- 31 Ağustos 2025
- 703
- 622
- 18
- Konu Sahibi beriko1330
-
İnşallah inşallahHelal olsun canım kaç kısıye faydan dokunuyor benı bile bilmedıgım konularda aydınlattın rabbim bır değil bin kere razı olsun senden ve sunuda belırteyım bu kadar dua alıyorsun ve ben ınanıyorumkı yavrularının kalp atısınıda kucağına alacağın gunlerın sevıncınıde rabbım sana yaşatacak insallah dualarımdasın ve sen o bılgılendırecek o kunuyuda açıp paylaşacaksın bunu tüm kalbimle ıstıyorum ve olacagınıda hıssedıyorum kalbini ferah tut ve surecınıde bıldır lütfen
Merhaba canım nasılsın umarım Hersey yolundadır ben bugün doktorumla konuştum adet oldum transfer ıcın aradım nk hucre panelını sordum ben transferde bakıyorum ona göre ılac verıyorum dedı önceden bakılmıyormuş transfer yaparken bakıyorlarmış ve ılac verıyorlar yenı transferle beraber o ılacıda kullanmam gerekebılır ıs bu sekıldemı oldu Senınde?yoksa her doktor farklımı çalışıyorBen de 44 yaşındayım. Daha önce kimyasal gebeliğim ve düşüğüm var.
En sonunda pgt yaptırarak sağlam gelen 2aa ve 2bb embriyolarımı rahim dinlendirme ve histeroskopi sonrası tansfer oldum.
Bugün 12.günüm beta HCG 627 geldi şükürler olsun. Ama pgtsiz 3aa ve 4aa ,3ab embriyolarla düşük, kimyasal ve negatif yaşamıştım. İlk deneme olmasının anlamı yok. Zamanımız dar bizim. Bana 3 yıl zaman, para ve umut kaybettirdiler. Siz kaybetmeyin. Pgt yaptırın. Ve NK hücre paneli testi yaptırın.
Bu transferimde NK testi pozitif çıktığı için intralipid serum, prograf ve prednol da kullandım. Yani dediğim gibi 3 yılımı çaldılar benden.
Transferden önce yapılacak tüm testleri yaptırmanızda fayda var. Hayırlısı olsun inşallah, kolaylıklar diliyorum
Kandan alınıp bakıldı. 3,4 günde çıkmıştı sonuç sanırım. Tabi transfer için hazırlığa başlandığında bakıldı. Sen kendin de yaptırabilirsin. Mikrogen diye arat google da, telefon aç yaşadığın şehir de hangi laboratuvar ile anlaşması var sorabilirsiniz. Oraya gidip kan verebilirsiniz. Daha ucuza gelecektir hatta, kliniğin yapmasından.Merhaba canım nasılsın umarım Hersey yolundadır ben bugün doktorumla konuştum adet oldum transfer ıcın aradım nk hucre panelını sordum ben transferde bakıyorum ona göre ılac verıyorum dedı önceden bakılmıyormuş transfer yaparken bakıyorlarmış ve ılac verıyorlar yenı transferle beraber o ılacıda kullanmam gerekebılır ıs bu sekıldemı oldu Senınde?yoksa her doktor farklımı çalışıyor
M Mucizembenimleolsunİleri yaş için vücudum bu protokole iyi yanıt verdi. Yaş 44, yumurta rezervi az, iğnelerle yumurta büyütürken kalitesizleştirmek yerine 7 gün klomen + pergoveris 3 ya da 4 gün ile opu.
Öncesinde 3 ay bunları kullandım
400 mg q10,
DHEA 75 mg,
Nadh,
Omega 3 1500mg,
Teatro
impryl ,
Nihan'ın bahçesi hayıt macunu ( sabah aç 1 tahta kaşık ile)
d-colefor (haftada 2 kapsül) 3 ay kullanım sonrası işlemler başladı. İşlemler başlayınca Teatro, hayıt macunu,dhea,nadh bırakıldı. Redostim başlandı. Bunların hepsi yumurta kalitesini arttırmak için.
Erkek infertilite problemimiz vardı. Onun içinde eşim 3ay North vital, proved plus kullandı. İşlemlere başladığım gün bu 2 vitamine sabah akşam klomen eklendi eşime.
Çok şükür çok sevındım canım senın adına bızlerede dua et umarım bızlerde senın gıbı bu sevınclerı yasayabılırızKandan alınıp bakıldı. 3,4 günde çıkmıştı sonuç sanırım. Tabi transfer için hazırlığa başlandığında bakıldı. Sen kendin de yaptırabilirsin. Mikrogen diye arat google da, telefon aç yaşadığın şehir de hangi laboratuvar ile anlaşması var sorabilirsiniz. Oraya gidip kan verebilirsiniz. Daha ucuza gelecektir hatta, kliniğin yapmasından.
Dün 14.günümü beta 1568 geldi
Cuma gününe kadar kese randevusu verir herhalde doktor.
Hayırlı olsun ne zamana olmuştunuz transfer bende cumartesi günü olcam neye dikkat etmemiz gerekiyor tavsiyelerinizi paylasırmısınızMerhaba bu ay transfer oldum canım bende. Hayırlı olsun inşallah kolayca olur bütün işlemlerin. Ovirtelle için kullanman gereken zamanı özellikle söylüuolar zaten
6 ekimdi transferim. İlk yarım saat kaldırmadı hemşireler sonra 48.dakikada tualete gittim. Benim 3 gün lekelenme devam etti katatere bağlı olabilir dedi doktorum. Eğer kanama olursa kormak hani kahve pembe lekeler. Her sabah yumurta haşlama 2 tane çiğ fındık çiğ badem muz ne çay bardağı yarısı kadar nar suyu içtim. Her ilacımı fitilimi saatinde yaptım 5 10 dk sapma olabilir endişe etmeHayırlı olsun ne zamana olmuştunuz transfer bende cumartesi günü olcam neye dikkat etmemiz gerekiyor tavsiyelerinizi paylasırmısınız
Çok teşekkür ederim sebze ve protein beslenme olmadı gerekiyor çalışıyorum ben kaç gün dinlenme öneriyor peki doktor6 ekimdi transferim. İlk yarım saat kaldırmadı hemşireler sonra 48.dakikada tualete gittim. Benim 3 gün lekelenme devam etti katatere bağlı olabilir dedi doktorum. Eğer kanama olursa kormak hani kahve pembe lekeler. Her sabah yumurta haşlama 2 tane çiğ fındık çiğ badem muz ne çay bardağı yarısı kadar nar suyu içtim. Her ilacımı fitilimi saatinde yaptım 5 10 dk sapma olabilir endişe etmesürekli yatmadım ev süpürme silme bir yere uzanma haricinde mutfak tezgahı topladım ettim sadece. Kasma kendini rahat ol canım başka sormak istediğin bişey varsa sor benim aklıma gelen bunlar ha birde bol suuuu
Nar suyunu hangi marka içiyorsunuz nar iyi geldiğini biliyorum bende günde bir tane nar yiyorum transfer sırasında idrar sıkışık zor oluyormu ve ondan sonra süreçte kaç gün dinlenme gerekiyor sonrasında normal hayatımıza ne zaman dönebiliriz6 ekimdi transferim. İlk yarım saat kaldırmadı hemşireler sonra 48.dakikada tualete gittim. Benim 3 gün lekelenme devam etti katatere bağlı olabilir dedi doktorum. Eğer kanama olursa kormak hani kahve pembe lekeler. Her sabah yumurta haşlama 2 tane çiğ fındık çiğ badem muz ne çay bardağı yarısı kadar nar suyu içtim. Her ilacımı fitilimi saatinde yaptım 5 10 dk sapma olabilir endişe etmesürekli yatmadım ev süpürme silme bir yere uzanma haricinde mutfak tezgahı topladım ettim sadece. Kasma kendini rahat ol canım başka sormak istediğin bişey varsa sor benim aklıma gelen bunlar ha birde bol suuuu
Atatürk orman çiftliğinin olanı içiyorum canım ben. Ben bir de ağır kabız oldum ıkınmak zorunda kaldım korktum bişey olurmu diye ama korkulacak bişey yokmuş yaniNar suyunu hangi marka içiyorsunuz nar iyi geldiğini biliyorum bende günde bir tane nar yiyorum transfer sırasında idrar sıkışık zor oluyormu ve ondan sonra süreçte kaç gün dinlenme gerekiyor sonrasında normal hayatımıza ne zaman dönebiliriz
Doktorum dedi ki bana 2 gün hadi temizlik felan yapma tatil ama öyle yatma dedi kalk dolan rahim de kanlanmayı sağlamak adına dedi. Ben yolculukta yaptım transfer günü elhamdülillah bişey olmadı kasmayın çok.Çok teşekkür ederim sebze ve protein beslenme olmadı gerekiyor çalışıyorum ben kaç gün dinlenme öneriyor peki doktor
Nar suyunu eğer ki sulandırıcı kullanıyorsanız çay bardağının yarısı ile için. İdrarı transfer öncesi ultrasonla bakılıp fazlası için bardak vermişlerdi 2 bardak boşaltın diye aşırı sıkışık gitmiyorsunuz yani. 2 gün dinlendim sürekli yatmadım ama sonra normal hayata dönüş evi silme süpürme hariç mutfak tezgah üstü yemektir bulaşıktır onları yaptımNar suyunu hangi marka içiyorsunuz nar iyi geldiğini biliyorum bende günde bir tane nar yiyorum transfer sırasında idrar sıkışık zor oluyormu ve ondan sonra süreçte kaç gün dinlenme gerekiyor sonrasında normal hayatımıza ne zaman dönebiliriz
Çok teşekkür ederim inşallah güzel haberler almayı nasip eder bana ve isteyen herkezeNar suyunu eğer ki sulandırıcı kullanıyorsanız çay bardağının yarısı ile için. İdrarı transfer öncesi ultrasonla bakılıp fazlası için bardak vermişlerdi 2 bardak boşaltın diye aşırı sıkışık gitmiyorsunuz yani. 2 gün dinlendim sürekli yatmadım ama sonra normal hayata dönüş evi silme süpürme hariç mutfak tezgah üstü yemektir bulaşıktır onları yaptım
Aminnn. Rica ederimÇok teşekkür ederim inşallah güzel haberler almayı nasip eder bana ve isteyen herkeze
Merhaba yengem tüp bebek yaptı üçüncü gün embriyosu bugün test yaptı Beta HCG 22 çıktı sizce düşük müAminnn. Rica ederim
Kaçıncı gün bugünMerhaba yengem tüp bebek yaptı üçüncü gün embriyosu bugün test yaptı Beta HCG 22 çıktı sizce düşük mü
12Kaçıncı gün bugün
Değer düşük olabilir ama şöyle düşünmek lazım 5 üzeri her değer pozitif görülür ve tutunma geç olmuş olabilir. Hiç strese girmesin bence burda 18 den yükselenleri okudum ben
İki gün sonra yine vercek inşallah yükselirDeğer düşük olabilir ama şöyle düşünmek lazım 5 üzeri her değer pozitif görülür ve tutunma geç olmuş olabilir. Hiç strese girmesin bence burda 18 den yükselenleri okudum ben
İnşallahİki gün sonra yine vercek inşallah yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?