Inşallah canım.. Yarın göreceğiz bakalım:) size güzel haberler veririm inşallah.Hayırlı olsun canım çok sevindim içini ferah tut düşmesinden yükselmesi daha iyidir her zaman beta hcg nin.Bana da çoğul gebelik gibi geldi.Hayırlısı olsun:)
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun..test gunumu bekliyirum banada dua edin nolur kizlar bu sefer hamile oluyim..
tesekkurler :) seninde hayirli olsun umarim hersey gonlunce olur..İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun..
insallah canim insallahhAşılamalarınız hayırlı ve pozitif olsun inşaallah.
Insallah canim ! Guzel haberlerini bekliyoruztest gunumu bekliyirum banada dua edin nolur kizlar bu sefer hamile oluyim..
Yok canim burasi Amerika:) hic gormedim o testlerden Turkiye'de daha once ama insallah birdaha ihtiyacin olmaz zaten:)sizin orası neresiydi Almanyamı :) bir daha aşılama olursam o testlerden alayım once :) 2 gündür strestenmidir nedir başım ağrıdı ,takmıyım diyorum ama kafam rahat değil ..
fazla takıntılı bir anneyim ben , hiç rahat olamıyorum 4 yaşında gözüme bebek geliyor , 1 yaşında nasıl gönderilir okula :) gelecekleri açısından elbet daha iyidir , özgüvenleri gelişir :)
Insallah pozitif olur. Hayirli bekleyisler:)Selammm bende dün aşılama oldum ( 2. Asılamam )
Heyecanlı bekleyis basladıı
Yarin tekrar bir test yap bakalim koyulasacakmi cizgi. Haberdar et bizi:)değerin normal olmasa o testte 4 haftalık gebelik çıkmazdın sanırım :) bence herşey yolunda inşallah :) bende meraktan çatlıyorum ama eşim cumartesiyi bekle dedi
Yok canim burasi Amerika:) hic gormedim o testlerden Turkiye'de daha once ama insallah birdaha ihtiyacin olmaz zaten:)
Yarin tekrar bir test yap bakalim koyulasacakmi cizgi. Haberdar et bizi:)
Allah gönlüne göre versin inş. cnm :)test gunumu bekliyirum banada dua edin nolur kizlar bu sefer hamile oluyim..
Aşılaman hayırlı olsun cnm . sana bol sabır diliyorum :)Selammm bende dün aşılama oldum ( 2. Asılamam )
Heyecanlı bekleyis basladıı
cok tesekkur ederimm :)Allah gönlüne göre versin inş. cnm :)
cnm hayrlisi olur ins benim ilk asilaamma tutmamisti bende 1 hafta yattim ve asilamadan 12 saat sonra iliski dedi doktorum sonra gun asiri demisti hepsini yaptik ama kismet degilmis olmadi ins yrn belli olcak 2. asilaamam olup olmayacagi hayrlisi olur ins sende ins busefer pozitif sonuclar alirsin:)Aşılaması tutanlar tebriklerrrr :)
Kızlar ne yaptınız özel bi dinlenme beslenme filan
Ben iki gündür geçen sefer çok bosladım diye yatıp uzanıyorum hep kasık ağrısı var
Bide iliskiye devam ettinizmiii
aaa cok az kalmis canim hadi inslh listede pozitif goruruz seni yrn asilamanin kacinci gunucnm hayrlisi olur ins benim ilk asilaamma tutmamisti bende 1 hafta yattim ve asilamadan 12 saat sonra iliski dedi doktorum sonra gun asiri demisti hepsini yaptik ama kismet degilmis olmadi ins yrn belli olcak 2. asilaamam olup olmayacagi hayrlisi olur ins sende ins busefer pozitif sonuclar alirsin:)
Kizlar merhaba benim 8 kasm cmt yani yarin tahlil gunum ama ben bugun regl oldum.sabah dayanamayip idrar testi yapmistim zaten negtif.yani negatifler listesine beni de ekleyebilirsinz
cnm hayrlisi olur ins benim ilk asilaamma tutmamisti bende 1 hafta yattim ve asilamadan 12 saat sonra iliski dedi doktorum sonra gun asiri demisti hepsini yaptik ama kismet degilmis olmadi ins yrn belli olcak 2. asilaamam olup olmayacagi hayrlisi olur ins sende ins busefer pozitif sonuclar alirsin:)
Yok canim ozel beslenme dinlenme filan yok zaten benim afacan kizla ne dinlenmesi :) yemek yemeye zaman kalirsa atistiriyorum biseyler iste:) sen normal hayatina devam et ekstra birsey yapmana gerek yok.Aşılaması tutanlar tebriklerrrr :)
Kızlar ne yaptınız özel bi dinlenme beslenme filan
Ben iki gündür geçen sefer çok bosladım diye yatıp uzanıyorum hep kasık ağrısı var
Bide iliskiye devam ettinizmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?