Herkese merhaba. Mayıs 2025'te tüp bebek yaptırmamız gerektiğini öğrenerek araştırmalara başladık ve referanslar sonucu Şişli Memorial Hastanesinde karar kıldık. 2 Eylül'de opu gerçekleştirildi; 13 yumurta toplandı ve 5. güne ulaşan 9 embriyomuz oldu. Biz hepsine kromozom analizi (PGT-A) yaptırmayı tercih ettik; çünkü opu nedeniyle ciddi bir tehlike atlattım ve tek seferde işimizi ne kadar garantiye alsak iyidir diye düşündük. 4 embriyomuzun tamamen sağlıklı geldiğini 2 tanesinin de gerek kalması halinde kullanılabileceğini söylediler. Hastanede muayenelerim çoğunu Sevinç ÖZMEN yürüttü ve benim kendisiyle enerjim çok uyuştu. Bu süreçte Yücel Bey ve Lale Hanımın muayenelerine de denk geldim ve Yücel Beyin de muayenesinin, iletişiminin iyi olduğunu düşünüyorum. Ancak hasta doktor ilişkisi çok kişisel bir durumdur ve Lale hocadan da genel olarak memnuniyet bildirenler olmuş. Ayrıca süreçte Semre KAHRAMAN da bir kez muayene etti ve tüm protokol hocanın bilgisi dahilinde planlanarak yürütüldü veee transfer hazırlıklarına doğal siklusta başladık. Şimdilik yalnızca folik asit kullanıyorum. Reçetemde prednol, monodoks, progestan ve otrivelle de var ilerleyen zamanlarda kullanacağım sanırım. 29-30 Ekim tarihlerine de transferim denk gelecek. Bu ay transfer olan veya olacak olan anne adayları ile birlikte ilerlemeyi çok isterim. Hepimizin şansı bol olsun. :)