- 23 Ocak 2015
- 217
- 65
- 48
- 38
- Konu Sahibi ladyisfirst
-
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım .Ay kızlar.Bugün kontrole gittim.Cinsiyetimiz belli oldu.iki oğlum vardı.bu ise kız.Kızımız olacak.Rabbim saglicakla kucagumiza almayı da nasip etsin.15 haftalikmis ayrıca
Hayırlı olsun canım .bende dün gittim doktora kız ama emin Değilim dedi yanılma Payım var dediAy kızlar.Bugün kontrole gittim.Cinsiyetimiz belli oldu.iki oğlum vardı.bu ise kız.Kızımız olacak.Rabbim saglicakla kucagumiza almayı da nasip etsin.15 haftalikmis ayrıca
benimde oldu bi kaç hafta ama şimdi geçti ama çok az silince leke gibi geliyodu genelde sabahları fark ediyordum ama geçti yok artık,ilk önce biraz korktum ama sonra önemsemedim çok..kızlar mrb sizde burun kanaması oluyormu yada sümkürünce sümükte kan yada kanlı geniz akıntısı kanlı balgam falan bende allerji sinüzüt faranjit var yeni yeni bu sıkıntılarım başladı çok aşırı kanama değil ama korktum gende gerçi araştırdım hamilelikte kan basıncı artığı için normalmiş kılcal damarlar çatlıyormuş bi defa acile gittim bi defada aile hekimine ikiside bogazdaki ve burundaki kılcal damarlardan olduğunu söyledi bende kaygı bozukluğu olduğu için korktum çok sizde de aynı sıkıntılar oluyormu
aynen arkadaşım benimde leke şeklinde araştırdım normalmiş zaten benimde burunmdaki geçti çook hafif genzimde kaldı oda bi geçiyo bi başlıyo boğazımda yanma acı olduğu zaman çok az oluyor oda tahrişten sanırım faranjit olduğu için oluyor diye tahmin ediyorumbenimde oldu bi kaç hafta ama şimdi geçti ama çok az silince leke gibi geliyodu genelde sabahları fark ediyordum ama geçti yok artık,ilk önce biraz korktum ama sonra önemsemedim çok..
Allah I'm nasip ederse benimde 28 ekimBenim Ekim 28 inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?