- 17 Eylül 2025
- 116
- 132
- 18
- Konu Sahibi beriko1330
-
Merhaba benim 5.gün embriyosu 21.8 çıktı 12.günde. 2 gün sonra bende yine kan vereceğim. İnşallah düzenli artarMerhaba yengem tüp bebek yaptı üçüncü gün embriyosu bugün test yaptı Beta HCG 22 çıktı sizce düşük mü
Umarım sizinde yükselirMerhaba benim 5.gün embriyosu 21.8 çıktı 12.günde. 2 gün sonra bende yine kan vereceğim. İnşallah düzenli artar
İnşallah güzel olur. Kaçıncı gün embriyolarınız? Doktorunuz neler önerdi transfer sonrası için?Merhaba bende bugün transfer olsun 2 embriyo ile bakalım sonuc ne olacak.
Merhaba bugün kan verdiniz mi kaç çıktı sonucunuzUmarım sizinde yükselir
Verdik evet ilk kan 22 idi bugünde 25 çıktı bence kimyasal gebelik ama doktor ilaçlara devam cuma günü yine vereceksin dedi yengeme . Ben yükseleceğini sanmıyorum. Ama bakalım artık yazmisken bu kadar sormusta olayım sizce yükselir miMerhaba bugün kan verdiniz mi kaç çıktı sonucunuz
Valla bilemiyorum. Bende sizinle aynı durumdayım henüz 2.kan sonucum çıkmadı ama hiç ümidim yok. Bir kez daha kimyasal yaşamıştım. İki gündür adet sancısı gibi sancı çekiyorum muhtemelen kimyasal belirtisi zaten. İnşallah sağlıkla yükselir. Bende sabahı bekliyorum sonuç için. Nasip kısmet..Verdik evet ilk kan 22 idi bugünde 25 çıktı bence kimyasal gebelik ama doktor ilaçlara devam cuma günü yine vereceksin dedi yengeme . Ben yükseleceğini sanmıyorum. Ama bakalım artık yazmisken bu kadar sormusta olayım sizce yükselir mi
Sizin sonucunuz kaç çıkmıştıValla bilemiyorum. Bende sizinle aynı durumdayım henüz 2.kan sonucum çıkmadı ama hiç ümidim yok. Bir kez daha kimyasal yaşamıştım. İki gündür adet sancısı gibi sancı çekiyorum muhtemelen kimyasal belirtisi zaten. İnşallah sağlıkla yükselir. Bende sabahı bekliyorum sonuç için. Nasip kısmet..
Sonuç ne oldu canımValla bilemiyorum. Bende sizinle aynı durumdayım henüz 2.kan sonucum çıkmadı ama hiç ümidim yok. Bir kez daha kimyasal yaşamıştım. İki gündür adet sancısı gibi sancı çekiyorum muhtemelen kimyasal belirtisi zaten. İnşallah sağlıkla yükselir. Bende sabahı bekliyorum sonuç için. Nasip kısmet..
canım 14 çıktı sonucum kimyasalSonuç ne oldu canım
2. Beta 14 çıktı canımSizin sonucunuz kaç çıkmıştı
Teşekkür ederim, hakkımızda hayırlısıÇok üzüldümcanınız sağolsun
Canım çok üzüldüm . Bir dahaki en güzeli en kolayı olsun inşallah çabucak olsun hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin rabbimcanım 14 çıktı sonucum kimyasal
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzMerhabalar, ben de 30 Ekim'de 5. Gün embriyo Transferi olacağım. Yıllardır burayı sürekli okuduğum için ben de yazmak istedim.Bugün Progestan 200 mg kapsül başladım vajinaya koyularak uyguluyorum. ilk tüp bebek sürecim inşallah güzel sonuç alıp burada paylaşırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?