- Konu Sahibi ladyisfirst
-
Ben de ayniyim iyiki evde ultrason yok diyorum surekli merak edip bakardim :) ilk gebeliğimde daha heyecanliydim malesef 8.haftada duştu şimdi biraz daha temkinliyim. Senin ilk mi?Amin amin ins . Calisiyorum ben ama isime konsantre olamiyorum aklim surekli doktora gidecegim gunde ins saglikla aliruz kucagimiza :)
dr a gittin mi hiç ?Arkadaşlar karnıma kramp giriyor çok ağrıyor ve korkuyorum benim gibi yaşayan var mı konuşmaya ihtiyacım var
Canm banada oldu dikkat et dinlen bol bolSalı günü gidicem dün kötüydüm ama şimdi daha iyiyim :) çok şükür
Ayaklarına çok dikkat etmelisin farkında olmadan üşütüyor olabilirsin bende de oluyordu ayağımda yün çorap patik terlikle gezmeye başlayınca geçti yavaş yavaş bir de dinlenmek lazım bol bol bebek enerji kaybediyormuş anne yeterince dinlenmezseSalı günü gidicem dün kötüydüm ama şimdi daha iyiyim :) çok şükür
Ayaklarına çok dikkat etmelisin farkında olmadan üşütüyor olabilirsin bende de oluyordu ayağımda yün çorap patik terlikle gezmeye başlayınca geçti yavaş yavaş bir de dinlenmek lazım bol bol bebek enerji kaybediyormuş anne yeterince dinlenmezse
Doğrudur o zaman ayaklarını üşütmüşsündür. Her hamilelik farklı benim ilk hamileliğim de çok rahattı herşeyi yiyordum ama şimdi tam tersi aç geziyorum resmenEvet ayaklarıma dikkat edicem birde özür dileyerek söylüyorum gaz sorununundan da olmuş benim kramplarımşimdi çok şükür iyiyim ama benim ne midem bulanıyor ne de yediklerimi çıkarıyorum çok garip ?
bugün bebişimi gördüm,kalp atışını da..çoookkk mutlu ve heyecanlıyımrabbim isteyen herkese nasip etsin ve herkesin bebişini korusun,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşşşş...
teşekkür ederim,inş herkes yaşasın bu mutluluğu ..Hayırlı olsun... Bizim duymak için daha var sabırsızlıkla bekliyoruz işte...darısı daha kalp atışı duymayanlarla bebiş isteyenlere olsun....
Benim Ekim 28 inşallahArkadaslar Merhaba
ben 7+2 hamileyim.. aynı dönem anne olacagimiz birileri varsa dertlesmek güzel olurdu... belki de açılmış bir grup vardır haberdar ederseniz sevinirim.
dualarimla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?