Aşılama EKİM 2014 aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
HAYIRLISI OLSUN CANIM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİNİLAÇ HAKKINDA Bİ BİLGİM YOK BEN GONAL F KULLANMIŞTIM SANIRIM 3-4 MARKA VAR HEPSİ YUMURTA BÜTMEK İÇİNTEDAVİDE DR ÇOK ÖNEMLİ BENDE PCO HASTASIYIM İKİ AYLIK TEDAVİDE SONUCUNU ALDIM 3 YAŞINDA KIZIM VAR ŞİMDİDE KARDEŞ İSTİYORUZ BAYRAM Bİ GEÇSİN TEDAVİYE BAŞLICAZ

ay canım maşallah Allah bağışlasın inşallah Rabb'im bizlere de bu sevinci bu mutluluğu yaşatsın.
2. aşılamada mı hamile kaldın? bi de dr un önemini nerde görebiliyorsun canım? yani ilaç seçiminde mi ya da neye göre insan emin olabilir doğru dr da olduğundan?

Reactions: nea
ÇOK SAĞOLİLK AY KLOMENLE YUMURTA OLUŞMADI İKİNCİ AY İĞNEYLE OLUŞTU VE AŞILAMA İLE İKİZLERİME HAMİLE KALMIŞTIM KISA SÜRDÜ MUTLULUĞUM 25 HAFTALIK DOĞDULAR BİRİ 5 SAAT DİĞERİ 6 GÜN YAŞADI 6 AY ARDAN SONRA İKİNCİ AŞILAMAMI OLDUM VE KIZIMA KAVUŞTUM KARDEŞ DRUM ÇOK İLGİLİYDİ İSTEDİĞİM ZAMAN ARAYABİLİYORDUM BİÇOK ŞEYDE YARDIMCI OLDU İLAÇLARIMIN Bİ ÇOĞUNU FİRMALARDAN NUMUNE DİYE İSTEDİ BEN HEP MUAYNANEYE GİTTİM TAHLİL OLDUĞU ZAMAN SSKDAN KENDİSİ AYARLIYORDU BEN SADECE KAN VERİYORDUM SONUÇUNU ALIP BİLDİRİYORDU AŞILAMAMIDA TAKİPLERİMİDE MUAYNANEDE OLDUM ÇOK PARALAR GİTTİ AMA FEDA OLSUN EVLİLİĞİMİN 5 YILINDA ANNE OLDUM ŞUAN 30 YAŞINDAYIM KIZIM ÇOK AMA ÇOK İSTİYOR KARDEŞ ÖZEL DRUMLA GÖRÜŞTÜM MUAYNESİ 200 OLMUŞ AŞILAMA 400 İĞNELERDE 1500 TUTCAK ŞİMDİ ADETİMİ BEKLİYORUM BİTİNCE RAHİM FİLMİ İSTEDİ 4 YIL ÖNCEKİ GEÇERLİ DEĞİLMİŞ EŞİMDE SPERM TESTİ YAPTIRDI SORUN YOK ONDA BENİM HİKAYEMDE BÖYLE CANIM

EN ÖNEMLİSİDE GÜVEN VERİYORDU BANA ONUN YANINDA KENDİMİ ÇOK RAHAT HİSSEDİYORDUM 2009 DA TANIŞTIM DOKTORUMLA İLK VE SON DOKTORUM OLDU ÇOK AMA ÇOK MEMNUNUM

Rabb'im bağışlasın inşallah. meleklerin için zülme onlar senin şefaatçin seni almadan cennete girmeyecekler. kızcağızına bol bol sarıl. ben de 30 yasındayım doldurdum artık 31 den gun alıyorum. 4.5 yıllık evliyim. klomenle 2 ay denedim. ilkinde dr um 20 gunde sadece 14mm olmuş iki yumurtama çatlatma iğnesi yaptı. gebelik olmadı. ikinci ay gunde 2 doz klomenle 1 tane 19. gun 21mm yumurta oluştu ve o zaman bana dedi ki gecen ay ikiz olma ihtimali var diye o ihtimali yoketmek için erkenden iğne yapmıştım dedi. oysa ben ikize de razıydım. derken o ay da olmadı. bi ay daha bekle olmadı 4. ay asılama yaparız dedi. ama ya tüplerim tıkalıysa ve boşuna uğraşıyorsam dedim. film çektireyim mi dedim. gerek yok o ilkel bi yontem biz artık hastanemizde bile uygulamıyoruz dedi. 3 sefer takip 3 sefer aşılama tutmaz ise direk tüp merkezine yolluyoruz hastayı dedi. içime sinmedi ne dr ne de söledikleri. gittim başka bir yerde film çektirdim. tek tüp tam açık diğerinin sonunda bir tıkanıklık var denilebilir şeklinde souç çıktı. soluuğu eşimle beraber bir tüp bebek merkezinde aldık. ilk görüşmeyi yaptık. dr um 2 ay denemissin klomenle artık zaman kaybetme dedi adet olunca gel bakalım dedi. gittim kist çıktı 16mm. o ayı boş geçirdik. 2 gun önce yeniden adet oldum. bu arada soğan kürü uyguladım ve progestan kullandım. 3 gun önce adet gördüm dün dr a gittim. ilk iğnemi dün oldum 2.yi bugun iş yerinde kendim uyguladım. şimdi yumurtamın gelişmesi için sürece başladım. muayene 140tl iğlener 5 adet fostımon 128 tl aşılama 650 tl tutuyor. ama tabi 5 adet fostımon yetmeyecek muhtemelen haftaya da aynı doz ya da doz artırarak yeniden alıcam. görünen o ki 1200 tl civarında tutacak süreçteki masraf. feda olsun gelecek yavru kuzuya. o yeter ki gelsin. bu arada eşimde bir sorun yok çok şükür. en azından onun tedavi süreci yok. ben bir taraftan inofolic içiyorum gunde 3 tane. günde 3 fincan adacayı içiyorum. o yumurtamın 21mm oldugu ay adaçayının çok buyuk etkisini görmüştüm. klomen kullanıp bittikten sonra yumurta birden 3 gunde 6mm buyumuştu :) acaba diyorum incir kürü de yapsam mı ama o da bi gunde 10 tane incir kaynat dio. ona hangi kesedeki para dayanırki. böyle işte benim de hikayem ....... bu gibi durumlarda direk kadın doğum uzmanlarına değil tüp bebek veya infertilite alanında ihtisas yapmış dr ların daha doğru bir tercih oldugunu da tecrübe etmiş oldum.

Reactions: nea
BENİM DRUM TEDAVİYE BAŞLANMADAN ÖNCE ADET 3 GÜN HORMONLARINA BAKTI SONRA ADET BİTİMİNDE RAHİM FİLMİ VE EŞİMİN SPERM TESTLERİNE EN SON TEDAVİYE BAŞLADI ASLINDA NORMAL OLANIDA BÖYLE OLMASISENİN İLK DRUN RAHİM FİLMİNİ ES GEÇMİÇ TIKANIKLIK VAR YAZMIŞSIN ONDAN TUTMAMIŞ OLABİLİR AŞILAMALARIN RAHİM FİLMİ SIRASINDA VERİLEN İLAÇLI SU KANALARI AÇABİLİYORMUŞ İNŞALLAH SENİNKİSİDE AÇILMIŞTIR İNŞALLAH BU SEFER GELİR BEBEĞİ CANIM

işte ilk kez aşılama yaptıracağım bende. diğerleri yumurta takibi ve çatlama iğnesiydi. hormon testi yaptırdım, smear testi yaptırdım, eşim 2 kez baktırdı ama eşimin 1 yılda yarı yarıya değer azalması var ama çok süşür azalmış hali 56milyon çıktı diğer degerleri de iyi. inşallah bu ilk aşılamam olacak.inşallah açık olan tarafta sağlıklı yumurtalar gelişir de bu ilk seferde gelir yavru kuzu.

PARDON BEN DİĞERLERİNİDE AŞILAMA ANLAMIŞIMYUMURTALARIN MAŞALLAH GELİŞİYOR İNŞALLAH İLK AŞILAMANDA TUTAR CANIM BENİM STRES YAPMA AŞILAMADAN SONRA BOL BOL YAT DİNLEN ÇALIŞIYOR İSEN 1 HAFTA İZİN AL FOLİK ASİT VERDİMİ BİRDE BANA DRUM AŞILAMADAN SONRA VAJİNADAN UYGULAMALI JEL VERMİŞTİ YAKLAŞIK 1 AY KULLANMIŞTIM BEBEK DAHA İYİ TUTUNSUN DİYE DRUNA DANIŞ İSTERSEN

[QUOTE="happymeal, post: 37067325, member: 478747". bu gibi durumlarda direk kadın doğum uzmanlarına değil tüp bebek veya infertilite alanında ihtisas yapmış dr ların daha doğru bir tercih oldugunu da tecrübe etmiş oldum.[/QUOTE]
BENİM DRUM İNFERTİLİTE VE ÜREME ALANINDA İHTİSAS YAPMIŞ ÇOKTA DENEYİMLİ İNŞALLAH SU ANKİ DRUN SANA HAYIRLI OLUR

BENİM DRUM İNFERTİLİTE VE ÜREME ALANINDA İHTİSAS YAPMIŞ ÇOKTA DENEYİMLİ İNŞALLAH SU ANKİ DRUN SANA HAYIRLI OLUR[/QUOTE]

inşallah amin...benim dr um bayram öncesine yetiştirmeye çalışıcam aşılamayı dedi ama arife gunu adetimin sadece 11. gunu olacak nasıl yetiştirme olacak bu bilmiyorum. bayramda zaten şehir dışındayım aile buyuklerine gidilecek. bakalıım sürec nasıl ilerleyecek. çalışıyorum. izin almak a buyuk sorun gercekten. bakalım nasıl olacak. aşılama olup 4-5 saat seyehate çıksam sorun olur mu? ben aşılama öncesi sadece 15dk yatıp sonra sosyal hayata donulebileceğini biliyordum aslında :s folic asit değil de inofolic kullanıyorum. o hem folik asitmiş hem de yumurta geliştirici. inşallah jel olayını unutmaz isem söyleyeceğim dr a.

BENİM DRUM İNFERTİLİTE VE ÜREME ALANINDA İHTİSAS YAPMIŞ ÇOKTA DENEYİMLİ İNŞALLAH SU ANKİ DRUN SANA HAYIRLI OLUR

inşallah amin...benim dr um bayram öncesine yetiştirmeye çalışıcam aşılamayı dedi ama arife gunu adetimin sadece 11. gunu olacak nasıl yetiştirme olacak bu bilmiyorum. bayramda zaten şehir dışındayım aile buyuklerine gidilecek. bakalıım sürec nasıl ilerleyecek. çalışıyorum. izin almak a buyuk sorun gercekten. bakalım nasıl olacak. aşılama olup 4-5 saat seyehate çıksam sorun olur mu? ben aşılama öncesi sadece 15dk yatıp sonra sosyal hayata donulebileceğini biliyordum aslında :s folic asit değil de inofolic kullanıyorum. o hem folik asitmiş hem de yumurta geliştirici. inşallah jel olayını unutmaz isem söyleyeceğim dr a.[/QUOTE]
benim aşılamam adetimin 14 günü olmuştu seninki nasıl yetişeceki anlamadım benim drum 1 hafta yatmamı dinlenmemi önermişti hata hiç iş yemek hiç bişey yapmamaıştım aşılamam tutsun diye sen seyehat diyorsun bilemem canım ya hayırlısı allahtan artık druna bi sor derim sonradan pişman olacağın hiç bişey yapma derim

pazartesi gunu kontrolum var zaten yumurtanın gösterdiği gelişime göre az çok belli olur bayram sonrasına kalıp kalmayacağı. ona göre bir rota çizceğiz artık. zaten ben ki geç yumurtlayan bi kadınım kesin kesin bayram donusune kalır aşılamam o zamanda bi kaç gun rapor alırım inşallah :)

COÇUK SAHİBİ OLABİLMEK İÇİN HEM MADDİ HEM MANEVİ Bİ ÇOK ZORLUKLARDAN GEÇİYORUZ AKLINDA SORU İŞARETLERİ KALMASIN DOKTORUNA HER KONUYU DANIŞ BAYRAM DÖNÜŞÜNE KALMAMASI GEREKİYOR CANIM ÇÜNKÜ EN GEÇ 13 14 GÜN OLMASI GEREKİYOR AŞILAMAN YOKSA RAHİM DUVARIN KALINLAŞIR YUMURTALARIN KALİTESİ DÜŞER AŞILAMAN İPTAL OLUR

Nea doktorun kimdi acaba.bizde de erkek infertilite si var bu konuda iyi bir doktor arıyorum

Merhabalar ilk aşılamamı 24 Eylül yaptırdım 8 aydır uğraşıyoruz Doktorum adetimin 2. günü gel dedi ve gittiğimde bana Klomen hapını 5 gün içmemi söyledi. 16 Eylülde içmeye başladım 20 Eylülde son hapımı içtim. Doktorum 22 Eylülde gelmemi söyledi,kontrole gittiğimde 2 yumurtamın büyüdüğünü 23 eylül sabahı 5:00de çatlatma iğnemi vurmamı söyledi. 24 eylül akşama doğru 16:00 da aşılamam yapıldı Crinone vajinal jel kullanmam söylendi, bakalım ne olacak eşim ve ben merakla bekliyoruz. Yalnız kafama takılan bir durum var aşılamdan bir gün önce ovulasyon testi yaptım iki çizgide silik çıktı sonraki 4 gün yaptığım testlerin hepsi pozitif çıkıyor acaba niye pozitif çıkıyor bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olursanız sevinirim. Buarada hamilelik belirtisi pek yaşamıyorum aşılama olduğu akşamı sağ yumurtalığım orta şiddetli batma şeklinde sabit bir ağrım oldu şimdide karnımı çok ağır hissediyorum ara ara sancı giriyor jelden mi kaynaklanıyor bilmiyorum. İnşallah hamile kalırım hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

hayırlısı olsun canım testlerin pozitif çıkması yumurtalarının çatladığındandır canım ağrılar ve sancılar jelden değildir bende kullanmıştım aynı jeli bende ağrı yapmadı biraz kaşıntı yapıyordu sadecedr bi danış isterseninşallah hayal kırıklığına uğramazsın rabbim güldülsün yüzünü

İnşallah Rabbim hayırlısını versin :)

haklısın canım;
sorucam bakalım dr a bugün kontrolum var. bakalım yumurta oluşmuş mu oluşmuşsa gelişmiş mi hepsini bugun öğrenicem. yazarım buraya. bayram dönüşü benim 16.gunum oluyor. 16. gun çok geç olur mu bilmiyorum ben klomen tedavisinde 19.gun 21mm yumurta yakalayabilmiştim ancak bakalım fostimon iğnesiyle durum ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…