Aşılama EKİM 2014 aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ÜZülme canım benim burdan tanıdığım bi arkadaşım daha var onda da aynı sorun vardı sanırım proxeed plus kullanmışlar keçiboynuzu fln hamile kaldı 2 kez gerçi düşük oldu ama orası nasip artık.Eşine o ilacı verdi mi dr. İyi gelir belki Allah'ın izniyle.Olmazsa tüp bebek denersin canım

.Nea sen şanslısın cnm en azından bi çocuğun var ne güzel.Rabbim bizlere de versin inşallah.Eskiden 3 çocuk hayali kurarken şimdi 1 taneye razıyım
sağol canım bende 5 yılda kavuştum kızıma çok ama çok şeyler yaşadım canım banim 2 tanede evlat kaybettim biri 5 saat biride 6 gün yaşamıştı çok şükür kızım herşeyin ilaçı oldu onlar meleklerim benim yarın ziyaretlerine gitcem allah sanada nasip etsin canıminşallah 3 te olur sen sabret ve inançını hiç kaybetme bak bana onca şeyler yaşadım şimdi tekrar kardeş için sıvadık kolları hayırlısı canım benim allah herkezin kucaklarını doldursun evlat acısı hele hiç yaşatmasın

Amin canım amin.Güzel duaların için teşekkürler.Sen de çok zor şeyler yaşamışsın canım benim yaaa geçmiş olsun.O kötü günleri geride bıraksın önünü apaydınlık etsin yüce rabbim..Bayrama melketee çıkıcaz yola hoşçakal canım..İyi bayramlar

aminhayırlı yolculuklar sanada iyi bayramlar canım

Arkadaşlar merhaba bende 12 eylülde ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı şimdi ekimde 2. aşılamamı yaptıracağım.Lütfen dualarınızda unutmayın olur mu.Dileğim Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin ve kimsenin kucağını boş bırakmasın.Bunu gerçekten ancak yaşayan bilir..

Reactions: nea
arkadaşlar eşimde sorun vardo sayı ve hızıyla alakalı .biz neofortil diye bir hap önderdiler,ve bunun oldukça başarılı bir ilaç olduğunu söylediler.kullanana varmı?

Arkadaşlarım bende 2.asilamami 24 eylulde oldum yarın 14.gunum cok heyecanlıyım. Biraz belimde ağrı var sonuc ne olacak bilmiyorum.

Ben de bugün doktora gittim adetimin 2. günü bugün.Gonal-F ye başladım ilk iğnemi yaptım çok acımadı korktuğum gibi olmadı çpk şükür.Haftaya p.tesi tekrar kontrole gidicem bakalım ama diğer ilaçlarla ilgili bişey söylemediler henüz

Hayırlısı olsun canım

Hayırlısı olsun canım
Foliküllere baktılar canım adetin 2. günü yani yeni oluşan yumurtalara.Bi yumurtalıkta 3 diğerinde 4 folikül saydılar sanırım .Sence iyi mi?Bi de ben her ay bi taraftan yumurtladığımızı sanıyodum ama iki tarafta da vardı foliküller.Bi taraf mı yakalıyo sadece nasıl oluyo tam biliyomusun cnm? Yani ben şu an sağ taraftaki yumurtamı atıyorum.Şu an soldan yumurtlamam gerekmiyo mu?Sağ tüpten dış gebelik geçirdim de o yüzden biraz endişeliyim cnm.Bi de bişi sorucam senin ilk çocuğun tedaviyle mi oldu mrk ettim

süper canım foliküleriniki tarafta sağlıklı ise iki tarafta yakalayabilir canımsağ sol farketmez ki canım yaben 2 kez hamilelik geçirdim ilkide ikinciside tedavi ile oldu yani aşılama ile ilk hamileliğim 25 haftalık erken doğum oldu biri 5 saat diğeri 6 gün yaşamışlardı melek oldu onlar 6 ay aradan sonra kızıma aşılama oldum çok şükür onu bize nasip etti allah yoksa kafayı yerdim işte böyle canım kısmetse kasım başı adetimde tekrar başlıcaz tedaviye sen ne durumdasın aşılamanın günü bellimi

Bu pazartesi adetimin 8. günü olucak o gün çağırdı dr.Heralde o gün netleşir .Normalde 14. gün yumurtlama günüm olur o da bidahaki pazara geliyo ama bakalım ne diycek dr?

Bu pazartesi adetimin 8. günü olucak o gün çağırdı dr.Heralde o gün netleşir .Normalde 14. gün yumurtlama günüm olur o da bidahaki pazara geliyo ama bakalım ne diycek dr?
yumurtaların 18 m üzerine çıktığı günden 2 gün sonra oluyor aşılama hayırlısı allahtan canım hayırlı haberlerini bekliyorum sağlıcakla kal

arkadaşlar bende aşılama işlemi yaptıracağım son bi evrağım kaldı tamamlamak üzere olduğum rahim filminden sonra hemen yaparlarmı aşılama işlemini?

arkadaşlar bende aşılama işlemi yaptıracağım son bi evrağım kaldı tamamlamak üzere olduğum rahim filminden sonra hemen yaparlarmı aşılama işlemini?
tabiki yaparlar adetin 2 veya 3 günü başlarlar tedvine şimdiden hayırlı olsun allah yüzünü güldürsün canım

ARKADAŞLAR BEN BİŞİ DAHA SORUP FİKRİNİZİ ALMAK İSTİYORUM?AŞILAMA YAPTIRICAM Bİ KAÇ HAFTAYA KADAR YAPARLAR SANIRIM... BUNUN İÇİN SÜREKLİ YATMAM GEREKİCEKMİ?ÇALIŞAN BİRİSİYİM İŞYERİYLE ALAKALI SORUN OLUR SÜREKLİ ZATEN İZİN ALDIM SİZCE NAPMALIYIM ?yoksa 1-2 günde olucak birşey mi

Merhaba nea hanım öncelikle başınız sağolsun gerçekten çok sabretmişsiniz ve Rabbim mükafatını güzel bir şekilde vermiş şükürler olsun.Bende erzurumda hemşireyim 2.5 yıllık evliyiz ve çocuk istiyoruz.tanımızda sebebpsiz infertilite.eşimdede bendede şükürler olsun bir sorun yok benim FSH larıi sadece 9 yada 10 oluyor.24 eylülde ilk aşılamamı oldum sonuç negatif.şimdi ekim adetinde tedaviye başlayacağız.2. aşılamayı yaptıracağız inşallah.benim size sorum sizde aşılama yçntemiyle bebek sahibi olmuşsunuz ya nasıl oldu ve nelere dikkat ettiniz mesela dr bana izin kullanma rapor falanda vermedi.ve ben aşılamayı yaptırdıktan sonra o hafta çok yoğunduk çokkk yoruldum.siz dinlendiniz mi.gerçekten istirahat gereklimi anlamadım.bakalım 2.nın sonucu ne olacak Rabbim yardımcımız olsun inşallahhh.dualarınızda unutmayın inşlllahhhh.....

sağol canımçok şükür kızım bana allahın bi lütfurabbim isteyen herkeze nasip etsinhemşiremişsiniz sizde biliyorsunuzdur fsh 10 üzeri yumurta rezervede azalmak demekmiş siz sınırdasınız ben ilk aşılamamda çalışıyordum aşılama olunca 2 hafta izne çıktım ve sürekli yatım hiç iş yapmadım çamaşırımı yemeğimi hep eşim yaptı çalıştığım için hamileliğim çok zor geçtti ara ara kanamalarım oldu ve sonundada 25 haftalık doğumla sonuçlandı 6 ay aradan sonra 2 aşılama tedavisine başladığım an işten ayrıldım tedavi süreçimide aşılama süreçinide hep dinlenerek ve hiç bi iş yapmadan geçirdim ki zaten yasaktı ilk hamileliğim kötü geçtiği için doktor ilk 3 ayımı yatarak geçirtti sonrasıda hiç bişey yapmadan geçtti yani iş temizlik yemek yürüyüş hepsi yasaktı 9 ay boyunca kendimi fazla yormadan giderdim tüm ihtiyaçlarımı birde 3 aya kadar vajinadan düşük olmasın diye bi jel kullanmışttım dr sürekli tlda görüşüyordum ve sık kontrolüm oluyordudualarım seninle canım allah yüzünü güldürsün herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…