celencim adamın keyfi keyf bi şekilde rahatlıyor ben kendimi düşünüyom nası dayancam çok istiyom ama bişi olcak die korkuyoz ben naz yapcama eşim yapıo valla yalvarcam nerdeyse ama tık yok adam rahat nasılsa rahatlıyo...öpüp koklaşmak da yetmiyo o zaman daha çok istiyo canım...neyse aklıma getirmiyim....akşam adamın üstüne atlarım yoksam...
celencim adamın keyfi keyf bi şekilde rahatlıyor ben kendimi düşünüyom nası dayancam çok istiyom ama bişi olcak die korkuyoz ben naz yapcama eşim yapıo valla yalvarcam nerdeyse ama tık yok adam rahat nasılsa rahatlıyo...öpüp koklaşmak da yetmiyo o zaman daha çok istiyo canım...neyse aklıma getirmiyim....akşam adamın üstüne atlarım yoksam...
kayanana olayına gelince cep tel. varsa al bunu:icecream: gönder ona.izin verionmu dişleri gedik kayanan de:roflol:
yafffvvv valla gecelikmiş çiçek sulamakmış hepsini yaptım çiçeklerim çürüycek fazla sulamaktan ama korku belasına bişi olcak die düz duvara tırmancam yakında mart kedileri gibi eşimin dibindeyim ama pas vermiyo...bu maç çok uzar bakalım gol ne zaman gelecek....
bu ne lennn sabah sabah gözünüzü açmadan dalmışınız yine +18 mevzulara
:mymeka:bana ne bulaşıyon oğlum ben denize kızmak için şeyettitdim hani selam sabah vermeden rüyanda görmüş gibi ne ilk buraya yazıyosum gibisinden:1rolleyes:
ama birden bende öyle oluverdim dimi:1no2:
valla bende action devammsositososito
hamileyiz dimi ya aşerersek:mymeka: cocuğun bi tarafında bilmemne lekesimi cıksın allah korusun:1no2:
celen35 galiba o hiç yapmayan bir ben varım bizimkisi asker de ondan yane :) 15 gün sonra gelecek ama son zamnlar +40 derken bizimki nerdeyse 1 yılı bulacak herhal :)
kız deniz sabahın köründe geliyon bi buraya mesaj yazıp kaçıyosunn:mymeka:
süzü büzüşecesiler siziiisırnaşık şey
1 kerede söylenn bakimm:1closedeyes:
çünkü kız doğuracaklar daha azgun olurmuşşşakkıdı
sanırım östrejen fazlası::
çünkü kız doğuracaklar daha azgun olurmuşşşakkıdı
sanırım östrejen fazlası:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?