- 30 Ağustos 2009
- 1.025
- 691
- 358
Yok canım, 1,5 yıllık evliyşz hiç korunmadık, eşim 6 ay oldu varikoselden, sayısı iyi aöa hız sıfırKalırsın inşallah cnm.Ne zamandır istiyorsunuz bbebek?sperm hareket azlığından başka problem yok inşallah?
sağol canım bende 5 yılda kavuştum kızıma çok ama çok şeyler yaşadım canım banim 2 tanede evlat kaybettim biri 5 saat biride 6 gün yaşamıştı çok şükür kızım herşeyin ilaçı oldu onlar meleklerim benim yarın ziyaretlerine gitcem.Nea sen şanslısın cnm en azından bi çocuğun var ne güzel.Rabbim bizlere de versin inşallah.Eskiden 3 çocuk hayali kurarken şimdi 1 taneye razıyım
Amin canım amin.Güzel duaların için teşekkürler.Sen de çok zor şeyler yaşamışsın canım benim yaaa geçmiş olsun.O kötü günleri geride bıraksın önünü apaydınlık etsin yüce rabbim..Bayrama melketee çıkıcaz yola hoşçakal canım..İyi bayramlarsağol canım bende 5 yılda kavuştum kızıma çok ama çok şeyler yaşadım canım banim 2 tanede evlat kaybettim biri 5 saat biride 6 gün yaşamıştı çok şükür kızım herşeyin ilaçı oldu onlar meleklerim benim yarın ziyaretlerine gitcemallah sanada nasip etsin canım inşallah 3 te olur sen sabret ve inançını hiç kaybetme bak bana onca şeyler yaşadım şimdi tekrar kardeş için sıvadık kolları hayırlısı canım benim allah herkezin kucaklarını doldursun evlat acısı hele hiç yaşatmasın
aminAmin canım amin.Güzel duaların için teşekkürler.Sen de çok zor şeyler yaşamışsın canım benim yaaa geçmiş olsun.O kötü günleri geride bıraksın önünü apaydınlık etsin yüce rabbim..Bayrama melketee çıkıcaz yola hoşçakal canım..İyi bayramlar
Hayırlısı olsun canımBen de bugün doktora gittim adetimin 2. günü bugün.Gonal-F ye başladım ilk iğnemi yaptım çok acımadı korktuğum gibi olmadı çpk şükür.Haftaya p.tesi tekrar kontrole gidicem bakalım ama diğer ilaçlarla ilgili bişey söylemediler henüz
Foliküllere baktılar canım adetin 2. günü yani yeni oluşan yumurtalara.Bi yumurtalıkta 3 diğerinde 4 folikül saydılar sanırım .Sence iyi mi?Bi de ben her ay bi taraftan yumurtladığımızı sanıyodum ama iki tarafta da vardı foliküller.Bi taraf mı yakalıyo sadece nasıl oluyo tam biliyomusun cnm? Yani ben şu an sağ taraftaki yumurtamı atıyorum.Şu an soldan yumurtlamam gerekmiyo mu?Sağ tüpten dış gebelik geçirdim de o yüzden biraz endişeliyim cnm.Bi de bişi sorucam senin ilk çocuğun tedaviyle mi oldu mrk ettimHayırlısı olsun canım
süper canım folikülerinFoliküllere baktılar canım adetin 2. günü yani yeni oluşan yumurtalara.Bi yumurtalıkta 3 diğerinde 4 folikül saydılar sanırım .Sence iyi mi?Bi de ben her ay bi taraftan yumurtladığımızı sanıyodum ama iki tarafta da vardı foliküller.Bi taraf mı yakalıyo sadece nasıl oluyo tam biliyomusun cnm? Yani ben şu an sağ taraftaki yumurtamı atıyorum.Şu an soldan yumurtlamam gerekmiyo mu?Sağ tüpten dış gebelik geçirdim de o yüzden biraz endişeliyim cnm.Bi de bişi sorucam senin ilk çocuğun tedaviyle mi oldu mrk ettim
Bu pazartesi adetimin 8. günü olucak o gün çağırdı dr.Heralde o gün netleşir .Normalde 14. gün yumurtlama günüm olur o da bidahaki pazara geliyo ama bakalım ne diycek dr?süper canım foliküleriniki tarafta sağlıklı ise iki tarafta yakalayabilir canım sağ sol farketmez ki canım ya ben 2 kez hamilelik geçirdim ilkide ikinciside tedavi ile oldu yani aşılama ile ilk hamileliğim 25 haftalık erken doğum oldu biri 5 saat diğeri 6 gün yaşamışlardı melek oldu onlar 6 ay aradan sonra kızıma aşılama oldum çok şükür onu bize nasip etti allah yoksa kafayı yerdim işte böyle canım kısmetse kasım başı adetimde tekrar başlıcaz tedaviye sen ne durumdasın aşılamanın günü bellimi
yumurtaların 18 m üzerine çıktığı günden 2 gün sonra oluyor aşılamaBu pazartesi adetimin 8. günü olucak o gün çağırdı dr.Heralde o gün netleşir .Normalde 14. gün yumurtlama günüm olur o da bidahaki pazara geliyo ama bakalım ne diycek dr?
tabiki yaparlar adetin 2 veya 3 günü başlarlar tedvine şimdiden hayırlı olsun allah yüzünü güldürsün canımarkadaşlar bende aşılama işlemi yaptıracağım son bi evrağım kaldı tamamlamak üzere olduğum rahim filminden sonra hemen yaparlarmı aşılama işlemini?
aminnnnnnnnnnnn hepimizinnntabiki yaparlar adetin 2 veya 3 günü başlarlar tedvine şimdiden hayırlı olsun allah yüzünü güldürsün canım
Merhaba nea hanım öncelikle başınız sağolsun gerçekten çok sabretmişsiniz ve Rabbim mükafatını güzel bir şekilde vermiş şükürler olsun.Bende erzurumda hemşireyim 2.5 yıllık evliyiz ve çocuk istiyoruz.tanımızda sebebpsiz infertilite.eşimdede bendede şükürler olsun bir sorun yok benim FSH larıi sadece 9 yada 10 oluyor.24 eylülde ilk aşılamamı oldum sonuç negatif.şimdi ekim adetinde tedaviye başlayacağız.2. aşılamayı yaptıracağız inşallah.benim size sorum sizde aşılama yçntemiyle bebek sahibi olmuşsunuz ya nasıl oldu ve nelere dikkat ettiniz mesela dr bana izin kullanma rapor falanda vermedi.ve ben aşılamayı yaptırdıktan sonra o hafta çok yoğunduk çokkk yoruldum.siz dinlendiniz mi.gerçekten istirahat gereklimi anlamadım.bakalım 2.nın sonucu ne olacak Rabbim yardımcımız olsun inşallahhh.dualarınızda unutmayın inşlllahhhh.....süper canım foliküleriniki tarafta sağlıklı ise iki tarafta yakalayabilir canım sağ sol farketmez ki canım ya ben 2 kez hamilelik geçirdim ilkide ikinciside tedavi ile oldu yani aşılama ile ilk hamileliğim 25 haftalık erken doğum oldu biri 5 saat diğeri 6 gün yaşamışlardı melek oldu onlar 6 ay aradan sonra kızıma aşılama oldum çok şükür onu bize nasip etti allah yoksa kafayı yerdim işte böyle canım kısmetse kasım başı adetimde tekrar başlıcaz tedaviye sen ne durumdasın aşılamanın günü bellimi
sağol canımMerhaba nea hanım öncelikle başınız sağolsun gerçekten çok sabretmişsiniz ve Rabbim mükafatını güzel bir şekilde vermiş şükürler olsun.Bende erzurumda hemşireyim 2.5 yıllık evliyiz ve çocuk istiyoruz.tanımızda sebebpsiz infertilite.eşimdede bendede şükürler olsun bir sorun yok benim FSH larıi sadece 9 yada 10 oluyor.24 eylülde ilk aşılamamı oldum sonuç negatif.şimdi ekim adetinde tedaviye başlayacağız.2. aşılamayı yaptıracağız inşallah.benim size sorum sizde aşılama yçntemiyle bebek sahibi olmuşsunuz ya nasıl oldu ve nelere dikkat ettiniz mesela dr bana izin kullanma rapor falanda vermedi.ve ben aşılamayı yaptırdıktan sonra o hafta çok yoğunduk çokkk yoruldum.siz dinlendiniz mi.gerçekten istirahat gereklimi anlamadım.bakalım 2.nın sonucu ne olacak Rabbim yardımcımız olsun inşallahhh.dualarınızda unutmayın inşlllahhhh.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?