Oyle uzuluyoruz normal zamanda bile birde bole bi tedavi icine girince cok umut baglamiyoruz saniyoruz ama uzuluyoruz tabi.. inszlh guzel hbrler vericezNe biliyim canım ya aslında olamayabilir ilk denememdi diye düşünmüştüm ama yine de bi umut varmış demek ki içimde üzüldüm yani çok
Evet canım haklısın.Amin inşallah hepimiz en kısa zamanda güzel haberler veririz..Oyle uzuluyoruz normal zamanda bile birde bole bi tedavi icine girince cok umut baglamiyoruz saniyoruz ama uzuluyoruz tabi.. inszlh guzel hbrler vericez
Inslh bu sefer Rabbimin izniyle guzel haberi aliriz canimKızlar benim ilk aşılamam tutmadı bizde eşimle konuştuk maddi drumumuz el vermediği için ikinci aşılamayı yapmicaz ama Doktorum klomen verdi 4 gün kullanıp kontrole gidicem gerekirse çatlama iğnesi vericek doğal yolla gebe kalmam sağlanacak tabi yine hayırlısı
Ayy hadi inşaallah canım. Yarın da yap bir test. Sonra yükleyebiliyorsan fotoğraf yükle. Inşaallah koyulaşır.ya ben öyle görmek istediğim içinmi bilmiyom ama gölge gibi dikkatli bakınca 2. çizgi var gibi . emin değilim tabi. yarın bir daha yaparım belki
Canım böyle bir durum yaşamadım ama asıl önemli olan aşılama tarihine göre kaç haftalık olduğu. Değer artışı normal mi. Inşaallah bir dahaki sefere görürsün yavrunu.Slm arkadaşlar ben aşılama ile hamile kaldım şuanSAT a göre 7+1 günlük olması gereken gebelik keseye bakıldığında 5+2 (aşılama tarihi ile uyumlu)görünüyor ve 2 haftadır bebeğim görünmüyor kese ile ilgili herşey normal dr um ya geç gelişecek ya da boş gebelik olabilir diyor böyle bir durum yaşayan ya da bilen var mı lütfen bana yardımcı olun moralim altüst oldu bugün...
İnşallah geç de olsa bebeğin gelişir canım inşallah seni çok iyi anlıyorum.Moralini yüksek tutmaya çalış nasibinde varsa olurSlm arkadaşlar ben aşılama ile hamile kaldım şuanSAT a göre 7+1 günlük olması gereken gebelik keseye bakıldığında 5+2 (aşılama tarihi ile uyumlu)görünüyor ve 2 haftadır bebeğim görünmüyor kese ile ilgili herşey normal dr um ya geç gelişecek ya da boş gebelik olabilir diyor böyle bir durum yaşayan ya da bilen var mı lütfen bana yardımcı olun moralim altüst oldu bugün...
ay ne guzel allah saglikli uzun bir ömür versin kizina. allah ins isteyen herkeze nasip etsinBir
kizim var canim, digerleri bir kurtaj bir dusukdedigim gibi, ilaclar kasik bel agrisi yapiyor. Cuma gunu gidince insallah iyi haberlerini yazarsin bize.
Canım sen adetini normal BAT'ına göre bekle benim iki aydır BAT'ıma göre oluyor. Ama aşılamanın 14. Günü test yaptırırsan kesin sonuç belli olur. Şafak 4 senin için.Kizlar kafam karisti biran 25 inde 12 de catlatma ignem oldu 27 asilama.. reglm 28. Gun gelir genelde 11 kasim ben neye gore beklicem??
Cok saol canim ya zaman gectikce heycanlaniyorum kafam karisiyor :)Canım sen adetini normal BAT'ına göre bekle benim iki aydır BAT'ıma göre oluyor. Ama aşılamanın 14. Günü test yaptırırsan kesin sonuç belli olur. Şafak 4 senin için.
Hadi hayirlisi canim inslh bende serphn kullandim gecenn ay catlatma ignesi kullanmadik doal bekledik olmadi bu ayda serphone kullandim 4 yumurtam vardi 19 civarinda 3 u biri daha kucuk.. catlatma ignesi ve asilama yapildi bakalim inslh bizlerinde olur bebisikizlarrr iyi geceler bugun doktor kontrolum vardi bu ay seraphone ictim ama ictim icmedim belli degildi bu ay hic hevesim yoktu umudumda acikcasi bugun ultrasonla bakti doktor 3 yumurta var ama 14 12 9 mm doktor ctesi tekrar cagrdi eger 16 mm ustunde olusursa pazartesi asilama yapariz ama gelismezse buay es geceriz dedi bakalim kismet artik bide polip cikti filmimde o gebelige engel degil tup bebege gecersek aliriz dedi ins gerek kalmaz tup bebege bide bebegin tutundugu duvar asagaya dogruymus oda dogustanmis eger gebelik olursa 9 ay boyunca yatcan dedi olsunda ben hep yatarim dedim :) dua edin ctesi guzel sonuclar alayim :) hamile olan arkadaslarida tebrik ederim ins saglikla kucaginiza alin darisi bizlerin basina ins :)
Teşekkür ederim canım dualarımız birbirimiz için olsun inşAllah güzel haber vermek ve almak nasip olur...İnşallah geç de olsa bebeğin gelişir canım inşallah seni çok iyi anlıyorum.Moralini yüksek tutmaya çalış nasibinde varsa olur
İnşallah canım sağol içimi ferahlattın ilk duyduğumda çok korktum elimden kayar giderse diye hamile kalmak için o kadar çabalamışken tabi hayırlısı her şey kısmet. Değerler konusunda bir bilgim yok gerek duyulmadığı için bende yaptıramadım burda ilk zamanlar normaldi öyle devam ediyordur inşAllah... Bu arada sen nasılsın ne yaptın?Canım böyle bir durum yaşamadım ama asıl önemli olan aşılama tarihine göre kaç haftalık olduğu. Değer artışı normal mi. Inşaallah bir dahaki sefere görürsün yavrunu.
Az önce başka bir topikte okudum kese 25 mm olmadan gozukmezmiş bebek. Seninki kaç mm acaba söyledi mi doktorun. Bir de karından mı baktı alttan mı. Bence endişelenmek için erken canım.İnşallah canım sağol içimi ferahlattın ilk duyduğumda çok korktum elimden kayar giderse diye hamile kalmak için o kadar çabalamışken tabi hayırlısı her şey kısmet. Değerler konusunda bir bilgim yok gerek duyulmadığı için bende yaptıramadım burda ilk zamanlar normaldi öyle devam ediyordur inşAllah... Bu arada sen nasılsın ne yaptın?
Her iki şekilde de bakıldı kese boyutu 12,5 olduğunu biliyorum. İnşAllah haftaya görürüm kürtaj olmak zorunda kalırsam diye çok gözüm korkuyor.Az önce başka bir topikte okudum kese 25 mm olmadan gozukmezmiş bebek. Seninki kaç mm acaba söyledi mi doktorun. Bir de karından mı baktı alttan mı. Bence endişelenmek için erken canım.
Ben iki aşılamadan sonra bu ay ara verdim. Sonraki ay giderim belki gene doktora bilmiyorum. Artık doktor ne derse ona göre hareket ederim.
aminn cnmm yürekten amin diyorum . Rabbim bir daha yaşatmasınAynen oyle oldu, mucize kizim herseye tum zorluklara ragmen tutundu bana birakmadi:) 50000 de 1 olan
ah canim seninde basindan cok seyler gecmis. evlat acisini Allah kimseye tattirmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?