Ekim 2025 transfer olanlar ve olacaklar

beriko1330

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2025
116
132
18
Herkese merhaba. Mayıs 2025'te tüp bebek yaptırmamız gerektiğini öğrenerek araştırmalara başladık ve referanslar sonucu Şişli Memorial Hastanesinde karar kıldık. 2 Eylül'de opu gerçekleştirildi; 13 yumurta toplandı ve 5. güne ulaşan 9 embriyomuz oldu. Biz hepsine kromozom analizi (PGT-A) yaptırmayı tercih ettik; çünkü opu nedeniyle ciddi bir tehlike atlattım ve tek seferde işimizi ne kadar garantiye alsak iyidir diye düşündük. 4 embriyomuzun tamamen sağlıklı geldiğini 2 tanesinin de gerek kalması halinde kullanılabileceğini söylediler. Hastanede muayenelerim çoğunu Sevinç ÖZMEN yürüttü ve benim kendisiyle enerjim çok uyuştu. Bu süreçte Yücel Bey ve Lale Hanımın muayenelerine de denk geldim ve Yücel Beyin de muayenesinin, iletişiminin iyi olduğunu düşünüyorum. Ancak hasta doktor ilişkisi çok kişisel bir durumdur ve Lale hocadan da genel olarak memnuniyet bildirenler olmuş. Ayrıca süreçte Semre KAHRAMAN da bir kez muayene etti ve tüm protokol hocanın bilgisi dahilinde planlanarak yürütüldü veee transfer hazırlıklarına doğal siklusta başladık. Şimdilik yalnızca folik asit kullanıyorum. Reçetemde prednol, monodoks, progestan ve otrivelle de var ilerleyen zamanlarda kullanacağım sanırım. 29-30 Ekim tarihlerine de transferim denk gelecek. Bu ay transfer olan veya olacak olan anne adayları ile birlikte ilerlemeyi çok isterim. Hepimizin şansı bol olsun. :)

Merhaba bu ay transfer oldum canım bende. Hayırlı olsun inşallah kolayca olur bütün işlemlerin. Ovirtelle için kullanman gereken zamanı özellikle söylüuolar zaten

Merhaba bu ay transfer oldum canım bende. Hayırlı olsun inşallah kolayca olur bütün işlemlerin. Ovirtelle için kullanman gereken zamanı özellikle söylüuolar zaten
Hayırlı olsun, sağlıkla güzel haberler alıp burada paylaşırsınız inşallah. İşin en heyecanlı kısmı... İlaçlar konusunda bilgilendirmelerinden çok memnunun zaten hiç kafa karışıklığı yaşatmıyorlar bu konuda. Sizin de aynı hastane miydi?

Gerçekten çok önemli. Yok canım ben klinikle ilerledim Momart ile devam ettim İstanbul’da

Merhaba bende rahim dınlendırme surecındeyım 6 tane sağlıklı emrıolarım donduruldu 2.adetımı beklıyorum gecıkmelı hala gelmedi transfer ıcın bu kromozom analızını bende doktoruma söyledim ama gereklı olduğunu dusunmuyorum dedı ama Benım kafamda soru ısaretı oldu neden gerek duymuyor ılk tüp bebek denemem olduğu ıcınmı yoksa kalıtelı emrıolar olduğu ıcınmı?ben yınede ıstesem yaptırabılıyormuyum ucretı ne kadar çünkü yaşım 44 ve ben deneme başarısız olursa tekrar transfer ıcın gün beklemek ıstemıyorum bana bu konuda fıkır verırmısınız

Merhaba. Süreciniz hayırlı olsun. Çok güzel 6 tane sağlıklı embriyonuzun olması. Bizde şiddetli erkek faktör olduğu için PGT yapılsa iyi olur dendi, 8 embriyomuzu gönderdik, 4'ü sağlıklı, 2'si mozaik, 2'si de tamamen sağlıksız geldi. Doktorunuz kim bilmiyorum ama eğer ki güveniyorsanız süreci doktorunuza bırakın. Zaten stresli bir süreç o nedenle akışta kalmak en iyisi bana göre. PGT yapılmadan dondurulan embriyolara da sonradan PGT yapılabiliyormuş ama embriyoloğun söylediğine göre bu embriyoda biraz stres yaratabiliyormuş. Bence risk almaya değmez, ama tabii laboratuvar iyiyse muhtemelen sorunsuz yapabilirler. Biz genetik test için indirimli olarak toplam 99.000 TL ödedik.

Teşekkür ederım dılerım herkesın surecı hayırlı olur ve pozıtıf oluruz bıraz pahalıymış ben kayserıde acı badem hastahanesındekı mustafa taş hocaya yaptırıyorum ama ıyı bır doktormudur emın degılım sadece çok göz önünde dıye sectık ama çoğu ınsan reklam yapan doktor dıyor ama şuana kadar ben bı sorun yaşamadım ıyıdırde dıyemıyorum daha ılk denemem yaşıma göre 16 yumurta toplandı ve bunların 11 tanesı 3 güne 6 tanesıde 5.gune ulaştı ve 4 tanesı 5aa kalıte 1 tanesı 3 b kalıteymıs öyle dedıler çok bılgım yok araştırıyorum yazanların mesajlarını tek tek okuyorum ve surecım ıcın en ıyısı ne ıse öyle yapayım dıye soruşturuyorum bılgı verıdgınız ıcın teşekkür ederım umarım doktorumun dedıgı gıbı güzel olur Hersey tüm bı uğurda çaba gösteren annelerede nasıp olur o mınık mucızeye kavuşmak

Ben de 44 yaşındayım. Daha önce kimyasal gebeliğim ve düşüğüm var.
En sonunda pgt yaptırarak sağlam gelen 2aa ve 2bb embriyolarımı rahim dinlendirme ve histeroskopi sonrası tansfer oldum.
Bugün 12.günüm beta HCG 627 geldi şükürler olsun. Ama pgtsiz 3aa ve 4aa ,3ab embriyolarla düşük, kimyasal ve negatif yaşamıştım. İlk deneme olmasının anlamı yok. Zamanımız dar bizim. Bana 3 yıl zaman, para ve umut kaybettirdiler. Siz kaybetmeyin. Pgt yaptırın. Ve NK hücre paneli testi yaptırın.
Bu transferimde NK testi pozitif çıktığı için intralipid serum, prograf ve prednol da kullandım. Yani dediğim gibi 3 yılımı çaldılar benden.
Transferden önce yapılacak tüm testleri yaptırmanızda fayda var. Hayırlısı olsun inşallah, kolaylıklar diliyorum

Bu testler pahalımı sız kaça yaptırdınız ben kayserı Acıbadem hastanesinde tüp bebek surecındeyım

İleri yaş için vücudum bu protokole iyi yanıt verdi. Yaş 44, yumurta rezervi az, iğnelerle yumurta büyütürken kalitesizleştirmek yerine 7 gün klomen + pergoveris 3 ya da 4 gün ile opu.
Öncesinde 3 ay bunları kullandım
400 mg q10,
DHEA 75 mg,
Nadh,
Omega 3 1500mg,
Teatro
impryl ,
Nihan'ın bahçesi hayıt macunu ( sabah aç 1 tahta kaşık ile)
d-colefor (haftada 2 kapsül) 3 ay kullanım sonrası işlemler başladı. İşlemler başlayınca Teatro, hayıt macunu,dhea,nadh bırakıldı. Redostim başlandı. Bunların hepsi yumurta kalitesini arttırmak için.
Erkek infertilite problemimiz vardı. Onun içinde eşim 3ay North vital, proved plus kullandı. İşlemlere başladığım gün bu 2 vitamine sabah akşam klomen eklendi eşime.

Ne güzel anlatmışsınız. İnşallah sağlıkla da kucağınıza alırsınız yavrunuzu.

Ben de şimdi acıbadem İzmir e geçtim. NK hücre paneli 5000 tl.
Mucızelerımıze kavuşmak ıcın herseye değer benımle aynı yaşıtsınız ve çok şükür hamılesınız banada umut oldunuz bütün bu testlerı bende yaptıracağım ve ınsallah bır gün bende sızın gıbı buraya yazabılırım çok aydınlattınız benı Allah razı olsun
Pgt-A 300 euro 6 ay önce

Allah razı olsun. Tüm tetkikleri yaptırın fayda var. Daha fazla kaybedecek deneyecek zamanımız yok bizim. Ve muhakkak transferden 2 gün önce sabah akşam 0.5 mg prograf ve günde 1 prednol başlayın. Bunun testler ile alakası yok. Embriyo nun vücuda tutunması için vücudun bağışıklığını kontrol altında tutmak için bu. Uluslararası makaleleri gönderirim size isterseniz. Ama prograf test günü pozitif çıkınca bırakılacak prednol 1 hafta daha devam. Rabbim yardımcımız olsun.
Şöyle tek sefer herşeye bakıp tüm tuşlara basmıyorlar. Neden olmayacak, sonra bir daha gideceksin, sonra bir daha, sonra bir daha. Sonuçta ticarethane onlar. Ben üzüldüm, kendim araya araya buldum bunları. Hiçbir doktor demedi. NK hücre paneli testini ben yaptırdım. prograf da, serum da benim fikrim. Gerek yok dendi. Ben istiyorum psikolojik olarak rahat olmak zorundayım. Herşeyi deneyeceğiö. Yine gebelik devam etmezse. Vardır Rabbim'in bir bildiği hükmünden sual olunmaz, ben de bu defteri kapatırım dedim. Ik 4 gün hiç iş yapmadım. Uzandım . Yemeğimi ısıtıp tabağa koydum O kadar. Suyun bittikçe kalktım doldurdum O bana hareket oldu. Yürüdüm yavaş yavaş evin içinde. 5 gün itibariyle hareketlendi. Hiç uzanmadım, çömelerek yavaşça edildiğim kedi kumu temizlemek için. Başka yok. Rabbim bizlere acısın, şefkatini merhametini üzerimizden eksik etmesin, evlatlarımıza kavuştursun bizi inşallah

AMİNNN..canım okadar doğru yazmıssınkı tıcarethane yapmışlar bızım yaşadığımız acı stres onların umurlarında degıl gelecek paraya bakıyorlar bu dedıgın ılacları bende alıp kullanacam şu an tek sorun adet olamıyorum 1 hafta gecıktı 2.adetım herkeste bu oluyormus adetım gelse gereken ne ıse baslayacam ınsallah rabbım hepımızın yardımcısı olsun

Allah'ın izniyle bir kalp atışını duyayım bu sefer tamam bu bebiş ya da bebişler benimle diyebileyim, ondan sonra burada bir konu açıp 6 yıllık evliliğimde ne aşamalardan geçtik. Ne tetkikler yapıldı ne oldu şeklinde 40 yaş üstü bizlere fikir versin diye herşeyi yazacağım.
Tüp bebek rehberi gibi düşün.
Testler kaç olmalı
Değerler ne olmalı
Transfer öncesi sonrası gibi.
Önce bir kalp atışlarını duyayım Allah'ın izniyle Mesela bugün transfer olan 1 arkadaşa yaşı bizden genç olmasına rağmen nk testini yaptır yaptır diye söyledim. Doktoruna sordu, gerek yok dedi. Ama kendisi şüphede kalmamak, emin olmak için yaptırdı. Artik ne kadar ikna edici yazdıysam Ve pozitif geldi. Doktoru da bu sefer gerek yok derken 1 hafta önce, transfer öncesi intralipid serum taktı arkadaşa. Yani kendi sonucumuzu kendimiz pozitif hale getirmek için çabalıyoruz. Bize bizden başka fayda yok.

Helal olsun canım kaç kısıye faydan dokunuyor benı bile bilmedıgım konularda aydınlattın rabbim bır değil bin kere razı olsun senden ve sunuda belırteyım bu kadar dua alıyorsun ve ben ınanıyorumkı yavrularının kalp atısınıda kucağına alacağın gunlerın sevıncınıde rabbım sana yaşatacak insallah dualarımdasın ve sen o bılgılendırecek o kunuyuda açıp paylaşacaksın bunu tüm kalbimle ıstıyorum ve olacagınıda hıssedıyorum kalbini ferah tut ve surecınıde bıldır lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…