İnşallah hayırlı zamanda hayırlısı ile nasip olurMerhaba, benim de denediğim 3.ay olacak. Bat 3 Ekim.
Bu ay ilk kez ovulasyon testi ile takip ettim. Şu an sadece folik asit kullanıyorum ama öneriler varsa alabilirim :)
Kadın doğuma gittinizmi kan değerlerinize baktırın diğer vitaminlerde çok önemliMerhaba, benim de denediğim 3.ay olacak. Bat 3 Ekim.
Bu ay ilk kez ovulasyon testi ile takip ettim. Şu an sadece folik asit kullanıyorum ama öneriler varsa alabilirim :)
Kan değerlerimde b12 demir d vitamini magnezyum hepsi için geçen sene eylülden beri kullanıyorum fakat çok aman aman artış yok tekrar yazdı kadın doğum demirin içinde folik asit var dedi birde kan değerlerindeki folik asit iyi yeterli dedi bat 1 ekimHerkese merhaba
Böyle bir konuyu ilk defa açıyorum. İstiyorum ki tüm tecrübelerimizi paylaşalım.Ben 3 ay deneyip ara vermiştim. Şimdi ekim ayı için tam teşekküllü hazır girmeyi düşünüyorum. folikasit, multivitamin ve omega 3 kullanıyorum 3 aydır. Ekim ayında da kür deneyeceğim. Siz neler yapıyorsunuz? deneyeceğiniz yada deneyip hamile kalmayı kolaylaştıran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimize
Bana geçen sene tüp bebek demişlerdi amh 0.99 çıkmıştı. Belki daha da düşmüştür bilmiyorum. Tekrar gittim ama amh hariç her şeye baktılar tüm değerlerim iyiyimiş. Ben takviye olsun istedim birazdaKan değerlerimde b12 demir d vitamini magnezyum hepsi için geçen sene eylülden beri kullanıyorum fakat çok aman aman artış yok tekrar yazdı kadın doğum demirin içinde folik asit var dedi birde kan değerlerindeki folik asit iyi yeterli dedi bat 1 ekim
Anladım değerleriniz güzelse süper ben 1 senedie toparlayamadım anlayamıyorum 3 gündür tahin limona başladım sabah aç karna inş işe yararBana geçen sene tüp bebek demişlerdi amh 0.99 çıkmıştı. Belki daha da düşmüştür bilmiyorum. Tekrar gittim ama amh hariç her şeye baktılar tüm değerlerim iyiyimiş. Ben takviye olsun istedim birazda
Sebep ne acaba hiç bir şey söyledi mi doktorunuz bununla ilgili?Anladım değerleriniz güzelse süper ben 1 senedie toparlayamadım anlayamıyorum 3 gündür tahin limona başladım sabah aç karna inş işe yarar
Yediğimiz yiyecekler emilimi azaltıyor olabilir dedi mesela et yerken yanına yoğurt veya ayran tüketmeyin dedi demir b12 emilimi ya hiç yada az oluyo dediSebep ne acaba hiç bir şey söyledi mi doktorunuz bununla ilgili?
Anladım canım toparlarsın inşallah bir an önce.Yediğimiz yiyecekler emilimi azaltıyor olabilir dedi mesela et yerken yanına yoğurt veya ayran tüketmeyin dedi demir b12 emilimi ya hiç yada az oluyo dedi
İnş bakalım sizin bat nedir ?Anladım canım toparlarsın inşallah bir an önce.
Herşeyi hamileliğe yorar oldum varmı bir belirti acabaMerhaba, benim de denediğim 3.ay olacak. Bat 3 Ekim.
8 Ekim ama eylülde denemedik. Direkt 8 ekimden sonraki yumurtlama da deneyeceğiz bakalım neler olacakİnş bakalım sizin bat nedir ?
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun sağlıcakla hayırlı bi evladınız olsun İnş8 Ekim ama eylülde denemedik. Direkt 8 ekimden sonraki yumurtlama da deneyeceğiz bakalım neler olacak
Henüz ovulasyon dönemindeyim dün pik gördüm değerlendirdim. 13ünü de değerlendirmiştim. Bugün maalesef değerlendiremedim. 10 gün sonra belirtileri takip etmeye başlayacağım inşallahHerşeyi hamileliğe yorar oldum varmı bir belirti acaba
Gittim aslında her şeye bakılsın dedim ama sadece hormonlara bakılmış. Onlar normal ama vitamin ve amh değeri bakılmamış. Bu ay özele gidip daha detaylı baktıracağım inşallahKadın doğuma gittinizmi kan değerlerinize baktırın diğer vitaminlerde çok önemli
Ben geçen ay baktırmıştım doktorum bir daha bakmadı ilacı yazdı çünki diğer doktor devam ettirmedi ilaçları yazmadı bence tekrar kan verip gözükün sigorta düşündünüzmü tss ?Gittim aslında her şeye bakılsın dedim ama sadece hormonlara bakılmış. Onlar normal ama vitamin ve amh değeri bakılmamış. Bu ay özele gidip daha detaylı baktıracağım inşallah
Amin canım inşallah isteyen anne baba olmayı haleden herkese nasip olsun inşallahAnladım hakkınızda hayırlısı olsun sağlıcakla hayırlı bi evladınız olsun İnşilk bebişmi
Aslında tamamlayıcı sağlık sigortam var ama hastaneler yaşadığım yere uzak olduğu için bir türlü fırsat bulup gidemedim. Haftaya işten izin alıp gitmeyi düşünüyorum. Doktor araştırmasındayım şimdiden. Siz kaç aydır planlıyorsunuzBen geçen ay baktırmıştım doktorum bir daha bakmadı ilacı yazdı çünki diğer doktor devam ettirmedi ilaçları yazmadı bence tekrar kan verip gözükün sigorta düşündünüzmü tss ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?