Ah canım çok sevindim hayırlı olsunnn!!!sonra tabi dayanamadim yaptim testi, 4 haftalik hamile ciktim:) yarin klinige gidiyorum kan testi icin gelin hemen dediler...
Hayırlı olsun canım çok sevindim içini ferah tut düşmesinden yükselmesi daha iyidir her zaman beta hcg nin.Bana da çoğul gebelik gibi geldi.Hayırlısı olsun:)6 yıldır bu anı bekliyorumherkes gibi bende bu savaşta çok uğraşlar verdim sanırım korkum bundan..
Rabbim ol demeden hiçbirşey olmaz bunun da bilincindeyim.. Hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim vakti zamanı geldiğinde isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
Cok sagol canim. Yarin bir beta hcg'ye bakilsin da ondan sonra sevinecegim. Deger normalse yani:)Ah canım çok sevindim hayırlı olsunnn!!!
İnşAllah güzel haberler alırsın hayırlısı ne ise o olsun dualarım seninle...6 yıldır bu anı bekliyorumherkes gibi bende bu savaşta çok uğraşlar verdim sanırım korkum bundan..
Rabbim ol demeden hiçbirşey olmaz bunun da bilincindeyim.. Hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim vakti zamanı geldiğinde isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
cnm testin resmini atsana buraya bizde bakalim ins 2.cizgiyi goruruz hepimiz:)aşılamanın 14. günü 500 falandı değerin sanırm , 16 da ikiye katladığını düşünürsek çoğul gebeliktir muhtemelen :)
Ayyy cok sevindim masallhsonra tabi dayanamadim yaptim testi, 4 haftalik hamile ciktim:) yarin klinige gidiyorum kan testi icin gelin hemen dediler...
Yaaa cok guzel kotu dusunme hemen masallhKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var....
22/10 da aşılamam yapıldı son adet tarihim 12/10 bugün beta hcg yaptırdım degeri 1108,78 çıktı. Deger bana biraz yüksek geldi dış gebelik olabilir mi diye çok korkuyorum. Doktorumu aradım yarın kontrole çağırdı. Kötü birşey yoktur değil mi?
Massallahh... bu listedeki pozitifleri gormek cook guzel saglikla kucaklariniza alirsiniz inslh..Nick. ............aşılama/tüp tarihi..........sonuç
Zehiir...............10.10.2014............pozitif
Sdkrtp. ...........13.10.2014............Negatif
Hasret41.........13.10.2014............Negatif
Hellokitty27...13.10.2014.............Negatif
Fy34. ...............15.10.2014............pozitif
SEMCAN. ........18.10.2014..............Negatif
ayneyn.............18.10.2014..............Negatif
fallenangel8.....20.10.2014............pozitif
Zelal89...............22.10.2014.............Negatif
tugbagksl. ........22.10.2014..............03.11.2014
Tugba29. .......22.10.2014. .............pozitif
Amanda29........23.10.2014.............Negatif
Mellooo. ...........23.10.2014. ............08.11.2014
Name_35. .........23.10.2014. ............05.10.2014
Ozlenen2010. ..25.10.2014. ............08.11.2014
Maya2013. .......25.10.2014. ..........pozitif
Listeria. ............25.10.2014. ............08.11.2014
Vigoroso. ..........27.10.2014. ............11.11.2014
canim buradaki testler dedigim gibi ileri teknoloji:) silik cizgi filan yok, hersey dijital. testi yaptiktan sonra hamile yazisi cikti ve altta 4 haftalik diye ikinci bir yazi cikti. idrardaki hcg oranina gore sana kac haftalik hamile oldugunu bile soyluyor yani cizgi var mi yokmu silik mi filan ugrasmiyorsun bayildim:)
canim burada cocuklar dogdugu andan itibaren krese gidiyor bakici yok cok fazla. tum cocuklari da 1 yasindan sonra mutlaka okul oncesi programa gonderiyorlar. bizimki 17 aylik basladi buraya tasindiktan sonra, gec bile kaldik yani:) okula gitmeye bayiliyor, her gun yeni bir seyler ogrenip geliyor eve. bayagu iki dil konusuyor artik . sen hic vicdan yapma kizini okul gidiyor diye, bizde gec baslaniyor okula gonderilmeye bence daha erken baslanmali. kizim simdiden tum yemeklerini catal kasik kullanarak kendi yiyor. cok bagimsiz. hepsini okulda ogrettiler.
resim nasıl atılır bilemiyorum ki cnm . :)cnm testin resmini atsana buraya bizde bakalim ins 2.cizgiyi goruruz hepimiz:)
değerin normal olmasa o testte 4 haftalık gebelik çıkmazdın sanırım :) bence herşey yolunda inşallah :) bende meraktan çatlıyorum ama eşim cumartesiyi bekle dediCok sagol canim. Yarin bir beta hcg'ye bakilsin da ondan sonra sevinecegim. Deger normalse yani:)
test gunumu bekliyirum banada dua edin nolur kizlar bu sefer hamile oluyim..
Aşılamalarınız hayırlı ve pozitif olsun inşaallah.Selammm bende dün aşılama oldum ( 2. Asılamam )
Heyecanlı bekleyis basladıı
Allah razı olsun canım..İnşAllah güzel haberler alırsın hayırlısı ne ise o olsun dualarım seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?