Ekim anneleri varmı. ..

Ay kızlar.Bugün kontrole gittim.Cinsiyetimiz belli oldu.iki oğlum vardı.bu ise kız.Kızımız olacak.Rabbim saglicakla kucagumiza almayı da nasip etsin.15 haftalikmis ayrıca

ne güzel Allah inş sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ismiyle analı babalı abili:) uzun ömürler versin rabbim biz daha öğrenemedik kontrolü 28 nisanda onu bekliyorumbende sabırsızlıkla :)

kızlar mrb sizde burun kanaması oluyormu yada sümkürünce sümükte kan yada kanlı geniz akıntısı kanlı balgam falan bende allerji sinüzüt faranjit var yeni yeni bu sıkıntılarım başladı çok aşırı kanama değil ama korktum gende gerçi araştırdım hamilelikte kan basıncı artığı için normalmiş kılcal damarlar çatlıyormuş bi defa acile gittim bi defada aile hekimine ikiside bogazdaki ve burundaki kılcal damarlardan olduğunu söyledi bende kaygı bozukluğu olduğu için korktum çok sizde de aynı sıkıntılar oluyormu

Ay kızlar.Bugün kontrole gittim.Cinsiyetimiz belli oldu.iki oğlum vardı.bu ise kız.Kızımız olacak.Rabbim saglicakla kucagumiza almayı da nasip etsin.15 haftalikmis ayrıca
Hayırlı olsun canım .bende dün gittim doktora kız ama emin Değilim dedi yanılma Payım var dedi 4 Mayıs'ı beklicez şimdi .ama ilk günden beri içime Doğan erkek bebek bakalım hangimizhaklı olucaz

benimde oldu bi kaç hafta ama şimdi geçti ama çok az silince leke gibi geliyodu genelde sabahları fark ediyordum ama geçti yok artık,ilk önce biraz korktum ama sonra önemsemedim çok..

benimde oldu bi kaç hafta ama şimdi geçti ama çok az silince leke gibi geliyodu genelde sabahları fark ediyordum ama geçti yok artık,ilk önce biraz korktum ama sonra önemsemedim çok..
aynen arkadaşım benimde leke şeklinde araştırdım normalmiş zaten benimde burunmdaki geçti çook hafif genzimde kaldı oda bi geçiyo bi başlıyo boğazımda yanma acı olduğu zaman çok az oluyor oda tahrişten sanırım faranjit olduğu için oluyor diye tahmin ediyorum

Merhaba aranızda yeniyimBende nasip olursa ekimde doğum yapıcam ikinci hamileligim bir kizm var 5 yaşında bakalım bu ne olcak 11+4 hamileyim ilk hamileligimde bende burnuma kanamisti daha çok peteklerden kuru havadan kaynaklanıyor demişti doktorum odayı nemli tutmak gerekiyormuş ve normalmis

[QUOTEkızım olacakyem 3553, post: 40708301, member: 676371"]h.b.benim kilolarla başım dertteSizler cinsiyet öğrendiz mi?[/QUOTE]
Benim kizim olacak.bu arada kaç kilo aldinizki

AyşeFeyza bunda kilo almadım henüz ama ilk hamileliğimde 35kilo aldım 97le doguma gittim ve meger troitlerde problem olmus doğumdan sora 25 yasındyım ılac ta vermek istemedi doktor 90 la sımdı hamile kaldım 11+5 im henuz kilo almadım ve almamm lazım diyetisyene gidiyorum sağlıklı beslenıyorı insülin direnci cıktı aynı zamnda korkuyorum

Ay inşallah sen de almazsin.biz de almayiz.benim 3 hamileligim.diğerlerinde 14 15 alıyordum.bunda o kadar almak istemiyorum.çünkü veremiyorum.79 ile hamile kaldım.3 kilo aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…