Insallah bu ay canim, denemeye devam!!Kizlar merhaba benim 8 kasm cmt yani yarin tahlil gunum ama ben bugun regl oldum.sabah dayanamayip idrar testi yapmistim zaten negtif.yani negatifler listesine beni de ekleyebilirsinz
Yok mu yeni haberler cnm naptın test yaptın mı?Allah gönlüne göre versin inş. cnm :)
cnm ben daha 2.asilamayi olmadim yarin belli olcak eger yumurtaam istenilen boyuta geldiyse yacak gelmediyse bu ay es geccez bakalim hayrlisi ins dua edin yrn guzel haberler alim buyusun yumurtam :)aaa cok az kalmis canim hadi inslh listede pozitif goruruz seni yrn asilamanin kacinci gunu
cnm yarn asilamamin olup olmayacagi belli olcak yumurta buyuduyse asilama yapcaz bakalim ins buyumustur hayrlisi ins.İnsan anlam veremiyor yumurta ile sperm yanyana tam zamanında ama olmayınca olmuyo işte
inşallah bu defa tutar yarın güzel haber ver bize hayırlısı ile
varmıbelirti filan
cnm yarn asilamamin olup olmayacagi belli olcak yumurta buyuduyse asilama yapcaz bakalim ins buyumustur hayrlisi ins.
cnm ins ii seylere isarettir bnmde yumurtanin buyudugunu hissediom artik biraz daha okuyup arastrsam jinekolog olurum kesin:)Hee bende yarın test günü sandıminşallah uygun kıvama gelmiştirr
Yumurtanın olduğu yerde batma var yaa
ult gösterdi yaa dr yerinide biliyom
Merhaba canım. Aşılamanın 7. Günü yaptırılan test doğru sonuç vermez. Çünkü henüz çatlatma iğnesinin etkisi geçmemiş olabilir. Aşılaman hayırlı olsun. Inşaallah tutunur yavrun sana. Ama test için biraz daha bekle derim.merhaba herkeze, asılamanın 7. gunu ve sonrasında beta hcg baktiran var mı?
Tuğbacım çok çok çok sevindim tebrik ederim canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinSağol canım. Hayırlısı olur inşallah..
Hadi inslh canim guzel haberlerle gel ben hep hepimize dua ediyorum her duamda hepiniz herkes varcnm ben daha 2.asilamayi olmadim yarin belli olcak eger yumurtaam istenilen boyuta geldiyse yacak gelmediyse bu ay es geccez bakalim hayrlisi ins dua edin yrn guzel haberler alim buyusun yumurtam :)
Bugun asilamaminn 11. Gunu ama 2 gundur hep agliyorum gerginim canim sikkin moralim bozuk evdende disari cikmadim asilamadan beri.. benim gibi olan var mi
Saol canimm inslhhİnşallah hamileliğin verdiği bişeydir bu canımm çok az kalmışş
Canım naptın beta hcg baktırdın mı bugün mrk ettim?Inşallah canım.. Yarın göreceğiz bakalım:) size güzel haberler veririm inşallah.
Canım henüz gebelik var mı yok mu belli değil.. Bugün doktora gittim kese gözükmedi. Aşılama yapılırken benim yumurtalarım çok fazlaydı ve şu an bazıları cok büyümüş ondan bu kadar ağrım olmuş. Yarın yeniden kan tahlili yaptıracağım. Kesin sonuç Pazartesi belli olacak sanırım. Hayırlısı olur inşallah..Tuğbacım çok çok çok sevindim tebrik ederim canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Yarın yeniden yaptıracağım canım. Bugün muayene oldum; benim aşılama öncesi çok yumurtam vardı bazıları çok fazla büyümüş doktor keseyi göremedi bu sebeple net bişey söylemedi var ya da yok diye.. Yarın sonucu bildiricem duruma göre Pazartesi yeniden kontrol edecek.. Bakalım artık hayırlısı..Canım naptın beta hcg baktırdın mı bugün mrk ettim?
Dua edicem canım.. Inşallah güzel haberlerle gelirsinyarın beta hcg baktırıcam inşallah herşey yolundaysa 450 üstü çıkması gerekiyor kızlar nolur dua edin bana
İğnelerden ve yaşadığımız süreçlerden dolayı hormonlarımız değişiyor ve güzel haberler beklediğimiz için ister istemez sıkıntı stres oluyoruz canım.. Temiz havada yürümeye ve kafanı dağıtacak bişeyler yapmaya çalış. Allah yardımcın olsun, Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Bugun asilamaminn 11. Gunu ama 2 gundur hep agliyorum gerginim canim sikkin moralim bozuk evdende disari cikmadim asilamadan beri.. benim gibi olan var mi
Sagol canim Allah razi olsun Rabbim herkesin gonlune gore versin inslhİğnelerden ve yaşadığımız süreçlerden dolayı hormonlarımız değişiyor ve güzel haberler beklediğimiz için ister istemez sıkıntı stres oluyoruz canım.. Temiz havada yürümeye ve kafanı dağıtacak bişeyler yapmaya çalış. Allah yardımcın olsun, Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?