Cumartesi 12. Günüm hala bekliyorum direk kandan baktırayım diye ama içim içimi yiyor yapsam mı yapmasam mı diyeBenim en büyük belirtim kasık batmasıydı gün geçtikçe çoğalıyor. Belirtiler aynı hemen hemen bugünkü testim daha netti inşallah sorun çıkmaz sen ne zaman test yapcaksın
Hmmm yani eşimle yada annemle gitmeme gerek yok o zaman teşekkür ederim bilgileriniz içinYumurtalara bakılır canım çatlatma iğnesi vurulacaksin daha o vurulmadan yumos toplanmıyor ben catlatmada 36 saat sonra yumos toplamaya girdim
Eğer eşinizin gelmesi istenilseydi söylerlerdi diye düşünüyorum cnmHmmm yani eşimle yada annemle gitmeme gerek yok o zaman teşekkür ederim bilgileriniz için
Transfer sonrası 8 gündeyizŞimdi bizim bugün kaçıncı günümüz ayy günleri bile karıştırdım ya
Ne zaman hazır hissedersen kendini o zaman yap canımCumartesi 12. Günüm hala bekliyorum direk kandan baktırayım diye ama içim içimi yiyor yapsam mı yapmasam mı diye
bende 8.gun dün test yapmıştım negatif ti bugün de erken gebelik testi yaptım gene negatifTransfer sonrası 8 gündeyiz
5.gun embriyosu dondurulmuş benimCaglunal A Ayseeeecik ikinizinde 3. Gün embriyosuydu dimi kızlar. Taze transfer mi dondurulmuş muydu
Yanlış kalmış aklımda5.gun embriyosu dondurulmuş benim
İnşallahYanlış kalmış aklımdasıkma canını bekle bakalım belki geç tutunma olmuştur
Benim taze transfer 3 gün embriyosuCaglunal A Ayseeeecik ikinizinde 3. Gün embriyosuydu dimi kızlar. Taze transfer mi dondurulmuş muydu
Senin kan tahlil günün ne zaman bazılarının geç çıkıyor şimdi stres yapma bence tahlil gününü bekle canımbende 8.gun dün test yapmıştım negatif ti bugün de erken gebelik testi yaptım gene negatif
Bu arada forumda gezerken 9 gün çıkmayıp 10 gün çıkan var daha geç değil canım inşallah tutunsun bebeğin sanaİnşallah
15 i canmSenin kan tahlil günün ne zaman bazılarının geç çıkıyor şimdi stres yapma bence tahlil gününü bekle canım
Cumaya ancak dolmuş olacak. Gerçekten geçmiyor :)Bende 7 günü bekliyorum aynı sen gibi.
Geçmek bilmiyor tabi Bi türlü.
Daha varmış bekle bakalım belki sonradan yükselecek15 i canm
İnşallahDaha varmış bekle bakalım belki sonradan yükselecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?