• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı çatlatma iğnesi vurulanlar birlikte takip edelim mi?

Bu benim ikinci çatlatma iğnem ilkinde kimyasal gebelik geçirmiştim onda da böyle sabahları aşırı aç bi şekilde uyanıyodum ama bakalım
Öyle mi aserme de oluyo muydu peki iğneden bi hafta sonra falan turşu yiyodum ben hamile gibi turşu aserdim İnternete baktım catlatma iğnesi yüzünden etkisi geçmediği için deyince tamam dedim bugün 13. Gün aynı şey olunca acaba mi dedim

Öyle mi aserme de oluyo muydu peki iğneden bi hafta sonra falan turşu yiyodum ben hamile gibi turşu aserdim İnternete baktım catlatma iğnesi yüzünden etkisi geçmediği için deyince tamam dedim bugün 13. Gün aynı şey olunca acaba mi dedim
Aşerma olmuyodu sadece acıkıyodum hem iğne hemde hormanlar yüzündenmiş ama en çok ruh halimden anlamıştım ben aşırı sinir yüklenmişti ilkinde kasık ağrılarım bacak ağrım olmuştu şimdi çok fazla bi ağrım yok ama bakalım

Aşerma evet hemen olmaz ama iştahta değişme olabiliyo ben femera kullandım bugğn 11. Günüm cuma yâda cumartesi test yapmayo düşünüyorım
Anladım canım hiç böyle bi duygu yaşamadığim için kısır istiyosun onu yapip yiyene kadar titredim resmen 🙂 ama hamilelikten değildir diye hissediyorum bu aydan umudum yoktu öyle hiç hakkımız da hayırlısı olursa mucizeye şahit olacağım olmazsa öbür aya olur inşallah

Anladım canım hiç böyle bi duygu yaşamadığim için kısır istiyosun onu yapip yiyene kadar titredim resmen 🙂 ama hamilelikten değildir diye hissediyorum bu aydan umudum yoktu öyle hiç hakkımız da hayırlısı olursa mucizeye şahit olacağım olmazsa öbür aya olur inşallah
Hiç belli olmaz inşallah çok güzel mucize yaşarsın🥰

Hiç belli olmaz inşallah çok güzel mucize yaşarsın🥰
İnşallah canım ya öyle bişeye o kadar ihtiyacım var ki 14 aydır hüsran her ay üzüntü çok zor bi süreç ya ilaçlar da iğne de hormonlarımizi etkiliyo ya aserme dediğim şeyin bir sürü nedeni olabilir sadece onunla hamileyim diye umutlanmak da olmaz Allah'ım hepimizi sevindirsin güzel haber alırsam buraya uzun uzun yazacağım sürecimi herkese Umut olsun diye 🙂🌸

İnşallah canım ya öyle bişeye o kadar ihtiyacım var ki 14 aydır hüsran her ay üzüntü çok zor bi süreç ya ilaçlar da iğne de hormonlarımizi etkiliyo ya aserme dediğim şeyin bir sürü nedeni olabilir sadece onunla hamileyim diye umutlanmak da olmaz Allah'ım hepimizi sevindirsin güzel haber alırsam buraya uzun uzun yazacağım sürecimi herkese Umut olsun diye 🙂🌸
İnşallah canım benim Allah her zaman sağlıklısını be hayırlısını nasip etsin inşallah

Back
X