 20 aylik. Bozma moralini daha ortada fol yok yumurta yokken. Idrarda cikmaz daha ikiz filan olmadikca , gununu bekle sen o zaman test yaparsin. Olmazsa da dedigim gibi kizina kocaman bir sarilip opersin tum sikintilarin ucup gider:)
amin cnm inşallah .. o ağrılar hep var .. hayırlısı artık .Bende de aynı durum var canım.. Cok agresif ve sıkıntılıyım. Aşılama yapıldığı günden beri kasık ve bel ağrılarım geçmediumarım çektiğimiz sıkıntılara değer.
inşallah cnm hayırlısı artık ,, RAbbim emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla verir inşallahidrar testinde cikmamis olabilir canim ya ben igneden sonra yaptim bakiyim cift cizgi nadil biseymis goriyim diye onda bile silik cikti umudunu yitirme kanda cikar insallah
canim senin hikayen dikkatimi cekti. kizina 9 veya 10 yil sonra mi hamile kaldin? 5. asilama demistin galiba. o zamana kadar 4 asilama gecirdin degil mi tup bebek hic dusunmediniz mi cunku asilamayi iki uc kere deneyip yolluyolar da.inşallah cnm hayırlısı artık ,, RAbbim emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla verir inşallah
sagol canim insaallah. kendi adima soylemem gerekirse bebek isterken cok da israr etmemeye calisiyorum. bu ay her sey yolunda gidince cok istedim. yedigim her bir lokmanin saglikli olmasina ozendim. tabi yine dikkat etmek lazim da cok fazla uzerine dusmuyorum su an. anladim ki her sey yolunda gitse de olmayinca olmuyormus. yine biliyorum ki zamani gelince tek bir hapa ihtiyac kalmadan verir rabbim. hani hep diyoruz ya isyanvetmeyelim diye. cok fazla israr ederek istemek aglamak filan sanki hayatta tek muhim olan sey bebekmis gibi hayatin geri kalanina kapilari kapatmak... bunlar da bi cesit isyan olabilir. allahin verdigi hayattan razi olmama durumu... kisaca sabir gerektiren bi durum. ayarinda uzulmek gerek iste insaallah hepimize rabbim isyan etmemeyi ve verdigi hayattan razi olmayi nasip etsin.Çok sağolasın canım.En azından bi problem yok inşallah olman da güzel inşallah 2.de rabbim emeklerini görür boşa çıkarmaz
evet cnm kızım 5. aşılamamdı , 10. yılımda aldım kucağıma şükür. 3 yıllık evliydim doktorumla tanıştığımda , önceside varda onları saymıyorum , bu doktorum direk aşılama yaptı , ve ilk aşılamam tuttu fakat düşükle sonuçlandı , 2. aşılamam kese büyümedi kanamam başladı kürtaj oldum beta hcg değerlerim tuhaftı . 3. aşılamam tutmadı . 4. aşılamamda oğluma hamile kaldım oğlum 34 haftalık doğdu , birgün kontrole gitmiştim tuhaftım doktor muayene etti doğumun başlamış dedi . 2 gün durdu doğum ama sonra bebeğin kalp atışları kötüye gittiği için sezeryana alındım . oğlum 24 gün yaşadı ciğerleri gelişmemişti . asla bir daha aşılama olmam derken 5. aşılama yapmaya karar verdik , önce gen testlerim yapıldı ve kanda pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı ve folik asit eksikliği , doktorum vücudun yabancı madde olarak görüyor hamileliği atmak istioyr dedi , bütün tedbirler alındı ve 5. aşılamam oldu .. zorlu bir hamilelik dönemi yaşadım ama çok şükür kızımı kucağıma aldım .. şimdi ise kızım bebek delisi kardeşi olsun istiyor , eşimde çok istiyor onların hatırı için 6. aşılamamı oldum mayısta tutmadı .. bu da 7. aşılamam .. hayırlısı artık .. biraz uzun yazdım ama açıklamalı olsun istedim . tüp bebek gerek görmedi bizde istemedik hamile kalabildiğim için .canim senin hikayen dikkatimi cekti. kizina 9 veya 10 yil sonra mi hamile kaldin? 5. asilama demistin galiba. o zamana kadar 4 asilama gecirdin degil mi tup bebek hic dusunmediniz mi cunku asilamayi iki uc kere deneyip yolluyolar da.
insallah canim belirtin varmiiAyni gun asilama yaptirmisiz , insallah hayirlisi olur:)
Dış olan kendiliğinden düştü aynı anda gelişen diğer bebek sağlıklı mı doğdu ben ni yanlış anlaıyorum.Eğer öyleyse ne güzel bi mucize maşallah.Benim dış gebeliğim çok zordu canım.Dıştan 6 ay önce kimyasal geçirmiştim 6 ay sonra tekrar gebe kalınca beta hcg baktım 209 çıktı 2 gün sonra 136 gördüm tekrar kimyasal sanıp adetimi bekledim oldum da 9 gün sürdü bitti aynı diğer kimyasaldaki gibi ama hassasiyet gibi gebelik belirtilerim bi türlü gitmiyordu beta hcg sıfırlanmış mı diye test yaptırdım içim rahat olsun die 1159 görünce şok oldum dış gebelik şüphesi kondu hemen metotreksat iğne yapıldı yine arttı 1400lere çıktı değer Allahıa hcg değerim düşsün diye bu kadar dua edeceğim hiç aklıma gelmezdi çünkü 2000i geçerse ameliyat olacaktım çok şükür 2. iğnemde düştü değer üstünden 4-5 ay geçti çok şükür tekrar gösterdi rabbim bana.Zaten 0 iğnenin vücuttan ayılması için 3-4 ay beklenmeliymiş,kanser iğnesi olduğu için tekrar hamile kaldığında onu da parçalıyormuş..Çok yazdım zor günlerim aklıma geldi çok şükür ki geçti hepsi .Rabbim kimseye yaşatmasınDogum yapmis ve hamileligin basinda cok sorun yasamis biri olarak deneyimlerimden soyleyeyim 2 gunde 1 teste gerek yok artik. Benim hamileligim ic ve dis gebelik beraber olarak basladi surekli kanamam vardi ve tupumun yirtilma olasiligi vardi. Ameliyatin ucundan dondum neyseki tupte takilan kendi dustu. hcg degerleri boyle bir durumda cok onemli ona ragmen birkac kontrolden sonra ultrason ile bakildi. Yine de doktoruna sorarsan en garantilisi olur herkesin durumu kendine ozel. Hayirli olsun, degerlerin iki kati artmasi en saglikli gelisme. Benim 3-4 kati artiyordu dengesizdi bu ozel durum yuzunden.
Canım ne güzel yazmışsın maşallah.Kocaman bi AMİN diyesim geldi içimden :)sagol canim insaallah. kendi adima soylemem gerekirse bebek isterken cok da israr etmemeye calisiyorum. bu ay her sey yolunda gidince cok istedim. yedigim her bir lokmanin saglikli olmasina ozendim. tabi yine dikkat etmek lazim da cok fazla uzerine dusmuyorum su an. anladim ki her sey yolunda gitse de olmayinca olmuyormus. yine biliyorum ki zamani gelince tek bir hapa ihtiyac kalmadan verir rabbim. hani hep diyoruz ya isyanvetmeyelim diye. cok fazla israr ederek istemek aglamak filan sanki hayatta tek muhim olan sey bebekmis gibi hayatin geri kalanina kapilari kapatmak... bunlar da bi cesit isyan olabilir. allahin verdigi hayattan razi olmama durumu... kisaca sabir gerektiren bi durum. ayarinda uzulmek gerek iste insaallah hepimize rabbim isyan etmemeyi ve verdigi hayattan razi olmayi nasip etsin.
2 gün önce 47 olan beta hcg değerim 113 olmuş bugün.Şükürler olsun rabbimin izniyle belki de sizlerin duaları bizi bugünlere getiren.Rabbim sağlıkla artan beta hcg değerleri hepinize nasip etsin inşallah.Kendi dr.um 80 km uzağımda o yüzden 25 km uzaktaki biyere gidiyorum kan vermeye(bulunduğum yerde hiç yok malesef imkan).Dr,um sen ordan kontrol et 1500 ü geçince gel bakalım dedi muhtemelen keseyi görmek için.Değerlerimi 6 gündür kontrol ediyorum 22-47-113 sağlıklı bişekilde artarsa haftaya çarş 1500ü geçmiş olucam inşallah sizce her 2 gün bir kontrole gerek var mı???(1 kimyasal,1 dış gebelik geçmişi olan biri olarak soruyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?