- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
Hoşgeldin canım, bende bayramdan sonraki hafta sonu başlayacağımBen de aranıza katıldım arkadaşlar.Dün dr a gittik .Çok şükür rahim filmim temiz.Eşimin sperm sayısı 5 milyon.Normal yolla çok zor dedi dr.Önceden 2 kez spontan hamile kalmıştım , o zaman muhtemelen sperm sayısı yüksektir dedi dr.Şimdi direk tüp bebeğe geçsek yanlış olmaz dedi.Ama aşıladan direk tüp bebeğe geçersen ve sperm 1 milyonun altında değilse devlet karşılamaz dedi dr.2 kez aşılama deneriz ki normalde %25 olan şans sizde %10 olur olmazsa tüp bebeğe geçeriz devlet karşılar bu kez dedi.Biz de prosedür olarak tüp bebeğe geçiş gibi düşünüp 2 kez aşılama yapmaya karar verdik.Adetinin 2. günü gel dedi drMuhtemelen bayramın 4. gününe denk gelicek gidicez inşallah hayırlısı
HOŞGELDİNBen de aranıza katıldım arkadaşlar.Dün dr a gittik .Çok şükür rahim filmim temiz.Eşimin sperm sayısı 5 milyon.Normal yolla çok zor dedi dr.Önceden 2 kez spontan hamile kalmıştım , o zaman muhtemelen sperm sayısı yüksektir dedi dr.Şimdi direk tüp bebeğe geçsek yanlış olmaz dedi.Ama aşıladan direk tüp bebeğe geçersen ve sperm 1 milyonun altında değilse devlet karşılamaz dedi dr.2 kez aşılama deneriz ki normalde %25 olan şans sizde %10 olur olmazsa tüp bebeğe geçeriz devlet karşılar bu kez dedi.Biz de prosedür olarak tüp bebeğe geçiş gibi düşünüp 2 kez aşılama yapmaya karar verdik.Adetinin 2. günü gel dedi drMuhtemelen bayramın 4. gününe denk gelicek gidicez inşallah hayırlısı
SENİNKİDE HAYIRLISI OLSUN CANIMHoşgeldin canım, bende bayramdan sonraki hafta sonu başlayacağım
Teşekkür ederim.Peki adetin 2. günü neler yapılıyo biliymomusun .Sadece yumurtaya bakıyo yumurta olgunluğu iyiyse müdahele edilmiyor mu?Adetin 2 . günü ilaçları götürmeye gerek var mı? Gonal-F 300, crınone vajinal jel ve ovitrelle yazdı dr. Dolabın kapağında saklıyorum bu ilaçları.Sanırım aşılama olacağı gün kullanılacak bunlar ya da sonrasında.Benim adet düzenim çom iyidir maşallah.!4. gün yumurlarım .Dr yumurta rezervimin de iyi olduğunu söyledi çok şükür.Yani yumurtam iyiyse yine de klomen veriliyor mu acaba?Hoşgeldin canım, bende bayramdan sonraki hafta sonu başlayacağım
Teşekkür ederim.Peki adetin 2. günü neler yapılıyo biliymomusun .Sadece yumurtaya bakıyo yumurta olgunluğu iyiyse müdahele edilmiyor mu?Adetin 2 . günü ilaçları götürmeye gerek var mı? Gonal-F 300, crınone vajinal jel ve ovitrelle yazdı dr. Dolabın kapağında saklıyorum bu ilaçları.Sanırım aşılama olacağı gün kullanılacak bunlar ya da sonrasında.Benim adet düzenim çom iyidir maşallah.!4. gün yumurlarım .Dr yumurta rezervimin de iyi olduğunu söyledi çok şükür.Yani yumurtam iyiyse yine de klomen veriliyor mu acaba?HOŞGELDİNTEDAVİN HAYIRLISI OLSUN
altan muayne yapılıyor evet yumurtalarına bakacak rahim duvarına bakacak ilaçları götürmene gerek yok muhtamelen o gün gonal f ye başlatcakTeşekkür ederim.Peki adetin 2. günü neler yapılıyo biliymomusun .Sadece yumurtaya bakıyo yumurta olgunluğu iyiyse müdahele edilmiyor mu?Adetin 2 . günü ilaçları götürmeye gerek var mı? Gonal-F 300, crınone vajinal jel ve ovitrelle yazdı dr. Dolabın kapağında saklıyorum bu ilaçları.Sanırım aşılama olacağı gün kullanılacak bunlar ya da sonrasında.Benim adet düzenim çom iyidir maşallah.!4. gün yumurlarım .Dr yumurta rezervimin de iyi olduğunu söyledi çok şükür.Yani yumurtam iyiyse yine de klomen veriliyor mu acaba?
İnsn bana o gün ile ilgili hiçbir bilgim yok, rahim filmim çekildi, sıkıntı yok dedi dr, teglinin 2. Günü gel dedi, ne bir ilaç mebaşka bişey vermediTeşekkür ederim.Peki adetin 2. günü neler yapılıyo biliymomusun .Sadece yumurtaya bakıyo yumurta olgunluğu iyiyse müdahele edilmiyor mu?Adetin 2 . günü ilaçları götürmeye gerek var mı? Gonal-F 300, crınone vajinal jel ve ovitrelle yazdı dr. Dolabın kapağında saklıyorum bu ilaçları.Sanırım aşılama olacağı gün kullanılacak bunlar ya da sonrasında.Benim adet düzenim çom iyidir maşallah.!4. gün yumurlarım .Dr yumurta rezervimin de iyi olduğunu söyledi çok şükür.Yani yumurtam iyiyse yine de klomen veriliyor mu acaba?
Seninki daha da betermiş canım benimki en azından ilaçları verdi sağolsun :) Bak nea saolsun anlatmış ordan faydalanabilirsinİnsn bana o gün ile ilgili hiçbir bilgim yok, rahim filmim çekildi, sıkıntı yok dedi dr, teglinin 2. Günü gel dedi, ne bir ilaç mebaşka bişey vermedi
Off dünyanın parasını vericez konu ile ilgili hiçbişey bilmiyorumSeninki daha da betermiş canım benimki en azından ilaçları verdi sağolsun :) Bak nea saolsun anlatmış ordan faydalanabilirsin
Canım çok teşekkür ederim bu önemli bilgiler için.Yemin ederim kadınlar kulübü beni dr.lardan daha iyi bilgilendiriyo.Burda araştırdığım o kadar işe yarıyo ki en son gittiğimde spermler hakkında konuşurken dr. 'sağlıkçı mısınız?' diye sordu bana. :) Bu dr.a uzun uğraşlar sonucu ilke kez randevu aldım.Küçük bi şehirdeyim.Alternatifim az.Adı bilinen 1-2 dr var onların da nerdeyse 1 aylık randevuları dolu.Bu dr 1,5 ay sonrasına anca randevu alabiliyosun.Özel randevu istedim(122TL) Onu da 10 gün sonraya anca alabildim canım.Ama çok şükür adetinin 2. günü direk gel.! akşam önce ara randevu fln uğraşmıycan bayram da olsa beni ara gel dedi bakalım hayırlısı.Nea sen şanslısın cnm en azından bi çocuğun var ne güzel.Rabbim bizlere de versin inşallah.Eskiden 3 çocuk hayali kurarken şimdi 1 taneye razıyımaltan muayne yapılıyor evet yumurtalarına bakacak rahim duvarına bakacak ilaçları götürmene gerek yok muhtamelen o gün gonal f ye başlatcak10 gün kadar onu kullancaksın yumurtaların istenilen olgunluğa geldiği zaman ovitrelle çatlatma iğnesini vuracaksın 36 saat sonrada aşılama olacaksın aşılamanın ilk gününden itibaren crinone vajinal jeli kullancaksın sanırım 1 ay kadar o jel bebeğin daha iyi tutunmasını ve spermlerin aşılama sonrası vajinada daha uzun canlı kalmasını sağlıyo aslılında bunları drunun sana anlatması gerekiyordu dr konuş canım benim seni bilgilendirsin iyice
Biz eşimin ilacı proxeed plus la birlikte 400 TL verdik canım ilaçlara.Daha sonra başka masraflar çıkar mı onu bilmiyorumOff dünyanın parasını vericez konu ile ilgili hiçbişey bilmiyorum
Biz diyarbakırmemorial de yaptırıcaz, aşılamaya 750 tl dediker, ilaçlar için ise rapor çıkartılıyormuş, sgk tarafından bir kısmı ödenecek, toplamda 1100 falan bulacak gibi, o kadar çok frklı rakamlar telaffuz ediliyorki şalkınım, resmen bu işin bir piyasadı olmuş, hastalar artık dr lardan daha bilgili olmuş, biİm alacağımı daha çok yol var gibi allahım ilk aşılamada yüzümüze baksa nolur!!! Psikolojim bozulacak diye korkuyorumBiz eşimin ilacı proxeed plus la birlikte 400 TL verdik canım ilaçlara.Daha sonra başka masraflar çıkar mı onu bilmiyorum
Ben üni hastanesine gidiyorum canım uygulama için ücret alırlar mı bilmiyorum.İlaçlar için de rapor çıkarttım 250 liraya geldi sanırım raporla.Valla canım ben beklentiimi düşük tutuyorum olmazsa üzülmüyeyim diye.Hani olursa da sürpriz olsun inşallah.Dr zatn ihtimali düşük tuttu bizeBiz diyarbakırmemorial de yaptırıcaz, aşılamaya 750 tl dediker, ilaçlar için ise rapor çıkartılıyormuş, sgk tarafından bir kısmı ödenecek, toplamda 1100 falan bulacak gibi, o kadar çok frklı rakamlar telaffuz ediliyorki şalkınım, resmen bu işin bir piyasadı olmuş, hastalar artık dr lardan daha bilgili olmuş, biİm alacağımı daha çok yol var gibi allahım ilk aşılamada yüzümüze baksa nolur!!! Psikolojim bozulacak diye korkuyorum
Bizimde eşimde hız problemi var, 6 ay evvel varikosel ameliyatı oldu ama bir gelişme göremedik, biz aşılamada iyiyiz bu değerlerle önce aşılama deneyelim deyince başladık ama ne bilim bende pek umutlanamıyorumBen üni hastanesine gidiyorum canım uygulama için ücret alırlar mı bilmiyorum.İlaçlar için de rapor çıkarttım 250 liraya geldi sanırım raporla.Valla canım ben beklentiimi düşük tutuyorum olmazsa üzülmüyeyim diye.Hani olursa da sürpriz olsun inşallah.Dr zatn ihtimali düşük tuttu bize
Hiç düşüğün falan oldu mu canım?Bizde hareket %48 sayı 5 milyon.Ama aşılama olacağı gün çıkan soonuçlar da önemli.Hem bu değerler değişebiliyo hem yıkamadan sonra da değişiyo.Hayırlısı olsun sen umutsuz olma bence.Hayırlısını iste, isteyelim..Bizimde eşimde hız problemi var, 6 ay evvel varikosel ameliyatı oldu ama bir gelişme göremedik, biz aşılamada iyiyiz bu değerlerle önce aşılama deneyelim deyince başladık ama ne bilim bende pek umutlanamıyorum
Yok canım hiç hamile kalamadım malesefHiç düşüğün fln oldu mu ?
Hiç düşüğün falan oldu mu canım?Bizde hareket %48 sayı 5 milyon.Ama aşılama olacağı gün çıkan soonuçlar da önemli.Hem bu değerler değişebiliyo hem yıkamadan sonra da değişiyo.Hayırlısı olsun sen umutsuz olma bence.Hayırlısını iste, isteyelim..
KıyamamDüşük yapmaman daha iyi canım benim.Benim bi kimyasal bi dış gebelik oldu psikolojisi alt üst oluyo insanın inan.Şimdi bidaha ahmile bile kalsam Allahın izniyle içimde hep bi korku...Sen en baştan başlıyosun umutlu ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?