onun da belli ihtiyaçları var gibi bir yaklaşımı şiddetle reddediyorumvarsa var, ben anne olacaksam o da baba olacak ve ben bekliyorsam o da bekleyecek , sırf ihtiyaçlarını bahane ederek hamile eşini aldatan kocaları da KINIYORUM kötükedihüso
yaa ne cinselliğibenneyaptımkibiz geçen sene ekimde tedaviye başlamaştık.tüp bebek için.o zaman bi yasakladılar tamamdır.bi de ikiz olunca neredeyse yataklarınızı ayırın demedikleri kaldı.ekimde doğum yapcam sezeryanda 2 aya yakın yine yasaklıyolarmış.bacı kardeş yaşıyıp gidioz.cinsellik nedemek
yaa ne cinselliğibenneyaptımkibiz geçen sene ekimde tedaviye başlamaştık.tüp bebek için.o zaman bi yasakladılar tamamdır.bi de ikiz olunca neredeyse yataklarınızı ayırın demedikleri kaldı.ekimde doğum yapcam sezeryanda 2 aya yakın yine yasaklıyolarmış.bacı kardeş yaşıyıp gidioz.cinsellik nedemek
:)) DagLar Kızı KatıLıorum Sana :)) Her Nedense Hamılelıgın Son Gunlerınde Kadınlar Cınsellıge baya bı ArzuLu oLuyor :)) Tıpkı ben Gıbınaniknanik:icecream::CüvCüv::icecream:
ay benim onun için de kananadankaydirigubbakcemile izin almam gerek mi senceklava: budanırken de bebek sakat olur muki(Allah korusun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?