- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
hani derler ya bu dünyada yiyecek ekmeği olana hiçbişey olmuyor diye ,, Rabbim şükür yüzünü güldürmüş cnm ..evet canim dis gebelik kendiliginden dustu icerideki kizim bana siki siki tutundu birakmadi. halbuki buyuk ihtimalle duser rahim icinde cok kanama var kese istenilen sekilde gelismiyor dediler ama olacagi varsa oluyor iste. cok agladim cok sikinti yasadim ama gecti gitti hepsi. bana sana yapilan igneler iceride bebek oldugu icin yapilamadi o yuzden hergun ultrasona girdim kanamanin durumuna ve tupe bakildi yirtilma varmi diye. hergun acil ameliyat olma olasiligi ile doktora gittim. geceleri korkarak uyudum uykumda tupum yirtilirsa diye. 50000 de 1 gorulen cok nadir bir durummus. bende o gunleri hatirladim birden, ne cabuk unutuyor insan. azimle devam edin arkadaslar tedavilerinize . bu sikintili gunlerin hicbirini hatirlamayacaksiniz bebeginizi birkez kucaginiza alinca. sana da cok keyifli ve sikintisiz bir hamilelik dilerim canim:)
inşallah sağlıkla bir an önce bebişinin kalp atışını kesesini görürsün cnm ,Her iki şekilde de bakıldı kese boyutu 12,5 olduğunu biliyorum. İnşAllah haftaya görürüm kürtaj olmak zorunda kalırsam diye çok gözüm korkuyor.
Hayırlısı olsun canım senin için de en kısa zamanda olumlu şeyler olur inş. Böylesi de çok zor çünkü sürekli bir belirsizlik...
ins cnm hayrli zamanda hayrli evlatlar nasip etsin rabbim :)Hadi hayirlisi canim inslh bende serphn kullandim gecenn ay catlatma ignesi kullanmadik doal bekledik olmadi bu ayda serphone kullandim 4 yumurtam vardi 19 civarinda 3 u biri daha kucuk.. catlatma ignesi ve asilama yapildi bakalim inslh bizlerinde olur bebisi
Test yaptinmi canim???? Merak ediyorum seni:)hani derler ya bu dünyada yiyecek ekmeği olana hiçbişey olmuyor diye ,, Rabbim şükür yüzünü güldürmüş cnm ..
Insallah bebegi gorursunuz kesede , iyi haberlerini bekliyoruz insallah!Teşekkür ederim canım dualarımız birbirimiz için olsun inşAllah güzel haber vermek ve almak nasip olur...
Aminn canim ..ins cnm hayrli zamanda hayrli evlatlar nasip etsin rabbim :)
Özlenen2010 test yaptın mı canım
yapmıyacaktım ama yine dayanamadım yaptım , pek inanasım gelmiyor ama çok silikk belli belirsiz ikinci cizgi var gibi .Test yaptinmi canim???? Merak ediyorum seni:)
İnşAllah canım 19 undaymış randevum o zamana kadar gelişir umarım. Allah herkese güzel haberler almayı nasip etsin. Senin durumun ne şuan bayadır takip edemedim..inşallah sağlıkla bir an önce bebişinin kalp atışını kesesini görürsün cnm ,
İnşAllah canım bende güzel haberler vermek umut olmak isterim aynı durumda olanlar için..Insallah bebegi gorursunuz kesede , iyi haberlerini bekliyoruz insallah!
Ayy hadi Allahin izniyle bebisin seninlediryapmıyacaktım ama yine dayanamadım yaptım , pek inanasım gelmiyor ama çok silikk belli belirsiz ikinci cizgi var gibi .yanılma payı varmıdır ki bu testlerde kendimi kaptırmak istemiyorum.. hayırlısı olur inşallah
İnşallah vardır canım inşallah...yapmıyacaktım ama yine dayanamadım yaptım , pek inanasım gelmiyor ama çok silikk belli belirsiz ikinci cizgi var gibi .yanılma payı varmıdır ki bu testlerde kendimi kaptırmak istemiyorum.. hayırlısı olur inşallah
Haberini bekliyordum canim.. dedigin gibi napalim hayirlisiEvet Kızlarrrrr...
Bende Şeytanın Bacağını kıramadım ve Kırmızılara yenik düştüm...
Yeni BAT 06 Aralık ama bu ay korunacağım ve tahlillerimi yenileyeceğim ve Allah kısmet ederse 06 Aralık adetimle tüp bebeğe başlayacağım... Hayırlısı böyleymiş...
Vallahi canim bi testler normalde adet gectikgen sonra yapiliyor eger adetin gecmeden cok silik bile olsa ikinci cizgi varsa hadi hayirlisi olsun hamilesiiiin:):) vok cok sevindim, yarin hemen gidip bir kan testi yaptirsana? Artik beklemene gerek yok herhalde:)yapmıyacaktım ama yine dayanamadım yaptım , pek inanasım gelmiyor ama çok silikk belli belirsiz ikinci cizgi var gibi .yanılma payı varmıdır ki bu testlerde kendimi kaptırmak istemiyorum.. hayırlısı olur inşallah
ben aşılama oldum cnm beklemedeyim .İnşAllah canım 19 undaymış randevum o zamana kadar gelişir umarım. Allah herkese güzel haberler almayı nasip etsin. Senin durumun ne şuan bayadır takip edemedim..
inş. cnm .Ayy hadi Allahin izniyle bebisin seninledir
inş.canm inş.İnşallah vardır canım inşallah...
iVallahi canim bi testler normalde adet gectikgen sonra yapiliyor eger adetin gecmeden cok silik bile olsa ikinci cizgi varsa hadi hayirlisi olsun hamilesiiiin:):) vok cok sevindim, yarin hemen gidip bir kan testi yaptirsana? Artik beklemene gerek yok herhalde:)
hakkında hayırlısı olsun inş. cnm .. Allah yardımcın olsunEvet Kızlarrrrr...
Yeni BAT 06 Aralık ama bu ay korunacağım ve tahlillerimi yenileyeceğim ve Allah kısmet ederse 06 Aralık adetimle tüp bebeğe başlayacağım... Hayırlısı böyleymiş...
sen de yapsana bir test aynı gün olmuşuz aşılamaları , sen nasıl hissediyorsun kendiniVallahi canim bi testler normalde adet gectikgen sonra yapiliyor eger adetin gecmeden cok silik bile olsa ikinci cizgi varsa hadi hayirlisi olsun hamilesiiiin:):) vok cok sevindim, yarin hemen gidip bir kan testi yaptirsana? Artik beklemene gerek yok herhalde:)
Ben yatin sabahi bekleyecegim herhalde, bayagi bir karnim agrimaya basladi bugun adet olacakmisim gibi o yuzden yatina kadar adet olmazsam yaparim diyorum. Zaten kliniktende aradilar kan testi yapmasaniz bile evde test yapin sonucu bildirin diye. Onlarda yarin hamileyseniz testte cizgi kesin cikar dediler, sordum. Yani bence seninki tamamdir artik. Cumartesiyi beklersen daha iyi aslinda hcg degerlerin yukselmis olur hem. Dusyk deger vs endiselenmezsin! Ay kendim hamile kalmis gibi sevindim:):)sen de yapsana bir test aynı gün olmuşuz aşılamaları , sen nasıl hissediyorsun kendini
Canım benim hayırlısı olsun üzülme vardır bi hayır elbet.Sabır ve dua ...Evet Kızlarrrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?