Ekim 2025 transfer olanlar ve olacaklar

Canım benimde 7. Gün 67.16 9. Gün 100.5 normalmi sizce
İki gün sonra netleşir bence şuan belli olmaz boşa ümit de vermek istemem üzmek de istemem. İnternette falan 48 ila 72 saatte yaklaşık iki katına çıkar diyor illa ki iki günde değil yani üç günde de katlayabiliyor .

Cd56 yüksek çıktı doktorum transfer öncesi sadece Prednol dedi bağışıklık serumu alıcm pazartesi ve transfer günü haftaya cuma büyük ihtimalle transferim yaşım 41 daha önce doğal gebelik gelişim durdu 2 kez transfer olumsuz ilk kez pgt yapılmış ve tek embriyom var her şeye baktırdm o nk paneli bakılmadı. Estrofem ürtiker yaptı arada oluyordu zaten prednol dediğiniz gibi devam etmeyi düşünüyorum prograf kullanmalı mym doktor yazmasa eczaneden alabilir miyim

Makrofaj aşısı yapılacak bana da transferden bir gün önce flow kır testi sonucum pozitif geldiği için ama bana da doktor serum demedi sadece makrofaj aşısı dedi. Belki prednol veya prograf da ekstra verilir. Doktorunuz makrofaj aşısı için bir yorumda bulundu mu?

Estrofem ile corAspin e başlamak gerekiyor. Hem pıhtılaşmayı önlemek için hem de idrar sorunu olmasın diye. Hayırlısı olsun inşallah. Olumlu sonuçlarınızı bekliyorum. Siz de inanın zihnen bütün önlemleri alıyorsunuz zaten
Dua dua duâ. Rabbim bu bebeği, mucizeni bana lütfet diye , sağlıkla hayırla beni evladıma kavuştur diye hee an her dakika iste Rabbimden

Hayır serumu bile ben istedim

İnşallah canım Allahım büyük tevekkül halimdeyim her zaman dua ediyorum Meryem suresi okuyorum

Dün 4Aa embriyo transferimi oldum çok çok mutluyum ekranda izledim o bile kalbimi eritti progestan dex iğnemi kendim göbeğimden yapıyorum birde kabadan iğnem var 2 günde bir olacak şekilde. İlaçlara devam bakalım hepimiz güzel haberlimizi paylaşabiliriz inşallah.

22 ekimde ankea bahçecide transfer olduk
10. Gün testimiz 158
12. Gün testimiz 244
14. Gün testimiz 345
16. Gün testimiz 578
Arkadaslar artıslar bize ve doktorumuza düşük geldi süreci böyle ilerleyen var mı sonuc ne olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…