- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
hayırlı olsun canım allah yüzünüzü güldürsünMerehaba arkadaşlar.Hani bu ay aşılama yaptıran hiç yok mu? Benim aşılamam dün oldu çok şükür ve çok mutluyum.Aşılamadan yana umutlu olduğum için değil eşimin sperm konsantrasyonu 5 mlyondu o yüzden aşılama önermişti dr dün 25 milyon çıktı.Total sperm sayısı 87 milyon.O kadara mutluyum ki aşılama tutmasa bile doğal yolla hamile kalma şansım da var çok şükür.Bu haber beni havalara uçurdu .Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun o istemedikten sonra dr. ilaç. tedavi vs. hepsi boş.O isterse mucizeler bile olur :)
Canım bizim sperm sayısı azdı .Ütoloji dr.u eşime proceed lus vermişti bu nedenle.Onu kullandı sabah akşam .Aşılama günü sayımız 5 katına yükselmişti.Belki ilaçtan belki Allah'tan.Herşey O'ndan da işte... Ama bence keçi boynuzu fln kullanabilirisn zararı olmaz faydası olur.Sizin spermogramda var mıydı sorun aslında bu da önemliasılamadan once esımıze ek takvıye vermemız gerekıyomu kecı boynuzu pekmezı fındık fıstık vs seyler ??
önceden bi %0.1 di sonra %1di aşılama olacağı gün %5ti canım ama bilmiyorum ya bizim hastanede morfolojiye bakılmıyo sanırım atıyolar gibi geliyo bana ama ben önceden dr.uma sormuştum aşılamada yıkama işlemi esnasında sadece hareketliler mi seçiliyor morfolojisi düzgün olanlar seçilmeyecek mi demiştim.O da bana morfolojisi bozuk olsaydı zaten hareket edemezdi dedi canımvar canım bızım sperm testı benım esımde varıkosel cıkmıstı sonra amelıyat oldu 2 sene oldu olalalı sızın morfolojı kac pekı bızım %4
önceden bi %0.1 di sonra %1di aşılama olacağı gün %5ti canım ama bilmiyorum ya bizim hastanede morfolojiye bakılmıyo sanırım atıyolar gibi geliyo bana ama ben önceden dr.uma sormuştum aşılamada yıkama işlemi esnasında sadece hareketliler mi seçiliyor morfolojisi düzgün olanlar seçilmeyecek mi demiştim.O da bana morfolojisi bozuk olsaydı zaten hareket edemezdi dedi canım
Kızlar birşey soracağım benim dün aşılamam yapıldı... Bugün yumurtalıklarımda ve belimde ağrı var... Sizde de buna benzer ağrılar olmuşmuydu... Aşılama ile alakalı bilemedim...
Benim doktorum dinlenmeye gerek yok normal ilişki gibi düşün dedi, ben de aşılama günü biraz dinlendim çünkü ağrım oldu hafif, ertesi gün spora gittim,4. Gün evde baya kalabalık parti verdim dans filan, Rabbim ol derse her türlü olur, önemli olan rahatlık bence...ARKADAŞLAR BEN BİŞİ DAHA SORUP FİKRİNİZİ ALMAK İSTİYORUM?AŞILAMA YAPTIRICAM Bİ KAÇ HAFTAYA KADAR YAPARLAR SANIRIM... BUNUN İÇİN SÜREKLİ YATMAM GEREKİCEKMİ?ÇALIŞAN BİRİSİYİM İŞYERİYLE ALAKALI SORUN OLUR SÜREKLİ ZATEN İZİN ALDIM SİZCE NAPMALIYIM ?yoksa 1-2 günde olucak birşey mi
Günaydın, hayırlı olsun.sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsun inşallah! Bende 17 kasımda yaptırdım, dün 10. Günümdü, bel ağrım ve kasık ağrım oldu, az birazda pembe lekehayırlı uğurlu olsun inşallah bende 6 kasım da aşılama yaptırdım ve şuanda hamileyim 5+2 günlük :) rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Cevapladığınız için çok teşekkürler... Pek umudum kalmadı benim açıkcası, regl olacakmışım gibi ağrılarım başladı, tüm gün lekelenmelerim devam etti... Kısmet bu ay değilmiş!11. gun yaptırdım bende de leke geldi doktorum kan testinden sonra yerleşme kanamasıdır korkma dedi inşallah sende hamilesindir yarın bir test yaptır istersen güzel dileklerin için çok teşekür ederim ben 6 seneyi bitirdim evliliğimde artıköyle özlem içindeydik ki rabbim tümisteyenlere nasip etsininşallah
ama bel ağrısı ve göğüs sızlaması bende de vardı hayırlı haberlerini bekliyorum
Ahh canım eşim aylardır neler yedi bir bilsen, hiçbir faydası olmadıallahın izniyle olur inşallah bende 6 senedir bekliyordum bunu bu arada ben eşime aşılamayabaşladığımda her akşam 2 kaşık harnup epkmezi 1 kaşık bal karışımı yaptım sperm sayısını ve hareketliliğini 2 kat arttırıyor güzel haberlerini bekliyorum allahın duası üzerine olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?