Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Maşallah sana ya bugüne kadar sabırla bekledin ya ben çatlıyorum burda meraktan.Artık belli olur sanki yaaa :)

Maşallah sana ya bugüne kadar sabırla bekledin ya ben çatlıyorum burda meraktan.Artık belli olur sanki yaaa :)

Aslında yazdığım kadar soğuk kanlı değilim... İçimde fırtınalar kopuyor...
Ama daha önceki aylara bakıp iğne sonrası 16.gün tespitini fark edince Cumartesiyi hedef seçtim kendime...
Muallakta kalıp testi iki gün sonra tekrarlama işi beni bitiriyor önceki tecrübelerimden biliyorum... Eeeee yaş oldu 34 artık daha aklı selim davranıp garanticilik yapmaya çalışıyorum

Arkadaşlar merhaba, bugün kan tahlilim vardı yaptırdım sonucum malesef negatif, adet olmadım henüz doktorumda olmazsan tekrarlarız testi dedi ama benim hiç umudum kalmadı

Arkadaşlar merhaba, bugün kan tahlilim vardı yaptırdım sonucum malesef negatif, adet olmadım henüz doktorumda olmazsan tekrarlarız testi dedi ama benim hiç umudum kalmadı
kaçıncı günün cnm , hakkında hayırlısı olur inşallah ..

Uzuluyorum bu negatif sonuclara tez zamanda inslh pozitifi gorursunuz Rabbimin izniyle.. listenin geri kalani umarim pozitif olur

Uzuluyorum bu negatif sonuclara tez zamanda inslh pozitifi gorursunuz Rabbimin izniyle.. listenin geri kalani umarim pozitif olur
Ne biliyim canım ya aslında olamayabilir ilk denememdi diye düşünmüştüm ama yine de bi umut varmış demek ki içimde üzüldüm yani çok

Aynen oyle oldu, mucize kizim herseye tum zorluklara ragmen tutundu bana birakmadi:) 50000 de 1 olan
ah canim seninde basindan cok seyler gecmis. evlat acisini Allah kimseye tattirmasin

evet canim dis gebelik kendiliginden dustu icerideki kizim bana siki siki tutundu birakmadi. halbuki buyuk ihtimalle duser rahim icinde cok kanama var kese istenilen sekilde gelismiyor dediler ama olacagi varsa oluyor iste. cok agladim cok sikinti yasadim ama gecti gitti hepsi. bana sana yapilan igneler iceride bebek oldugu icin yapilamadi o yuzden hergun ultrasona girdim kanamanin durumuna ve tupe bakildi yirtilma varmi diye. hergun acil ameliyat olma olasiligi ile doktora gittim. geceleri korkarak uyudum uykumda tupum yirtilirsa diye. 50000 de 1 gorulen cok nadir bir durummus. bende o gunleri hatirladim birden, ne cabuk unutuyor insan. azimle devam edin arkadaslar tedavilerinize . bu sikintili gunlerin hicbirini hatirlamayacaksiniz bebeginizi birkez kucaginiza alinca. sana da cok keyifli ve sikintisiz bir hamilelik dilerim canim:)

Ne biliyim canım ya aslında olamayabilir ilk denememdi diye düşünmüştüm ama yine de bi umut varmış demek ki içimde üzüldüm yani çok
Üzülme canımm üzülme mutlaka vardır bizim göremediğimizirabbimin bildiği bir hayır..bunda da hayır mı olur diye düşünme mutlaka vardır.Benim düşüklerim olduğunda ablam çok güzel moral vermişti bana,kadınlar anneliği doğuştan genlerinde taşırmış ama erkekler babalığı sonradan öğrenirmiş.Ablamın 5 çocuğu var -Allah bağışlasın-ilkinde eşinin sorumluluğu kabullenmekte ne kadar zorlandığını ama son çocukta ne kadar olgun bi baba olduğunu anlattı bunu bi çok kişiden duyuyorum.Ama işte bu tür düşükler, çocuğu zor bulmalar vs babayı olgunlaştırıyomuş bi yerde.Her şerde de vardır bi hayır.Bu sadece ufak bi örnek cnm

insallah canim belirtin varmii
ben simdiye kadar 3 kez hamile kaldim hepsinde adet olacagim sandim hatta yerlesme kanamalarimi adet kanamasi sandim pedle gezdim :) su anda hicbirsey yok. birde ben burada degisik bir hap kullandim yan etki hic yapmadi kasik agrisi bel agrisi gogus hassasiyeti vs. Turkiye deki asilamalarimda kullandigim igneler gogus hassasiyeti ve kasiklarda agri yapardi . sen nasil hissediyorsun? cumartesi test yapacaksin degil mi? ben hic test yapmamamaya karar verdim. pazar hala adet olmadiysam klinigi arayacagim:)

ay hadi heyecanlandim, bak ben demedim mi sana 10. gundeki teste bakma sen diye:) insallah koyulasir cizgi resmini koysaydin keske yapinca:) yarinkini koy bari:):) yorum yapariz

Canım benim çok sağol ve çok haklısın dediğin gibi mutlaka bir hayır vardır demek ki daha zamanı değilmiş bi de tabi ben daha yeni başladım ilk aşılamamdı uzun yıllardır uğraşıp bekleyenler de var umarım hepimiz bir gün bu duyguyu tadarız.Hakkımızda hayırlısı..

benim kasık agrilarim oluyo 5 dak siddetli agriyo geciyo bide bel agrim cok heh tamam adet oldum diyorum yani o derece adet sancilari cekiyorum. bugun doktorumla konustum cuma gunude gelebilirsin belli olur dedi.
3 ude saglikli devam ettimi canim? bu kacinci bebisin olucak

Bir
kizim var canim, digerleri bir kurtaj bir dusuk dedigim gibi, ilaclar kasik bel agrisi yapiyor. Cuma gunu gidince insallah iyi haberlerini yazarsin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…