- 17 Eylül 2025
- 126
- 134
- 18
- Konu Sahibi beriko1330
-
Merhaba 3. Gün embriyosunun bazen geç artabileceği söyleniyor 10. Günden sonra tekrar kan verin istersenizMerhaba, 2 adet 3. gün bugün t+8 kan testi negatif . Değer 1 bile değil. artık artmaz değil mi
Canım benimde 7. Gün 67.16 9. Gün 100.5 normalmi sizceİnşallah
Canım benimde 7. Gün 67.16 9. Gün 100.5 normalmi sizceCanım çok üzüldüm . Bir dahaki en güzeli en kolayı olsun inşallah çabucak olsun hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
5. Gün embriyosuCanım benimde 7. Gün 67.16 9. Gün 100.5 normalmi sizce
İki gün sonra netleşir bence şuan belli olmaz boşa ümit de vermek istemem üzmek de istemem. İnternette falan 48 ila 72 saatte yaklaşık iki katına çıkar diyor illa ki iki günde değil yani üç günde de katlayabiliyor .Canım benimde 7. Gün 67.16 9. Gün 100.5 normalmi sizce
12.güne kadar yükselir erken yapılmış test 7.güne rağmen değer güzel gelmiş bence %60 yükselmesi yeter diyorlar şu an iyi gözüküyorCanım benimde 7. Gün 67.16 9. Gün 100.5 normalmi sizce
Canım bnim dert ettiğim 7. Gün 67 olup 9. Gün 100 çıkması12.güne kadar yükselir erken yapılmış test 7.güne rağmen değer güzel gelmiş bence %60 yükselmesi yeter diyorlar şu an iyi gözüküyor
Bunda dert edecek ne var canım düşük mü geldi yani gözüneCanım bnim dert ettiğim 7. Gün 67 olup 9. Gün 100 çıkması
Yani normalde iki kat artış diorlar ya benim 2 günde 1 bucuk kat artmış o yzden taktım kafayıBunda dert edecek ne var canım düşük mü geldi yani gözüne
Yok yüzde 60 yeterli canım endişe etme bugün mü verdin kanıYani normalde iki kat artış diorlar ya benim 2 günde 1 bucuk kat artmış o yzden taktım kafayı
HAyır canım dün verdim yarın gene verecem lakin %60 mi %50 mi artmş bana %50 dediler sankiYok yüzde 60 yeterli canım endişe etme bugün mü verdin kanı
67*0.60=40,2+67=107,2 Sizinde 100 yani makine değiliz ki o kadarcık farktan endişe etme benceHAyır canım dün verdim yarın gene verecem lakin %60 mi %50 mi artmş bana %50 dediler sanki
Tam olarak iki gün değil 72 saatte diyor internette kişiden kişiye değişebiliyor ama tabi Allah bilir sonucuYani normalde iki kat artış diorlar ya benim 2 günde 1 bucuk kat artmış o yzden taktım kafayı
Cd56 yüksek çıktı doktorum transfer öncesi sadece Prednol dedi bağışıklık serumu alıcm pazartesi ve transfer günü haftaya cuma büyük ihtimalle transferim yaşım 41 daha önce doğal gebelik gelişim durdu 2 kez transfer olumsuz ilk kez pgt yapılmış ve tek embriyom var her şeye baktırdm o nk paneli bakılmadı. Estrofem ürtiker yaptı arada oluyordu zaten prednol dediğiniz gibi devam etmeyi düşünüyorum prograf kullanmalı mym doktor yazmasa eczaneden alabilir miyimAllah razı olsun. Tüm tetkikleri yaptırın fayda var. Daha fazla kaybedecek deneyecek zamanımız yok bizim. Ve muhakkak transferden 2 gün önce sabah akşam 0.5 mg prograf ve günde 1 prednol başlayın. Bunun testler ile alakası yok. Embriyo nun vücuda tutunması için vücudun bağışıklığını kontrol altında tutmak için bu. Uluslararası makaleleri gönderirim size isterseniz. Ama prograf test günü pozitif çıkınca bırakılacak prednol 1 hafta daha devam. Rabbim yardımcımız olsun.
Şöyle tek sefer herşeye bakıp tüm tuşlara basmıyorlar. Neden olmayacak, sonra bir daha gideceksin, sonra bir daha, sonra bir daha. Sonuçta ticarethane onlar. Ben üzüldüm, kendim araya araya buldum bunları. Hiçbir doktor demedi. NK hücre paneli testini ben yaptırdım. prograf da, serum da benim fikrim. Gerek yok dendi. Ben istiyorum psikolojik olarak rahat olmak zorundayım. Herşeyi deneyeceğiö. Yine gebelik devam etmezse. Vardır Rabbim'in bir bildiği hükmünden sual olunmaz, ben de bu defteri kapatırım dedim. Ik 4 gün hiç iş yapmadım. Uzandım . Yemeğimi ısıtıp tabağa koydum O kadar. Suyun bittikçe kalktım doldurdum O bana hareket oldu. Yürüdüm yavaş yavaş evin içinde. 5 gün itibariyle hareketlendi. Hiç uzanmadım, çömelerek yavaşça edildiğim kedi kumu temizlemek için. Başka yok. Rabbim bizlere acısın, şefkatini merhametini üzerimizden eksik etmesin, evlatlarımıza kavuştursun bizi inşallah
Makrofaj aşısı yapılacak bana da transferden bir gün önce flow kır testi sonucum pozitif geldiği için ama bana da doktor serum demedi sadece makrofaj aşısı dedi. Belki prednol veya prograf da ekstra verilir. Doktorunuz makrofaj aşısı için bir yorumda bulundu mu?Cd56 yüksek çıktı doktorum transfer öncesi sadece Prednol dedi bağışıklık serumu alıcm pazartesi ve transfer günü haftaya cuma büyük ihtimalle transferim yaşım 41 daha önce doğal gebelik gelişim durdu 2 kez transfer olumsuz ilk kez pgt yapılmış ve tek embriyom var her şeye baktırdm o nk paneli bakılmadı. Estrofem ürtiker yaptı arada oluyordu zaten prednol dediğiniz gibi devam etmeyi düşünüyorum prograf kullanmalı mym doktor yazmasa eczaneden alabilir miyim
Estrofem ile corAspin e başlamak gerekiyor. Hem pıhtılaşmayı önlemek için hem de idrar sorunu olmasın diye. Hayırlısı olsun inşallah. Olumlu sonuçlarınızı bekliyorum. Siz de inanın zihnen bütün önlemleri alıyorsunuz zatenCd56 yüksek çıktı doktorum transfer öncesi sadece Prednol dedi bağışıklık serumu alıcm pazartesi ve transfer günü haftaya cuma büyük ihtimalle transferim yaşım 41 daha önce doğal gebelik gelişim durdu 2 kez transfer olumsuz ilk kez pgt yapılmış ve tek embriyom var her şeye baktırdm o nk paneli bakılmadı. Estrofem ürtiker yaptı arada oluyordu zaten prednol dediğiniz gibi devam etmeyi düşünüyorum prograf kullanmalı mym doktor yazmasa eczaneden alabilir miyim
Allah razı olsun. Tüm tetkikleri yaptırın fayda var. Daha fazla kaybedecek deneyecek zamanımız yok bizim. Ve muhakkak transferden 2 gün önce sabah akşam 0.5 mg prograf ve günde 1 prednol başlayın. Bunun testler ile alakası yok. Embriyo nun vücuda tutunması için vücudun bağışıklığını kontrol altında tutmak için bu. Uluslararası makaleleri gönderirim size isterseniz. Ama prograf test günü pozitif çıkınca bırakılacak prednol 1 hafta daha devam. Rabbim yardımcımız olsun.
Şöyle tek sefer herşeye bakıp tüm tuşlara basmıyorlar. Neden olmayacak, sonra bir daha gideceksin, sonra bir daha, sonra bir daha. Sonuçta ticarethane onlar. Ben üzüldüm, kendim araya araya buldum bunları. Hiçbir doktor demedi. NK hücre paneli testini ben yaptırdım. prograf da, serum da benim fikrim. Gerek yok dendi. Ben istiyorum psikolojik olarak rahat olmak zorundayım. Herşeyi deneyeceğiö. Yine gebelik devam etmezse. Vardır Rabbim'in bir bildiği hükmünden sual olunmaz, ben de bu defteri kapatırım dedim. Ik 4 gün hiç iş yapmadım. Uzandım . Yemeğimi ısıtıp tabağa koydum O kadar. Suyun bittikçe kalktım doldurdum O bana hareket oldu. Yürüdüm yavaş yavaş evin içinde. 5 gün itibariyle hareketlendi. Hiç uzanmadım, çömelerek yavaşça edildiğim kedi kumu temizlemek için. Başka yok. Rabbim bizlere acısın, şefkatini merhametini üzerimizden eksik etmesin, evlatlarımıza
Hayır serumu bile ben istedimMakrofaj aşısı yapılacak bana da transferden bir gün önce flow kır testi sonucum pozitif geldiği için ama bana da doktor serum demedi sadece makrofaj aşısı dedi. Belki prednol veya prograf da ekstra verilir. Doktorunuz makrofaj aşısı için bir yorumda bulundu mu?
İnşallah canım Allahım büyük tevekkül halimdeyim her zaman dua ediyorum Meryem suresi okuyorumEstrofem ile corAspin e başlamak gerekiyor. Hem pıhtılaşmayı önlemek için hem de idrar sorunu olmasın diye. Hayırlısı olsun inşallah. Olumlu sonuçlarınızı bekliyorum. Siz de inanın zihnen bütün önlemleri alıyorsunuz zaten
Dua dua duâ. Rabbim bu bebeği, mucizeni bana lütfet diye , sağlıkla hayırla beni evladıma kavuştur diye hee an her dakika iste Rabbimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?