Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hani derler ya bu dünyada yiyecek ekmeği olana hiçbişey olmuyor diye ,, Rabbim şükür yüzünü güldürmüş cnm ..

inşallah sağlıkla bir an önce bebişinin kalp atışını kesesini görürsün cnm ,

ins cnm hayrli zamanda hayrli evlatlar nasip etsin rabbim :)

inşallah sağlıkla bir an önce bebişinin kalp atışını kesesini görürsün cnm ,
İnşAllah canım 19 undaymış randevum o zamana kadar gelişir umarım. Allah herkese güzel haberler almayı nasip etsin. Senin durumun ne şuan bayadır takip edemedim..

Ayy hadi Allahin izniyle bebisin seninledir

İnşallah vardır canım inşallah...

Evet Kızlarrrrr...

Bende Şeytanın Bacağını kıramadım ve Kırmızılara yenik düştüm...
Yeni BAT 06 Aralık ama bu ay korunacağım ve tahlillerimi yenileyeceğim ve Allah kısmet ederse 06 Aralık adetimle tüp bebeğe başlayacağım... Hayırlısı böyleymiş...

Haberini bekliyordum canim.. dedigin gibi napalim hayirlisi

Vallahi canim bi testler normalde adet gectikgen sonra yapiliyor eger adetin gecmeden cok silik bile olsa ikinci cizgi varsa hadi hayirlisi olsun hamilesiiiin:):) vok cok sevindim, yarin hemen gidip bir kan testi yaptirsana? Artik beklemene gerek yok herhalde:)

İnşAllah canım 19 undaymış randevum o zamana kadar gelişir umarım. Allah herkese güzel haberler almayı nasip etsin. Senin durumun ne şuan bayadır takip edemedim..
ben aşılama oldum cnm beklemedeyim .
Ayy hadi Allahin izniyle bebisin seninledir
inş. cnm .
İnşallah vardır canım inşallah...
inş.canm inş.
i
doktorum cumartesi yaptır demişti , ben işimi garantiye alayımda testi yeniemek zorunda kalmıyım cnm . cumartesiyi bekliyim cnm . inş. dediğin gibi vardır cnm hayırlısı bakalım . :)

hakkında hayırlısı olsun inş. cnm .. Allah yardımcın olsun

sen de yapsana bir test aynı gün olmuşuz aşılamaları , sen nasıl hissediyorsun kendini

sen de yapsana bir test aynı gün olmuşuz aşılamaları , sen nasıl hissediyorsun kendini
Ben yatin sabahi bekleyecegim herhalde, bayagi bir karnim agrimaya basladi bugun adet olacakmisim gibi o yuzden yatina kadar adet olmazsam yaparim diyorum. Zaten kliniktende aradilar kan testi yapmasaniz bile evde test yapin sonucu bildirin diye. Onlarda yarin hamileyseniz testte cizgi kesin cikar dediler, sordum. Yani bence seninki tamamdir artik. Cumartesiyi beklersen daha iyi aslinda hcg degerlerin yukselmis olur hem. Dusyk deger vs endiselenmezsin! Ay kendim hamile kalmis gibi sevindim:):)

Canım benim hayırlısı olsun üzülme vardır bi hayır elbet.Sabır ve dua ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…