Amin inşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürsün bu ayBende çok heycanliyim 2 senedir bekliyorum inşallah vardır iğne etkisi falan değildir umarim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürsün bu ayBende çok heycanliyim 2 senedir bekliyorum inşallah vardır iğne etkisi falan değildir umarim
Canım bazen 1 ilişkiyle tutturanlar da var 3 günü değerlendirip tutturamayanlar da var herhangi bir belirtin var mı şimdiye kadarHanımlar ben de 28 günde bir adet olan bir kadınım adetlerim düzenlidir iki senedir bebek isteğim var ama henüz hiç hamile kalamadım 25 Eylül son adet tarihim 27 Eylül‘de FEmaraya başladım 3 Ekim de bitti 6 Ekim de kontrole gittiğimde 16 mm yumurta vardı doktor 6- 7 Ekim ilaca devam et dedi 8 Ekim 00:00’da ilk ilişki oldu 8 Ekim sabah saat 10:00’da çatlatma iğnesi oldu 9 Ekim 20:00 civarı ikinci ilişki oldu sonra yatılı misafirim geldi bir daha ilişki olmadı 10 Ekim de peogestana başladım yani ilişki çok az oldu şansım varmı hala
Adet olacak gibiyim sancım ve çok afedersiniz su gibi akıntım varCanım bazen 1 ilişkiyle tutturanlar da var 3 günü değerlendirip tutturamayanlar da var herhangi bir belirtin var mı şimdiye kadar
O akıntı iyiye işaret ama bazen âdet önceside akıntı oluyo adet döneminiz yakın mı peki iğne günüüz 14 gün olduysa kan testi yaptırabilirsiniz sağlık ocağında ikilemde kalcağınıza gidin öğrenin hemen içiniz rahatlasınAdet olacak gibiyim sancım ve çok afedersiniz su gibi akıntım var
Yarın olucam (inşallah olmam) prosgestanı kesmedim gecikme yapar mı bilginiz varmı bu konudaO akıntı iyiye işaret ama bazen âdet önceside akıntı oluyo adet döneminiz yakın mı peki iğne günüüz 14 gün olduysa kan testi yaptırabilirsiniz sağlık ocağında ikilemde kalcağınıza gidin öğrenin hemen içiniz rahatlasın
Onu bilmiyorum canım yine bi araştır inş olmazsınYarın olucam (inşallah olmam) prosgestanı kesmedim gecikme yapar mı bilginiz varmı bu konuda
İnşallah canım yarın sabah tekrar yapicam ilk idrarla bakalım ozaman nasıl çıkacak pozitif görürsem hastaneye giderim insAllahAmin inşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürsün bu ay
İnşallah pozitifi görürsün canımİnşallah canım yarın sabah tekrar yapicam ilk idrarla bakalım ozaman nasıl çıkacak pozitif görürsem hastaneye giderim insAllah
Kulun kula duası makbul olandır dua eder misinizOnu bilmiyorum canım yine bi araştır inş olmazsın
İnsAllah canım Rabbim hepimizi mujdelendirsin ve sağlıkla kucağımiza Almayı nasip etsinİnşallah pozitifi görürsün canım
Amiiiinnnnnn inşallahhh dua eder dua beklerimİnsAllah canım Rabbim hepimizi mujdelendirsin ve sağlıkla kucağımiza Almayı nasip etsin
İnşallah Rabbim sesimizi duysunAmiiiinnnnnn inşallahhh dua eder dua beklerim
Ederim tabi sizde edinKulun kula duası makbul olandır dua eder misiniz
Canım ne yaptınİnşallah canım yarın sabah tekrar yapicam ilk idrarla bakalım ozaman nasıl çıkacak pozitif görürsem hastaneye giderim insAllah
Oda biraz gölgeli çıktı belli belirsiz canım yarın Allah nasip ederse hastaneye gidecem doktorum 15 gün sonra gel betana bakalım dedi yarın 17. Günüm olacakCanım ne yaptın
Eki Görüntüle 3663460 az önce yaptım ovulasyon testi acaba böyle çıkması hamilelik anlamına geliyormudur tam
Bu gebelik testi değilmi ovülasyın muEki Görüntüle 3663460 az önce yaptım ovulasyon testi acaba böyle çıkması hamilelik anlamına geliyormudur tam kırmızı degil