- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
Maşallah sana ya bugüne kadar sabırla bekledin ya ben çatlıyorum burda meraktan.Artık belli olur sanki yaaa :)Değerinin güzel artmasına çok sevindim canım, maşallah sana... Bence 4 günde bir yaptır canım, yeterli olur sanki...
Benimde bugün aşılamamın 13.günü ve biraz önce fark ettim ki geçmiş aylarda çatlatma iğnesinden 16 gün sonra adet olmuşum hep Yani bende Cumartesiye kadar bekleyeceğim kan testi için... İnşallah adet olmam Allah hayırlısı nasip etsin...
Üzülme canım ya hayırlısı olsunbugün dayanamadım bir idrar testi daha yaptım
Maşallah sana ya bugüne kadar sabırla bekledin ya ben çatlıyorum burda meraktan.Artık belli olur sanki yaaa :)
ya ben öyle görmek istediğim içinmi bilmiyom ama gölge gibi dikkatli bakınca 2. çizgi var gibi . emin değilim tabi. yarın bir daha yaparım belkiÜzülme canım ya hayırlısı olsun
Allah Allah hadi hayırlısı olsun inşallah vardır.Yarın bidaha yap bakalımya ben öyle görmek istediğim içinmi bilmiyom ama gölge gibi dikkatli bakınca 2. çizgi var gibi . emin değilim tabi. yarın bir daha yaparım belki
inşallah cnm hayırlısı olur .Allah Allah hadi hayırlısı olsun inşallah vardır.Yarın bidaha yap bakalım
kaçıncı günün cnm , hakkında hayırlısı olur inşallah ..Arkadaşlar merhaba, bugün kan tahlilim vardı yaptırdım sonucum malesef negatif, adet olmadım henüz doktorumda olmazsan tekrarlarız testi dedi ama benim hiç umudum kalmadı
Ne biliyim canım ya aslında olamayabilir ilk denememdi diye düşünmüştüm ama yine de bi umut varmış demek ki içimde üzüldüm yani çokUzuluyorum bu negatif sonuclara tez zamanda inslh pozitifi gorursunuz Rabbimin izniyle.. listenin geri kalani umarim pozitif olur
Aynen oyle oldu, mucize kizim herseye tum zorluklara ragmen tutundu bana birakmadi:) 50000 de 1 olanDış olan kendiliğinden düştü aynı anda gelişen diğer bebek sağlıklı mı doğdu ben ni yanlış anlaıyorum.Eğer öyleyse ne güzel bi mucize maşallah.Benim dış gebeliğim çok zordu canım.Dıştan 6 ay önce kimyasal geçirmiştim 6 ay sonra tekrar gebe kalınca beta hcg baktım 209 çıktı 2 gün sonra 136 gördüm tekrar kimyasal sanıp adetimi bekledim oldum da 9 gün sürdü bitti aynı diğer kimyasaldaki gibi ama hassasiyet gibi gebelik belirtilerim bi türlü gitmiyordu beta hcg sıfırlanmış mı diye test yaptırdım içim rahat olsun die 1159 görünce şok oldum dış gebelik şüphesi kondu hemen metotreksat iğne yapıldı yine arttı 1400lere çıktı değer Allahıa hcg değerim düşsün diye bu kadar dua edeceğim hiç aklıma gelmezdi çünkü 2000i geçerse ameliyat olacaktım çok şükür 2. iğnemde düştü değer üstünden 4-5 ay geçti çok şükür tekrar gösterdi rabbim bana.Zaten 0 iğnenin vücuttan ayılması için 3-4 ay beklenmeliymiş,kanser iğnesi olduğu için tekrar hamile kaldığında onu da parçalıyormuş..Çok yazdım zor günlerim aklıma geldi çok şükür ki geçti hepsi .Rabbim kimseye yaşatmasın
ah canim seninde basindan cok seyler gecmis. evlat acisini Allah kimseye tattirmasinevet cnm kızım 5. aşılamamdı , 10. yılımda aldım kucağıma şükür. 3 yıllık evliydim doktorumla tanıştığımda , önceside varda onları saymıyorum , bu doktorum direk aşılama yaptı , ve ilk aşılamam tuttu fakat düşükle sonuçlandı , 2. aşılamam kese büyümedi kanamam başladı kürtaj oldum beta hcg değerlerim tuhaftı . 3. aşılamam tutmadı . 4. aşılamamda oğluma hamile kaldım oğlum 34 haftalık doğdu , birgün kontrole gitmiştim tuhaftım doktor muayene etti doğumun başlamış dedi . 2 gün durdu doğum ama sonra bebeğin kalp atışları kötüye gittiği için sezeryana alındım . oğlum 24 gün yaşadı ciğerleri gelişmemişti . asla bir daha aşılama olmam derken 5. aşılama yapmaya karar verdik , önce gen testlerim yapıldı ve kanda pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı ve folik asit eksikliği , doktorum vücudun yabancı madde olarak görüyor hamileliği atmak istioyr dedi , bütün tedbirler alındı ve 5. aşılamam oldu .. zorlu bir hamilelik dönemi yaşadım ama çok şükür kızımı kucağıma aldım .. şimdi ise kızım bebek delisi kardeşi olsun istiyor , eşimde çok istiyor onların hatırı için 6. aşılamamı oldum mayısta tutmadı .. bu da 7. aşılamam .. hayırlısı artık .. biraz uzun yazdım ama açıklamalı olsun istedim . tüp bebek gerek görmedi bizde istemedik hamile kalabildiğim için .
evet canim dis gebelik kendiliginden dustu icerideki kizim bana siki siki tutundu birakmadi. halbuki buyuk ihtimalle duser rahim icinde cok kanama var kese istenilen sekilde gelismiyor dediler ama olacagi varsa oluyor iste. cok agladim cok sikinti yasadim ama gecti gitti hepsi. bana sana yapilan igneler iceride bebek oldugu icin yapilamadi o yuzden hergun ultrasona girdim kanamanin durumuna ve tupe bakildi yirtilma varmi diye. hergun acil ameliyat olma olasiligi ile doktora gittim. geceleri korkarak uyudum uykumda tupum yirtilirsa diye. 50000 de 1 gorulen cok nadir bir durummus. bende o gunleri hatirladim birden, ne cabuk unutuyor insan. azimle devam edin arkadaslar tedavilerinize . bu sikintili gunlerin hicbirini hatirlamayacaksiniz bebeginizi birkez kucaginiza alinca. sana da cok keyifli ve sikintisiz bir hamilelik dilerim canim:)Dış olan kendiliğinden düştü aynı anda gelişen diğer bebek sağlıklı mı doğdu ben ni yanlış anlaıyorum.Eğer öyleyse ne güzel bi mucize maşallah.Benim dış gebeliğim çok zordu canım.Dıştan 6 ay önce kimyasal geçirmiştim 6 ay sonra tekrar gebe kalınca beta hcg baktım 209 çıktı 2 gün sonra 136 gördüm tekrar kimyasal sanıp adetimi bekledim oldum da 9 gün sürdü bitti aynı diğer kimyasaldaki gibi ama hassasiyet gibi gebelik belirtilerim bi türlü gitmiyordu beta hcg sıfırlanmış mı diye test yaptırdım içim rahat olsun die 1159 görünce şok oldum dış gebelik şüphesi kondu hemen metotreksat iğne yapıldı yine arttı 1400lere çıktı değer Allahıa hcg değerim düşsün diye bu kadar dua edeceğim hiç aklıma gelmezdi çünkü 2000i geçerse ameliyat olacaktım çok şükür 2. iğnemde düştü değer üstünden 4-5 ay geçti çok şükür tekrar gösterdi rabbim bana.Zaten 0 iğnenin vücuttan ayılması için 3-4 ay beklenmeliymiş,kanser iğnesi olduğu için tekrar hamile kaldığında onu da parçalıyormuş..Çok yazdım zor günlerim aklıma geldi çok şükür ki geçti hepsi .Rabbim kimseye yaşatmasın
Üzülme canımm üzülme mutlaka vardır bizim göremediğimizirabbimin bildiği bir hayır..bunda da hayır mı olur diye düşünme mutlaka vardır.Benim düşüklerim olduğunda ablam çok güzel moral vermişti bana,kadınlar anneliği doğuştan genlerinde taşırmış ama erkekler babalığı sonradan öğrenirmiş.Ablamın 5 çocuğu var -Allah bağışlasın-ilkinde eşinin sorumluluğu kabullenmekte ne kadar zorlandığını ama son çocukta ne kadar olgun bi baba olduğunu anlattı bunu bi çok kişiden duyuyorum.Ama işte bu tür düşükler, çocuğu zor bulmalar vs babayı olgunlaştırıyomuş bi yerde.Her şerde de vardır bi hayır.Bu sadece ufak bi örnek cnmNe biliyim canım ya aslında olamayabilir ilk denememdi diye düşünmüştüm ama yine de bi umut varmış demek ki içimde üzüldüm yani çok
ben simdiye kadar 3 kez hamile kaldim hepsinde adet olacagim sandim hatta yerlesme kanamalarimi adet kanamasi sandim pedle gezdim :) su anda hicbirsey yok. birde ben burada degisik bir hap kullandim yan etki hic yapmadi kasik agrisi bel agrisi gogus hassasiyeti vs. Turkiye deki asilamalarimda kullandigim igneler gogus hassasiyeti ve kasiklarda agri yapardi . sen nasil hissediyorsun? cumartesi test yapacaksin degil mi? ben hic test yapmamamaya karar verdim. pazar hala adet olmadiysam klinigi arayacagim:)insallah canim belirtin varmii
Canım benim çok sağol ve çok haklısın dediğin gibi mutlaka bir hayır vardır demek ki daha zamanı değilmiş bi de tabi ben daha yeni başladım ilk aşılamamdı uzun yıllardır uğraşıp bekleyenler de var umarım hepimiz bir gün bu duyguyu tadarız.Hakkımızda hayırlısı..Üzülme canımm üzülme mutlaka vardır bizim göremediğimizirabbimin bildiği bir hayır..bunda da hayır mı olur diye düşünme mutlaka vardır.Benim düşüklerim olduğunda ablam çok güzel moral vermişti bana,kadınlar anneliği doğuştan genlerinde taşırmış ama erkekler babalığı sonradan öğrenirmiş.Ablamın 5 çocuğu var -Allah bağışlasın-ilkinde eşinin sorumluluğu kabullenmekte ne kadar zorlandığını ama son çocukta ne kadar olgun bi baba olduğunu anlattı bunu bi çok kişiden duyuyorum.Ama işte bu tür düşükler, çocuğu zor bulmalar vs babayı olgunlaştırıyomuş bi yerde.Her şerde de vardır bi hayır.Bu sadece ufak bi örnek cnm
benim kasık agrilarim oluyo 5 dak siddetli agriyo geciyo bide bel agrim cok heh tamam adet oldum diyorum yani o derece adet sancilari cekiyorum. bugun doktorumla konustum cuma gunude gelebilirsin belli olur dedi.ben simdiye kadar 3 kez hamile kaldim hepsinde adet olacagim sandim hatta yerlesme kanamalarimi adet kanamasi sandim pedle gezdim :) su anda hicbirsey yok. birde ben burada degisik bir hap kullandim yan etki hic yapmadi kasik agrisi bel agrisi gogus hassasiyeti vs. Turkiye deki asilamalarimda kullandigim igneler gogus hassasiyeti ve kasiklarda agri yapardi . sen nasil hissediyorsun? cumartesi test yapacaksin degil mi? ben hic test yapmamamaya karar verdim. pazar hala adet olmadiysam klinigi arayacagim:)
kizim var canim, digerleri bir kurtaj bir dusukbenim kasık agrilarim oluyo 5 dak siddetli agriyo geciyo bide bel agrim cok heh tamam adet oldum diyorum yani o derece adet sancilari cekiyorum. bugun doktorumla konustum cuma gunude gelebilirsin belli olur dedi.
3 ude saglikli devam ettimi canim? bu kacinci bebisin olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?