Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
teşekkür ederim canım , sen ağrılara takılma benimde kasık ağrım var dinleniyorum bol bol ve ağrıları yokmuş gibi sayıyorum alıştım artık , kızımda doğurana kadar kasık ağrılarım hiç bitmedi , hadi bakalım sıra sende senin hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

az once kizimi okula biraktiktan sonra yarin yapmak icin eczaneden test aldim. buradaki testler acayip. hem cok erken hamilelik varsa cikiyor dijital olarak. kac haftalik hamile oldugunu bile gosteriyor. sastim kaldim:)

az once kizimi okula biraktiktan sonra yarin yapmak icin eczaneden test aldim. buradaki testler acayip. hem cok erken hamilelik varsa cikiyor dijital olarak. kac haftalik hamile oldugunu bile gosteriyor. sastim kaldim:)
sonra tabi dayanamadim yaptim testi, 4 haftalik hamile ciktim:) yarin klinige gidiyorum kan testi icin gelin hemen dediler...

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var....
22/10 da aşılamam yapıldı son adet tarihim 12/10 bugün beta hcg yaptırdım degeri 1108,78 çıktı. Deger bana biraz yüksek geldi dış gebelik olabilir mi diye çok korkuyorum. Doktorumu aradım yarın kontrole çağırdı. Kötü birşey yoktur değil mi?

İnşallah normal yoldan hemencik hamile kalırsın canım..

Bayagi yuksek ama kac gun oluyor yani? Her iki ginde ikiye katlaniyorya deger . Senin adetinden 10 gun sonra asilama yapilmis ama kafam karisti! Birde ikiz olabilir:) sen simdi icini rahat tut yarin doktorun soyler zaten. Eger suphelense hemen cagirirdi.

Canım aslında benim aşılama sürecim şu şekilde başladı. Eylül ayında aşılama için ilk startı verdik. İğnelere başladım çok fazla yumurtam geliştiği için sirkus iptal edildi o ay yumurtalar çok olduğundan çatladığı zaman ara kanama geçirdim ve en son adet dönemimi biraz geciktirdi. Ekim ayında yeniden iğnelere başladık yine yumurtalarım fazlaydı ancak e2(progestoren) degerim diğer aydakine göre daha az olduğu için doktorum aşılama yapmaya karar verdi ve yapıldı. Aşılama olduğu günden beri sürekli kasıklarım ve belim ağrıyor bugün değer yüksek çıkınca korktum. Tabii herseyin hayırlısı.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Benim için dua etmenizi rica ediyorum. Yarın sizlere inşallah güzel haberler veririm.

Bugün aşılamadan sonra 16.günümdü. İğne olduktan sonra doktorum 2 günde bir kontrol etti ve uygun zamanda aşılama için çağırdı.normalde adetten kaç gün sonra yapılıyor ki aşılama? Kafam iyice karıştı..

sonra tabi dayanamadim yaptim testi, 4 haftalik hamile ciktim:) yarin klinige gidiyorum kan testi icin gelin hemen dediler...

oo maşallahh hadi gözün aydın canım tebriklerrr .. :) test nasıl peki silikmi netmi ... ya ayrıca 20 aylık kızın ne okulana gidiyoır , ben kızımı kreşe verdim ama içim gidiyor erkenmi diye

ya hemen neden kötü düşünüyorsun canım belki ikiz belki üçüz bellimi olur . dur hemen panik yapma cnm

aşılamanın 14. günü 500 falandı değerin sanırm , 16 da ikiye katladığını düşünürsek çoğul gebeliktir muhtemelen :)

canim asilama gunu herkese gore farkli; benim ki 14. gunde yapildi adetten sonra ama biz dogal olarak yumurtalarin catlamasini bekledik catlatma ignesi yapilmadi. ovulasyon testi ile evde takip ettik . test pozitif cikinca ertesi gunu asilama yapildi. burada herseyi biraz dogalina birakiyorlar, iyi de yapiyorlar aslinda. benim kafam asilama gununden karismadi. simdi senin asilama gununden 14 gun sayip mi adet olman gereken zaman hesaplanacak yoksa son adet gununden 28 eklenerek mi? neyse canim yarin doktorun herseyi aciklar zaten. beklemekten baska care yok bol dua edecegim senin icin...

aşılamanın 14. günü 500 falandı değerin sanırm , 16 da ikiye katladığını düşünürsek çoğul gebeliktir muhtemelen :)

Daha önce kan tahlili yaptırmadım canım ben.. Doktorumda biraz değeri yüksek buldu yarın gel bi bakalım dedi.. İnşallah güzel haberlerle dönerim

Benimde iyice kafam karıştı.. Bilgi için teşekkür ederim

oo maşallahh hadi gözün aydın canım tebriklerrr .. :) test nasıl peki silikmi netmi ... ya ayrıca 20 aylık kızın ne okulana gidiyoır , ben kızımı kreşe verdim ama içim gidiyor erkenmi diye
canim buradaki testler dedigim gibi ileri teknoloji:) silik cizgi filan yok, hersey dijital. testi yaptiktan sonra hamile yazisi cikti ve altta 4 haftalik diye ikinci bir yazi cikti. idrardaki hcg oranina gore sana kac haftalik hamile oldugunu bile soyluyor yani cizgi var mi yokmu silik mi filan ugrasmiyorsun bayildim:)

ya hemen neden kötü düşünüyorsun canım belki ikiz belki üçüz bellimi olur . dur hemen panik yapma cnm

6 yıldır bu anı bekliyorum herkes gibi bende bu savaşta çok uğraşlar verdim sanırım korkum bundan..
Rabbim ol demeden hiçbirşey olmaz bunun da bilincindeyim.. Hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim vakti zamanı geldiğinde isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

canim burada cocuklar dogdugu andan itibaren krese gidiyor bakici yok cok fazla. tum cocuklari da 1 yasindan sonra mutlaka okul oncesi programa gonderiyorlar. bizimki 17 aylik basladi buraya tasindiktan sonra, gec bile kaldik yani:) okula gitmeye bayiliyor, her gun yeni bir seyler ogrenip geliyor eve. bayagu iki dil konusuyor artik . sen hic vicdan yapma kizini okul gidiyor diye, bizde gec baslaniyor okula gonderilmeye bence daha erken baslanmali. kizim simdiden tum yemeklerini catal kasik kullanarak kendi yiyor. cok bagimsiz. hepsini okulda ogrettiler.

insallah canim, Amin! dedigin gibi herkesin ayri ayri hikayeleri var. korkmakta haklisin. bende dogum yapip cocugumu sag salim kucagima almadan rahat edemem. kizim dogduktan sonra da bir cok problemle ugrastik 1,5 yasina kadar o yuzden hatta dogduktan sonra bile bazen dertler bitmiyor:) herseyin basi saglik ve hayirli evlat. hayirlisi ne ise o olsun herkes icin... bende cok korkuyorum neler olacak bakalim???

Ayyy ne güzel haberler bunlar. Gözünüz aydın olsun. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah.

Tugba29 seninki muhtemelen çoğul gebelik canım. Hakkında hayırlısı olsun Inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…