Ekim anneleri varmı. ..

Amin amin ins . Calisiyorum ben ama isime konsantre olamiyorum aklim surekli doktora gidecegim gunde ins saglikla aliruz kucagimiza :)
Ben de ayniyim iyiki evde ultrason yok diyorum surekli merak edip bakardim :) ilk gebeliğimde daha heyecanliydim malesef 8.haftada duştu şimdi biraz daha temkinliyim. Senin ilk mi?

Salı günü gidicem dün kötüydüm ama şimdi daha iyiyim :) çok şükür
Ayaklarına çok dikkat etmelisin farkında olmadan üşütüyor olabilirsin bende de oluyordu ayağımda yün çorap patik terlikle gezmeye başlayınca geçti yavaş yavaş bir de dinlenmek lazım bol bol bebek enerji kaybediyormuş anne yeterince dinlenmezse

Benim çook midem bulanıyo bütün geçmiyo gece uykumdan uyandırıyo hiçbişey yapamıyorum ne yapsam nsl geçirsem doktora gidip ilaç mı alsam

Evet ayaklarıma dikkat edicem birde özür dileyerek söylüyorum gaz sorununundan da olmuş benim kramplarım şimdi çok şükür iyiyim ama benim ne midem bulanıyor ne de yediklerimi çıkarıyorum çok garip ?

Evet ayaklarıma dikkat edicem birde özür dileyerek söylüyorum gaz sorununundan da olmuş benim kramplarım şimdi çok şükür iyiyim ama benim ne midem bulanıyor ne de yediklerimi çıkarıyorum çok garip ?
Doğrudur o zaman ayaklarını üşütmüşsündür. Her hamilelik farklı benim ilk hamileliğim de çok rahattı herşeyi yiyordum ama şimdi tam tersi aç geziyorum resmen

Biz bugün ilk defa bebeğimizi gördük 0,52 cm 2 hafta sonra yine dr kontrolümüz var...Benim gibi bebişini görüpte dr odasında çantasını falan unutan oldu mu acaba? ben herşeyimi dr odasında unutup sadece ultrason fotoğrafıyla çıkan biriyim...Kalp atışını duysam neler olur acaba düşünemiyorum...

bugün bebişimi gördüm,kalp atışını da..çoookkk mutlu ve heyecanlıyım rabbim isteyen herkese nasip etsin ve herkesin bebişini korusun,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşşşş...

Ben de dun evham yaptim acaba duyarmiyim yoksa hic kalp atisi olmicak mi diye.şükür biz de duyduk kalp atisini.folik asit ve demir şurubu verdi.ben aslında kimyasal ilaca karsiyim ama mecbur iciyorum.çünküdemir seviyem cçok düşük...inşaallah siz de kalp atislarini duyarsiniz.benimkisi beklenmeyen bir gebelikte.çok sasirmistim.kiz kardeslerimle paylastim sadece kimse bilmiyor.onlarda inanamiyorlar.mesai arkadaslarim öğrenince ne yapacaklar çok merak ediyorum.saklayabildigim yere kadar sakliyacam.

bugün bebişimi gördüm,kalp atışını da..çoookkk mutlu ve heyecanlıyım rabbim isteyen herkese nasip etsin ve herkesin bebişini korusun,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşşşş...

Hayırlı olsun... Bizim duymak için daha var sabırsızlıkla bekliyoruz işte...darısı daha kalp atışı duymayanlarla bebiş isteyenlere olsun....

Ekim anneleri pek Sesimiz cikmiyor.Benim düşük riskin vardi çok şükür atlattim.sizler nasilsiniz bakalim.Doktorunuz vitamin verdi mi?

Çok sevindim canım gözümüz Aydın bize daha vitamin vermedi 2 hafta sonra gidecez o zaman verir herhalde

Biz kalp atışlarını duyduk fakat çok bulantım ve mide ağrım vardı çok şükür şimdiler de geçmeye başladı biraz daha rahatım doktor 3 ay bitimine kadar olacak diyor 2 hafta daha sabır etmem lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…