Ekim 2025 transfer olanlar ve olacaklar

5. Gün embriyo. Doktorum cok yatmana gerek yok dedi agır is yapma ama yürüyebilirsin dedi. 12 gün sonra test yapcam işte

Merhaba bugün kan verdiniz mi kaç çıktı sonucunuz
Verdik evet ilk kan 22 idi bugünde 25 çıktı bence kimyasal gebelik ama doktor ilaçlara devam cuma günü yine vereceksin dedi yengeme . Ben yükseleceğini sanmıyorum. Ama bakalım artık yazmisken bu kadar sormusta olayım sizce yükselir mi

Valla bilemiyorum. Bende sizinle aynı durumdayım henüz 2.kan sonucum çıkmadı ama hiç ümidim yok. Bir kez daha kimyasal yaşamıştım. İki gündür adet sancısı gibi sancı çekiyorum muhtemelen kimyasal belirtisi zaten. İnşallah sağlıkla yükselir. Bende sabahı bekliyorum sonuç için. Nasip kısmet..

Sizin sonucunuz kaç çıkmıştı

Sonuç ne oldu canım

Merhabalar, ben de 30 Ekim'de 5. Gün embriyo Transferi olacağım. Yıllardır burayı sürekli okuduğum için ben de yazmak istedim.Bugün Progestan 200 mg kapsül başladım vajinaya koyularak uyguluyorum. ilk tüp bebek sürecim inşallah güzel sonuç alıp burada paylaşırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba, 2 adet 3. gün bugün t+8 kan testi negatif . Değer 1 bile değil. artık artmaz değil mi

İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…