Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok canim burasi Amerika:) hic gormedim o testlerden Turkiye'de daha once ama insallah birdaha ihtiyacin olmaz zaten:)

Yok canim burasi Amerika:) hic gormedim o testlerden Turkiye'de daha once ama insallah birdaha ihtiyacin olmaz zaten:)

Yarin tekrar bir test yap bakalim koyulasacakmi cizgi. Haberdar et bizi:)

hımm sen birgün geriden geliyorsun o zaman :) evde test kalmadı 4 tane almıştım hepsini kullandım , eczaneye çıkarsam alırım cnm , aynı eczaneden de alamıorum deli sanacaklar benii yaşamayan ne bilsin :)

Aşılaması tutanlar tebriklerrrr :)
Kızlar ne yaptınız özel bi dinlenme beslenme filan
Ben iki gündür geçen sefer çok bosladım diye yatıp uzanıyorum hep kasık ağrısı var
Bide iliskiye devam ettinizmiii

cnm hayrlisi olur ins benim ilk asilaamma tutmamisti bende 1 hafta yattim ve asilamadan 12 saat sonra iliski dedi doktorum sonra gun asiri demisti hepsini yaptik ama kismet degilmis olmadi ins yrn belli olcak 2. asilaamam olup olmayacagi hayrlisi olur ins sende ins busefer pozitif sonuclar alirsin:)

aaa cok az kalmis canim hadi inslh listede pozitif goruruz seni yrn asilamanin kacinci gunu

Kizlar merhaba benim 8 kasm cmt yani yarin tahlil gunum ama ben bugun regl oldum.sabah dayanamayip idrar testi yapmistim zaten negtif.yani negatifler listesine beni de ekleyebilirsinz

Kizlar merhaba benim 8 kasm cmt yani yarin tahlil gunum ama ben bugun regl oldum.sabah dayanamayip idrar testi yapmistim zaten negtif.yani negatifler listesine beni de ekleyebilirsinz

Çok üzüldüm canım hayırlısı olsun inşallah bu ay tedavisiz hamile kalırsınnn

İnsan anlam veremiyor yumurta ile sperm yanyana tam zamanında ama olmayınca olmuyo işte
inşallah bu defa tutar yarın güzel haber ver bize hayırlısı ile
varmıbelirti filan

Yok canim ozel beslenme dinlenme filan yok zaten benim afacan kizla ne dinlenmesi :) yemek yemeye zaman kalirsa atistiriyorum biseyler iste:) sen normal hayatina devam et ekstra birsey yapmana gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…