Aşılama EKİM 2014 aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merehaba arkadaşlar.Hani bu ay aşılama yaptıran hiç yok mu? Benim aşılamam dün oldu çok şükür ve çok mutluyum.Aşılamadan yana umutlu olduğum için değil eşimin sperm konsantrasyonu 5 mlyondu o yüzden aşılama önermişti dr dün 25 milyon çıktı.Total sperm sayısı 87 milyon.O kadara mutluyum ki aşılama tutmasa bile doğal yolla hamile kalma şansım da var çok şükür.Bu haber beni havalara uçurdu .Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun o istemedikten sonra dr. ilaç. tedavi vs. hepsi boş.O isterse mucizeler bile olur :)

hayırlı olsun canım allah yüzünüzü güldürsün

asılamadan once esımıze ek takvıye vermemız gerekıyomu kecı boynuzu pekmezı fındık fıstık vs seyler ??

asılamadan once esımıze ek takvıye vermemız gerekıyomu kecı boynuzu pekmezı fındık fıstık vs seyler ??
Canım bizim sperm sayısı azdı .Ütoloji dr.u eşime proceed lus vermişti bu nedenle.Onu kullandı sabah akşam .Aşılama günü sayımız 5 katına yükselmişti.Belki ilaçtan belki Allah'tan.Herşey O'ndan da işte... Ama bence keçi boynuzu fln kullanabilirisn zararı olmaz faydası olur.Sizin spermogramda var mıydı sorun aslında bu da önemli

var canım bızım sperm testı benım esımde varıkosel cıkmıstı sonra amelıyat oldu 2 sene oldu olalalı sızın morfolojı kac pekı bızım %4

var canım bızım sperm testı benım esımde varıkosel cıkmıstı sonra amelıyat oldu 2 sene oldu olalalı sızın morfolojı kac pekı bızım %4
önceden bi %0.1 di sonra %1di aşılama olacağı gün %5ti canım ama bilmiyorum ya bizim hastanede morfolojiye bakılmıyo sanırım atıyolar gibi geliyo bana ama ben önceden dr.uma sormuştum aşılamada yıkama işlemi esnasında sadece hareketliler mi seçiliyor morfolojisi düzgün olanlar seçilmeyecek mi demiştim.O da bana morfolojisi bozuk olsaydı zaten hareket edemezdi dedi canım

yanı o kadarda sorun deqıl mı cok tedırgınım ayrıca cok kasıklarım aqrıo ılactan dolayı bılmıyorum nolucak

Kızlar birşey soracağım benim dün aşılamam yapıldı... Bugün yumurtalıklarımda ve belimde ağrı var... Sizde de buna benzer ağrılar olmuşmuydu... Aşılama ile alakalı bilemedim...

Kızlar birşey soracağım benim dün aşılamam yapıldı... Bugün yumurtalıklarımda ve belimde ağrı var... Sizde de buna benzer ağrılar olmuşmuydu... Aşılama ile alakalı bilemedim...

ilk gün ağrı olması çok normal, benim aşılamanın 8. günü hala karnımda belimde fena ağrılar var, göğüs hassasiyetim var. yumurtaları çatlatıyolar ya o bi kaç gün sancı yapıyor stres yapma yani

Selamlar benim de 20 Ekim de ilk aşılamam yapıldı, Rabbim bu yolda emek harcayan herkese hayırlı evlatlar nasib etsin...

Benim doktorum dinlenmeye gerek yok normal ilişki gibi düşün dedi, ben de aşılama günü biraz dinlendim çünkü ağrım oldu hafif, ertesi gün spora gittim,4. Gün evde baya kalabalık parti verdim dans filan, Rabbim ol derse her türlü olur, önemli olan rahatlık bence...

hayırlı uğurlu olsun inşallah bende 6 kasım da aşılama yaptırdım ve şuanda hamileyim 5+2 günlük :) rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

hayırlı uğurlu olsun inşallah bende 6 kasım da aşılama yaptırdım ve şuanda hamileyim 5+2 günlük :) rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Günaydın, hayırlı olsun.sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsun inşallah! Bende 17 kasımda yaptırdım, dün 10. Günümdü, bel ağrım ve kasık ağrım oldu, az birazda pembe leke göğüslerim çok sızlıyor... Sizdede varmıydı bu belirtiler? Kaçıncı günü test yaptınız?

11. gun yaptırdım bende de leke geldi doktorum kan testinden sonra yerleşme kanamasıdır korkma dedi inşallah sende hamilesindir yarın bir test yaptır istersen güzel dileklerin için çok teşekür ederim ben 6 seneyi bitirdim evliliğimde artıköyle özlem içindeydik ki rabbim tümisteyenlere nasip etsininşallah
ama bel ağrısı ve göğüs sızlaması bende de vardı hayırlı haberlerini bekliyorum

ben aşılamadan sonra sürekli yatmadım zaten sürekli yatmak dış gebeliğe sebep olabiliyor aşılama günü ve ertesi günü izin almanı tavsiye ederim ve aşılama yapılırken mutlaka idrra sıkışık ol ve sonrasında yapabildiğin kadar idrarını tut bu arada ben eşime aşılama yaptırmadan 2 hafta önce falan 2 kaşık harnup pekmezi ve 1 kaşık bal karışımı yapıpher akşam yedirdim sperm hareketliliğini acayip arttırıyor rabbim güzel haberler vermeyi sanada nasip eder inşallah allahın duası üzerine olsun

Cevapladığınız için çok teşekkürler... Pek umudum kalmadı benim açıkcası, regl olacakmışım gibi ağrılarım başladı, tüm gün lekelenmelerim devam etti... Kısmet bu ay değilmiş!

allahın izniyle olur inşallah bende 6 senedir bekliyordum bunu bu arada ben eşime aşılamayabaşladığımda her akşam 2 kaşık harnup epkmezi 1 kaşık bal karışımı yaptım sperm sayısını ve hareketliliğini 2 kat arttırıyor güzel haberlerini bekliyorum allahın duası üzerine olsun

Ahh canım eşim aylardır neler yedi bir bilsen, hiçbir faydası olmadı biraz ara bericez ve tüpe geçicez muhtemelen

bu metodu bize 7 ay önce tüp bebek yaptıran eşimin şantiye arkadaşı soyledi bizde faydasınıgördük tabii önce haktan hayırlısı nasip kısmet olsun eterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…